2021 Nisan Anneleri

Benim kızım çok hareketliydi evet doğunca da öyleydi hâlâ da öyle bı uyurken dinlenebiliyor bu arada ben bu takvimden bakmıştım kızımda da tuttu. Şuanda da tuttu

Benim kızım çok hareketliydi evet doğunca da öyleydi hâlâ da öyle bı uyurken dinlenebiliyor bu arada ben bu takvimden bakmıştım kızımda da tuttu. Şuanda da tuttu
Bu takvimle planlama yapmıştım erkek ayını beklemedim kim beklicek diye Allah bilir dedim Allah bilir tabi ama tuttu iki çocuğumda da

Benim tutuyor zaten daha önce de hesaplamıştım. Kızım da tuttu

Gecmis olsun canim
Umarim onemli bir sey degildir.
Oglumda bende yasadim boyle bir kanama baya regl olur gibi kanamam oldu ama ultrasonda gayet sagliydi.
Bu hamileligimde de kahverengi lekenlenmelerim oldu 2 hafta surdu doktorum hicbir ilac vermedi bence dusuk yapmayacaksin bosuna ilac vermem ama eger duserse de demek ki sagliksiz rahat ol guzel dusun dedi cok sukur ki devam etti gebeligim.
Guzel dusunelim en kisa surede doktorunuza gidin muayene olun cok gecmis olsun hakkinizda hayirlisi olsun.

Teşekkür ederim canım yatıyorum bol bol. Acile gittim geldim kese ve yolk göründü 5+2 deyim henüz daha çok yeni kalp atışını bekliyoruz inşallah benimde sorunsuzca olur doğumum bebeğimi sağlıkla kucaklarim çok teşekkürler

Cok sevindim bak guzel olur hayirlisi olur insallah sen uzulme yat dinlen ilac verdiler ise onlari kullan.
Doktorun ne diyorsa yapmaya calis.

Cok sevindim bak guzel olur hayirlisi olur insallah sen uzulme yat dinlen ilac verdiler ise onlari kullan.
Doktorun ne diyorsa yapmaya calis.
Aynen öyle biraz da sakin olmam lazım. Ağlamaktan helak oldum.. çok teşekkürler sizlerden Allah razı olsun içime su serpildi burdda yazanlar sayesinde. Hapimi alıp uyuyacağım bebisimi gördüm çok şükür Rabbime

28 yaşındayım ay iki hafta sonra detaylı var doktor kız derse şok olurum.
Benimde Perşembe detaylı kontrolm benim ilk kızımda erkek dedi doktorum %90 dedi adını filan koyduk 20.hafta ayrıntılıda başka doktor kredi kartını hazırla kızın geliyor dedi biz şok hemen başka doktora gittik ordan oda kız dedi, erkek diyen profdu bide olabiliyor yani bende ayrıntılıyı bekliyorum cinsiyet için çünkü hep tersti bebeğim nasıl gördü etti bilmiyom bize göstermedi bakın kız diye o sebeple benim için ayrıntılı geçerli

Bende detaylı da cinsiyeti farklı söylerse inanmam galiba bana 2 kez gayet net bi şekilde erkek dediler çünkü :)

Bende detaylı da cinsiyeti farklı söylerse inanmam galiba bana 2 kez gayet net bi şekilde erkek dediler çünkü :)
Walla banada net kız dedi 15 haftalıkken bacak arasında kordon var dedi hatta 16 haftada ağrım vardı gittim ve erkek olduğunu öğrendim 17 de pipi gördüm Çarşamba felan gideceğim bu seferde kız derler diye korkuyorum çünkü sürekli cinsiyet değişiyor kızım mi desem oğlum mu desem bilemedim

Bana en son 20 de dedi değişmez bence

Hahaha sen ama ilişki yaşadığın ayı yazdın dimi son adeti değil, ya siz nasıl böle her hafta gidebiliyonuz ben en son 19ekimde gittim

Bu takvimle planlama yapmıştım erkek ayını beklemedim kim beklicek diye Allah bilir dedim Allah bilir tabi ama tuttu iki çocuğumda da
Canım benim bunda kız gösteriyor diğer çin takvimlerinde erkek. Ama bu takvim 2.kızımda tutmadı. 5.yi yaparsam şayet birgün buna göre yapayım

Aynen oyle benimki tuttu kizda hareketliydi hic durmazdi simdi de oyle çin takvimi 2de tutuyor benim bakmadim desem yalan olur

Deneyimli anneler kafama bir soru takıldı yardımınıza ihtiyacım var süt sağma olayını mutlaka yapmamız gerekiyor mu göğüslerden biriyle emzirirken diğerini de sağmak mı gerekli yani pompa mutlaka alınması gereken bir şey mi yoksa ihtiyaç olunca mı edinmek mantıklı. Bugün e bebekte bir sürü çeşit gördüm kafam çorba oldu bu emzirme olayından baya baya korkar oldum

Canım benim bunda kız gösteriyor diğer çin takvimlerinde erkek. Ama bu takvim 2.kızımda tutmadı. 5.yi yaparsam şayet birgün buna göre yapayım
Bu 2020 gebeliği inş göre yani güncel takvim cnm ondan diğer öle çıkıyor bide bu yaş hesabını otomatik yapıyor valla ben ciddiye almadıydım alsaymışım ağustosda denerdim Haziran Ağustos erkekti bi Temmuz kızdı Temmuz’da tuttu Haziran’da tutmadı gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…