Agrilarm hafiflese birakicam elevitte de var cogu vitamin zaten ama ciddi yurume problemim var yatakta donemiyorm sol bacagimi hareket ettiremiyormMagnezyumu 4 gundur falan almiorm agrilarim duzeldi die sonlara dogru tekrar baslanacagi icin ara vermek istedim ama magnezyumda bagirsaklari rahatlatiyor diye duymustm
Yarn tum gun dinlenmem lazm yoksa feci şeyler olabilir
Misafir
Ya üzülme canım inşallah korkulacak bsy değildir sık sık gidersin kontorle hiç bsycik olmaz inşallahSelam kızlar ben geldimdoktorumu çok sevdim çok ilgili 12 Aralıkta detaylı var kendi yapicak onuda hoşuma gitti ama hiç hoslanmadigim şeylerde öğrendim amniyotik bant varmış kesede üst tarafta zarar vermez sanmıyorum dedi ama çok moralim bozuldu hic iyi şeyler bilmiyorum hakkında büyüdükçe zarar verme ihtimali oluyormuş onca doktor gördü 1 tanesi demedi daha böyle bisey çok sık kontrol edilmeliymis çok üzgünüm
Whatsap durumundan yaz paylas herkes artik izole hayat yasasin die kimse gelemezYarn tum gun dinlenmem lazm yoksa feci şeyler olabilir
Misafir bende istemiyom ama anlamiyolar dip dibeyiz zaten bi o geliyo allahtan esim cay servisi felan yapiverdi
Aramızda 1 gün var bnde hissetmiyorum canım yanlız değilsinKızlar yazdıklarınızı okudum maşallah baya hamaratsınız, bence bu süreçte bari biraz ara verin bırakın eşleriniz yapsın. Ben artık yemek temizlik her şeyi eşime devrettim bana yaptırmıyor. Zaten doğumdan sonra fazlasıyla yorulacağız hamilelikte enerji depolayalım.
Ayrıntılı ultrasona girenler olmuş, benim randevum 19+3 te erken mi diye düşünüyordum ki normalmiş. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Bir şey soracağım, arada idrarı bulanık olan var mı? Sizce enfeksiyon belirtisi midir? Doktor her kontrolde idrar tahlili yaptırıyor, en son tahlilimde de bir şey çıkmadı. Çok su içemiyorum ondan mıdır? Bebeğin sıvısını ultrasonda doktor görebiliyor mu, test mi yapılıyor?
Ayrıca daha hiç hareketini hissetmedim, benden daha geride olup hissedenleri görünce aklıma kötü şeyler şeyler gelmeye başladı. Randevuma da daha 2 hafta var. Hissetmek için bildiğiniz bir şey var mı?
Bukadar neden zorlaniyosun acaba sordnmu doktora bel fitigi falanmi varAgrilarm hafiflese birakicam elevitte de var cogu vitamin zaten ama ciddi yurume problemim var yatakta donemiyorm sol bacagimi hareket ettiremiyorm
Yok sormadm ama lisedeyken sirtimda yuk varken arkama dustm 1hafta yuruyemedm sonraları bel agrim devam ettiBukadar neden zorlaniyosun acaba sordnmu doktora bel fitigi falanmi var
Bize gelenler whatsapp kullanmiyokiWhatsap durumundan yaz paylas herkes artik izole hayat yasasin die kimse gelemez
Bence şart değil, tek fotoğraf video çekiminde kullanılıyor. Taç güzel oluyor, ama terlik şart değil bence.Kızlar lohusa seti şart mı sizce? Bazen bakıyorum aklımda fikir olsun diye ama bana pahalı geldi ya 1 kere giyiliyor sanırım fotoğraf filan çektirirken giyilen lohusa seti mi? Tecrübeli anneler yardimmm
Doktor baktı ama eksik flan dmedi sağlık ocağı hamilelerin bnu kullanması lazım diye verdi şimdiye kadar hiç bir sorunum yoktu
Peki canım tşk ederim su içmeye çalışayım çünkü ilerleyebilir.Canım bulanık idrar enfeksiyondan olabilir suyu fazla içmeye çalış geçmezse tahlil yaptır. Bu hafta doktora gittiğimde bebeği hissediyorum artık dedim maşallah erkenciymis dedi yani daha bu haftalarda hissetmesen bile normaldir
2 hafta içinde hissederim inşallah. Bir belirti görmeyip değişik durumlar görünce endişenileniyorum.Bende kan hapı kullanıyorum gynoferon sabahları aç karına ishal yada kabızlık yapmadı bende. Bebek hareketleri kişiden kişiye değişiyor kızlar 20. Hafta itibariyle hissedersiniz. Ben ilk gebeligimde de erken hissetmiştim bunda daha erken oldu
Sen hissetmiyorsan, benim ilk hamilelikte hissetmemem çok normal o zamanBende hissetmiyorum henuz ve benim 3. Gebeligim.
Kuzum sen napıyorsun, kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün. Dinlene dinlene yap acelesi ne sanki? Gelen giden de sonuçta hamile olduğunu biliyordur, evinin güzelliğine düzenine bakmaz zaten. Yat dinlen, kendini de bebişi de bir daha bu kadar yorma annesi1haftadir dr git gel asiydi kandi dr kontroluydu okuldu derken eve bakamadiydm esim ise gidince bastim gaza temizlik yaptm bide hizli yaptmcamlari sildm 3kere camasr yikadm kisliklari cikardm tum evi sildim supurdum vallahi oldum aksamda misafir geldi oturamiym hala agridan yatcm artik
Korkuyom valla kasiklarima vuruyo sancisiinsanin kendine yaptigi kotulugu baska kimse yapamaz zaten otursana demi
Valla tek olmadığımı görünce endişem gittiAramızda 1 gün var bnde hissetmiyorum canım yanlız değilsin
Bence doktoruna söyle ona göre iç. Doktorun hem tahlil falan yaptırır ona göre devam ettirir. Herkes içecek diye bir durum yok bence vitamin kan ilacı vb vücudun ihtiyacı varsa verilir.Doktor baktı ama eksik flan dmedi sağlık ocağı hamilelerin bnu kullanması lazım diye verdi şimdiye kadar hiç bir sorunum yoktu
Benim kadin dogum her gittigimde bakiyor canim. Benimki detayli falan herseyi kendisi yapiyor hic baska bir doktora gitmiyorum.Sıvı azlıgini kadin dogumcu gorebiliyo degilmi normal ultrasondan
Maşallah canım bn hiç ilaç kullanmıyorum doktorum decavit vermisti onuda kullanmadım ztn hastaneye gittiğimde söylerim banada OMEGA versinSlm kızlar bende kan ilacı oroferon kullanıyorum gün aşırı alıyorum, dvit her zaman kullandığım bişi zaten, birde doktorum omega verdi o bana müthiş geldi enerjim arttı, saçlarım parladı, cildim sivilce basmıştı ki hiç olmaz hepsini geçirdi pırıl pırıl oldu, ona bayıldım resmen, onun dışında vitamin vermedi, benim bebiş çok yaramaz olacak onu anladım tüm gün fır dönüyor içimde hatta şuan sol tarafıma arka arkaya tekme atıyor 15dk dır çok fırlama şimdiden inanamıyorum ilk kızımda 25-30haftalarda bile anca kıpırdardı soluğu hastanede alırdım bu maşaallah kıpır kıpır şimdiden ki 14de başlamıştı, usg kontrollerde bile zıplıyordu zaten zıp zıp benimde Perşembe ayrıntılı var inş hayırlı haber alırım ve kuzumu uzun uzun görürümben kırmızı pancar yedim bu hafta koca bir kase nasıl rahatlattı bağırsaklarımı sizlerede tavsiye ederim tarhana, ezogelin, yeşil mecimek, kuru fasulye, kurusoğan ve mandalina çok tüketiyorum şu ara maşaallah diyelim
Canım o hamilelikten oluyor burun kanamasi bende de var diger gebeliklerimde de olurdu doktor normal derdi.Kızlar dün gyno ferro sanal kullandım burnum sürekli kanadi
Şuan gyno devavit başka bisey kullanmıyorum sizce yeterli miCanım o hamilelikten oluyor burun kanamasi bende de var diger gebeliklerimde de olurdu doktor normal derdi.
Bn hiç bsy kullanmıyorum decavite baslicam oda bana pek iyi geldiğini sanmıyorumŞuan gyno devavit başka bisey kullanmıyorum sizce yeterli mi
Ben de regemesis balık yağı ve dv3 kullanıyordum. En.son gittigimde yanına kalsiyim magnezyum cinko iceren bir hap ve demir hapi verdi. İkiz.olunca belki ekleme yapmıştır bilmiyorum.Şuan gyno devavit başka bisey kullanmıyorum sizce yeterli mi
Canım bilmiyorum ki ben sadece re genesis kullaniyorum.Şuan gyno devavit başka bisey kullanmıyorum sizce yeterli mi
Ben de aynı ilaçları kullanıyorum bir de d vitamini var. Değerlerim iyi çıkıyor bence yeterliŞuan gyno devavit başka bisey kullanmıyorum sizce yeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?