Canım benim havuç suyunu çok duydum istersen bi dene suyu az olupta 2 hafta sonra kontrolde normalleşen bir sürü insan varmış inşallah şifa olur sana daPek iyi haberlerle gelemedim ne yazikki.Her tur imtihan mevcut bu hayatta.Sivisi cok az.Prinatolog a yonlendirdiler 18 kasimda gidicem.Ama bu kdr azlik nasik artar bilmiorm dua edicez bol bol.Bu kdr tek tarafta olmasindan icime bir kurt dusmustu annelik herhakde insan hissediyor.Ins iyi olur.Ins saglikla devam eder.
Suan cok belirsiziz.
Teşekkür ederim canım bakacağım bendeGünaydın kızlar, nefes egzersizlerini araştırdım da inanılmaz çok faydası varmış. Nefes darlığından, bel ve sırt ağrısına, şekere kadar bir çok şeyin çözümüymüş.
Ben bugün başlamayı düşünüyorum.
Sizin içinde link koyuyorum.
Hamilelikte Nefes Egzersizleri - Ayşe Öner
Nefes almak yaşamaktır, nefesiniz üzerinde geliştireceğiniz farkındalık; zihnin ön yargılarından kurwww.ayseoner.com.tr
Benimki diğerlerine göre doğru, buna göre yanlışKızlar anne karnında çok hareketli olan bebek doğunca çok mu hareketli oluyor acaba bilginiz var mı birde hepiniz şurdaki çim takvimine bilgilerini girebilir mi cinsiyetler doğrumu çıkacak en güncel Çin takvimi bu ve otomatik hesaplıyor yaşıda sadece hamile kalınan ayı ilişkinin olduğu ay olarak yazacaksınız son adet tarihi değilÇevremde herkesin tuttu benimde linki kopyalayıp arama moturuna yapıştırıp bakın bakalım
Otomatik Çin Takvimi Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
Benm kız çıktı tutmadıKızlar anne karnında çok hareketli olan bebek doğunca çok mu hareketli oluyor acaba bilginiz var mı birde hepiniz şurdaki çim takvimine bilgilerini girebilir mi cinsiyetler doğrumu çıkacak en güncel Çin takvimi bu ve otomatik hesaplıyor yaşıda sadece hamile kalınan ayı ilişkinin olduğu ay olarak yazacaksınız son adet tarihi değilÇevremde herkesin tuttu benimde linki kopyalayıp arama moturuna yapıştırıp bakın bakalım
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
Senin ultrason da tutturamuyor k i bacm takvim napsınBenm kız çıktı tutmadı
Benm kaderim bu napalimSenin ultrason da tutturamuyor k i bacm takvim napsın
Ozaman senin direk döllenmişAma soyle bisi var bende agustos bakinca kiz cikio son iliski temmuz sonu29 veya 30 temmuz isi dollenmeye goturursen buda yanlis
Benim son adetim 26haziranama ilişki 12temmuz ve sonrası oldu o sebeple Temmuz ayını baz alıyorum ve kız çıkıyorBambuella senin bu takvime göre ne çıkıyor benim buna göre erkek gösteriyor doktor net demedi ama erkek gibi dedi bakalım
İlişki olan ayı yazdın dimi o kritik nokta bazıları onu kaçırıyor mesel benim 26haziran adet 7gün sürüyor direk Temmuz’a atıyor beni ilişki ve döllenmeden dolayıBenm kız çıktı tutmadı
Ah cnm tedavisi var onun üzülme Allah beterinden korusunTeşekkür ederim canım bakacağım bende
Benimki diğerlerine göre doğru, buna göre yanlış
Evet hareketli oluyorlar. Kızımdan biliyorum çok hareketli idi ve 2-3 aylık iken kendini oradan buradan atmaya çalışıyordu. 4 aylıkken emekliyordu. Hiperaktif tanısı kondu. Geçtiğimiz cuma günü çok iyi bir profa gittik. Dikkat eksikliği hiperaktife bozukluğu dedi direkt. Özel eğitime gerek duyulmadı ama takip edilecek. Şubatta 4 yaşına girecek ama daha yeni yeni konuşuyor sebebi 2 dil konuşmamız ve dikkat eksikliğinin de etkisi var. Neyse doluydum denk geldi cumadan beri canım sıkkın inşaallah düzelecek aminnnn
Evet evet net biliyorum zaten döllenme tarihiniİlişki olan ayı yazdın dimi o kritik nokta bazıları onu kaçırıyor mesel benim 26haziran adet 7gün sürüyor direk Temmuz’a atıyor beni ilişki ve döllenmeden dolayı
Benim de 1 hafta önde cikiyor cnmSeninle aynıyızbenim de nisanın 25i görünüyor ama bebek önde çıkıyor.
Benimde sezaryen olacak 37. 38.hafta da.İnşallah sağlıkla nasip olsunBenim de 1 hafta önde cikiyor cnmAma benim dogum tarihi belli nasipse 12 nisan en gec sezeryan olucak
Ay hadi ya tutmayan bi seni gördüm bakEvet evet net biliyorum zaten döllenme tarihini
Kızlar anne karnında çok hareketli olan bebek doğunca çok mu hareketli oluyor acaba bilginiz var mı birde hepiniz şurdaki çim takvimine bilgilerini girebilir mi cinsiyetler doğrumu çıkacak en güncel Çin takvimi bu ve otomatik hesaplıyor yaşıda sadece hamile kalınan ayı ilişkinin olduğu ay olarak yazacaksınız son adet tarihi değilÇevremde herkesin tuttu benimde linki kopyalayıp arama moturuna yapıştırıp bakın bakalım
Senle ayni gun dogurabilirizBenimde sezaryen olacak 37. 38.hafta da.İnşallah sağlıkla nasip olsun
Benim ve yengemin tuttuİlişki olan ayı yazdın dimi o kritik nokta bazıları onu kaçırıyor mesel benim 26haziran adet 7gün sürüyor direk Temmuz’a atıyor beni ilişki ve döllenmeden dolayı
Yaaa şu an bende hissediyorum gerçekten.Her gün dinleteyim ben bunuAy kızlar hareketini hissetmeyenler ben sabah çok net hissettim formülü söylüyorum. Youtube’da Mozart deneyinde kullanılan senfoni denk geldi alttaki yorumları falan okudum. Ben de kulaklığı takıp karnıma koydum 7. dakikada falan arka arkaya kulaklığın olduğu yere üç kere pıt pıt vurdu.yorumlara da yazmış biri hissettim hareketlerini diye doğumda dinleyen biri de nstde iken kalp atışlarının değiştiğini farketmiş.
ben de işe yaradı jbl kulaklıkla denedim ben.
Kaç yaşındasın cnm senbenim kız çıktı bütün Çin takvimlerinde kız çıkıyor bu arada Temmuz ayında hamile kaldım eminim çünkü son adetim Temmuz başıydı ve ben Temmuz sonu erken gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim. Ama iki doktor da erkek dedi hatta kendi doktorum eminim kesin dedi üç kere falan gördü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?