Bende geçen randevudan hiçbişe anlamadım kendine göre ölçümlerini yaptı kalp atışını dinletti suyu gayet iyi dedi tamam bitti bu kadarBenimki de göstermedi doktor prof. tan umutluydum.aldı eline cihazı baktın baktı 1-2 dakika ben sonradan gösterecek bana sanıyorum. Sonra cihazı koydu gayet iyi sağlıklı demesin mi. Şehir hastaneleri zaten öylesine. Bacak arası falan gösteren olmadı. Ama ben sanki gördüm bacak arasını boşluğu da gördüm yanlış görmedşysem tabi. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da en önemlisi o
Benim de doğru çıktı...Kızlar anne karnında çok hareketli olan bebek doğunca çok mu hareketli oluyor acaba bilginiz var mı birde hepiniz şurdaki çim takvimine bilgilerini girebilir mi cinsiyetler doğrumu çıkacak en güncel Çin takvimi bu ve otomatik hesaplıyor yaşıda sadece hamile kalınan ayı ilişkinin olduğu ay olarak yazacaksınız son adet tarihi değilÇevremde herkesin tuttu benimde linki kopyalayıp arama moturuna yapıştırıp bakın bakalım
Otomatik Çin Takvimi Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
Canim benim oglum karnimda hic hareketli degildi. Kac kere doktora gittim panikleyip hareket etmiyor diye. Cok tembeldi. Bir dogdu mübarek evlat 1 dk otur diye yalvariyorum. 5 yasinda uyumaktan bile nefret ediyor her gece uyaniyor. Cok hareketli. Sanirim karnimda enerji topladi, nasip bir enerjiyse hala bitmediKızlar anne karnında çok hareketli olan bebek doğunca çok mu hareketli oluyor acaba bilginiz var mı birde hepiniz şurdaki çim takvimine bilgilerini girebilir mi cinsiyetler doğrumu çıkacak en güncel Çin takvimi bu ve otomatik hesaplıyor yaşıda sadece hamile kalınan ayı ilişkinin olduğu ay olarak yazacaksınız son adet tarihi değilÇevremde herkesin tuttu benimde linki kopyalayıp arama moturuna yapıştırıp bakın bakalım
Otomatik Çin Takvimi Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
Ben oglumda hic kullanmadim canim gögüs pedi kullandim fazla süt akti hep bir sorun yasamadim. Emzirirken 5 dk birini emzirdim sonra 5 dk diger gögüsten emdi esitlemeye calistim hep.Deneyimli anneler kafama bir soru takıldı yardımınıza ihtiyacım varsüt sağma olayını mutlaka yapmamız gerekiyor mu göğüslerden biriyle emzirirken diğerini de sağmak mı gerekli yani pompa mutlaka alınması gereken bir şey mi yoksa ihtiyaç olunca mı edinmek mantıklı. Bugün e bebekte bir sürü çeşit gördüm kafam çorba oldu bu emzirme olayından baya baya korkar oldum
Benim tüp bebek ben transfer tarihini mi alacağım o zamanÇünkü en günceli bu ve adet tarihi değil ilişki ayını baz alıyor döllenmeyi son adet tarihi olanlar yanlış çıkıyor çünkü
Senin vitamin takviyeleri fazla geliyo cocuga galibaValla bu gece 4dü en son tekmelerden uyumuşum sabah gözümü açtım Buda başladı şimdi kahvaltı yaptım oturdum devam yani kendini hissettirmesini dakika yok onu diyorum eşime ben değişik bişey mi yiyorum acaba çocuk sürekli tekme dönme hareketleri yapıyorkızımda vay eşşek sıpası diyor kendi neyse
Aynen cnmBenim tüp bebek ben transfer tarihini mi alacağım o zaman
Sadece omega alıyorum kansızım ama kan hapı bulantı yapıyor daha bir kutu bitiremedim bileSenin vitamin takviyeleri fazla geliyo cocuga galiba
Bende mandalinayla yatip kalkiyormSadece omega alıyorum kansızım ama kan hapı bulantı yapıyor daha bir kutu bitiremedim bileBen yediğim kuru bakliyat soğan ve mandalinaya bağlıyorum ama ne zaman muz yesem çikolata yesem ayrı coşuyor, ablasını aratacak sanırım bize kızım çok sakindi gece uykusu yemesi içmesi herşeyi düzenliydi nolur buda öyle olsun, bu arada ikinciye Nisan adını koyacaktık eşim şimdide Alya mı koysak diyor taktı Alya ya sizce Nisan mı Alya mı, ilk kızımın adı Eylül
Amannnn elalem neder die die bitmedimi ömrümuzAman çevre dalga geçer Nisan’la diyo çevre de kendi sülalesi malum Eylül’lerde dalga geçtilerdi aklında kalmış
Benim yeğenimin birinin adı alya diğerinin adı linaAman çevre dalga geçer Nisan’la diyo çevre de kendi sülalesi malum Eylül’lerde dalga geçtilerdi aklında kalmış
Asa bu haftaya kadar nasıl sakladı kız bunuKızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı cinsiyeti bir türlü kesin öğrenememiştik minik adam bugün alın size diye tescilledi
Aynen canım küçük şehir olmanın dezavantajını da yaşıyorum ben. Özelelerde covid kaynıyor vaka çok. Mecburen devlete gidiyorum şehir hastanesi ama cihazları çok iyi değil. Profesörün bile cihazı normal bir cihazı.kalp atışı falan dinletmediler bana. Ama cinsiyet konusunda yanılacaklarını da düşünmüyorum 3 farklı doktor kıza benzetti. Hatta birisi erkeğe benziyor diyen doktordu sağlıcakla gelsinler de doğunca bol bol izleriz minnoşarımızı.Bende geçen randevudan hiçbişe anlamadım kendine göre ölçümlerini yaptı kalp atışını dinletti suyu gayet iyi dedi tamam bitti bu kadarbi de doktorun odası değişmiş cihazı çok iyi değilmiydi anlamadım usg görüntüsü bile 3 aylıkkine göre çok kötü. Neyse ki ayrıntılı da görürüz inşallah net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?