2021 Nisan Anneleri

Canim cok gecmis olsun üzülme bende ne stres yasadim hatirlamiyormusun? Bazen yalnis görebiliyorlar üzülme 2 bebeginde saglikla dogacak Allahin izniyle ben inaniyorum. Amniyosentezi hicc düsünme bence bu aralar cok su yutup öyle seyler olabilir bence idrardir ve birdahaki gittiginde hicbirsey cikmayacak

Günaydın kizlar, bugun doktora gidicem bakalim bugun cinsiyeti gorecekmiyz cok ciddi enfeksiyonum var ins artik bir ilac iyi gelridr gecer bu durum hamileligimin tadini cikaramiyorum hepnagri hep akinti cok bunaldim.
Günaydin canim güzel haberlerle gel insallah. bol bol su ic. Bende baslarda olmustu doktorum hemen hap verdi gecti gitti sükür, sende atlatirsin insallah biran önce

Günaydın kızlar, nefes egzersizlerini araştırdım da inanılmaz çok faydası varmış. Nefes darlığından, bel ve sırt ağrısına, şekere kadar bir çok şeyin çözümüymüş.
Ben bugün başlamayı düşünüyorum.
Sizin içinde link koyuyorum.

Bi de kızlar bir şey sorcam normalde soğuk havalarda takılmam da şu an hamile olduğum için merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum dün kıymalı börek yaptım akşam, üstü streçli duruyor tezgahın üstünde bir şey olmaz dimi ya dolaba koymadığım için. Hamileyken yediğim içtiğim gerçeği kırk yarıyorum.

Canım Maşallah hızla ilerliyoruz çok şükür Nisan başı olanların imzalarındaki resimler değişiyor ya ben de takip ediyorum 21. Hafta olunca seninki değişmiş haftalar ilerliyor
Evet canim cok sükür baksana yan gelip boylu boyuna uzanamiyolar artik. Carsamba günü doktora gittigimde pozisyonu ayni böyleydi kafasi tamda göbek deligimin altinda ayaklarida asagiya bastirip duruyordu yeni dogan bir bebegin yarisi kadar oldular cok sükür ele avuca sigacak kadar. Bundan sonra hizla boy atip kilo alacaklar

Kiymaliysa dolaba at canim yiyecegin zaman cikarir isitir yersin ne olur ne olmaz

Kiymaliysa dolaba at canim yiyecegin zaman cikarir isitir yersin ne olur ne olmaz
Dün yapmıştım 14-15 saat oldu işte şimdi yedikten sonra koyarım da şimdi yemeli miyim peki normalde koyacaktım unutmuşum, aklım gidik unutuyorum kocama küsüyorum 10 dakika sonra unutuyorum sonra tekrar hatırlıyorum.

Kalp atışını duyacak mıyız cinsiyeti ne olacak derken yolu yarıladık valla çok şükür ikinci yarı daha hızlı geçecek gibi geliyor bana bakalım sağlıkla gelsinler inşallah

Evin sıcaklığı yüksek değilse belki bozulmamıştır ama yine de et ürünü sonuçta bakteri biriktirmiş olabilir. Bence hiç riske atma canım nolur nolmaz ya da önce eşine tattır o bi test etsin bakalım

Canım benimde arkadaslarim perinatologa gittiler doktorun mantigi şu gordugu tum riskleri soyler ama bunlar kesin bi hastaligin belirtisi degildir diyede ekler. Yani ayrintili ama hersey yine net dehil yuzde seksen dogruluk payi var. Benim arkadasada biseyler demisti parlaklik goruyorum ama hastalik oladabilir olmayadabilir diyede soylemisti bunu ogrenmek icin ya amniyosentez yada nifty testi yapiliyo onuda sana birakiyo zaten ister yaptir ister yaptirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…