Benim kızım çok hareketliydi evet doğunca da öyleydi hâlâ da öyle bı uyurken dinlenebiliyorKızlar anne karnında çok hareketli olan bebek doğunca çok mu hareketli oluyor acaba bilginiz var mı birde hepiniz şurdaki çim takvimine bilgilerini girebilir mi cinsiyetler doğrumu çıkacak en güncel Çin takvimi bu ve otomatik hesaplıyor yaşıda sadece hamile kalınan ayı ilişkinin olduğu ay olarak yazacaksınız son adet tarihi değilÇevremde herkesin tuttu benimde linki kopyalayıp arama moturuna yapıştırıp bakın bakalım
Otomatik Çin Takvimi Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
Bu takvimle planlama yapmıştım erkek ayını beklemedim kim beklicek diyeBenim kızım çok hareketliydi evet doğunca da öyleydi hâlâ da öyle bı uyurken dinlenebiliyorbu arada ben bu takvimden bakmıştım kızımda da tuttu. Şuanda da tuttu
Benim tutuyor zaten daha önce de hesaplamıştım. Kızım da tuttuKızlar anne karnında çok hareketli olan bebek doğunca çok mu hareketli oluyor acaba bilginiz var mı birde hepiniz şurdaki çim takvimine bilgilerini girebilir mi cinsiyetler doğrumu çıkacak en güncel Çin takvimi bu ve otomatik hesaplıyor yaşıda sadece hamile kalınan ayı ilişkinin olduğu ay olarak yazacaksınız son adet tarihi değilÇevremde herkesin tuttu benimde linki kopyalayıp arama moturuna yapıştırıp bakın bakalım
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
Gecmis olsun canimMerhabalar Nisan anneleri . 19 Ekim'de aşılama oldum. 5+2 hamileyim. Çarşamba keseyi gördük. Onun yanında bir kaç kist gördü doktor önemli olmadığını biraz ağrı yapacağını dinlenmem gerektiğini söyledi. Aslında ilk dört hafta bir sıkıntım yoktu. Ne zaman bat geldi lekelenmelerim başladı. 5 Kasım bat idi. O günden beri sürekli lekelenme şeklinde gidiyor. Doktorum progestan hap(günde iki) + progestan iğne(haftada iki) verdi. Buna rağmen lekelenmem kahverengi gulkurusu rengi gibi ve sümüksü yapıda devam ediyor. Biraz ayakta iş yapınca kiremit rengi gibi biraz daha kırmızıya döndu dun. Bugün de hep yattım hiç kalkmadim. Tuvalete sıkışmıştım kalkınca ne göreyim klozetin içinde minnak pıhtı gibi kırmızı birsey. Hemen doktoruma randevumu yarına aldım ama izindeymis başka doktora gideceğim. Çok korkuyorum ağladim endişeden duramıyorum.Bu gibi bir durum yaşayan var mı. Doktorum keseye bakarken kanama alanı falan demedi. Olsa derdi sanirim. Normal günlük ev isi yaptım dün toparlama sadece silme süpürme hicbirsey yok. Buna rağmen bugün biraz kırmızıya döndü. Bugün de böyle oldu.Fikri olan var mı ne yapmalıyım.
Teşekkür ederim canım yatıyorum bol bol. Acile gittim geldim kese ve yolk göründüGecmis olsun canim
Umarim onemli bir sey degildir.
Oglumda bende yasadim boyle bir kanama baya regl olur gibi kanamam oldu ama ultrasonda gayet sagliydi.
Bu hamileligimde de kahverengi lekenlenmelerim oldu 2 hafta surdu doktorum hicbir ilac vermedi bence dusuk yapmayacaksin bosuna ilac vermem ama eger duserse de demek ki sagliksiz rahat ol guzel dusun dedi cok sukur ki devam etti gebeligim.
Guzel dusunelim en kisa surede doktorunuza gidin muayene olun cok gecmis olsun hakkinizda hayirlisi olsun.
Cok sevindim bak guzel olur hayirlisi olur insallah sen uzulme yat dinlen ilac verdiler ise onlari kullan.Teşekkür ederim canım yatıyorum bol bol. Acile gittim geldim kese ve yolk göründü5+2 deyim henüz daha çok yeni kalp atışını bekliyoruz inşallah benimde sorunsuzca olur doğumum bebeğimi sağlıkla kucaklarim çok teşekkürler
Aynen öyle biraz da sakin olmam lazım. Ağlamaktan helak oldum.. çok teşekkürler sizlerden Allah razı olsun içime su serpildi burdda yazanlar sayesinde. Hapimi alıp uyuyacağım bebisimi gördüm çok şükür RabbimeCok sevindim bak guzel olur hayirlisi olur insallah sen uzulme yat dinlen ilac verdiler ise onlari kullan.
Doktorun ne diyorsa yapmaya calis.
Canım hayırdır ben merak ettim konu neAyy kızlar bugün bi konuya denk geldim 10 sene önce yaşanmış bir olay çok kötü oldum hâlâ aklımdan çıkmıyor bı bayanın hayat hikayesi beni benden aldı bı türlü aklımdan çıkmıyor
28 yaşındayımKaç yaşındasın cnm sen
Benimde Perşembe detaylı kontrolm benim ilk kızımda erkek dedi doktorum %90 dedi adını filan koyduk 20.hafta ayrıntılıda başka doktor kredi kartını hazırla kızın geliyor dedi biz şok28 yaşındayımay iki hafta sonra detaylı var doktor kız derse şok olurum.
Bende detaylı da cinsiyeti farklı söylerse inanmam galibaBenimde Perşembe detaylı kontrolm benim ilk kızımda erkek dedi doktorum %90 dedi adını filan koyduk 20.hafta ayrıntılıda başka doktor kredi kartını hazırla kızın geliyor dedi biz şokhemen başka doktora gittik ordan oda kız dedi, erkek diyen profdu bide olabiliyor yani bende ayrıntılıyı bekliyorum cinsiyet için çünkü hep tersti bebeğim nasıl gördü etti bilmiyom bize göstermedi bakın kız diye o sebeple benim için ayrıntılı geçerli
Walla banada net kız dedi 15 haftalıkken bacak arasında kordon var dedi hatta 16 haftada ağrım vardı gittim ve erkek olduğunu öğrendim 17 de pipi gördüm Çarşamba felan gideceğim bu seferde kız derler diye korkuyorum çünkü sürekli cinsiyet değişiyor kızım mi desem oğlum mu desem bilemedimBende detaylı da cinsiyeti farklı söylerse inanmam galibabana 2 kez gayet net bi şekilde erkek dediler çünkü :)
Bana en son 20 de dedi değişmez benceWalla banada net kız dedi 15 haftalıkken bacak arasında kordon var dedi hatta 16 haftada ağrım vardı gittim ve erkek olduğunu öğrendim 17 de pipi gördüm Çarşamba felan gideceğim bu seferde kız derler diye korkuyorum çünkü sürekli cinsiyet değişiyor kızım mi desem oğlum mu desem bilemedim
Hahaha sen ama ilişki yaşadığın ayı yazdın dimi son adeti değil, ya siz nasıl böle her hafta gidebiliyonuzWalla banada net kız dedi 15 haftalıkken bacak arasında kordon var dedi hatta 16 haftada ağrım vardı gittim ve erkek olduğunu öğrendim 17 de pipi gördüm Çarşamba felan gideceğim bu seferde kız derler diye korkuyorum çünkü sürekli cinsiyet değişiyor kızım mi desem oğlum mu desem bilemedim
Canım benim bunda kız gösteriyor diğer çin takvimlerinde erkek. Ama bu takvim 2.kızımda tutmadı. 5.yi yaparsam şayet birgün buna göre yapayımBu takvimle planlama yapmıştım erkek ayını beklemedim kim beklicek diyeAllah bilir dedim Allah bilir tabi ama tuttu iki çocuğumda da
Aynen oyle benimki tuttu kizda hareketliydi hic durmazdi simdi de oyleKızlar anne karnında çok hareketli olan bebek doğunca çok mu hareketli oluyor acaba bilginiz var mı birde hepiniz şurdaki çim takvimine bilgilerini girebilir mi cinsiyetler doğrumu çıkacak en güncel Çin takvimi bu ve otomatik hesaplıyor yaşıda sadece hamile kalınan ayı ilişkinin olduğu ay olarak yazacaksınız son adet tarihi değilÇevremde herkesin tuttu benimde linki kopyalayıp arama moturuna yapıştırıp bakın bakalım
Bu 2020 gebeliği inş göre yani güncel takvim cnm ondan diğer öle çıkıyor bide bu yaş hesabını otomatik yapıyor valla ben ciddiye almadıydım alsaymışım ağustosda denerdimCanım benim bunda kız gösteriyor diğer çin takvimlerinde erkek. Ama bu takvim 2.kızımda tutmadı. 5.yi yaparsam şayet birgün buna göre yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?