2021 Nisan Anneleri

Kizlar ne anlaticam size
Sabah sağlık ocagina gittim asimi oldum. Kizimin ogretmeni aradi kiziniza ogretmenin gidiyo baska biri gelecek demissin bana da anlatin dedi.bende cocuk yanlis anlamistir ama sizin bir sorununuz varsa bunun muhatabi ben degil okul muduru onunla konusun dedim. Dun okul muduru bizi cagirdip sikayet formu aldi. Ben kizimi disleksi mi oldu diye hastaneye gotururken meger ogretmendeyms sorun derste maske takmiyoms okuma bilmeyen cocuklara hikaye kitabi verip okuyup ozet cikarn demis.3tane 1.sinif ogrencisi var zaten 3une ayri odev vermisti kizin birine 126.sfkadar 9kuma digerine 86.sf benmkine 50.sfkadar okuma odevi vermisti
3.s8niflara 1gunde 35sf yazma odevi vermis ve daha bi suru sey anasinifi ogretmeni senin kizin disleksi degil olsaydi ben size soylerdm zehir gibi cocuklarm var benm problem o ogretmende dedi
Butun cocuklar mi geri zekali herkese kufrediyor

Ogretmen tehdit ediyor sabahtr bizi milli egitimi arayip sikayetimizi geri alacakmisiz

Alma sınıfını değiştir terbiyesiz bizimkide nakil geldi ya basarili çocuk kabul edemiyor Napyon bilmiyorum notları düştü canlı derste soruyu öğretmen okurken cevap veriyor tamam aferin ama sus yada sus lütfen başkaları daha okumadı demiyor cocugu hcie sayıyor acaba diyor mikrofonum mu kapalı az kaldi ben çarkına tükürecek. Bariz kabullenemiyor çocuğumu

Kan hapı kullanıyorum ben canım bi zamandan sonra bütün gebelere veriliyor diye biliyom ama

Gruptan cikarmis mudur atildi galiba babasi diger velileri alip biz babanla arkadasiz boyle mi yapiyosnz kizima sikayetini geri al demis
Aksama kadar resim yaptirip hamur oynatiyor boyle egitim mi olur allah ask8na 4.siniflara da aynisi

İlkokul cok onemli cocuklar okuma hevesini bu yaslarda ediniyor psikolojik olarak herseyden etkileniyorlar
Sen degistiremiyon mu sinifini sende degistir canm valla ozguven kalmaz cocukta icine kapanir aman dikkat et

Kızlar biraz moralim bozuk geldim. Perinatoloji kendi 18.19.haftalarda gel sonra iki hafta sonra tekrar gelcen diye kendi söyledigi halde simdi de farklı konuştu özele gittigim için dışardan olanlara rapor vermiyoruz zaten normalde de vermiyoruz biz bakıp sadece sözlü olarak söylüyoruz gibi konuştu biraz baktı sagdaki bebekte bagırsak parlaklıgı görüyorum dedi. Amniyosentez yaptırabilirsin falan dedi işte risklerini anlattı falan kafam corba oldu sinirlerim bozuldu radyolojiden sıra alamadım önce tekrar kadın doguma gidip o sevketmesi gerekiyormuş perinatoloji sevketmemiş gittim ven sevkedemiyorum dedi radyolojidekiler sevkedebillyor dedi falan filan acaip moralim bozuldu yani Allah tan gelen kabulümüz tamam bunlar varsayımlar ama doktorun hastanedekilerin böyle davranması tuz biber oldu sonra neden özele gidiyosun cok param olduğundan değil insan gibi açıklama alıyom diye gidiyom niye gitcem simdi napcam bilmiyorum geç kalmıs sayılmam aslında ama baktım kadın doğumda randevu yok hastaneden de vermediler kadon doğuma randevu alcamda o sevketcekte ayrıntılı için randevu alcamda bunlar kac hafta sürer acaba özelde de çok pahalı iki bebek parası alınıyomus bide ikiz diye zaten işten ayrıldım bedava cektirmek varken bide ona para vermek istemiyorum acıkcası ya

Eklentiler

• Screenshot_20201109-161328_Chrome.webp
    18 KB · Görüntüleme: 44
Gruptan cikarmis mudur atildi galiba babasi diger velileri alip biz babanla arkadasiz boyle mi yapiyosnz kizima sikayetini geri al demis
Aksama kadar resim yaptirip hamur oynatiyor boyle egitim mi olur allah ask8na 4.siniflara da aynisi
Yuh yaa anasınıfı cocugu sanki e göndermek daha iyi evde öğretirim terbiyesiz
İlkokul cok onemli cocuklar okuma hevesini bu yaslarda ediniyor psikolojik olarak herseyden etkileniyorlar
Sen degistiremiyon mu sinifini sende degistir canm valla ozguven kalmaz cocukta icine kapanir aman dikkat et
Ben 15 tatili bekliyorum . Bide.torpille aldırdık bu ogretmene yazık gunah
Bacım devlet hastanesine bide kendin git sabah 7de randevusuz bakıyor musunuz şehir hastaneleri yada doktordan rica edince alıyor hiç olmadı gece 12 den itibaren talop et randveu açılınca al yada hastanenin başka kadın doğum atıyorum 35 haftaya bakan doktora al en azından yanlış aldim dersin yönlendirir. Ayrıntılı anında gün veriyor sevk de odadan çıkınca yapılmış oluyor

Niye bu kadar umursamazlar ben anlayamıyorum ya isteseler gayette herşeyi yapabilirler ama zorlaştırmak olsun işte hiçbişey yoktur bebisinde sıkma canını araştırma hastanesiyse özellikle perinatolojide uzmanlar bakmıyo %90 asistanlar bakıyo hemende başka şeyler yapmak istiyolar sınır oluyorum izin versem banada kürtaj yapcaklardi boş gebelik bu diye erkenden git randevusuz alirlar bence ordan hemen gönderirler diye düşünüyorum özellerde fırsatçı dediğin gbi iki bebek parası almak nedir yani

Canim ben daha yeni gittim kadin doguma hemen yesil alan acti perinatolojiye yonlendirdi beni 182den sira aldim 2gun sonraya bile sira vardi.radyoloji icinde yapabilir bence suan en yakin hastaneden kadin dogum icin sira almaya bak yada sey sabah 7gibi devlet hast.git normal sira al 3kisiye kadar veriyor bizim ilcedeki sirayi olmadi sekretere soyle dr odasina girsn durumunu anlatsin mutlaka ilgilenirler seninle iki can tasiyosn sonucta hic moralini bozma sakin bugun herkes icin kotu birgun cevremdeki herkes kotu haber aldi retro var galiba duzelecek hersey skmayn caninizi

Canım sıkma canını rahat olmaya çalış Allah 'ın izniyle hic birşey yoktur. Bunu normal ultrasonla bakarken mı gördü detaylida belli olmuyor mu bunlar yani daha erken değil mi? Bide sabah erkenden git randevu olmasa bile alıyorlar merak etme ben randevusuz 8 : 30 gibi orda olunca sıra alıyorum sorun olmuyor.

Yazık günah ya emin ol hiçbişey yoktur bebeklerinde hemen amniyosentez bilmemne asla empati kuramıyolar anne adayı zaten ağzından çıkacak tek kelimeye bakıyo bide sakinleştirmek varken moral bozuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…