2021 Nisan Anneleri

Canım benim havuç suyunu çok duydum istersen bi dene suyu az olupta 2 hafta sonra kontrolde normalleşen bir sürü insan varmış inşallah şifa olur sana da

Teşekkür ederim canım bakacağım bende
Benimki diğerlerine göre doğru, buna göre yanlış
Evet hareketli oluyorlar. Kızımdan biliyorum çok hareketli idi ve 2-3 aylık iken kendini oradan buradan atmaya çalışıyordu. 4 aylıkken emekliyordu. Hiperaktif tanısı kondu. Geçtiğimiz cuma günü çok iyi bir profa gittik. Dikkat eksikliği hiperaktife bozukluğu dedi direkt. Özel eğitime gerek duyulmadı ama takip edilecek. Şubatta 4 yaşına girecek ama daha yeni yeni konuşuyor sebebi 2 dil konuşmamız ve dikkat eksikliğinin de etkisi var. Neyse doluydum denk geldi cumadan beri canım sıkkın inşaallah düzelecek aminnnn

Benm kız çıktı tutmadı

Ah cnm tedavisi var onun üzülme Allah beterinden korusun Tek dil konuşsanız yanında etkiler mi ki

İlişki olan ayı yazdın dimi o kritik nokta bazıları onu kaçırıyor mesel benim 26haziran adet 7gün sürüyor direk Temmuz’a atıyor beni ilişki ve döllenmeden dolayı
Evet evet net biliyorum zaten döllenme tarihini

Evet evet net biliyorum zaten döllenme tarihini
Ay hadi ya tutmayan bi seni gördüm bak gerçi banada telefonlar geliyor millet rüyasında hamile oldumu oğlum olduğunu görüyormuş daha bilen yok ailelerden başka hamile oldumu doğurunca yayınlıcam bende 20.hafta detaylıyı bekliyorum değişmezde çocuk yüzüstüydü hep bide sırt üstü görek kız olduğunu

benim kız çıktı bütün Çin takvimlerinde kız çıkıyor bu arada Temmuz ayında hamile kaldım eminim çünkü son adetim Temmuz başıydı ve ben Temmuz sonu erken gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim. Ama iki doktor da erkek dedi hatta kendi doktorum eminim kesin dedi üç kere falan gördü.

İlişki olan ayı yazdın dimi o kritik nokta bazıları onu kaçırıyor mesel benim 26haziran adet 7gün sürüyor direk Temmuz’a atıyor beni ilişki ve döllenmeden dolayı
Benim ve yengemin tuttu

Ay kızlar hareketini hissetmeyenler ben sabah çok net hissettim formülü söylüyorum. Youtube’da Mozart deneyinde kullanılan senfoni denk geldi alttaki yorumları falan okudum. Ben de kulaklığı takıp karnıma koydum 7. dakikada falan arka arkaya kulaklığın olduğu yere üç kere pıt pıt vurdu. yorumlara da yazmış biri hissettim hareketlerini diye doğumda dinleyen biri de nstde iken kalp atışlarının değiştiğini farketmiş.
ben de işe yaradı jbl kulaklıkla denedim ben.

Yaaa şu an bende hissediyorum gerçekten.Her gün dinleteyim ben bunu

Kaç yaşındasın cnm sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…