2021 Nisan Anneleri

Magnezyumu 4 gundur falan almiorm agrilarim duzeldi die sonlara dogru tekrar baslanacagi icin ara vermek istedim ama magnezyumda bagirsaklari rahatlatiyor diye duymustm
Agrilarm hafiflese birakicam elevitte de var cogu vitamin zaten ama ciddi yurume problemim var yatakta donemiyorm sol bacagimi hareket ettiremiyorm

Ya üzülme canım inşallah korkulacak bsy değildir sık sık gidersin kontorle hiç bsycik olmaz inşallah

Aramızda 1 gün var bnde hissetmiyorum canım yanlız değilsin

Bukadar neden zorlaniyosun acaba sordnmu doktora bel fitigi falanmi var
Yok sormadm ama lisedeyken sirtimda yuk varken arkama dustm 1hafta yuruyemedm sonraları bel agrim devam etti
Unide dr gittim fitik yok dedi ama fazla ayakta kalinca deli gibi agrir zannedersem o dusmeden kaynakli kizima hamileykende aynisi olmustu gebelikte aziyor

Whatsap durumundan yaz paylas herkes artik izole hayat yasasin die kimse gelemez
Bize gelenler whatsapp kullanmiyoki yasli kesim geliyor gencler benle pek takilmaz dedikodu y apmayi beceremiyorm oturup oturup giderler
Yaslilarda esime geliyo lafini hic sakinmaz pat pat yuzune soyler onlarn da hosuna gider bi garipler

Kızlar lohusa seti şart mı sizce? Bazen bakıyorum aklımda fikir olsun diye ama bana pahalı geldi ya 1 kere giyiliyor sanırım fotoğraf filan çektirirken giyilen lohusa seti mi? Tecrübeli anneler yardimmm
Bence şart değil, tek fotoğraf video çekiminde kullanılıyor. Taç güzel oluyor, ama terlik şart değil bence.
Doktor baktı ama eksik flan dmedi sağlık ocağı hamilelerin bnu kullanması lazım diye verdi şimdiye kadar hiç bir sorunum yoktu

Peki canım tşk ederim su içmeye çalışayım çünkü ilerleyebilir.
Oh canım rahatladım, normal olmasına.
2 hafta içinde hissederim inşallah. Bir belirti görmeyip değişik durumlar görünce endişenileniyorum.
Bende hissetmiyorum henuz ve benim 3. Gebeligim.
Sen hissetmiyorsan, benim ilk hamilelikte hissetmemem çok normal o zaman
Kuzum sen napıyorsun, kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün. Dinlene dinlene yap acelesi ne sanki? Gelen giden de sonuçta hamile olduğunu biliyordur, evinin güzelliğine düzenine bakmaz zaten. Yat dinlen, kendini de bebişi de bir daha bu kadar yorma annesi
Aramızda 1 gün var bnde hissetmiyorum canım yanlız değilsin
Valla tek olmadığımı görünce endişem gitti rahatladım

Doktor baktı ama eksik flan dmedi sağlık ocağı hamilelerin bnu kullanması lazım diye verdi şimdiye kadar hiç bir sorunum yoktu
Bence doktoruna söyle ona göre iç. Doktorun hem tahlil falan yaptırır ona göre devam ettirir. Herkes içecek diye bir durum yok bence vitamin kan ilacı vb vücudun ihtiyacı varsa verilir.

Sıvı azlıgini kadin dogumcu gorebiliyo degilmi normal ultrasondan
Benim kadin dogum her gittigimde bakiyor canim. Benimki detayli falan herseyi kendisi yapiyor hic baska bir doktora gitmiyorum.

Slm kızlar bende kan ilacı oroferon kullanıyorum gün aşırı alıyorum, dvit her zaman kullandığım bişi zaten, birde doktorum omega verdi o bana müthiş geldi enerjim arttı, saçlarım parladı, cildim sivilce basmıştı ki hiç olmaz hepsini geçirdi pırıl pırıl oldu, ona bayıldım resmen, onun dışında vitamin vermedi, benim bebiş çok yaramaz olacak onu anladım tüm gün fır dönüyor içimde hatta şuan sol tarafıma arka arkaya tekme atıyor 15dk dır çok fırlama şimdiden inanamıyorum ilk kızımda 25-30haftalarda bile anca kıpırdardı soluğu hastanede alırdım bu maşaallah kıpır kıpır şimdiden ki 14de başlamıştı, usg kontrollerde bile zıplıyordu zaten zıp zıp benimde Perşembe ayrıntılı var inş hayırlı haber alırım ve kuzumu uzun uzun görürüm ben kırmızı pancar yedim bu hafta koca bir kase nasıl rahatlattı bağırsaklarımı sizlerede tavsiye ederim tarhana, ezogelin, yeşil mecimek, kuru fasulye, kurusoğan ve mandalina çok tüketiyorum şu ara maşaallah diyelim

Maşallah canım bn hiç ilaç kullanmıyorum doktorum decavit vermisti onuda kullanmadım ztn hastaneye gittiğimde söylerim banada OMEGA versin ayy ne güzel hissediyorsunuz bn hiç hissetmiyorum o kadar çok istiyorum hissetmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…