2021 Nisan Anneleri

Burda devlete baglı kadın dogum evi vardı onu sehir hastanesine tasıdılar canım.devlette kadın polikliniklerini kaldırdılar. Hastane olayı işkence ondan özele gidiyom zaten ama sordum randevusuz almadılar. Bakalım gecede bakıcam yine kadın doguma buldum hadi radyolojide hemen verilmezse diye stres oldum hemen veriyosalar iyimiş

Şehir hastanesi canım devletlerde kadın polikliniklerini kaldırdılar burda. Valla bende anlamıyorm birde of puf yapıp durdu ikiz bakmak en zoru bilmem ne söylendi durdu herkes bişey yapmadan para alayım derdinde. Allah a havale ettim basıma agrılar girdi. İnşaallah yoktur bişey canım ya Rabbim saglıklı hayırlı evlat versin. İnsan otomatikmen ya bana bişey olursa öyle olursa cocugum kim bakar nolur diye düşünüyor Allah korusun 4yıl sonra buldum bu anları cok bekledim Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin dedim hep kurban olduğum eniyisini bilir

Bakalım inşaallah bulucam halledicem neyseki gec kalmis sayılmam 18+3 daha. İnşaallah bişeyi yoktur sağdaki bebeğiminde

Hiç sıkma canını kuzum zaten küçükler dha bulursun randevu işgüzarlık yapiolar işte sanki.silah zoruyla oturtmuşlar oraya istemiyorsan başka meslek secicektin terbiyesiz cok kızıyorum böylelerine

Ben özele gidiyorum normalde canım doktorum da normal ultrasonda bagırsakla ilgili bişey gördü ama cişini tutabiliyolar olabiliyo endişelenme ayrıntılı da tam belli olur dedi. Bugün de ayrıntılı olacaktım sözde perinatologun azizliğine uğradım işte bir ay önce kendi bu haftalarda cagurdı kafama göre randevu almadım. Bugünde diyor burda rapor vermiyoruz bakıyoruz ama sözlü söylüyoruz falan renkli falan degıldı ultrasonda normal ultrason gibiydi bende anlamadım kafama agrı soktu yani. Hayırlısıyla bişey yoktur inşaallah onikiden sonra bakıcam hemen randevu bakalım kendi doktoruma da yazdım simdi oda yönlendirir iyi bişey söyler inşaallah

Yazık günah ya emin ol hiçbişey yoktur bebeklerinde hemen amniyosentez bilmemne asla empati kuramıyolar anne adayı zaten ağzından çıkacak tek kelimeye bakıyo bide sakinleştirmek varken moral bozuyorlar.
Kesinlikle öyle doktor oluyorlar ama insanlık olmuyo cogunda yani oraya ne umutlarlar nasıl heyecanlı gittim aglayarak cıktım cok kötü hissettim kendimi.inşaallah bişey yoktur Rabbim 4sene sonra iki tane birden verdi elhamdulillah kaldıramayacagımız yukler vermesin Allah ım

Hiç sıkma canını kuzum zaten küçükler dha bulursun randevu işgüzarlık yapiolar işte sanki.silah zoruyla oturtmuşlar oraya istemiyorsan başka meslek secicektin terbiyesiz cok kızıyorum böylelerine
Bakalım doktoruma da yazdım canım inşaallah iyi birşeyler söyler hayırlısı inşaallah Rabbim sağlık versin

Inşallah canım inşallah ama dr un dediği gibi idrarla alakalı olabilir anlık bir görüntü olabilir . Ortada bisey yok dur bakalım stres yapmayalim bebislerimiz iyi olsun güzelim.

Inşallah canım inşallah ama dr un dediği gibi idrarla alakalı olabilir anlık bir görüntü olabilir . Ortada bisey yok dur bakalım stres yapmayalim bebislerimiz iyi olsun güzelim.
Bugün perinatologda parlaklık var diye söyledi canım ama inşaallah önemli bişey değildir

Bugün perinatologda parlaklık var diye söyledi canım ama inşaallah önemli bişey değildir
Netten bakınca ilk aylar kanaması olanlarda bebek kanamayı yutuyormuş ondan oluyormus

Hic kendini uzme ilk gebeligimde cocugu alalim kalbi atmiyo dediler ciktim baska doktora gittim gayette kalp atisi vardi sonra rutin kan tahlillerimde anne masada kalir bu bebegi doguramaz dediler 8 yasina geldi oda bende saglikliyiz Elhamdulillah hicccc kafaya takma neler diolar insanin yuzune Allah saglikla hayirlisyla kucagimiza almayi nasip etsin 1 doktora guvenme internettende arastirma moralini yuksek tut❤

Canım çok geçmiş olsun bu hepimizin başına gelebilir.Tek başına parlaklık birşey ifade etmez.Eğer imkanın varsa bir yerlerden bul buluştur iyi bir prof perinatoloğa gidip bebişlerini göster.İcin rahat eder hem de amniyosenteze gerek kalmaz.

Zaten iki ayrı ilaç daha verdi onları daha evvel de kullandim ama tamamen geçirmemiş artık aynı ilaçla bu sefer geçer mi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…