2021 Nisan Anneleri

Benim kadin dogum her gittigimde bakiyor canim. Benimki detayli falan herseyi kendisi yapiyor hic baska bir doktora gitmiyorum.
Canım benim kadin dogumda oyle ama kesinlikle bu isin piri perinatolog yada radyologtur o yuzden ihmal etme ayarla mutlaka cunku onlarin cihazlari cok farkli

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah. Gerçi ben bugün olaylı başladım. Eşim evde değil markete gittim dönüşte asansöre bindim asansörde 5 dk kaldım. --1 de kapı açıldı korkudan binemedim 5 kat çıktım ama çıktığımda nefesimi yetistiremedim kalp çarpıntım oldu kulaklarim uygulamaya başladı kendimden korktum bayilcak gibi oldum zaten normal de de cabuk yoruluyorum ama bu merdivenler beni mahvetti.ama iyiyim çok şükür kendime geldim

Ben yemek yiyip hafif sola doğru yatıp uzandigimda bir süre sonra oynamaya başlıyor ama sizde de yarar belki

Kızlar lohusa seti şart mı sizce? Bazen bakıyorum aklımda fikir olsun diye ama bana pahalı geldi ya 1 kere giyiliyor sanırım fotoğraf filan çektirirken giyilen lohusa seti mi? Tecrübeli anneler yardimmm
Benim hiç geceligim yok tek gecelik bakacağım sonra evdede giyilebilir daha Spor tarzda. Pijama evden goturucem . fotoğraf çekimi için bir sabahlık alacağım biraz spor yine sonra da kullanacağım zaten resim çekilirken sabahlık kapatır heryeri

Kızlar benim gibi karnında aşırı kaşıntı ve çatlaması olanlar için doktorum bir losyon verdi eczaneden alınanlardan adı EXİPİAL LİPO iki gündür kullanıyorum ama faydasını şimdiden gördüm diyebilirim. Bende bildiğiniz pul pul döküntüler var, bebek yağı zeytin yağı kakao yağı herşeyi kullandım ilk haftalardan beri. Artık buda kâr etmezse saldım çayıra hesabında olacam ama biraz dindirdi kaşıntıyı ve döküntüyü inşallah daha da faydalı olur

Ayni fikirdeyiz.Bosuna masraf lohusa setleri ha begeneni vardir mutlaka ondan olsun olmazsa olmaz diyen kadinlar vardir ama ne bileyim o paraya bir iki gun giyecegm bisey almazdm da kuzuma alirdm.
Gecelik baktim ben 25-50tl arasinda penyeler var ondan alicam. Terlikte evden gotururuz 2tane biri hastanede wc icin biri odada koridorda dolasmalik ha hastane temizse 1tane de yeterli
Sabahlik cok mantikli bi tane de tac oldu bitti

Ayyy gecmis olsun canim dikkat et asansore binmemeye calis merdivenleri dinlenerek cik asansorde kalirsan panik olursun allah korusun bebisine bisi olmasn

Bnmde sol bacak popoya kadar ağrım var gece dönmeleri çok zor geçiyor sol tarafım komple ağrıyor walla yürümekte bile zorlaniyorum
Bendede dünden beri sag kalcam tutuldu zor yürüdüm bugün daha iyi

Regenesis max ı 2 aydır tek başına kullanıyorken hiçbir sıkıntım yoktu canm büyük ihtimal kan ilacı bana iyi gelmedi onu içmiycem
Evet canım ben de kan ilacını kastediyordum regenesis i ben de 3 aydır kullanıyorum kan ilacı ishal yaptı bende

Kizlarrr dun gece sabhladim sabahaha kadr bir damla uyumadm kan ilaci oladr cok migde agrisi yaptiki anlatamam berbat bi geceydi artik kan ialci falan gormek istemiorm

Kızlar kızçemin şu bacak arasındaki şişlik ne daire içine aldım. Fikri olan var mı. Bu saatten sonra pipi çıkmaz değil mi. Hala umut doluyum ama bu saatten sonra cinsiyet değişmez elbette

Eklentiler

• Screenshot_20201115_145602.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 69
Kizlarrr dun gece sabhladim sabahaha kadr bir damla uyumadm kan ilaci oladr cok migde agrisi yaptiki anlatamam berbat bi geceydi artik kan ialci falan gormek istemiorm
Benim de büyük abdestimi çok etkiliyor iki günde bir alıyorum

Kızlar kızçemin şu bacak arasındaki şişlik ne daire içine aldım. Fikri olan var mı. Bu saatten sonra pipi çıkmaz değil mi. Hala umut doluyum ama bu saatten sonra cinsiyet değişmez elbette
Yüzde 100 mu dedi sana sanki kordon kapatmış gbi duruyo ama bilemedim

Yüzde 100 mu dedi sana sanki kordon kapatmış gbi duruyo ama bilemedim
Yok kzuum profesör kız benzettiğini ayrıntılıda netleşeceğinş söyledi. Ertesi günü gittiğim doktora cinsiyet sordum bakar bakmaz kız bebej dedi. Keisn mi dedim usgde hiçbirşey kesin değildir dedi. Ama tekrar cinsiyetine bakmayacak kadar eminim dedi. Bu görüntüyü verdi. Bakarken aradaki çıkıntı dikkatimi çekti. Size sormak istedim. Bu saatten sonra değişmez elbette ama ne bileyim. Kafam bulandı yine de. 17+4ten sonra dğeişnei hiç duymadım

23. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum.hatta en uygun hafta 22. Haftaymış. Benim doktorum 3 hafta sonra git dedi. Sonra 5 gün ilerden gittiği için 2 hafta sonrada gidebilirsin dedi. Simdi 20+4 gibi gidicez

Merhabalar Nisan anneleri . 19 Ekim'de aşılama oldum. 5+2 hamileyim. Çarşamba keseyi gördük. Onun yanında bir kaç kist gördü doktor önemli olmadığını biraz ağrı yapacağını dinlenmem gerektiğini söyledi. Aslında ilk dört hafta bir sıkıntım yoktu. Ne zaman bat geldi lekelenmelerim başladı. 5 Kasım bat idi. O günden beri sürekli lekelenme şeklinde gidiyor. Doktorum progestan hap(günde iki) + progestan iğne(haftada iki) verdi. Buna rağmen lekelenmem kahverengi gulkurusu rengi gibi ve sümüksü yapıda devam ediyor. Biraz ayakta iş yapınca kiremit rengi gibi biraz daha kırmızıya döndu dun. Bugün de hep yattım hiç kalkmadim. Tuvalete sıkışmıştım kalkınca ne göreyim klozetin içinde minnak pıhtı gibi kırmızı birsey. Hemen doktoruma randevumu yarına aldım ama izindeymis başka doktora gideceğim. Çok korkuyorum ağladim endişeden duramıyorum.Bu gibi bir durum yaşayan var mı. Doktorum keseye bakarken kanama alanı falan demedi. Olsa derdi sanirim. Normal günlük ev isi yaptım dün toparlama sadece silme süpürme hicbirsey yok. Buna rağmen bugün biraz kırmızıya döndü. Bugün de böyle oldu.Fikri olan var mı ne yapmalıyım.

Benim teyzeme ayrıntılıya kadar erkek demişler ayrıntılı da kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…