2021 Nisan Anneleri

Ye canim havalar soguk bisey olmaz

Kızlar dün benimde belim tutuldu agri girdi birden cok korktum doktora gittik yuruyunce azaldi bebek iyidi cok sukur suan aşırı agrim var yatarken dönemiyorum falan ozellikle sol tara agriyo ilac yok sicak uygulama onerdi doktorum ama gectiyse agrin yapma bisey dedi zaten sicakta bebege iyi gelmiyo oyle agriyi cekiyorum bakalim ne zaman gecicek

Kalp atışını duyacak mıyız cinsiyeti ne olacak derken yolu yarıladık valla çok şükür ikinci yarı daha hızlı geçecek gibi geliyor bana bakalım sağlıkla gelsinler inşallah
ikinci yari artik alisveristir dogumlar konusulurken bi bakacaz patir patir doguruyoruz

Günaydin canim güzel haberlerle gel insallah. bol bol su ic. Bende baslarda olmustu doktorum hemen hap verdi gecti gitti sükür, sende atlatirsin insallah biran önce
Pek iyi haberlerle gelemedim ne yazikki.Her tur imtihan mevcut bu hayatta.Sivisi cok az.Prinatolog a yonlendirdiler 18 kasimda gidicem.Ama bu kdr azlik nasik artar bilmiorm dua edicez bol bol.Bu kdr tek tarafta olmasindan icime bir kurt dusmustu annelik herhakde insan hissediyor.Ins iyi olur.Ins saglikla devam eder.
Suan cok belirsiziz.

Canım ben ibrahim saraçoğlu dinlemiştim hamile kadının bebeğin sıvısı azaldığı zaman taze sıkılmış havuç suyu içince sıvı çoğalıyormuş youtubeden istersen araştır

Lütfen havuç suyu tüket her sabah.bu artan birşey.sorun yok.sorun nerde başlar biliyor musun eğer organ eksikliği varsa orda başlar.şu an senin durumun düzeltilebilir

Geçmiş olsun canım instagramda takip ettiğim hamile fenomen bir anne var o da aynı şekilde su azlığı yaşamıştı ve havuç suyu deveci armuduyla bebeğin suyunu artırdı sonraki kontrolde normale dönmüştü denemekte yarar var tabiki perinatoloğa da git görün düzelir inşallah Allah'ın izniyle

Su cok azmi iciyorsun? cogaltman lazim bak ben yanimda siseyle dolasiyorum evin icinde bile yudum yyudum aliyorum yoksa aklima gelmez. Hemen basla bol sivi almaya düzelir insallah birinden duymustum.

Su cok azmi iciyorsun? cogaltman lazim bak ben yanimda siseyle dolasiyorum evin icinde bile yudum yyudum aliyorum yoksa aklima gelmez. Hemen basla bol sivi almaya düzelir insallah birinden duymustum.
Sıvı azlıgini kadin dogumcu gorebiliyo degilmi normal ultrasondan

Cok gecmis olsun. Ben de havuç suyunun bebegin suyunu arttirdigini okumustum. Hemen icmeye basla canim. Sifa bulan cokmus.

Benim de bel ve bacak ağrım çok sık oluyor genelde ayakta çok durup bacaklarıma yüklendiğimde belime vuruyor ama at kılı fırçası rahatlattı. Sabah akşam onunla masaj yapar gibi uygulama yapıyorum bacaklarıma ve kalçalarıma. Bel ağrımı da hafifletiyor.

Canım ben ibrahim saraçoğlu dinlemiştim hamile kadının bebeğin sıvısı azaldığı zaman taze sıkılmış havuç suyu içince sıvı çoğalıyormuş youtubeden istersen araştır
havuç suyunu çok aşırı da tüketmeyin kızlar havuç a vitamini deposu hamilelikte de a vitaminin fazlası zararlı oluyormuş. Her şeyin fazlası zarar ama vardır çözümü kalbinizi ferah tutun.

Bnmde sol bacak popoya kadar ağrım var gece dönmeleri çok zor geçiyor sol tarafım komple ağrıyor walla yürümekte bile zorlaniyorum

Zaten anca strese sokmaya yarıyor bunlarda. Önceden doktora gitmek yokmus herkes catır catır doğuruyormuş şimdi de imkan cok da işte Rabbim tevekkülümüzü arttırsın çok sağol inşaallah bişey olmayacak Rabbim hayırlısıyla saglıkla versin hepimize inşaallah Evet haklısın canım da işte doktorların takındığı tavır suan biraz da hassas olduğumuzdan birde herkesin evladı kıymetlidir tabi ama benim gibi uzun süre aradıktan sonra bulan biri olunca herhalde ağır geldi napacagımı sasırdım yoksa hiç bir sorun olmasada hic bişeyin garantisi yokki Rabbim korusun evlatlarımızı sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşaallah
Ayrintili için.erken.bile canim. Ben 20+4te girecegim ayrintiliya. Vaktin var yani.
Evet canım normalde öyle 20–24arasıymısta bana perinatlog böyle gel dedigi icin böyle gitmiştim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…