Emzirme dunyanin en guzel seyi ama bazi sebeplerden emziremezsin falan o ayri.calismiyorsan manuel bi pompa yeterli bence ben 10 tl ye aldigim cok kiytirik gorunen bi pompayla cok isler basarmistmDeneyimli anneler kafama bir soru takıldı yardımınıza ihtiyacım varsüt sağma olayını mutlaka yapmamız gerekiyor mu göğüslerden biriyle emzirirken diğerini de sağmak mı gerekli yani pompa mutlaka alınması gereken bir şey mi yoksa ihtiyaç olunca mı edinmek mantıklı. Bugün e bebekte bir sürü çeşit gördüm kafam çorba oldu bu emzirme olayından baya baya korkar oldum
İlk gebelik mi cnm, valla ben kızımı normal doğurdum zerre sıkıntım olmadı ama emzirmede çektiğim acıyı hiçbirşeyde çekmedim ben, o sebeple bu sefer manuel pompa alacağım çünkü ilk ay göğüs tam boşalmıyor bebek kuvvetli çekemiyor taş gibi şişmişti göğüslerim ağlamaktan helak olmuştum uçları yara olup koptu kanadı en son titreme yaşadım sıtma ozaman hastanede gözümü açtım elektrikli sağma makinesiyle bi sağdılar ki fışkırdı göğüslerimden sütler yapış yapış oldum indi resmen hemşire dedi sağmalısın süt üretimin çok güzel boşaltmazsan tıkanır dedi sonra gide gele sağdırıp düzene soktum bu sefer sağacam direk biriktirmeden sonra 2sene emdi mis gibi sıkıntısızDeneyimli anneler kafama bir soru takıldı yardımınıza ihtiyacım varsüt sağma olayını mutlaka yapmamız gerekiyor mu göğüslerden biriyle emzirirken diğerini de sağmak mı gerekli yani pompa mutlaka alınması gereken bir şey mi yoksa ihtiyaç olunca mı edinmek mantıklı. Bugün e bebekte bir sürü çeşit gördüm kafam çorba oldu bu emzirme olayından baya baya korkar oldum
canım yaşı baz alarak diğer kızlarımda baktım diğerleri tuttu 2numaram tutmadı.sağlıcakla gelsinler yavrular inşallahBu 2020 gebeliği inş göre yani güncel takvim cnm ondan diğer öle çıkıyor bide bu yaş hesabını otomatik yapıyor valla ben ciddiye almadıydım alsaymışım ağustosda denerdimHaziran Ağustos erkekti bi Temmuz kızdı Temmuz’da tuttu Haziran’da tutmadı gebelik
Yüz üstü olduğunu nerden anlıyorsun canım. Ben hiçbirşey anlamıyorum ya. Doktor da demiyor şu pozisyonda becak arası şu organ var eli şu kolu şu. Son gittiğimdeki doktor söyledi sadece o da 2 dakika baktı bakmadı kalktım.Ay hadi ya tutmayan bi seni gördüm bakgerçi banada telefonlar geliyor millet rüyasında hamile oldumu oğlum olduğunu görüyormuş daha bilen yok ailelerden başka hamile oldumu doğurunca yayınlıcam bende 20.hafta detaylıyı bekliyorum değişmezde çocuk yüzüstüydü hep bide sırt üstü görek kız olduğunu
Bende ihtiyaç olmaz duruma göre alırım diye düşünmüş ve almamıştım. Kızım erken doğdu ve sezaryen oldum ilk odaya getirdiklerinde hemşire tutturdu memeye emdi yavrum ama süt ilk başlarda az geliyor bebek zaten küçük doğdu sürekli uyku modunda zar zor uyandırıp minciklayip emzirmeye çalıştık sonra elektrikli pompa almamizi tavsiye ettiler emzirdikten sonra onunlada sağım yaparak sütüm çoğaldı tabi ekstra sıvı alımını cogalttim süt artırıcı bir damla kullandım.Deneyimli anneler kafama bir soru takıldı yardımınıza ihtiyacım varsüt sağma olayını mutlaka yapmamız gerekiyor mu göğüslerden biriyle emzirirken diğerini de sağmak mı gerekli yani pompa mutlaka alınması gereken bir şey mi yoksa ihtiyaç olunca mı edinmek mantıklı. Bugün e bebekte bir sürü çeşit gördüm kafam çorba oldu bu emzirme olayından baya baya korkar oldum
Evet canım hatırlıyorum hatta keisn bu sefer hamile kalacağım diye korkmuştum ama bı yandanda çok istiyordum temmuz 25 felan olduğunu düşünüyorum hatta annemlere gittim geldim 1 hafta sonra test yapmıştım hâlâ hatırlıyorumHahaha sen ama ilişki yaşadığın ayı yazdın dimi son adeti değil, ya siz nasıl böle her hafta gidebiliyonuzben en son 19ekimde gittim
Emzirme dunyanin en guzel seyi ama bazi sebeplerden emziremezsin falan o ayri.calismiyorsan manuel bi pompa yeterli bence ben 10 tl ye aldigim cok kiytirik gorunen bi pompayla cok isler basarmistmbu gebeligimdede manuel alicam bazen bebek memeyi bosaltamior yada sutun cok oluyor bosaltman gerekuor gogsunu yada disari cikacaksin eve sut birakman gerek ozmn lazim yuksek rakamli elektronik pompalara gerek yok ama calisiyorsan manuel cok zorlan elektrikli al derm
İlk gebelik mi cnm, valla ben kızımı normal doğurdum zerre sıkıntım olmadı ama emzirmede çektiğim acıyı hiçbirşeyde çekmedim ben, o sebeple bu sefer manuel pompa alacağım çünkü ilk ay göğüs tam boşalmıyor bebek kuvvetli çekemiyor taş gibi şişmişti göğüslerim ağlamaktan helak olmuştum uçları yara olup koptu kanadı en son titreme yaşadım sıtma ozaman hastanede gözümü açtım elektrikli sağma makinesiyle bi sağdılar ki fışkırdı göğüslerimden sütler yapış yapış oldum indi resmen hemşire dedi sağmalısın süt üretimin çok güzel boşaltmazsan tıkanır dedi sonra gide gele sağdırıp düzene soktum bu sefer sağacam direk biriktirmeden sonra 2sene emdi mis gibi sıkıntısız
İlk bebeğim olduğu için çok bilgisiz ve endişeliyimBende ihtiyaç olmaz duruma göre alırım diye düşünmüş ve almamıştım. Kızım erken doğdu ve sezaryen oldum ilk odaya getirdiklerinde hemşire tutturdu memeye emdi yavrum ama süt ilk başlarda az geliyor bebek zaten küçük doğdu sürekli uyku modunda zar zor uyandırıp minciklayip emzirmeye çalıştık sonra elektrikli pompa almamizi tavsiye ettiler emzirdikten sonra onunlada sağım yaparak sütüm çoğaldı tabi ekstra sıvı alımını cogalttim süt artırıcı bir damla kullandım.
Bir süre sonra süt fazla gelmeye başladı ve tazyikliydi bebek emerken zorlanıyordu bu seferde emzirmeden önce ön sütü sağıp öyle bebeğe memeyi verdim, meme reddi yaşadık 4 aylıkken sol göğsümü almazdı sadece uyku arasında verebilirdim o zamanda çok işime yaradı sağıp kaşıkla verdim tam boşaltım olmayınca memede ağrı oluyor
Çalışacaksan tabiki al işine yarayacağına eminimİlk bebeğim olduğu için çok bilgisiz ve endişeliyimBir aksilik olmazsa Eylül ayında kızım 5 aylıkken işe döneceğim. O zaman süt bırakmam gerekecek mutlaka. O yüzden ben baştan elektrikli olanlardan alayım o zaman. Elbet kullanırım diye düşünüyorum cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Cnm ayna gibi usg hep yüsütüydü asla kıpırdamadı neden dedim uyuyor dedi banada hiç bilgi vermez vermedi direk kız dedi kesin mi dedim kesin dedi, sinir oldum insan bir uyandırır zorlar falan 10dk bakmadı ama fotoda kız gibi yinede 20yi bekliyorum düzgün göreyim anlatsın bi doktorda ya bak fotolarıma, şu son fotoda bacak arası gözüküyor ama emin olamıyorum çünkü göstermedi doktor şurası şu diyeYüz üstü olduğunu nerden anlıyorsun canım. Ben hiçbirşey anlamıyorum ya. Doktor da demiyor şu pozisyonda becak arası şu organ var eli şu kolu şu. Son gittiğimdeki doktor söyledi sadece o da 2 dakika baktı bakmadı kalktım.
Ay benimki 4.ay baktı 6.ay gelcen 5ay kontrolü detaylıya gitcen dedi, valla Doğumu güzel yaptıran bir doktor olmasa sırf bilgi vermiyor diye bırakcam yaEvet canım hatırlıyorum hatta keisn bu sefer hamile kalacağım diye korkmuştum ama bı yandanda çok istiyordum temmuz 25 felan olduğunu düşünüyorum hatta annemlere gittim geldim 1 hafta sonra test yapmıştım hâlâ hatırlıyorumCanım ağrım vardı diye gittm doktor çağırıyordu bu haftada gideceğim kizimdada hep giderdim
Hngisiymiş pipiKizlar beni bile tereddutte biraktirdiniz cinsiyet konusunda aksam aksam ultrasyon resmine baktimdegisirmi bilemiyorum artik ayrintiliya daha var doktor pipisi bu dedi sag tarafa bakin
Hngisiymiş pipianlamadım çizsene
Orası baban kafasının yanında kolları gibi geldi ama doktor dediyse doğrudur
Kiz kafasi obur taraftaOrası baban kafasının yanında kolları gibi geldi ama doktor dediyse doğrudur
Kiz kafasi obur taraftabu alt bolumu bacak arasiymis orasi degisirmi dedim bak simdi burda gorunen degisirmi dedi. Bilemedim artik
yav ben anlayamıyorum bende kafa popo net sadece yüzüstü böle görünce anlamıyom ozaman doğrudur
Bende boyutlu istedim yüzüstü duran bebekleri boyutlu çekemiyoruz dedi, çocuk hep secdede ama insan bir uğraşır dönsün diye yok nasıl bakıyor anlıyor o pozisyonda bilmiyorum yani, benimki tekmeleme seanslarına başladı uyuyamıyoreBana artik bilmem kac boyutlu verio usg leri cumartesiyi iple cekiorum cocuguumu ozledimbir ay olack tm gormeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?