2021 Nisan Anneleri

Ayrintiliyi bekle bakalm sen yinede değişen duydum ben değişmez diye bisey yok hayırlısı inşallah

Benim teyzeme ayrıntılıya kadar erkek demişler ayrıntılı da kız
Hadi ya ne bileyim canım oluyor elbette böyle şeyler ama ben o kadar şanslı değilim. Keşke benim de farklı olsa. Ama erkek olsa görürlerdi veya fark ederlerdi sanırım. 2dokotr da gördü sonuçta. Sağlıcakla gelsin prensesim ama o aradaki şeye takıldım

Dün akşam benimde sol tarafıma ağrı girdi. Sağıma yattım yok oturdum falan ama agriyo. Sol tarafıma yatınca gecti

Havuç ve armut sıvıyı artırıyormuş. Bol bol tüket başka bir sıkıntın yoksa

Ben açılmak ilerlemeyince prenses doğurmuştum ama 2 kez iğne yaptılar okadar kötü bir doğumundu neyse 2 gündür omuriliğim Çok agriyor çok takılıyor off

Kanamayi yada dusugu engellemek icin bi ilac veriyorlar acile bi git anlat durumu en azindan icin rahatlar

Normalde 20. Haftalarda hissediliyor. Ikinci bebeginizse daha erken hissedebilirsiniz. Birde bence kişiden kişiye değişiyor. Benim 2. Hamileliğim 17. Haftadan sonra hissetmeye başladım. Doktor da şaşırdı erken hissetmeye başlamışsın dedi.Hatta geçen hafta dışardan gördüm resmen.5 gün onden gidiyor bizim arkadaş. Yani demem oki kendini başkasıyla kıyaslama. Henüz vakti var demekki

Ben yemek yiyip hafif sola doğru yatıp uzandigimda bir süre sonra oynamaya başlıyor ama sizde de yarar belki
Deneyeceğim bakalım, sonucu yazarım, inşallah hissederim
Inşallah bir sıkıntı yoktur, olumlu düşün. Ama acile git bence bir baksınlar
Benimki de 1 hafta önden gidiyordu, bakalım akşam yemekten sonra N Nbnb nin dediğini yapacağım belki hissedebilirim

Saol cnm ole yaptm bugun hic bir takviyeyi almiycm migdem biraz dinlensin
İyi yaparsın canım dinlendir mideni
Canım merhaba geçmiş olsun , benzer durumları ben de yasadim temmuz ayında tüp bebek yaptirdim kullandığım ignelerden bende sayısı ve büyüklüğü fazla olan kistler oluştu . Doktorlar endişe etme zamanla küçülüp yok olur dedi tabi ben bu arada 9 hafta olana kadar düşük engelleyici ilaç kullandım. Ama doktorum ara lekelenmeler olabilir kistlwrle alakalı stres olma dedi, ağrı yapar dedi. Hakikaten ara lekelenmelerim de oldu iki kere hatta koyu pıhtı seklindeydi. Üzülme stres olma birşey yokturdur Allah'ın izniyle o sadece lekedir

Teşekkürler canım içimi rahatlattın gerçekten kese ve yolk kesesi görüntülendi normal dedi doktor istirahat önerdi

Ayy kızlar bugün bi konuya denk geldim 10 sene önce yaşanmış bir olay çok kötü oldum hâlâ aklımdan çıkmıyor bı bayanın hayat hikayesi beni benden aldı bı türlü aklımdan çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…