2021 Nisan Anneleri

Su cok azmi iciyorsun? cogaltman lazim bak ben yanimda siseyle dolasiyorum evin icinde bile yudum yyudum aliyorum yoksa aklima gelmez. Hemen basla bol sivi almaya düzelir insallah birinden duymustum.
Benim su tuketimim iyide sordum alakasi yokmus.keske olsa damacanayla icicem zaten cok su icen biriyim.istifra vs azalmis o halde bile.cogu insandan cok.Oglumda istifra etmektnw vucumdaki su bile azalmiati ama hic su azligi sorunu yasamaidm bu baska nedenlere dayaniyormus bakicaz ins 18nde ii seyler olur.

Evet arkadsimin doktoruda havuc suyu vermis hemen basladim ins iyi gelir ins doktor bosna telaslandirmis olsun beni.Ins halledielbilck durumdadir.

Lütfen havuç suyu tüket her sabah.bu artan birşey.sorun yok.sorun nerde başlar biliyor musun eğer organ eksikliği varsa orda başlar.şu an senin durumun düzeltilebilir
Evet ins bobrek eksikligi yapmadiysa benimde hala umudum var ins doktor ii seyker soyler.

Canım ben ibrahim saraçoğlu dinlemiştim hamile kadının bebeğin sıvısı azaldığı zaman taze sıkılmış havuç suyu içince sıvı çoğalıyormuş youtubeden istersen araştır
Aynen canim basladim hemen ayni hast gittigm doktor arkadasimdaki bu sorun icin oneristi aklima geldi hemen ama onun bu kdr azmiydi bilmiorm.

İlbey
Kutalmis
Alparslan
Alp
Atilla
Cengiz
İlteris
Bunlari dusunmustuk esimle turk adi olsn turklugumuzu yasatsin diye ben kizima hicbir isimi konduramiyorm daha yaa adsiz kalcak cocuk
İdil ve neva da guzel isimmis onu da eklicem.listeme
Almila ilbilge de güzel canım bizde aynı isim bulamıyoruz bir türlü içime sinmiyor sanki

Hiiiii şansaa baaaaakkkkk benimki de tatlı yapar dolaba koyarım sonraki akşamlar çıkartmadın yemedik der.evde yaşadığın belli olsun az sen kalk da bir meyve eksilsin dolaptan diyorum ben hasta olup yerimden kalkamayacak durumda olmalıyım hani ama böyle yatak döşek ,onun iş yapması için.bir şey söylersin.gece yarısına yanda ertesi güne kalır onlar.

Selam kızlar ben geldim doktorumu çok sevdim çok ilgili 12 Aralıkta detaylı var kendi yapicak onuda hoşuma gitti ama hiç hoslanmadigim şeylerde öğrendim amniyotik bant varmış kesede üst tarafta zarar vermez sanmıyorum dedi ama çok moralim bozuldu hic iyi şeyler bilmiyorum hakkında büyüdükçe zarar verme ihtimali oluyormuş onca doktor gördü 1 tanesi demedi daha böyle bisey çok sık kontrol edilmeliymis çok üzgünüm

Ya onca doktor doğru görüp öyle bisey yoksa

Demin çok acayip bisey yaşadım tam eskiyordum ay gobegimin tam yani içerden bisey tırmalamadık karnımın içiii kazidi ay bi çığlık attim

Geçmiş olsun canım ilk defa duyuyorum bunu internette her yazanı okuma kafanı kurcalama sakin doktorunu dinle bak risk yaratacağını düşünmüyorum demiş. Benimde ikili test zamanı doktor kanaman oldu mu oluyor mu diye sordu hayır dedim, plesantada küçük kanama alanları var ama bebeğe giden damarlara kan akışına baktı onlar gayet iyiymiş bu tek başına sorun yaratmaz dedi inan hiç takmadım kafaya internette açıp okusaydim kimbilir neler yazıyordu. İlk hamileliğimde çok yaptım o hatayı ve çok strese soktum kendimi sen yapma lütfen kontrollerini sıkı tut rabbim korur onları

Pek bakmadım netten dahada moralim bozulmasın diye ama üzüldüm çok allaha emanet inşallah hiçbişey olmaz yavruma

Sabahtir temizlik yapiyordm belim ikiye yarildi sanki yuruyemiyorm bu sefer tum evi temizlediydm

Kızlar yazdıklarınızı okudum maşallah baya hamaratsınız, bence bu süreçte bari biraz ara verin bırakın eşleriniz yapsın. Ben artık yemek temizlik her şeyi eşime devrettim bana yaptırmıyor. Zaten doğumdan sonra fazlasıyla yorulacağız hamilelikte enerji depolayalım.
Ayrıntılı ultrasona girenler olmuş, benim randevum 19+3 te erken mi diye düşünüyordum ki normalmiş. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Bir şey soracağım, arada idrarı bulanık olan var mı? Sizce enfeksiyon belirtisi midir? Doktor her kontrolde idrar tahlili yaptırıyor, en son tahlilimde de bir şey çıkmadı. Çok su içemiyorum ondan mıdır? Bebeğin sıvısını ultrasonda doktor görebiliyor mu, test mi yapılıyor?
Ayrıca daha hiç hareketini hissetmedim, benden daha geride olup hissedenleri görünce aklıma kötü şeyler şeyler gelmeye başladı. Randevuma da daha 2 hafta var. Hissetmek için bildiğiniz bir şey var mı?

Uzulme canım bir sey olursa müdahale ederler. Zaten zarar vermez demis doktorun. Gönlünü ferah tut. Belki diğer doktorlar zararsız diye sana bilgi vermemiştir

Sabahtir temizlik yapiyordm belim ikiye yarildi sanki yuruyemiyorm bu sefer tum evi temizlediydm
Sabahdan aksama temizlik yapmayi cok ozledim ama asla yapamiyirm nefes nefese kaliorm cabuk yoruluyorm fazla yorma cnm kendini yolu yariladik derken can sıkıci seyler olmasn ❤ 2 lt su iciyorm doktor az diyor hissetme konuauna gelince 20.haftada hissedilir normali bu bazi arkadaslar cok sansli erken hissedio ama 20.haftadan sonra hissetmezsen endilenmek gerekir diye biliyorm

Kızlar lohusa seti şart mı sizce? Bazen bakıyorum aklımda fikir olsun diye ama bana pahalı geldi ya 1 kere giyiliyor sanırım fotoğraf filan çektirirken giyilen lohusa seti mi? Tecrübeli anneler yardimmm

Arkadaşlar iyi akşamlar sağlık ocağı bana kan ilacı ve d vitamini yazmıştı ondan sonra ishal oldum sizden kan ilacı kullanan var mı? Sizde de böyle yan etki yaptı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…