Ye canim havalar soguk bisey olmazDün yapmıştım 14-15 saat oldu işte şimdi yedikten sonra koyarım da şimdi yemeli miyim pekinormalde koyacaktım unutmuşum, aklım gidik unutuyorum kocama küsüyorum 10 dakika sonra unutuyorum sonra tekrar hatırlıyorum.
ikinci yari artik alisveristir dogumlar konusulurken bi bakacaz patir patir doguruyoruzKalp atışını duyacak mıyız cinsiyeti ne olacak derken yolu yarıladık valla çok şükürikinci yarı daha hızlı geçecek gibi geliyor bana bakalım sağlıkla gelsinler inşallah
Ayrintili için.erken.bile canim. Ben 20+4te girecegim ayrintiliya. Vaktin var yani.Bakalım inşaallah bulucam halledicem neyseki gec kalmis sayılmam 18+3 daha. İnşaallah bişeyi yoktur sağdaki bebeğiminde
Pek iyi haberlerle gelemedim ne yazikki.Her tur imtihan mevcut bu hayatta.Sivisi cok az.Prinatolog a yonlendirdiler 18 kasimda gidicem.Ama bu kdr azlik nasik artar bilmiorm dua edicez bol bol.Bu kdr tek tarafta olmasindan icime bir kurt dusmustu annelik herhakde insan hissediyor.Ins iyi olur.Ins saglikla devam eder.Günaydin canim güzel haberlerle gel insallah. bol bol su ic. Bende baslarda olmustu doktorum hemen hap verdi gecti gitti sükür, sende atlatirsin insallah biran önce
Canım ben ibrahim saraçoğlu dinlemiştim hamile kadının bebeğin sıvısı azaldığı zaman taze sıkılmış havuç suyu içince sıvı çoğalıyormuş youtubeden istersen araştırPek iyi haberlerle gelemedim ne yazikki.Her tur imtihan mevcut bu hayatta.Sivisi cok az.Prinatolog a yonlendirdiler 18 kasimda gidicem.Ama bu kdr azlik nasik artar bilmiorm dua edicez bol bol.Bu kdr tek tarafta olmasindan icime bir kurt dusmustu annelik herhakde insan hissediyor.Ins iyi olur.Ins saglikla devam eder.
Suan cok belirsiziz.
Lütfen havuç suyu tüket her sabah.bu artan birşey.sorun yok.sorun nerde başlar biliyor musun eğer organ eksikliği varsa orda başlar.şu an senin durumun düzeltilebilirPek iyi haberlerle gelemedim ne yazikki.Her tur imtihan mevcut bu hayatta.Sivisi cok az.Prinatolog a yonlendirdiler 18 kasimda gidicem.Ama bu kdr azlik nasik artar bilmiorm dua edicez bol bol.Bu kdr tek tarafta olmasindan icime bir kurt dusmustu annelik herhakde insan hissediyor.Ins iyi olur.Ins saglikla devam eder.
Suan cok belirsiziz.
Ayyybide bana sorrr ölüyorum yetisene kadarBebek hareketine degil de wc icin uyaniyorm
Deli dehset karin agrisina uyaniyorm bigun altima yapcam
Geçmiş olsun canım instagramda takip ettiğim hamile fenomen bir anne var o da aynı şekilde su azlığı yaşamıştı ve havuç suyu deveci armuduyla bebeğin suyunu artırdı sonraki kontrolde normale dönmüştü denemekte yarar var tabiki perinatoloğa da git görün düzelir inşallah Allah'ın izniylePek iyi haberlerle gelemedim ne yazikki.Her tur imtihan mevcut bu hayatta.Sivisi cok az.Prinatolog a yonlendirdiler 18 kasimda gidicem.Ama bu kdr azlik nasik artar bilmiorm dua edicez bol bol.Bu kdr tek tarafta olmasindan icime bir kurt dusmustu annelik herhakde insan hissediyor.Ins iyi olur.Ins saglikla devam eder.
Suan cok belirsiziz.
Su cok azmi iciyorsun? cogaltman lazim bak ben yanimda siseyle dolasiyorum evin icinde bile yudum yyudum aliyorum yoksa aklima gelmez. Hemen basla bol sivi almaya düzelir insallah birinden duymustum.Pek iyi haberlerle gelemedim ne yazikki.Her tur imtihan mevcut bu hayatta.Sivisi cok az.Prinatolog a yonlendirdiler 18 kasimda gidicem.Ama bu kdr azlik nasik artar bilmiorm dua edicez bol bol.Bu kdr tek tarafta olmasindan icime bir kurt dusmustu annelik herhakde insan hissediyor.Ins iyi olur.Ins saglikla devam eder.
Suan cok belirsiziz.
Sıvı azlıgini kadin dogumcu gorebiliyo degilmi normal ultrasondanSu cok azmi iciyorsun? cogaltman lazim bak ben yanimda siseyle dolasiyorum evin icinde bile yudum yyudum aliyorum yoksa aklima gelmez. Hemen basla bol sivi almaya düzelir insallah birinden duymustum.
Cok gecmis olsun. Ben de havuç suyunun bebegin suyunu arttirdigini okumustum. Hemen icmeye basla canim. Sifa bulan cokmus.Pek iyi haberlerle gelemedim ne yazikki.Her tur imtihan mevcut bu hayatta.Sivisi cok az.Prinatolog a yonlendirdiler 18 kasimda gidicem.Ama bu kdr azlik nasik artar bilmiorm dua edicez bol bol.Bu kdr tek tarafta olmasindan icime bir kurt dusmustu annelik herhakde insan hissediyor.Ins iyi olur.Ins saglikla devam eder.
Suan cok belirsiziz.
Görüyo bence bana gayet iyi demişti geçen randevudaSıvı azlıgini kadin dogumcu gorebiliyo degilmi normal ultrasondan
İsin kotusu ruyamda da wc gidiyom cogu zaman sabah 5de uyaniyom.simdiden uyku yokAyyybide bana sorrr ölüyorum yetisene kadar
Benim de bel ve bacak ağrım çok sık oluyor genelde ayakta çok durup bacaklarıma yüklendiğimde belime vuruyor ama at kılı fırçası rahatlattı. Sabah akşam onunla masaj yapar gibi uygulama yapıyorum bacaklarıma ve kalçalarıma. Bel ağrımı da hafifletiyor.Kızlar dün benimde belim tutuldu agri girdi birden cok korktum doktora gittik yuruyunce azaldi bebek iyidi cok sukur suan aşırı agrim var yatarken dönemiyorum falan ozellikle sol tara agriyo ilac yok sicak uygulama onerdi doktorum ama gectiyse agrin yapma bisey dedi zaten sicakta bebege iyi gelmiyo oyle agriyi cekiyorum bakalim ne zaman gecicek
havuç suyunu çok aşırı da tüketmeyin kızlar havuç a vitamini deposu hamilelikte de a vitaminin fazlası zararlı oluyormuş. Her şeyin fazlası zarar ama vardır çözümü kalbinizi ferah tutun.Canım ben ibrahim saraçoğlu dinlemiştim hamile kadının bebeğin sıvısı azaldığı zaman taze sıkılmış havuç suyu içince sıvı çoğalıyormuş youtubeden istersen araştır
İsin kotusu ruyamda da wc gidiyom cogu zaman sabah 5de uyaniyom.simdiden uyku yok
Bnmde sol bacak popoya kadar ağrım var gece dönmeleri çok zor geçiyor sol tarafım komple ağrıyor walla yürümekte bile zorlaniyorumKızlar dün benimde belim tutuldu agri girdi birden cok korktum doktora gittik yuruyunce azaldi bebek iyidi cok sukur suan aşırı agrim var yatarken dönemiyorum falan ozellikle sol tara agriyo ilac yok sicak uygulama onerdi doktorum ama gectiyse agrin yapma bisey dedi zaten sicakta bebege iyi gelmiyo oyle agriyi cekiyorum bakalim ne zaman gecicek
Zaten anca strese sokmaya yarıyor bunlarda. Önceden doktora gitmek yokmus herkes catır catır doğuruyormuş şimdi de imkan cok da işte Rabbim tevekkülümüzü arttırsın çok sağol inşaallah bişey olmayacak Rabbim hayırlısıyla saglıkla versin hepimize inşaallahCanim cok gecmis olsun üzülme bende ne stres yasadim hatirlamiyormusun? Bazen yalnis görebiliyorlar üzülme 2 bebeginde saglikla dogacak Allahin izniyle ben inaniyorum. Amniyosentezi hicc düsünme bence bu aralar cok su yutup öyle seyler olabilir bence idrardir ve birdahaki gittiginde hicbirsey cikmayacak
Evet haklısın canım da işte doktorların takındığı tavır suan biraz da hassas olduğumuzdan birde herkesin evladı kıymetlidir tabi ama benim gibi uzun süre aradıktan sonra bulan biri olunca herhalde ağır geldi napacagımı sasırdım yoksa hiç bir sorun olmasada hic bişeyin garantisi yokki Rabbim korusun evlatlarımızı sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşaallahCanım benimde arkadaslarim perinatologa gittiler doktorun mantigi şu gordugu tum riskleri soyler ama bunlar kesin bi hastaligin belirtisi degildir diyede ekler. Yani ayrintili ama hersey yine net dehil yuzde seksen dogruluk payi var. Benim arkadasada biseyler demisti parlaklik goruyorum ama hastalik oladabilir olmayadabilir diyede soylemisti bunu ogrenmek icin ya amniyosentez yada nifty testi yapiliyo onuda sana birakiyo zaten ister yaptir ister yaptirma
Evet canım normalde öyle 20–24arasıymısta bana perinatlog böyle gel dedigi icin böyle gitmiştim benAyrintili için.erken.bile canim. Ben 20+4te girecegim ayrintiliya. Vaktin var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?