Yaptim Erkek cikti dogru cikti ama diger çin takvimlrinde kiz cikiyoduKızlar anne karnında çok hareketli olan bebek doğunca çok mu hareketli oluyor acaba bilginiz var mı birde hepiniz şurdaki çim takvimine bilgilerini girebilir mi cinsiyetler doğrumu çıkacak en güncel Çin takvimi bu ve otomatik hesaplıyor yaşıda sadece hamile kalınan ayı ilişkinin olduğu ay olarak yazacaksınız son adet tarihi değilÇevremde herkesin tuttu benimde linki kopyalayıp arama moturuna yapıştırıp bakın bakalım
Otomatik Çin Takvimi Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
Valla bende şaşırdım duyuncaHadi ya ne bileyim canım oluyor elbette böyle şeyler ama ben o kadar şanslı değilim. Keşke benim de farklı olsa. Ama erkek olsa görürlerdi veya fark ederlerdi sanırım. 2dokotr da gördü sonuçta. Sağlıcakla gelsin prensesim ama o aradaki şeye takıldım
Bence evet çünkü yeğnim çok hareketliydi hatta yengem bigün çok korkmuş ağzımdan çıkcak sandım demişti hamileyken belkide erkek çocuğu diye öyle amaKızlar anne karnında çok hareketli olan bebek doğunca çok mu hareketli oluyor acaba bilginiz var mı birde hepiniz şurdaki çim takvimine bilgilerini girebilir mi cinsiyetler doğrumu çıkacak en güncel Çin takvimi bu ve otomatik hesaplıyor yaşıda sadece hamile kalınan ayı ilişkinin olduğu ay olarak yazacaksınız son adet tarihi değilÇevremde herkesin tuttu benimde linki kopyalayıp arama moturuna yapıştırıp bakın bakalım
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
İlişki tarihi demişsin canım benim son adet tarihim 19 temmuz ben 17 ağustosta gebeliğimi öğrendim ama ilişki tarihini hatırlamıyorum erken yumurtluyorum ben sanırım temmuz sonu ilişkide olmuştur bebiş.Ben 18.haftama gircem hala cinsiyet bilmiyorum kız gibi dedi ayrıntılı da belli olur dedi.Senin yolladığın uygulamada erkek çıktı.Hiç çocuğum yok bana hepsi de uyar sağlıklı olsunlar yeterkiKızlar anne karnında çok hareketli olan bebek doğunca çok mu hareketli oluyor acaba bilginiz var mı birde hepiniz şurdaki çim takvimine bilgilerini girebilir mi cinsiyetler doğrumu çıkacak en güncel Çin takvimi bu ve otomatik hesaplıyor yaşıda sadece hamile kalınan ayı ilişkinin olduğu ay olarak yazacaksınız son adet tarihi değilÇevremde herkesin tuttu benimde linki kopyalayıp arama moturuna yapıştırıp bakın bakalım
Çünkü en günceli bu ve adet tarihi değil ilişki ayını baz alıyor döllenmeyi son adet tarihi olanlar yanlış çıkıyor çünküYaptim Erkek cikti dogru cikti ama diger çin takvimlrinde kiz cikiyodu
Senin 7gün sürüyorsa adetin döllenme Ağustos gibi olmuş oluyor Ağustos’u baz alcan cnm erken yani adetten sonra Temmuz içinde ilişki olduysa ve erken yumurtluyorsan onada bak tabiİlişki tarihi demişsin canım benim son adet tarihim 19 temmuz ben 17 ağustosta gebeliğimi öğrendim ama ilişki tarihini hatırlamıyorum erken yumurtluyorum ben sanırım temmuz sonu ilişkide olmuştur bebiş.Ben 18.haftama gircem hala cinsiyet bilmiyorum kız gibi dedi ayrıntılı da belli olur dedi.Senin yolladığın uygulamada erkek çıktı.Hiç çocuğum yok bana hepsi de uyar sağlıklı olsunlar yeterki
Ay benimki kız ama yok böyle hareket dağ 20deyiz sabah akşam kuduruk gibiBence evet çünkü yeğnim çok hareketliydi hatta yengem bigün çok korkmuş ağzımdan çıkcak sandım demişti hamileyken belkide erkek çocuğu diye öyle ama
Yok hayır benim 3 gün sürüyorSenin 7gün sürüyorsa adetin döllenme Ağustos gibi olmuş oluyor Ağustos’u baz alcan cnm erken yani adetten sonra Temmuz içinde ilişki olduysa ve erken yumurtluyorsan onada bak tabi
Maşallah hep hisset canım darısı bizeAy benimki kız ama yok böyle hareket dağ 20deyiz sabah akşam kuduruk gibizıp zıp vuruyor gülmekten ölüyorum
Ozaman Temmuz’a bakacaksın cnm her iki aya da bakınca ne çıkıyor Ağustos 8i 9u gibi ilişkiyse Ağustos’a bakacaksınYok hayır benim 3 gün sürüyorben 8i 9u gibi ilişki yaşadım diye hatırlıyorum.
Adetin 8i 9u gibi temmuza denk geliyor.Temmuza bakınca erkek ağustosa bekınca kız çıkıyor ben yine öğrenemeyecağimOzaman Temmuz’a bakacaksın cnm her iki aya da bakınca ne çıkıyor Ağustos 8i 9u gibi ilişkiyse Ağustos’a bakacaksın
Maşallah ilersinde neler yapar bu kızAy benimki kız ama yok böyle hareket dağ 20deyiz sabah akşam kuduruk gibizıp zıp vuruyor gülmekten ölüyorum
Adetin 8i 9u gibi temmuza denk geliyor.Temmuza bakınca erkek ağustosa bekınca kız çıkıyor ben yine öğrenemeyecağim
Sorma ya büyük kızım bu kdr hareketli değildi şuan kıçının üstüne oturmaz jimnastik dans hepsi var, bu heralde fırlatılmış ok gibi olcak aratacak bize ablasınıMaşallah ilersinde neler yapar bu kızbenim erkek ama benim ki bana cekcek galiba sakin olcak akşamları daha çok kıpır kıpır benim kiiii :)
Ama soyle bisi var bende agustos bakinca kiz cikio son iliski temmuz sonudoktora sor döllenme tarihi nedir diye ondan sonra çıkana inan
Seninle aynıyızAma soyle bisi var bende agustos bakinca kiz cikio son iliski temmuz sonu29 veya 30 temmuz isi dollenmeye goturursen buda yanlis
Benim kızı doğru tutturdu vallaKızlar anne karnında çok hareketli olan bebek doğunca çok mu hareketli oluyor acaba bilginiz var mı birde hepiniz şurdaki çim takvimine bilgilerini girebilir mi cinsiyetler doğrumu çıkacak en güncel Çin takvimi bu ve otomatik hesaplıyor yaşıda sadece hamile kalınan ayı ilişkinin olduğu ay olarak yazacaksınız son adet tarihi değilÇevremde herkesin tuttu benimde linki kopyalayıp arama moturuna yapıştırıp bakın bakalım
Şimdiden uyarıyo sizi kendinizi hazırlayınSorma ya büyük kızım bu kdr hareketli değildi şuan kıçının üstüne oturmaz jimnastik dans hepsi var, bu heralde fırlatılmış ok gibi olcak aratacak bize ablasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?