Ayrintiliyi bekle bakalm sen yinede değişen duydum ben değişmez diye bisey yok hayırlısı inşallahYok kzuum profesör kız benzettiğini ayrıntılıda netleşeceğinş söyledi. Ertesi günü gittiğim doktora cinsiyet sordum bakar bakmaz kız bebej dedi. Keisn mi dedim usgde hiçbirşey kesin değildir dedi. Ama tekrar cinsiyetine bakmayacak kadar eminim dedi. Bu görüntüyü verdi. Bakarken aradaki çıkıntı dikkatimi çekti. Size sormak istedim. Bu saatten sonra değişmez elbette ama ne bileyim. Kafam bulandı yine de. 17+4ten sonra dğeişnei hiç duymadım
Hadi ya ne bileyim canım oluyor elbette böyle şeyler ama ben o kadar şanslı değilim. Keşke benim de farklı olsa. Ama erkek olsa görürlerdi veya fark ederlerdi sanırım. 2dokotr da gördü sonuçta. Sağlıcakla gelsin prensesim ama o aradaki şeye takıldımBenim teyzeme ayrıntılıya kadar erkek demişler ayrıntılı da kız
Hayirlisi tabiki canım sağol. Ama bu saatten sonra pipi oluşmazAyrintiliyi bekle bakalm sen yinede değişen duydum ben değişmez diye bisey yok hayırlısı inşallah
Dün akşam benimde sol tarafıma ağrı girdi. Sağıma yattım yok oturdum falan ama agriyo. Sol tarafıma yatınca gectiKızlar dün benimde belim tutuldu agri girdi birden cok korktum doktora gittik yuruyunce azaldi bebek iyidi cok sukur suan aşırı agrim var yatarken dönemiyorum falan ozellikle sol tara agriyo ilac yok sicak uygulama onerdi doktorum ama gectiyse agrin yapma bisey dedi zaten sicakta bebege iyi gelmiyo oyle agriyi cekiyorum bakalim ne zaman gecicek
Havuç ve armut sıvıyı artırıyormuş. Bol bol tüket başka bir sıkıntın yoksaPek iyi haberlerle gelemedim ne yazikki.Her tur imtihan mevcut bu hayatta.Sivisi cok az.Prinatolog a yonlendirdiler 18 kasimda gidicem.Ama bu kdr azlik nasik artar bilmiorm dua edicez bol bol.Bu kdr tek tarafta olmasindan icime bir kurt dusmustu annelik herhakde insan hissediyor.Ins iyi olur.Ins saglikla devam eder.
Suan cok belirsiziz.
Kanamayi yada dusugu engellemek icin bi ilac veriyorlar acile bi git anlat durumu en azindan icin rahatlarMerhabalar Nisan anneleri . 19 Ekim'de aşılama oldum. 5+2 hamileyim. Çarşamba keseyi gördük. Onun yanında bir kaç kist gördü doktor önemli olmadığını biraz ağrı yapacağını dinlenmem gerektiğini söyledi. Aslında ilk dört hafta bir sıkıntım yoktu. Ne zaman bat geldi lekelenmelerim başladı. 5 Kasım bat idi. O günden beri sürekli lekelenme şeklinde gidiyor. Doktorum progestan hap(günde iki) + progestan iğne(haftada iki) verdi. Buna rağmen lekelenmem kahverengi gulkurusu rengi gibi ve sümüksü yapıda devam ediyor. Biraz ayakta iş yapınca kiremit rengi gibi biraz daha kırmızıya döndu dun. Bugün de hep yattım hiç kalkmadim. Tuvalete sıkışmıştım kalkınca ne göreyim klozetin içinde minnak pıhtı gibi kırmızı birsey. Hemen doktoruma randevumu yarına aldım ama izindeymis başka doktora gideceğim. Çok korkuyorum ağladim endişeden duramıyorum.Bu gibi bir durum yaşayan var mı. Doktorum keseye bakarken kanama alanı falan demedi. Olsa derdi sanirim. Normal günlük ev isi yaptım dün toparlama sadece silme süpürme hicbirsey yok. Buna rağmen bugün biraz kırmızıya döndü. Bugün de böyle oldu.Fikri olan var mı ne yapmalıyım.
Şuan yoldayım kadın doğum aciline gidiyorum progestan iğne oldum daha dün iki taneKanamayi yada dusugu engellemek icin bi ilac veriyorlar acile bi git anlat durumu en azindan icin rahatlar
Normalde 20. Haftalarda hissediliyor. Ikinci bebeginizse daha erken hissedebilirsiniz. Birde bence kişiden kişiye değişiyor. Benim 2. Hamileliğim 17. Haftadan sonra hissetmeye başladım. Doktor da şaşırdı erken hissetmeye başlamışsın dedi.Hatta geçen hafta dışardan gördüm resmen.5 gün onden gidiyor bizim arkadaş. Yani demem oki kendini başkasıyla kıyaslama. Henüz vakti var demekkiKızlar yazdıklarınızı okudum maşallah baya hamaratsınız, bence bu süreçte bari biraz ara verin bırakın eşleriniz yapsın. Ben artık yemek temizlik her şeyi eşime devrettim bana yaptırmıyor. Zaten doğumdan sonra fazlasıyla yorulacağız hamilelikte enerji depolayalım.
Ayrıntılı ultrasona girenler olmuş, benim randevum 19+3 te erken mi diye düşünüyordum ki normalmiş. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Bir şey soracağım, arada idrarı bulanık olan var mı? Sizce enfeksiyon belirtisi midir? Doktor her kontrolde idrar tahlili yaptırıyor, en son tahlilimde de bir şey çıkmadı. Çok su içemiyorum ondan mıdır? Bebeğin sıvısını ultrasonda doktor görebiliyor mu, test mi yapılıyor?
Ayrıca daha hiç hareketini hissetmedim, benden daha geride olup hissedenleri görünce aklıma kötü şeyler şeyler gelmeye başladı. Randevuma da daha 2 hafta var. Hissetmek için bildiğiniz bir şey var mı?
Deneyeceğim bakalım, sonucu yazarım, inşallah hissederimBen yemek yiyip hafif sola doğru yatıp uzandigimda bir süre sonra oynamaya başlıyor ama sizde de yarar belki
Inşallah bir sıkıntı yoktur, olumlu düşün. Ama acile git bence bir baksınlarMerhabalar Nisan anneleri . 19 Ekim'de aşılama oldum. 5+2 hamileyim. Çarşamba keseyi gördük. Onun yanında bir kaç kist gördü doktor önemli olmadığını biraz ağrı yapacağını dinlenmem gerektiğini söyledi. Aslında ilk dört hafta bir sıkıntım yoktu. Ne zaman bat geldi lekelenmelerim başladı. 5 Kasım bat idi. O günden beri sürekli lekelenme şeklinde gidiyor. Doktorum progestan hap(günde iki) + progestan iğne(haftada iki) verdi. Buna rağmen lekelenmem kahverengi gulkurusu rengi gibi ve sümüksü yapıda devam ediyor. Biraz ayakta iş yapınca kiremit rengi gibi biraz daha kırmızıya döndu dun. Bugün de hep yattım hiç kalkmadim. Tuvalete sıkışmıştım kalkınca ne göreyim klozetin içinde minnak pıhtı gibi kırmızı birsey. Hemen doktoruma randevumu yarına aldım ama izindeymis başka doktora gideceğim. Çok korkuyorum ağladim endişeden duramıyorum.Bu gibi bir durum yaşayan var mı. Doktorum keseye bakarken kanama alanı falan demedi. Olsa derdi sanirim. Normal günlük ev isi yaptım dün toparlama sadece silme süpürme hicbirsey yok. Buna rağmen bugün biraz kırmızıya döndü. Bugün de böyle oldu.Fikri olan var mı ne yapmalıyım.
Benimki de 1 hafta önden gidiyordu, bakalım akşam yemekten sonra N Nbnb nin dediğini yapacağım belki hissedebilirimNormalde 20. Haftalarda hissediliyor. Ikinci bebeginizse daha erken hissedebilirsiniz. Birde bence kişiden kişiye değişiyor. Benim 2. Hamileliğim 17. Haftadan sonra hissetmeye başladım. Doktor da şaşırdı erken hissetmeye başlamışsın dedi.Hatta geçen hafta dışardan gördüm resmen.5 gün onden gidiyor bizim arkadaş. Yani demem oki kendini başkasıyla kıyaslama. Henüz vakti var demekki
İnşallah güzel haberlerle gelirsinŞuan yoldayım kadın doğum aciline gidiyorum progestan iğne oldum daha dün iki tane
Inşallah bi sıkıntı çıkmaz sağlıklı sonuçlar alinŞuan yoldayım kadın doğum aciline gidiyorum progestan iğne oldum daha dün iki tane
İyi yaparsın canım dinlendir mideniSaol cnm ole yaptm bugun hic bir takviyeyi almiycm migdem biraz dinlensin
Canım merhaba geçmiş olsun , benzer durumları ben de yasadim temmuz ayında tüp bebek yaptirdim kullandığım ignelerden bende sayısı ve büyüklüğü fazla olan kistler oluştu . Doktorlar endişe etme zamanla küçülüp yok olur dedi tabi ben bu arada 9 hafta olana kadar düşük engelleyici ilaç kullandım. Ama doktorum ara lekelenmeler olabilir kistlwrle alakalı stres olma dedi, ağrı yapar dedi. Hakikaten ara lekelenmelerim de oldu iki kere hatta koyu pıhtı seklindeydi. Üzülme stres olma birşey yokturdur Allah'ın izniyle o sadece lekedirMerhabalar Nisan anneleri . 19 Ekim'de aşılama oldum. 5+2 hamileyim. Çarşamba keseyi gördük. Onun yanında bir kaç kist gördü doktor önemli olmadığını biraz ağrı yapacağını dinlenmem gerektiğini söyledi. Aslında ilk dört hafta bir sıkıntım yoktu. Ne zaman bat geldi lekelenmelerim başladı. 5 Kasım bat idi. O günden beri sürekli lekelenme şeklinde gidiyor. Doktorum progestan hap(günde iki) + progestan iğne(haftada iki) verdi. Buna rağmen lekelenmem kahverengi gulkurusu rengi gibi ve sümüksü yapıda devam ediyor. Biraz ayakta iş yapınca kiremit rengi gibi biraz daha kırmızıya döndu dun. Bugün de hep yattım hiç kalkmadim. Tuvalete sıkışmıştım kalkınca ne göreyim klozetin içinde minnak pıhtı gibi kırmızı birsey. Hemen doktoruma randevumu yarına aldım ama izindeymis başka doktora gideceğim. Çok korkuyorum ağladim endişeden duramıyorum.Bu gibi bir durum yaşayan var mı. Doktorum keseye bakarken kanama alanı falan demedi. Olsa derdi sanirim. Normal günlük ev isi yaptım dün toparlama sadece silme süpürme hicbirsey yok. Buna rağmen bugün biraz kırmızıya döndü. Bugün de böyle oldu.Fikri olan var mı ne yapmalıyım.
Teşekkürler canım içimi rahatlattın gerçektenİyi yaparsın canım dinlendir mideni
Canım merhaba geçmiş olsun , benzer durumları ben de yasadim temmuz ayında tüp bebek yaptirdim kullandığım ignelerden bende sayısı ve büyüklüğü fazla olan kistler oluştu . Doktorlar endişe etme zamanla küçülüp yok olur dedi tabi ben bu arada 9 hafta olana kadar düşük engelleyici ilaç kullandım. Ama doktorum ara lekelenmeler olabilir kistlwrle alakalı stres olma dedi, ağrı yapar dedi. Hakikaten ara lekelenmelerim de oldu iki kere hatta koyu pıhtı seklindeydi. Üzülme stres olma birşey yokturdur Allah'ın izniyle o sadece lekedir
Bak gördün müTeşekkürler canım içimi rahatlattın gerçektenkese ve yolk kesesi görüntülendi normal dedi doktor istirahat önerdi
Teşekkürler canım kese ve yolk kesesi göründü istirahat önerdi doktorInşallah bi sıkıntı çıkmaz sağlıklı sonuçlar alin
Çok teşekkürler canim inşallah çok aminBak gördün mümaşallah. Dinlen kendini yorma hiçbir şekilde bol su iç . O kistler de gidiyor emin ol içini ferah tut tekrar geçmiş olsun
Gönlünü ferah tut canımTeşekkürler canım içimi rahatlattın gerçektenkese ve yolk kesesi görüntülendi normal dedi doktor istirahat önerdi
Çok teşekkürler canımGönlünü ferah tut canım. Yavrularımız Allah’a emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?