Benim su tuketimim iyide sordum alakasi yokmus.keske olsa damacanayla icicem zaten cok su icen biriyim.istifra vs azalmis o halde bile.cogu insandan cok.Oglumda istifra etmektnw vucumdaki su bile azalmiati ama hic su azligi sorunu yasamaidm bu baska nedenlere dayaniyormus bakicaz ins 18nde ii seyler olur.Su cok azmi iciyorsun? cogaltman lazim bak ben yanimda siseyle dolasiyorum evin icinde bile yudum yyudum aliyorum yoksa aklima gelmez. Hemen basla bol sivi almaya düzelir insallah birinden duymustum.
Evet arkadsimin doktoruda havuc suyu vermis hemen basladim ins iyi gelir ins doktor bosna telaslandirmis olsun beni.Ins halledielbilck durumdadir.Geçmiş olsun canım instagramda takip ettiğim hamile fenomen bir anne var o da aynı şekilde su azlığı yaşamıştı ve havuç suyu deveci armuduyla bebeğin suyunu artırdı sonraki kontrolde normale dönmüştü denemekte yarar var tabiki perinatoloğa da git görün düzelir inşallah Allah'ın izniyle
Evet ins bobrek eksikligi yapmadiysa benimde hala umudum var ins doktor ii seyker soyler.Lütfen havuç suyu tüket her sabah.bu artan birşey.sorun yok.sorun nerde başlar biliyor musun eğer organ eksikliği varsa orda başlar.şu an senin durumun düzeltilebilir
Aynen canim basladim hemen ayni hast gittigm doktor arkadasimdaki bu sorun icin oneristi aklima geldi hemen ama onun bu kdr azmiydi bilmiorm.Canım ben ibrahim saraçoğlu dinlemiştim hamile kadının bebeğin sıvısı azaldığı zaman taze sıkılmış havuç suyu içince sıvı çoğalıyormuş youtubeden istersen araştır
Almila ilbilge de güzel canım bizde aynı isim bulamıyoruz bir türlü içime sinmiyor sankiİlbey
Kutalmis
Alparslan
Alp
Atilla
Cengiz
İlteris
Bunlari dusunmustuk esimle turk adi olsn turklugumuzu yasatsin diye ben kizima hicbir isimi konduramiyorm daha yaaadsiz kalcak cocuk
İdil ve neva da guzel isimmis onu da eklicem.listeme
Hiiiii şansaa baaaaakkkkkBizimkinin babasi yemek yapar evi temizler herseyi yapar kaynana sabah uyanir kahvesi önüne gelir o koltuk aksam kalktiginda koca delik olur cöker o yüzden bende farkli gördügü icin sükreder yemek yapmasam bile peynir ekmek yer ses etmez anasi öyle alistirmis keyfine bakmis hicc umurunda degil kim ac kim degil.. ama kayin peder etrafinda fir döner..
Ya onca doktor doğru görüp öyle bisey yoksaSelam kızlar ben geldimdoktorumu çok sevdim çok ilgili 12 Aralıkta detaylı var kendi yapicak onuda hoşuma gitti ama hiç hoslanmadigim şeylerde öğrendim amniyotik bant varmış kesede üst tarafta zarar vermez sanmıyorum dedi ama çok moralim bozuldu hic iyi şeyler bilmiyorum hakkında büyüdükçe zarar verme ihtimali oluyormuş onca doktor gördü 1 tanesi demedi daha böyle bisey çok sık kontrol edilmeliymis çok üzgünüm
Çok net gösterdi nm ya plasentanın altında yukarda duruyodu inşallah yanılmıştır diyorum ama yanılmış.gbi deildi hiçYa onca doktor doğru görüp öyle bisey yoksa
Geçmiş olsun canım ilk defa duyuyorum bunu internette her yazanı okuma kafanı kurcalama sakin doktorunu dinle bak risk yaratacağını düşünmüyorum demiş. Benimde ikili test zamanı doktor kanaman oldu mu oluyor mu diye sordu hayır dedim, plesantada küçük kanama alanları var ama bebeğe giden damarlara kan akışına baktı onlar gayet iyiymiş bu tek başına sorun yaratmaz dedi inan hiç takmadım kafaya internette açıp okusaydim kimbilir neler yazıyordu. İlk hamileliğimde çok yaptım o hatayı ve çok strese soktum kendimi sen yapma lütfen kontrollerini sıkı tut rabbim korur onlarıSelam kızlar ben geldimdoktorumu çok sevdim çok ilgili 12 Aralıkta detaylı var kendi yapicak onuda hoşuma gitti ama hiç hoslanmadigim şeylerde öğrendim amniyotik bant varmış kesede üst tarafta zarar vermez sanmıyorum dedi ama çok moralim bozuldu hic iyi şeyler bilmiyorum hakkında büyüdükçe zarar verme ihtimali oluyormuş onca doktor gördü 1 tanesi demedi daha böyle bisey çok sık kontrol edilmeliymis çok üzgünüm
Pek bakmadım netten dahada moralim bozulmasın diye ama üzüldüm çok allaha emanet inşallah hiçbişey olmaz yavrumaGeçmiş olsun canım ilk defa duyuyorum bunu internette her yazanı okuma kafanı kurcalama sakin doktorunu dinle bak risk yaratacağını düşünmüyorum demiş. Benimde ikili test zamanı doktor kanaman oldu mu oluyor mu diye sordu hayır dedim, plesantada küçük kanama alanları var ama bebeğe giden damarlara kan akışına baktı onlar gayet iyiymiş bu tek başına sorun yaratmaz dedi inan hiç takmadım kafaya internette açıp okusaydim kimbilir neler yazıyordu. İlk hamileliğimde çok yaptım o hatayı ve çok strese soktum kendimi sen yapma lütfen kontrollerini sıkı tut rabbim korur onları
Almila guzelde burda var o isimden biri koymam daAlmila ilbilge de güzel canım bizde aynı isim bulamıyoruz bir türlü içime sinmiyor sanki
Uzulme canım bir sey olursa müdahale ederler. Zaten zarar vermez demis doktorun. Gönlünü ferah tut. Belki diğer doktorlar zararsız diye sana bilgi vermemiştirSelam kızlar ben geldimdoktorumu çok sevdim çok ilgili 12 Aralıkta detaylı var kendi yapicak onuda hoşuma gitti ama hiç hoslanmadigim şeylerde öğrendim amniyotik bant varmış kesede üst tarafta zarar vermez sanmıyorum dedi ama çok moralim bozuldu hic iyi şeyler bilmiyorum hakkında büyüdükçe zarar verme ihtimali oluyormuş onca doktor gördü 1 tanesi demedi daha böyle bisey çok sık kontrol edilmeliymis çok üzgünüm
Sabahdan aksama temizlik yapmayi cok ozledim ama asla yapamiyirm nefes nefese kaliorm cabuk yoruluyorm fazla yorma cnm kendini yolu yariladik derken can sıkıci seyler olmasn ❤Sabahtir temizlik yapiyordm belim ikiye yarildi sanki yuruyemiyorm bu sefer tum evi temizlediydm
2 lt su iciyorm doktor az diyorKızlar yazdıklarınızı okudum maşallah baya hamaratsınız, bence bu süreçte bari biraz ara verin bırakın eşleriniz yapsın. Ben artık yemek temizlik her şeyi eşime devrettim bana yaptırmıyor. Zaten doğumdan sonra fazlasıyla yorulacağız hamilelikte enerji depolayalım.
Ayrıntılı ultrasona girenler olmuş, benim randevum 19+3 te erken mi diye düşünüyordum ki normalmiş. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Bir şey soracağım, arada idrarı bulanık olan var mı? Sizce enfeksiyon belirtisi midir? Doktor her kontrolde idrar tahlili yaptırıyor, en son tahlilimde de bir şey çıkmadı. Çok su içemiyorum ondan mıdır? Bebeğin sıvısını ultrasonda doktor görebiliyor mu, test mi yapılıyor?
Ayrıca daha hiç hareketini hissetmedim, benden daha geride olup hissedenleri görünce aklıma kötü şeyler şeyler gelmeye başladı. Randevuma da daha 2 hafta var. Hissetmek için bildiğiniz bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?