Alma sınıfını değiştir terbiyesiz bizimkide nakil geldi ya basarili çocuk kabul edemiyor Napyon bilmiyorum notları düştü canlı derste soruyu öğretmen okurken cevap veriyor tamam aferin ama sus yada sus lütfen başkaları daha okumadı demiyor cocugu hcie sayıyor acaba diyor mikrofonum mu kapalı az kaldi ben çarkına tükürecek. Bariz kabullenemiyor çocuğumuKizlar ne anlaticam size
Sabah sağlık ocagina gittim asimi oldum. Kizimin ogretmeni aradi kiziniza ogretmenin gidiyo baska biri gelecek demissin bana da anlatin dedi.bende cocuk yanlis anlamistir ama sizin bir sorununuz varsa bunun muhatabi ben degil okul muduru onunla konusun dedim. Dun okul muduru bizi cagirdip sikayet formu aldi. Ben kizimi disleksi mi oldu diye hastaneye gotururken meger ogretmendeyms sorun derste maske takmiyoms okuma bilmeyen cocuklara hikaye kitabi verip okuyup ozet cikarn demis.3tane 1.sinif ogrencisi var zaten 3une ayri odev vermisti kizin birine 126.sfkadar 9kuma digerine 86.sf benmkine 50.sfkadar okuma odevi vermisti
3.s8niflara 1gunde 35sf yazma odevi vermis ve daha bi suru sey anasinifi ogretmeni senin kizin disleksi degil olsaydi ben size soylerdm zehir gibi cocuklarm var benm problem o ogretmende dedi
Butun cocuklar mi geri zekali herkese kufrediyor
Ogretmen tehdit ediyor sabahtr bizi milli egitimi arayip sikayetimizi geri alacakmisiz
Kan hapı kullanıyorum ben canım bi zamandan sonra bütün gebelere veriliyor diye biliyom amaYok gayrı onu nasıl yiuorsun kiz ben şekerle zar zor
Kan mi kullanıyoruz ya onu içince kan içmiş gibi oluyorum içmiyorum
Her kelimene her cümlene yürekten katılıyorum okadar doğru ki.... hele temiz nevresim çarşaf çocuk sonuçta girip üstünü değiştir o yatıyor okadar seviniyor miss gibi ohh diyormaasallah ben okadar titiz degilim hani yetişemiyorum ama kirkbinkere maasallah imrendim Allahım bir ömür huzurlu.mutly yuvalarımızda sağlıklı bir hayat nasip etsin ❤❤❤❤❤
A iyi hadi sanslıymıssın ozaman. Benimde basta.iyidi ama sonra düşmeye basladı ikiz olduğundan herhalde lohusalık dahil kullancan dedi doktorTesekkur ederim canim sana da afiyet sifa kan olsunSaglik ocagina sordm icme fazlan var dedi ilerde gun asiri icmeye baslarsn dedi
Ne testi yaptilar canim aaBenden 7 tip kan aldılar 2 hafta oldua daha sonuç çıkmadı sadece kizamikcik geçirmişim onu gordum annemim haberi yok şok geçirdim değerim de çok yuksek
Kullan o zaman canm beslenmene de dikkat et iki can tasiyosn sonuctaA iyi hadi sanslıymıssın ozaman. Benimde basta.iyidi ama sonra düşmeye basladı ikiz olduğundan herhalde lohusalık dahil kullancan dedi doktor
Gruptan cikarmis mudur atildi galiba babasi diger velileri alip biz babanla arkadasiz boyle mi yapiyosnz kizima sikayetini geri al demisAlma sınıfını değiştir terbiyesiz bizimkide nakil geldi ya basarili çocuk kabul edemiyor Napyon bilmiyorum notları düştü canlı derste soruyu öğretmen okurken cevap veriyor tamam aferin ama sus yada sus lütfen başkaları daha okumadı demiyor cocugu hcie sayıyor acaba diyor mikrofonum mu kapalı az kaldi ben çarkına tükürecek. Bariz kabullenemiyor çocuğumu
İlkokul cok onemli cocuklar okuma hevesini bu yaslarda ediniyor psikolojik olarak herseyden etkileniyorlarAlma sınıfını değiştir terbiyesiz bizimkide nakil geldi ya basarili çocuk kabul edemiyor Napyon bilmiyorum notları düştü canlı derste soruyu öğretmen okurken cevap veriyor tamam aferin ama sus yada sus lütfen başkaları daha okumadı demiyor cocugu hcie sayıyor acaba diyor mikrofonum mu kapalı az kaldi ben çarkına tükürecek. Bariz kabullenemiyor çocuğumu
Banada verdiler eben sürüp gibi olanı varsa onu alcamKan hapı kullanıyorum ben canım bi zamandan sonra bütün gebelere veriliyor diye biliyom ama
Kan testi kiz valla 50 cikmis sonucunNe testi yaptilar canim aaetkilememis demek seni
Yuh yaa anasınıfı cocugu sanki e göndermek daha iyi evde öğretirim terbiyesizGruptan cikarmis mudur atildi galiba babasi diger velileri alip biz babanla arkadasiz boyle mi yapiyosnz kizima sikayetini geri al demis
Aksama kadar resim yaptirip hamur oynatiyor boyle egitim mi olur allah ask8na 4.siniflara da aynisi
Ben 15 tatili bekliyorum . Bide.torpille aldırdık bu ogretmene yazık gunahİlkokul cok onemli cocuklar okuma hevesini bu yaslarda ediniyor psikolojik olarak herseyden etkileniyorlar
Sen degistiremiyon mu sinifini sende degistir canm valla ozguven kalmaz cocukta icine kapanir aman dikkat et
Bacım devlet hastanesine bide kendin git sabah 7de randevusuz bakıyor musunuz şehir hastaneleri yada doktordan rica edince alıyor hiç olmadı gece 12 den itibaren talop et randveu açılınca al yada hastanenin başka kadın doğum atıyorum 35 haftaya bakan doktora al en azından yanlış aldim dersin yönlendirir. Ayrıntılı anında gün veriyor sevk de odadan çıkınca yapılmış oluyorKızlar biraz moralim bozuk geldim. Perinatoloji kendi 18.19.haftalarda gel sonra iki hafta sonra tekrar gelcen diye kendi söyledigi halde simdi de farklı konuştu özele gittigim için dışardan olanlara rapor vermiyoruz zaten normalde de vermiyoruz biz bakıp sadece sözlü olarak söylüyoruz gibi konuştu biraz baktı sagdaki bebekte bagırsak parlaklıgı görüyorum dedi. Amniyosentez yaptırabilirsin falan dedi işte risklerini anlattı falan kafam corba oldu sinirlerim bozuldu radyolojiden sıra alamadım önce tekrar kadın doguma gidip o sevketmesi gerekiyormuş perinatoloji sevketmemiş gittim ven sevkedemiyorum dedi radyolojidekiler sevkedebillyor dedi falan filan acaip moralim bozuldu yani Allah tan gelen kabulümüz tamam bunlar varsayımlar ama doktorun hastanedekilerin böyle davranması tuz biber oldu sonra neden özele gidiyosun cok param olduğundan değil insan gibi açıklama alıyom diye gidiyom niye gitcem simdi napcam bilmiyorum geç kalmıs sayılmam aslında ama baktım kadın doğumda randevu yok hastaneden de vermediler kadon doğuma randevu alcamda o sevketcekte ayrıntılı için randevu alcamda bunlar kac hafta sürer acabaözelde de çok pahalı iki bebek parası alınıyomus bide ikiz diye zaten işten ayrıldım bedava cektirmek varken bide ona para vermek istemiyorum acıkcası ya
Niye bu kadar umursamazlar ben anlayamıyorum ya isteseler gayette herşeyi yapabilirler ama zorlaştırmak olsun işteKızlar biraz moralim bozuk geldim. Perinatoloji kendi 18.19.haftalarda gel sonra iki hafta sonra tekrar gelcen diye kendi söyledigi halde simdi de farklı konuştu özele gittigim için dışardan olanlara rapor vermiyoruz zaten normalde de vermiyoruz biz bakıp sadece sözlü olarak söylüyoruz gibi konuştu biraz baktı sagdaki bebekte bagırsak parlaklıgı görüyorum dedi. Amniyosentez yaptırabilirsin falan dedi işte risklerini anlattı falan kafam corba oldu sinirlerim bozuldu radyolojiden sıra alamadım önce tekrar kadın doguma gidip o sevketmesi gerekiyormuş perinatoloji sevketmemiş gittim ven sevkedemiyorum dedi radyolojidekiler sevkedebillyor dedi falan filan acaip moralim bozuldu yani Allah tan gelen kabulümüz tamam bunlar varsayımlar ama doktorun hastanedekilerin böyle davranması tuz biber oldu sonra neden özele gidiyosun cok param olduğundan değil insan gibi açıklama alıyom diye gidiyom niye gitcem simdi napcam bilmiyorum geç kalmıs sayılmam aslında ama baktım kadın doğumda randevu yok hastaneden de vermediler kadon doğuma randevu alcamda o sevketcekte ayrıntılı için randevu alcamda bunlar kac hafta sürer acabaözelde de çok pahalı iki bebek parası alınıyomus bide ikiz diye zaten işten ayrıldım bedava cektirmek varken bide ona para vermek istemiyorum acıkcası ya
Canim ben daha yeni gittim kadin doguma hemen yesil alan acti perinatolojiye yonlendirdi beni 182den sira aldim 2gun sonraya bile sira vardi.radyoloji icinde yapabilir bence suan en yakin hastaneden kadin dogum icin sira almaya bak yada sey sabah 7gibi devlet hast.git normal sira al 3kisiye kadar veriyor bizim ilcedeki sirayi olmadi sekretere soyle dr odasina girsn durumunu anlatsin mutlaka ilgilenirler seninle iki can tasiyosn sonucta hic moralini bozma sakin bugun herkes icin kotu birgun cevremdeki herkes kotu haber aldi retro var galiba duzelecek hersey skmayn caniniziKızlar biraz moralim bozuk geldim. Perinatoloji kendi 18.19.haftalarda gel sonra iki hafta sonra tekrar gelcen diye kendi söyledigi halde simdi de farklı konuştu özele gittigim için dışardan olanlara rapor vermiyoruz zaten normalde de vermiyoruz biz bakıp sadece sözlü olarak söylüyoruz gibi konuştu biraz baktı sagdaki bebekte bagırsak parlaklıgı görüyorum dedi. Amniyosentez yaptırabilirsin falan dedi işte risklerini anlattı falan kafam corba oldu sinirlerim bozuldu radyolojiden sıra alamadım önce tekrar kadın doguma gidip o sevketmesi gerekiyormuş perinatoloji sevketmemiş gittim ven sevkedemiyorum dedi radyolojidekiler sevkedebillyor dedi falan filan acaip moralim bozuldu yani Allah tan gelen kabulümüz tamam bunlar varsayımlar ama doktorun hastanedekilerin böyle davranması tuz biber oldu sonra neden özele gidiyosun cok param olduğundan değil insan gibi açıklama alıyom diye gidiyom niye gitcem simdi napcam bilmiyorum geç kalmıs sayılmam aslında ama baktım kadın doğumda randevu yok hastaneden de vermediler kadon doğuma randevu alcamda o sevketcekte ayrıntılı için randevu alcamda bunlar kac hafta sürer acabaözelde de çok pahalı iki bebek parası alınıyomus bide ikiz diye zaten işten ayrıldım bedava cektirmek varken bide ona para vermek istemiyorum acıkcası ya
Canım sıkma canını rahat olmaya çalış Allah 'ın izniyle hic birşey yoktur. Bunu normal ultrasonla bakarken mı gördü detaylida belli olmuyor mu bunlar yani daha erken değil mi? Bide sabah erkenden git randevu olmasa bile alıyorlar merak etme ben randevusuz 8 : 30 gibi orda olunca sıra alıyorum sorun olmuyor.Kızlar biraz moralim bozuk geldim. Perinatoloji kendi 18.19.haftalarda gel sonra iki hafta sonra tekrar gelcen diye kendi söyledigi halde simdi de farklı konuştu özele gittigim için dışardan olanlara rapor vermiyoruz zaten normalde de vermiyoruz biz bakıp sadece sözlü olarak söylüyoruz gibi konuştu biraz baktı sagdaki bebekte bagırsak parlaklıgı görüyorum dedi. Amniyosentez yaptırabilirsin falan dedi işte risklerini anlattı falan kafam corba oldu sinirlerim bozuldu radyolojiden sıra alamadım önce tekrar kadın doguma gidip o sevketmesi gerekiyormuş perinatoloji sevketmemiş gittim ven sevkedemiyorum dedi radyolojidekiler sevkedebillyor dedi falan filan acaip moralim bozuldu yani Allah tan gelen kabulümüz tamam bunlar varsayımlar ama doktorun hastanedekilerin böyle davranması tuz biber oldu sonra neden özele gidiyosun cok param olduğundan değil insan gibi açıklama alıyom diye gidiyom niye gitcem simdi napcam bilmiyorum geç kalmıs sayılmam aslında ama baktım kadın doğumda randevu yok hastaneden de vermediler kadon doğuma randevu alcamda o sevketcekte ayrıntılı için randevu alcamda bunlar kac hafta sürer acabaözelde de çok pahalı iki bebek parası alınıyomus bide ikiz diye zaten işten ayrıldım bedava cektirmek varken bide ona para vermek istemiyorum acıkcası ya
Bana yapmadilar o testten galiba hic hatirlamiyomBanada verdiler eben sürüp gibi olanı varsa onu alcam
Kan testi kiz valla 50 cikmis sonucun
Cok sevindim ya allah tabii en basta saglikli evlat versin ama ne bileyim sevindim yaniCanım hergun oğlan dogurmuyorum görünce şaşırdım açıkçası
Canım sen zaten eliydin sağlıcakla gelsin minis hayirli olsunMerhaba güzel anneler, bende geçen pazartesi dr gittim artık bebişim yuzde yüz kız ❤ 16. Haftada emin oldular. Pipi göremeyince hep tahminen diyorlardı.Muhittin canım benide eklermisin sat 15 temmuz 35 yaş bebişim kız
Kuzum 11 .Hafta da tahminen demişti ama küçük die inanmak zor olmustu simdi kesinlesti saol hepsi saglikla gelsin insallahCanım sen zaten eliydin sağlıcakla gelsin minis hayirli olsun
Yazık günah ya emin ol hiçbişey yoktur bebeklerinde hemen amniyosentez bilmemne asla empati kuramıyolar anne adayı zaten ağzından çıkacak tek kelimeye bakıyo bide sakinleştirmek varken moral bozuyorlar.Kızlar biraz moralim bozuk geldim. Perinatoloji kendi 18.19.haftalarda gel sonra iki hafta sonra tekrar gelcen diye kendi söyledigi halde simdi de farklı konuştu özele gittigim için dışardan olanlara rapor vermiyoruz zaten normalde de vermiyoruz biz bakıp sadece sözlü olarak söylüyoruz gibi konuştu biraz baktı sagdaki bebekte bagırsak parlaklıgı görüyorum dedi. Amniyosentez yaptırabilirsin falan dedi işte risklerini anlattı falan kafam corba oldu sinirlerim bozuldu radyolojiden sıra alamadım önce tekrar kadın doguma gidip o sevketmesi gerekiyormuş perinatoloji sevketmemiş gittim ven sevkedemiyorum dedi radyolojidekiler sevkedebillyor dedi falan filan acaip moralim bozuldu yani Allah tan gelen kabulümüz tamam bunlar varsayımlar ama doktorun hastanedekilerin böyle davranması tuz biber oldu sonra neden özele gidiyosun cok param olduğundan değil insan gibi açıklama alıyom diye gidiyom niye gitcem simdi napcam bilmiyorum geç kalmıs sayılmam aslında ama baktım kadın doğumda randevu yok hastaneden de vermediler kadon doğuma randevu alcamda o sevketcekte ayrıntılı için randevu alcamda bunlar kac hafta sürer acabaözelde de çok pahalı iki bebek parası alınıyomus bide ikiz diye zaten işten ayrıldım bedava cektirmek varken bide ona para vermek istemiyorum acıkcası ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?