Canım benim kadin dogumda oyle ama kesinlikle bu isin piri perinatolog yada radyologtur o yuzden ihmal etme ayarla mutlaka cunku onlarin cihazlari cok farkliBenim kadin dogum her gittigimde bakiyor canim. Benimki detayli falan herseyi kendisi yapiyor hic baska bir doktora gitmiyorum.
Ben yemek yiyip hafif sola doğru yatıp uzandigimda bir süre sonra oynamaya başlıyor ama sizde de yarar belkiKızlar yazdıklarınızı okudum maşallah baya hamaratsınız, bence bu süreçte bari biraz ara verin bırakın eşleriniz yapsın. Ben artık yemek temizlik her şeyi eşime devrettim bana yaptırmıyor. Zaten doğumdan sonra fazlasıyla yorulacağız hamilelikte enerji depolayalım.
Ayrıntılı ultrasona girenler olmuş, benim randevum 19+3 te erken mi diye düşünüyordum ki normalmiş. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Bir şey soracağım, arada idrarı bulanık olan var mı? Sizce enfeksiyon belirtisi midir? Doktor her kontrolde idrar tahlili yaptırıyor, en son tahlilimde de bir şey çıkmadı. Çok su içemiyorum ondan mıdır? Bebeğin sıvısını ultrasonda doktor görebiliyor mu, test mi yapılıyor?
Ayrıca daha hiç hareketini hissetmedim, benden daha geride olup hissedenleri görünce aklıma kötü şeyler şeyler gelmeye başladı. Randevuma da daha 2 hafta var. Hissetmek için bildiğiniz bir şey var mı?
Benim hiç geceligim yok tek gecelik bakacağım sonra evdede giyilebilir daha Spor tarzda. Pijama evden goturucem . fotoğraf çekimi için bir sabahlık alacağım biraz spor yine sonra da kullanacağım zaten resim çekilirken sabahlık kapatır heryeriKızlar lohusa seti şart mı sizce? Bazen bakıyorum aklımda fikir olsun diye ama bana pahalı geldi ya 1 kere giyiliyor sanırım fotoğraf filan çektirirken giyilen lohusa seti mi? Tecrübeli anneler yardimmm
Ayni fikirdeyiz.Bosuna masraf lohusa setleri ha begeneni vardir mutlaka ondan olsun olmazsa olmaz diyen kadinlar vardir ama ne bileyim o paraya bir iki gun giyecegm bisey almazdm da kuzuma alirdm.Benim hiç geceligim yok tek gecelik bakacağım sonra evdede giyilebilir daha Spor tarzda. Pijama evden goturucem . fotoğraf çekimi için bir sabahlık alacağım biraz spor yine sonra da kullanacağım zaten resim çekilirken sabahlık kapatır heryeri
Ayyy gecmis olsun canim dikkat et asansore binmemeye calis merdivenleri dinlenerek cik asansorde kalirsan panik olursun allah korusun bebisine bisi olmasnGünaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah. Gerçi ben bugün olaylı başladım. Eşim evde değil markete gittim dönüşte asansöre bindim asansörde 5 dk kaldım. --1 de kapı açıldı korkudan binemedim 5 kat çıktım ama çıktığımda nefesimi yetistiremedim kalp çarpıntım oldu kulaklarim uygulamaya başladı kendimden korktum bayilcak gibi oldum zaten normal de de cabuk yoruluyorum ama bu merdivenler beni mahvetti.ama iyiyim çok şükür kendime geldim
Bendede dünden beri sag kalcam tutuldu zor yürüdüm bugün daha iyiBnmde sol bacak popoya kadar ağrım var gece dönmeleri çok zor geçiyor sol tarafım komple ağrıyor walla yürümekte bile zorlaniyorum
Evet canım ben de kan ilacını kastediyordum regenesis i ben de 3 aydır kullanıyorum kan ilacı ishal yaptı bendeRegenesis max ı 2 aydır tek başına kullanıyorken hiçbir sıkıntım yoktu canm büyük ihtimal kan ilacı bana iyi gelmedi onu içmiycem
Benim de büyük abdestimi çok etkiliyor iki günde bir alıyorumKizlarrr dun gece sabhladim sabahaha kadr bir damla uyumadm kan ilaci oladr cok migde agrisi yaptiki anlatamam berbat bi geceydi artik kan ialci falan gormek istemiorm
Geçmiş olsun canım yudum yudum süt iç iyi gelir mide ağrısına .Kizlarrr dun gece sabhladim sabahaha kadr bir damla uyumadm kan ilaci oladr cok migde agrisi yaptiki anlatamam berbat bi geceydi artik kan ialci falan gormek istemiorm
Saol cnm ole yaptm bugun hic bir takviyeyi almiycm migdem biraz dinlensinGeçmiş olsun canım yudum yudum süt iç iyi gelir mide ağrısına .
Yüzde 100 mu dedi sana sanki kordon kapatmış gbi duruyo ama bilemedimKızlar kızçemin şu bacak arasındaki şişlik ne daire içine aldım. Fikri olan var mı. Bu saatten sonra pipi çıkmaz değil mi. Hala umut doluyumama bu saatten sonra cinsiyet değişmez elbette
Yok kzuum profesör kız benzettiğini ayrıntılıda netleşeceğinş söyledi. Ertesi günü gittiğim doktora cinsiyet sordum bakar bakmaz kız bebej dedi. Keisn mi dedim usgde hiçbirşey kesin değildir dedi. Ama tekrar cinsiyetine bakmayacak kadar eminim dedi. Bu görüntüyü verdi. Bakarken aradaki çıkıntı dikkatimi çekti. Size sormak istedim. Bu saatten sonra değişmez elbette ama ne bileyim. Kafam bulandı yine de. 17+4ten sonra dğeişnei hiç duymadımYüzde 100 mu dedi sana sanki kordon kapatmış gbi duruyo ama bilemedim
23. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum.hatta en uygun hafta 22. Haftaymış. Benim doktorum 3 hafta sonra git dedi. Sonra 5 gün ilerden gittiği için 2 hafta sonrada gidebilirsin dedi. Simdi 20+4 gibi gidicezKızlar biraz moralim bozuk geldim. Perinatoloji kendi 18.19.haftalarda gel sonra iki hafta sonra tekrar gelcen diye kendi söyledigi halde simdi de farklı konuştu özele gittigim için dışardan olanlara rapor vermiyoruz zaten normalde de vermiyoruz biz bakıp sadece sözlü olarak söylüyoruz gibi konuştu biraz baktı sagdaki bebekte bagırsak parlaklıgı görüyorum dedi. Amniyosentez yaptırabilirsin falan dedi işte risklerini anlattı falan kafam corba oldu sinirlerim bozuldu radyolojiden sıra alamadım önce tekrar kadın doguma gidip o sevketmesi gerekiyormuş perinatoloji sevketmemiş gittim ven sevkedemiyorum dedi radyolojidekiler sevkedebillyor dedi falan filan acaip moralim bozuldu yani Allah tan gelen kabulümüz tamam bunlar varsayımlar ama doktorun hastanedekilerin böyle davranması tuz biber oldu sonra neden özele gidiyosun cok param olduğundan değil insan gibi açıklama alıyom diye gidiyom niye gitcem simdi napcam bilmiyorum geç kalmıs sayılmam aslında ama baktım kadın doğumda randevu yok hastaneden de vermediler kadon doğuma randevu alcamda o sevketcekte ayrıntılı için randevu alcamda bunlar kac hafta sürer acabaözelde de çok pahalı iki bebek parası alınıyomus bide ikiz diye zaten işten ayrıldım bedava cektirmek varken bide ona para vermek istemiyorum acıkcası ya
Benim teyzeme ayrıntılıya kadar erkek demişler ayrıntılı da kızKızlar kızçemin şu bacak arasındaki şişlik ne daire içine aldım. Fikri olan var mı. Bu saatten sonra pipi çıkmaz değil mi. Hala umut doluyumama bu saatten sonra cinsiyet değişmez elbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?