2021 Nisan Anneleri

Kızlar anne karnında çok hareketli olan bebek doğunca çok mu hareketli oluyor acaba bilginiz var mı birde hepiniz şurdaki çim takvimine bilgilerini girebilir mi cinsiyetler doğrumu çıkacak en güncel Çin takvimi bu ve otomatik hesaplıyor yaşıda sadece hamile kalınan ayı ilişkinin olduğu ay olarak yazacaksınız son adet tarihi değil Çevremde herkesin tuttu benimde linki kopyalayıp arama moturuna yapıştırıp bakın bakalım

Yaptim Erkek cikti dogru cikti ama diger çin takvimlrinde kiz cikiyodu

Valla bende şaşırdım duyunca Allah gönlüne göre versin inşallah canım ❤

Bence evet çünkü yeğnim çok hareketliydi hatta yengem bigün çok korkmuş ağzımdan çıkcak sandım demişti hamileyken belkide erkek çocuğu diye öyle ama

İlişki tarihi demişsin canım benim son adet tarihim 19 temmuz ben 17 ağustosta gebeliğimi öğrendim ama ilişki tarihini hatırlamıyorum erken yumurtluyorum ben sanırım temmuz sonu ilişkide olmuştur bebiş.Ben 18.haftama gircem hala cinsiyet bilmiyorum kız gibi dedi ayrıntılı da belli olur dedi.Senin yolladığın uygulamada erkek çıktı.Hiç çocuğum yok bana hepsi de uyar sağlıklı olsunlar yeterki

Senin 7gün sürüyorsa adetin döllenme Ağustos gibi olmuş oluyor Ağustos’u baz alcan cnm erken yani adetten sonra Temmuz içinde ilişki olduysa ve erken yumurtluyorsan onada bak tabi

Senin 7gün sürüyorsa adetin döllenme Ağustos gibi olmuş oluyor Ağustos’u baz alcan cnm erken yani adetten sonra Temmuz içinde ilişki olduysa ve erken yumurtluyorsan onada bak tabi
Yok hayır benim 3 gün sürüyor ben 8i 9u gibi ilişki yaşadım diye hatırlıyorum.

Ozaman Temmuz’a bakacaksın cnm her iki aya da bakınca ne çıkıyor Ağustos 8i 9u gibi ilişkiyse Ağustos’a bakacaksın
Adetin 8i 9u gibi temmuza denk geliyor.Temmuza bakınca erkek ağustosa bekınca kız çıkıyor ben yine öğrenemeyecağim

Ay benimki kız ama yok böyle hareket dağ 20deyiz sabah akşam kuduruk gibi zıp zıp vuruyor gülmekten ölüyorum
Maşallah ilersinde neler yapar bu kız benim erkek ama benim ki bana cekcek galiba sakin olcak akşamları daha çok kıpır kıpır benim kiiii :)

Maşallah ilersinde neler yapar bu kız benim erkek ama benim ki bana cekcek galiba sakin olcak akşamları daha çok kıpır kıpır benim kiiii :)
Sorma ya büyük kızım bu kdr hareketli değildi şuan kıçının üstüne oturmaz jimnastik dans hepsi var, bu heralde fırlatılmış ok gibi olcak aratacak bize ablasını

Benim kızı doğru tutturdu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…