Arkadaşlar iyi akşamlar sağlık ocağı bana kan ilacı ve d vitamini yazmıştı ondan sonra ishal oldum sizden kan ilacı kullanan var mı? Sizde de böyle yan etki yaptı mı?
Ben kullanmayı bıraksam iyi olacak sağlık ocağı verdi diye içiyordum ama 3 gündür çok kötüyümBende kullanıyorum bende yapmadı ama doktorum kan ilacı ishal kabızlık yapabiliyor demişti.
Ben kullanmayı bıraksam iyi olacak sağlık ocağı verdi diye içiyordum ama 3 gündür çok kötüyüm
Doktor baktı ama eksik flan dmedi sağlık ocağı hamilelerin bnu kullanması lazım diye verdi şimdiye kadar hiç bir sorunum yoktuKan değerlerine bakıldı mı peki
Bende d vit ve kan ilaci basladim 2 gundur bende ishal oldm ama haftaya cumartesi kontrolum ozamana kadr kullanicam devam ederse doktoruma sorucam kanimda cok az dusmus ona ragmen kullan dedi normal saetlarda dusuk bile sayilmazDoktor baktı ama eksik flan dmedi sağlık ocağı hamilelerin bnu kullanması lazım diye verdi şimdiye kadar hiç bir sorunum yoktu
Benim ishal anormal Bi hal aldı kendmi halsiz hissetmeye başladım korktum o yüzden yarın kullanmam zaten ben regenesis max kullanıyorum doktorum bunun içinde kan desteği de var başka bir şey kullanmana gerek yok dmiştiBende d vit ve kan ilaci basladim 2 gundur bende ishal oldm ama haftaya cumartesi kontrolum ozamana kadr kullanicam devam ederse doktoruma sorucam kanimda cok az dusmus ona ragmen kullan dedi normal saetlarda dusuk bile sayilmaz
Canım bulanık idrar enfeksiyondan olabilir suyu fazla içmeye çalış geçmezse tahlil yaptır. Bu hafta doktora gittiğimde bebeği hissediyorum artık dedim maşallah erkenciymis dedi yani daha bu haftalarda hissetmesen bile normaldirKızlar yazdıklarınızı okudum maşallah baya hamaratsınız, bence bu süreçte bari biraz ara verin bırakın eşleriniz yapsın. Ben artık yemek temizlik her şeyi eşime devrettim bana yaptırmıyor. Zaten doğumdan sonra fazlasıyla yorulacağız hamilelikte enerji depolayalım.
Ayrıntılı ultrasona girenler olmuş, benim randevum 19+3 te erken mi diye düşünüyordum ki normalmiş. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Bir şey soracağım, arada idrarı bulanık olan var mı? Sizce enfeksiyon belirtisi midir? Doktor her kontrolde idrar tahlili yaptırıyor, en son tahlilimde de bir şey çıkmadı. Çok su içemiyorum ondan mıdır? Bebeğin sıvısını ultrasonda doktor görebiliyor mu, test mi yapılıyor?
Ayrıca daha hiç hareketini hissetmedim, benden daha geride olup hissedenleri görünce aklıma kötü şeyler şeyler gelmeye başladı. Randevuma da daha 2 hafta var. Hissetmek için bildiğiniz bir şey var mı?
Ayni vitamini bende aliyorum canm bende icinde kansizliksizlik icin bisiler oldugunu okumstm sadece bunu kullansam dedim olmaz dedi oldum olasi kan ilaclarini hic sevmem sirf bebek icin kullaniyorum simdi anormal derecede degil ama benimde artarsa baska bi care isterim bendeBenim ishal anormal Bi hal aldı kendmi halsiz hissetmeye başladım korktum o yüzden yarın kullanmam zaten ben regenesis max kullanıyorum doktorum bunun içinde kan desteği de var başka bir şey kullanmana gerek yok dmişti
Canım hangi kan ilacını kullanıyorsun ?ben de kullanıyorum feramat sanırım adı , dönem dönem bende de ishal oluyor ama olmadığı zamanlarda da kabızlık yapıyor afedersiniz. Sanırım genel anlamda bağırsak düzenini etkiliyorBenim ishal anormal Bi hal aldı kendmi halsiz hissetmeye başladım korktum o yüzden yarın kullanmam zaten ben regenesis max kullanıyorum doktorum bunun içinde kan desteği de var başka bir şey kullanmana gerek yok dmişti
Canım bana da verdi regenesis max yanında gyno ferro idi sanırım adı. Dört gün kullandım dördüncü gece ishal ve karın ağrısından hastanelik oluyordum bu yüzden doktora sormadan bıraktım ilacı. Ama ptesi kontrolüm var değiştirmesini isteyeceğim sana bırak demiyorum yani yanlış anlama. Ben arada pek süre olmadığı için bıraktımArkadaşlar iyi akşamlar sağlık ocağı bana kan ilacı ve d vitamini yazmıştı ondan sonra ishal oldum sizden kan ilacı kullanan var mı? Sizde de böyle yan etki yaptı mı?
Regenesis max ı 2 aydır tek başına kullanıyorken hiçbir sıkıntım yoktu canm büyük ihtimal kan ilacı bana iyi gelmedi onu içmiycemCanım bana da verdi regenesis max yanında gyno ferro idi sanırım adı. Dört gün kullandım dördüncü gece ishal ve karın ağrısından hastanelik oluyordum bu yüzden doktora sormadan bıraktım ilacı. Ama ptesi kontrolüm var değiştirmesini isteyeceğim sana bırak demiyorum yani yanlış anlama. Ben arada pek süre olmadığı için bıraktım
Vegaferon diye bir ilaç cnımCanım hangi kan ilacını kullanıyorsun ?ben de kullanıyorum feramat sanırım adı , dönem dönem bende de ishal oluyor ama olmadığı zamanlarda da kabızlık yapıyor afedersiniz. Sanırım genel anlamda bağırsak düzenini etkiliyor
Bende hissetmiyorum henuz ve benim 3. Gebeligim.Kızlar yazdıklarınızı okudum maşallah baya hamaratsınız, bence bu süreçte bari biraz ara verin bırakın eşleriniz yapsın. Ben artık yemek temizlik her şeyi eşime devrettim bana yaptırmıyor. Zaten doğumdan sonra fazlasıyla yorulacağız hamilelikte enerji depolayalım.
Ayrıntılı ultrasona girenler olmuş, benim randevum 19+3 te erken mi diye düşünüyordum ki normalmiş. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Bir şey soracağım, arada idrarı bulanık olan var mı? Sizce enfeksiyon belirtisi midir? Doktor her kontrolde idrar tahlili yaptırıyor, en son tahlilimde de bir şey çıkmadı. Çok su içemiyorum ondan mıdır? Bebeğin sıvısını ultrasonda doktor görebiliyor mu, test mi yapılıyor?
Ayrıca daha hiç hareketini hissetmedim, benden daha geride olup hissedenleri görünce aklıma kötü şeyler şeyler gelmeye başladı. Randevuma da daha 2 hafta var. Hissetmek için bildiğiniz bir şey var mı?
Bn haftaya cuma gitcm o zmana kadar bir şey içmemek en iyisi galibaAyni vitamini bende aliyorum canm bende icinde kansizliksizlik icin bisiler oldugunu okumstm sadece bunu kullansam dedim olmaz dedi oldum olasi kan ilaclarini hic sevmem sirf bebek icin kullaniyorum simdi anormal derecede degil ama benimde artarsa baska bi care isterim bende
1haftadir dr git gel asiydi kandi dr kontroluydu okuldu derken eve bakamadiydm esim ise gidince bastim gaza temizlik yaptm bide hizli yaptmSabahdan aksama temizlik yapmayi cok ozledim ama asla yapamiyirm nefes nefese kaliorm cabuk yoruluyorm fazla yorma cnm kendini yolu yariladik derken can sıkıci seyler olmasn ❤
2 lt su iciyorm doktor az diyorhissetme konuauna gelince 20.haftada hissedilir normali bu bazi arkadaslar cok sansli erken hissedio ama 20.haftadan sonra hissetmezsen endilenmek gerekir diye biliyorm
Aynen ole kendine yaptigin kotulugu bi dunya bi araya gelse yapamazmis bacim yanlis anlama benide ben misafir bile kabul etmiorm virusden dolayi sen eziyet etmessne bukadr kendine bir gunde yapcagin isi 3 gunde yap ne olcak canimizdan kiymetlimi sanki bosver guzelce dinlen artik1haftadir dr git gel asiydi kandi dr kontroluydu okuldu derken eve bakamadiydm esim ise gidince bastim gaza temizlik yaptm bide hizli yaptmcamlari sildm 3kere camasr yikadm kisliklari cikardm tum evi sildim supurdum vallahi oldum aksamda misafir geldi oturamiym hala agridan yatcm artik
Korkuyom valla kasiklarima vuruyo sancisiinsanin kendine yaptigi kotulugu baska kimse yapamaz zaten otursana demi
Bende dvit, magnezyum,elevit,guatr ilaci,kan hapi bide tek dozluk enfeksiyon ilaci verdi dr kan ilaci ve dvit baslamadm guatr magnezyum ve elevit kullaniyorm sabah bende ishal oluyorm magnezyumdan suphelenmistm ben sizde kullaniyo musunuz ?Bende d vit ve kan ilaci basladim 2 gundur bende ishal oldm ama haftaya cumartesi kontrolum ozamana kadr kullanicam devam ederse doktoruma sorucam kanimda cok az dusmus ona ragmen kullan dedi normal saetlarda dusuk bile sayilmaz
Magnezyumu 4 gundur falan almiorm agrilarim duzeldi die sonlara dogru tekrar baslanacagi icin ara vermek istedim ama magnezyumda bagirsaklari rahatlatiyor diye duymustmBende dvit, magnezyum,elevit,guatr ilaci,kan hapi bide tek dozluk enfeksiyon ilaci verdi dr kan ilaci ve dvit baslamadm guatr magnezyum ve elevit kullaniyorm sabah bende ishal oluyorm magnezyumdan suphelenmistm ben sizde kullaniyo musunuz ?
Yarn tum gun dinlenmem lazm yoksa feci şeyler olabilirAynen ole kendine yaptigin kotulugu bi dunya bi araya gelse yapamazmis bacim yanlis anlama benide ben misafir bile kabul etmiorm virusden dolayi sen eziyet etmessne bukadr kendine bir gunde yapcagin isi 3 gunde yap ne olcak canimizdan kiymetlimi sanki bosver guzelce dinlen artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?