Canim cok gecmis olsun üzülme bende ne stres yasadim hatirlamiyormusun? Bazen yalnis görebiliyorlar üzülme 2 bebeginde saglikla dogacak Allahin izniyle ben inaniyorum. Amniyosentezi hicc düsünme bence bu aralar cok su yutup öyle seyler olabilir bence idrardir ve birdahaki gittiginde hicbirsey cikmayacakE
Evet kuzum onuda söyledi ben dedim kanamam oldu ondandr belki dedim hiç bişey demedi öküz gibi sadece ekrana bakıyor. Doktorumla konuştum oda tek basına bağırsak bir sey ifade etmez dedi biraz olsun rahatladım radyolojiden al dedi bakalım gece onikiyi bekliyorum kayıtta olusturdum bulurum illa inşaallah
ohh vur pasam vurrrBenim gibi bebek hareketlerine uyanan var mıyarım saat oldu hâlâ uyuyamadım belli sabahın köründe dikecek ayağa sıpa
Günaydin canim güzel haberlerle gel insallah. bol bol su ic. Bende baslarda olmustu doktorum hemen hap verdi gecti gitti sükür, sende atlatirsin insallah biran önceGünaydın kizlar, bugun doktora gidicem bakalim bugun cinsiyeti gorecekmiyzcok ciddi enfeksiyonum var ins artik bir ilac iyi gelridr gecer bu durum hamileligimin tadini cikaramiyorum hepnagri hep akinti cok bunaldim.
Ben oglumun öglen uykusunu bile degerlendirip sarilip uyumama ragmen 9 da esnemekten gene onla gidiyorum uyumaya, esim sistin iyice uyumaktan diyo ama banane ohhh tadini cikariyorum bu günlerinSabah erken uyanıp akşam 9 10da esneyenler burdami
Canım Maşallah hızla ilerliyoruz çok şükür
21. haftadan günaydinlaryolun yarisi bitti sükür artik geri sayim baslasin yihuuuu
Evet canim cok sükür baksana yan gelip boylu boyuna uzanamiyolar artik. Carsamba günü doktora gittigimde pozisyonu ayni böyleydi kafasi tamda göbek deligimin altinda ayaklarida asagiya bastirip duruyorduCanım Maşallah hızla ilerliyoruz çok şükürNisan başı olanların imzalarındaki resimler değişiyor ya ben de takip ediyorum 21. Hafta olunca seninki değişmiş haftalar ilerliyor
Kiymaliysa dolaba at canim yiyecegin zaman cikarir isitir yersin ne olur ne olmazBi de kızlar bir şey sorcam normalde soğuk havalarda takılmam da şu an hamile olduğum için merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum dün kıymalı börek yaptım akşam, üstü streçli duruyor tezgahın üstünde bir şey olmaz dimi ya dolaba koymadığım için. Hamileyken yediğim içtiğim gerçeği kırk yarıyorum.
Dün yapmıştım 14-15 saat oldu işte şimdi yedikten sonra koyarım da şimdi yemeli miyim pekiKiymaliysa dolaba at canim yiyecegin zaman cikarir isitir yersin ne olur ne olmaz
Kalp atışını duyacak mıyız cinsiyeti ne olacak derken yolu yarıladık valla çok şükürEvet canim cok sükür baksana yan gelip boylu boyuna uzanamiyolar artik. Carsamba günü doktora gittigimde pozisyonu ayni böyleydi kafasi tamda göbek deligimin altinda ayaklarida asagiya bastirip duruyorduyeni dogan bir bebegin yarisi kadar oldular cok sükür ele avuca sigacak kadar. Bundan sonra hizla boy atip kilo alacaklar
Evin sıcaklığı yüksek değilse belki bozulmamıştır ama yine de et ürünü sonuçta bakteri biriktirmiş olabilir. Bence hiç riske atma canım nolur nolmazDün yapmıştım 14-15 saat oldu işte şimdi yedikten sonra koyarım da şimdi yemeli miyim pekinormalde koyacaktım unutmuşum, aklım gidik unutuyorum kocama küsüyorum 10 dakika sonra unutuyorum sonra tekrar hatırlıyorum.
Canım benimde arkadaslarim perinatologa gittiler doktorun mantigi şu gordugu tum riskleri soyler ama bunlar kesin bi hastaligin belirtisi degildir diyede ekler. Yani ayrintili ama hersey yine net dehil yuzde seksen dogruluk payi var. Benim arkadasada biseyler demisti parlaklik goruyorum ama hastalik oladabilir olmayadabilir diyede soylemisti bunu ogrenmek icin ya amniyosentez yada nifty testi yapiliyo onuda sana birakiyo zaten ister yaptir ister yaptirmaKızlar hepinizden Allah razı olsun ilgilenen yazan herkese dönmeye calıstım dönemediğim gözümden kacan varsa kusura bakmayın baya bi kendime gelemedim sinir bozuklugundan yani cok farklı duygularla gitmiştim herhalde anlam yukledim baya bi. Rabbim hepinizin evladını hayırlı sağlıklı dogurmak nasip etsin inşaallah hepiniz ayrı içime su serptiniz sağolun gerçekten çok iyi geldi
Sabah erken uyanıp akşam 9 10da esneyenler burdami
Bebek hareketine degil de wc icin uyaniyormBenim gibi bebek hareketlerine uyanan var mıyarım saat oldu hâlâ uyuyamadım belli sabahın köründe dikecek ayağa sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?