- 12 Ocak 2015
- 638
- 746
- 103
- 44
Hiçbişey olmayacak allahın izniyle bak burda bi sürü teyzesi dua etcek onlar için sen hic uzulmeBakalım doktoruma da yazdım canım inşaallah iyi birşeyler söyler hayırlısı inşaallah Rabbim sağlık versin
MaviBen Doğa koyucam sanirim ya da Ada bilmiyorum ki
Bugün perinatologda parlaklık var diye söyledi canım ama inşaallah önemli bişey değildir
Kızım olsaydı adını İdil ya da neva koyacaktım ya. Kız ismi hazırdı da erkek olunca hazırlıksız yakalandım.Mavi
Tomris
Alya/arya?
Pamir
Kizimin adi asya
Eski turk isimleri olsun istiyorm ozellikle arap adi koymicam
Börte de koyardm ama dalga gecerler cocukla cengiz han in esinin adi
İlbeyKızım olsaydı adını İdil ya da neva koyacaktım ya. Kız ismi hazırdı da erkek olunca hazırlıksız yakalandım.
masallah saglikla gelsin prensesBu da fotosu prensesimizin.
Allah yardimcin olsun canimMerhaba güzel anneler, uzun zamandr aktif olamıyorum hemsireyim halen çalışıyorum 1 hafta daha çalışıp rapor alacaktım ama cevremde temaslı ve taşıyıcı olabilecek kisiler var son 1 haftadr ve yine bende bağışıklığım düşük olduğu için ve daha once covid gecirdigim icin semptomlarım vardı az önce Pcr verdim forumda covid geciren hamilelerin burnuna gelen ve gecmeyen duman kokusu olduğunu okumustum. Şuan metrodayım ve is duman kokusu alıyorum ama bir kac kisiye sordum oyle bir koku almadıklarını söylediler merak ettim yazan arkadaşlar görürse bana geri dönüş yapabilir mi ?
Evet kuzum onuda söyledi ben dedim kanamam oldu ondandr belki dedim hiç bişey demedi öküz gibi sadece ekrana bakıyor. Doktorumla konuştum oda tek basına bağırsak bir sey ifade etmez dedi biraz olsun rahatladım radyolojiden al dedi bakalım gece onikiyi bekliyorum kayıtta olusturdum bulurum illa inşaallahNetten bakınca ilk aylar kanaması olanlarda bebek kanamayı yutuyormuş ondan oluyormus
Bende baktım baya kızlar cok sagolun.Ben de netten baktim da gecici de olabiliyormus ilerleyen haftAlarda kayboluyormuş sıkma canını S Sessizsedali
Canım hiç moralini bozma şimdi okudum mesajları bağırsak parlaklığı genelde çok duyduğumuz birşey ve geçiyor problem olmuyor doktorunda tek başına bişey ifade etmez demiş ne güzel. Benim kızımda da kordonunda tam çıkış yerinde iki tane kist çıkmıştı ve balon gibiydi geçebilir de kalabilir de dediler amniyosentez önerdiler falan yaptırmadım ve kendiliğinden geçti gitti çok şükür sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. İyi bir perinatoloğa git gerçekten ücretleri çok pahalı ikiz için de farkli fiyat uyguluyorlarmıs Allah yardımcımız olsun cümlemizinE
Evet kuzum onuda söyledi ben dedim kanamam oldu ondandr belki dedim hiç bişey demedi öküz gibi sadece ekrana bakıyor. Doktorumla konuştum oda tek basına bağırsak bir sey ifade etmez dedi biraz olsun rahatladım radyolojiden al dedi bakalım gece onikiyi bekliyorum kayıtta olusturdum bulurum illa inşaallah
Teşekkür ederim canım benim amin nerde varsaAllah yardimcin olsun canim
Salı günü doktorumda görmüştü ama o endişelendirmedi çişini tutabiliyorlar bazen olabiliyor dedi bugün de anlattım konuştum tek basına bagırsak bisey ifade etmez dedi bakalım inşaallah yoktur. Rabbim korusun evlatlarımızıBana da 12.haftada parlaklık var dedi, bu korkulacak bir şey değil ama kan yutmuş dedi doktor. Bence içini ferah tut, baksana zaten çok özensizlermiş.
Canim benim hic telaslanma devlette saolsunlar endiselendirmeyi cok seviyolar hicbirseyi yoltur bebisinin bazen ozeller verdigimiz parayi kurusuna kadar hakediyolar adam yerine koyuyolar eger bulamazsan randevu bisekilde ozele git bikere gidiceksin evet biraz pahali ayrintili ma yapicak bisey yok.. ben 12 haftalikken ikili teste karin cikikligi var dediler bagirsaklari disarda olabilirmis amniyo sentez gerekebilir 3 hafta sonra gel dediler dayanamdim ozele gittim icime su serpildi ayrintili anlattilar halbuki normalmis o haftarda o 3 haftayi nasil gecirdim bilmiyorum insanlarin icine ates dusurmek hoslarina gidiyo heralde sen canini sıkma allahin izniyle hicbirsey olmazSalı günü doktorumda görmüştü ama o endişelendirmedi çişini tutabiliyorlar bazen olabiliyor dedi bugün de anlattım konuştum tek basına bagırsak bisey ifade etmez dedi bakalım inşaallah yoktur. Rabbim korusun evlatlarımızı
Amin canım cok sagol hic bişeyin garantisi yok baktıgın zamanda iştw bazı doktorların patavatsızlığı benim tecrübesizliğim napıcagmı sasırdım bianda yani Allah ın izniyle bişey olmaaz inşaallah evlatlarımızaHic kendini uzme ilk gebeligimde cocugu alalim kalbi atmiyo dediler ciktim baska doktora gittim gayette kalp atisi vardi sonra rutin kan tahlillerimde anne masada kalir bu bebegi doguramaz dediler 8 yasina geldi oda bende saglikliyiz Elhamdulillah hicccc kafaya takma neler diolar insanin yuzune Allah saglikla hayirlisyla kucagimiza almayi nasip etsin 1 doktora guvenme internettende arastirma moralini yuksek tut❤
Sağol canım bakalım bir tanıdık var bir doktor önerdi sansımızı denicez zaten amniyosentezi düşünmüyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallahCanım çok geçmiş olsun bu hepimizin başına gelebilir.Tek başına parlaklık birşey ifade etmez.Eğer imkanın varsa bir yerlerden bul buluştur iyi bir prof perinatoloğa gidip bebişlerini göster.İcin rahat eder hem de amniyosenteze gerek kalmaz.
İnşaallah canım cok sagolYok canm gec degil bende 18+2de gitmistim zaten 24.haftaya kadar vakti varmis
İnsallah biseycigi yoktur bebisinin canim uzulme
Sağol canım amin amin onlarsız da olmuyo onlarla da işte Allah ıslah etsin artık ne diyimS Sessizsedali canım gecmis olsun. Tek doktora guvenme; baska bir perinatologa da git. Sikma canini bazilari boyle maalesef, onemsiz seylerde bile hemen amniyosentez diyor, Allah onlarin eline dusurmesin, empati yoksunları..
Allah razı olsun canım yaa çok sağolunHiçbişey olmayacak allahın izniyle bak burda bi sürü teyzesi dua etcek onlar için sen hic uzulme
Aynen canım yaptırmıcam zaten Rabbim hayırlı sağlıklı versin inşaallahAminosentez yaptirma canim 10taneden 1inde cocuk olebiliyormus adamakilli bir dr bul kesinlikle birine guvenme hem daha erken en guzel sonuc 22.haftada belli oluyoms
Para icin yaparlar valla bak insanlar kendilerini satcak hale gelms 5krs icin.aminosentez de pahali bisey 3bin 5bin arasi para istiyolarms sirf para icin yapar mi yapar guvenmiyorm ben onlara
Aynen canım dua edip bekleyeceğim artık yapacak bişey yok su var dense de elden bişey gelmeyecek ki Rabbim saglıkla hayırlı evlat versin hepimize inşaallahCanım hiç moralini bozma şimdi okudum mesajları bağırsak parlaklığı genelde çok duyduğumuz birşey ve geçiyor problem olmuyor doktorunda tek başına bişey ifade etmez demiş ne güzel. Benim kızımda da kordonunda tam çıkış yerinde iki tane kist çıkmıştı ve balon gibiydi geçebilir de kalabilir de dediler amniyosentez önerdiler falan yaptırmadım ve kendiliğinden geçti gitti çok şükür sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. İyi bir perinatoloğa git gerçekten ücretleri çok pahalı ikiz için de farkli fiyat uyguluyorlarmıs Allah yardımcımız olsun cümlemizin
Canim benim hic telaslanma devlette saolsunlar endiselendirmeyi cok seviyolar hicbirseyi yoltur bebisinin bazen ozeller verdigimiz parayi kurusuna kadar hakediyolar adam yerine koyuyolar eger bulamazsan randevu bisekilde ozele git bikere gidiceksin evet biraz pahali ayrintili ma yapicak bisey yok.. ben 12 haftalikken ikili teste karin cikikligi var dediler bagirsaklari disarda olabilirmis amniyo sentez gerekebilir 3 hafta sonra gel dediler dayanamdim ozele gittim icime su serpildi ayrintili anlattilar halbuki normalmis o haftarda o 3 haftayi nasil gecirdim bilmiyorum insanlarin icine ates dusurmek hoslarina gidiyo heralde sen canini sıkma allahin izniyle hicbirsey olmaz
Amin amin inşaallah canım Allah razı olsun hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaallah birazda biz yapıyoruz anlık gaflete kapılıp uzuluyoruz işte Allah ın gücüne gitmesin herşey güzel olacak inşaallahS Sessizsedali rabbim herseyin hayirlisini versin kimseye kaldiramayacagi yuk,dert vermesin hersey gonlunuzce olsun icinizi ferah tutun.
InsaallahhhAmin amin inşaallah canım Allah razı olsun hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaallah birazda biz yapıyoruz anlık gaflete kapılıp uzuluyoruz işte Allah ın gücüne gitmesin herşey güzel olacak inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?