Kıza benziyo mu diyolar yoksa net olarak kız diyolar mı :)Aynen canım küçük şehir olmanın dezavantajını da yaşıyorum ben. Özelelerde covid kaynıyor vaka çok. Mecburen devlete gidiyorum şehir hastanesi ama cihazları çok iyi değil. Profesörün bile cihazı normal bir cihazı.kalp atışı falan dinletmediler bana. Ama cinsiyet konusunda yanılacaklarını da düşünmüyorum 3 farklı doktor kıza benzetti. Hatta birisi erkeğe benziyor diyen doktordu sağlıcakla gelsinler de doğunca bol bol izleriz minnoşarımızı.
Canım 12+3te erkeğe benziyor parlaklık var kesin değil dedi. 13+3te başka doktor net değil ama bu bebek kız sanki dedi. 17+3 prof. kıza benzettim ayrıntılıda netleşir ama kolay yanılmam dedi. 17+4te erkeğe benzeten doktor cinsiyetini sorar sormaz net ve kendinden emin şekilde kız bebek dedi. Kesin mi dedim usgde hiçbirşey keisn değildir ama tekrar bakmamı gerektirmeyevek kadar eminim dedi. Yani onlar emin olunca ben de eminim prensesimden. Ama bu hamilleğim çok farklı hayırlısı olsun inşallahKıza benziyo mu diyolar yoksa net olarak kız diyolar mı :)
14.haftada doktorum bakmam daha erken diye diretti biraz sinir harbi yaşattı bana canım ben de doktoru değiştirdimAsa bu haftaya kadar nasıl sakladı kız bununeden göremiyordu doktorun
O zaman kız yaniCanım 12+3te erkeğe benziyor parlaklık var kesin değil dedi. 13+3te başka doktor net değil ama bu bebek kız sanki dedi. 17+3 prof. kıza benzettim ayrıntılıda netleşir ama kolay yanılmam dedi. 17+4te erkeğe benzeten doktor cinsiyetini sorar sormaz net ve kendinden emin şekilde kız bebek dedi. Kesin mi dedim usgde hiçbirşey keisn değildir ama tekrar bakmamı gerektirmeyevek kadar eminim dedi. Yani onlar emin olunca ben de eminim prensesimden. Ama bu hamilleğim çok farklı hayırlısı olsun inşallahsen ne anlarsın canım bu yorumlardan
Bende ayrıntılıdan sonra alcam yavaş yavaş beğendiklerim var ama bekliyorumValla bu doktorlar çok gıcıklık yapıyorlar cinsiyeti merak etmemize kızıyorlar nedense kestirip atıyorlar onlar için cinsiyet önemli değilmiş ama insan alışveriş yapmak istiyor diyorum unisex al diyor zaten 7aya kdr alışveriş yapmayın diyorlarHayırlı olsun kuzuşun
Aynen aynen bende öyle şahsen yaşadım o Durumu kızımda 20haftaya kdr erkek dedi 20de kız olduğunu öğrendik, bana hiç bacak arası fotosu veren olmadı nerde o doktorlarBende ayrıntılıdan sonra alcam yavaş yavaş beğendiklerim var ama bekliyorum
Ben birkaç kez yaşadım her seferinde de doktorum önemli birşey değildir ama için rahat etcekse gel bakıyım dedi her seferinde doktora gittim.Hiçbirinde bişey çıkmadı kırmızı kana dönmedikce korkma olabiliyor.Bana hiçbirinde iğne veya ilaç da vermedi.Kızlar bir saat kadar önce kahverengi mukuslu bir akıntım oldu. Yaşayan var mı aranızda. Doktor progestron fitil verdi ama bayağı panik oldum.
Seni bildikten sonra acele etmeme kararı aldım zatenAynen aynen bende öyle şahsen yaşadım o Durumu kızımda 20haftaya kdr erkek dedi 20de kız olduğunu öğrendik, bana hiç bacak arası fotosu veren olmadı nerde o doktorlar
Doğduktan sonra bol bol görceniz inşallah günde en az 8 bez değiştirinceSeni bildikten sonra acele etmeme kararı aldım zatenbana da yok ya ben daha göremedim oğlumun bacak arasını
Neyse ki Perşembe inşallah çenesi düşük inceleyen bir doblerciye düşerizde net tamam der işlere başlarız gariSeni bildikten sonra acele etmeme kararı aldım zatenbana da yok ya ben daha göremedim oğlumun bacak arasını
Aynen orası da doğruDoğduktan sonra bol bol görceniz inşallah günde en az 8 bez değiştirince
İnşallahNeyse ki Perşembe inşallah çenesi düşük inceleyen bir doblerciye düşerizde net tamam der işlere başlarız gariçok işim var çoook, ev A dan Z ye ayıklanacak boya badana detay işler çok sizi bekliyoruz doktor amcalar
Bnmde sol bacak popoya kadar ağrım var gece dönmeleri çok zor geçiyor sol tarafım komple ağrıyor walla yürümekte bile zorlaniyorum
Çok teşekkürler bayağı panik oldumBen birkaç kez yaşadım her seferinde de doktorum önemli birşey değildir ama için rahat etcekse gel bakıyım dedi her seferinde doktora gittim.Hiçbirinde bişey çıkmadı kırmızı kana dönmedikce korkma olabiliyor.Bana hiçbirinde iğne veya ilaç da vermedi.
Bende bir kaç gün önce açık kahve mukuslu bir parça akıntı gördüm lavaboda fakat hiç endişelenmedim devamı gelmedi prosgestan fitil kullanıyorum ona bağladım içerde kalıntı olunca rengi değişmiştir dedim bebek hareketlerinide hissettigim için herşey yolundadır diye düşündüm.Çok teşekkürler bayağı panik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?