2021 Nisan Anneleri

Benimki de göstermedi doktor prof. tan umutluydum.aldı eline cihazı baktın baktı 1-2 dakika ben sonradan gösterecek bana sanıyorum. Sonra cihazı koydu gayet iyi sağlıklı demesin mi. Şehir hastaneleri zaten öylesine. Bacak arası falan gösteren olmadı. Ama ben sanki gördüm bacak arasını boşluğu da gördüm yanlış görmedşysem tabi. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da en önemlisi o

Bende geçen randevudan hiçbişe anlamadım kendine göre ölçümlerini yaptı kalp atışını dinletti suyu gayet iyi dedi tamam bitti bu kadar bi de doktorun odası değişmiş cihazı çok iyi değilmiydi anlamadım usg görüntüsü bile 3 aylıkkine göre çok kötü. Neyse ki ayrıntılı da görürüz inşallah net

Benim de doğru çıktı...

Canim benim oglum karnimda hic hareketli degildi. Kac kere doktora gittim panikleyip hareket etmiyor diye. Cok tembeldi. Bir dogdu mübarek evlat 1 dk otur diye yalvariyorum. 5 yasinda uyumaktan bile nefret ediyor her gece uyaniyor. Cok hareketli. Sanirim karnimda enerji topladi, nasip bir enerjiyse hala bitmedi

Ben oglumda hic kullanmadim canim gögüs pedi kullandim fazla süt akti hep bir sorun yasamadim. Emzirirken 5 dk birini emzirdim sonra 5 dk diger gögüsten emdi esitlemeye calistim hep.

Valla bu gece 4dü en son tekmelerden uyumuşum sabah gözümü açtım Buda başladı şimdi kahvaltı yaptım oturdum devam yani kendini hissettirmesini dakika yok onu diyorum eşime ben değişik bişey mi yiyorum acaba çocuk sürekli tekme dönme hareketleri yapıyor kızımda vay eşşek sıpası diyor kendi neyse

Senin vitamin takviyeleri fazla geliyo cocuga galiba

Senin vitamin takviyeleri fazla geliyo cocuga galiba
Sadece omega alıyorum kansızım ama kan hapı bulantı yapıyor daha bir kutu bitiremedim bile Ben yediğim kuru bakliyat soğan ve mandalinaya bağlıyorum ama ne zaman muz yesem çikolata yesem ayrı coşuyor, ablasını aratacak sanırım bize kızım çok sakindi gece uykusu yemesi içmesi herşeyi düzenliydi nolur buda öyle olsun, bu arada ikinciye Nisan adını koyacaktık eşim şimdide Alya mı koysak diyor taktı Alya ya sizce Nisan mı Alya mı, ilk kızımın adı Eylül

Bende mandalinayla yatip kalkiyormAlya ismi cok fazla konuluyor son yillarda nisan da guzel ikisinin de istatistiklerine bak hangisi fazla

Aman çevre dalga geçer Nisan’la diyo çevre de kendi sülalesi malum Eylül’lerde dalga geçtilerdi aklında kalmış

Aman çevre dalga geçer Nisan’la diyo çevre de kendi sülalesi malum Eylül’lerde dalga geçtilerdi aklında kalmış
Amannnn elalem neder die die bitmedimi ömrümuz Bosver bacim gonlunden geceni koy ben daha cinsiyet ögrenmeden erkek olursa metahan olacak tartismaya kapali dedim suan herkes metehan diye cagiriyo kimse fikir beyan edemedi cocuk benim ben dogurcam onu baska isim isteyen kendine cocuk yapsin

Aynen canım küçük şehir olmanın dezavantajını da yaşıyorum ben. Özelelerde covid kaynıyor vaka çok. Mecburen devlete gidiyorum şehir hastanesi ama cihazları çok iyi değil. Profesörün bile cihazı normal bir cihazı.kalp atışı falan dinletmediler bana. Ama cinsiyet konusunda yanılacaklarını da düşünmüyorum 3 farklı doktor kıza benzetti. Hatta birisi erkeğe benziyor diyen doktordu sağlıcakla gelsinler de doğunca bol bol izleriz minnoşarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…