2021 Nisan Anneleri

Kıza benziyo mu diyolar yoksa net olarak kız diyolar mı :)

Kıza benziyo mu diyolar yoksa net olarak kız diyolar mı :)
Canım 12+3te erkeğe benziyor parlaklık var kesin değil dedi. 13+3te başka doktor net değil ama bu bebek kız sanki dedi. 17+3 prof. kıza benzettim ayrıntılıda netleşir ama kolay yanılmam dedi. 17+4te erkeğe benzeten doktor cinsiyetini sorar sormaz net ve kendinden emin şekilde kız bebek dedi. Kesin mi dedim usgde hiçbirşey keisn değildir ama tekrar bakmamı gerektirmeyevek kadar eminim dedi. Yani onlar emin olunca ben de eminim prensesimden. Ama bu hamilleğim çok farklı hayırlısı olsun inşallah sen ne anlarsın canım bu yorumlardan

Asa bu haftaya kadar nasıl sakladı kız bunu neden göremiyordu doktorun
14.haftada doktorum bakmam daha erken diye diretti biraz sinir harbi yaşattı bana canım ben de doktoru değiştirdim 16da gittim yeni doktoruma uyuyordu dürtünce de iyice döndü arkasını ama %51 erkek dedi bugün de görüntü geldiği gibi bu bacak arasını gördük açmış bekliyormuş bizi terbiyesiz

Valla bu doktorlar çok gıcıklık yapıyorlar cinsiyeti merak etmemize kızıyorlar nedense kestirip atıyorlar onlar için cinsiyet önemli değilmiş ama insan alışveriş yapmak istiyor diyorum unisex al diyor zaten 7aya kdr alışveriş yapmayın diyorlar Hayırlı olsun kuzuşun

O zaman kız yani ama bi kaç kişiyi duyduktan sonra yine de ayrıntılıyı beklemek gerek diye düşünüyorumm :)

Bende ayrıntılıdan sonra alcam yavaş yavaş beğendiklerim var ama bekliyorum

Bende ayrıntılıdan sonra alcam yavaş yavaş beğendiklerim var ama bekliyorum
Aynen aynen bende öyle şahsen yaşadım o Durumu kızımda 20haftaya kdr erkek dedi 20de kız olduğunu öğrendik, bana hiç bacak arası fotosu veren olmadı nerde o doktorlar

Kızlar bir saat kadar önce kahverengi mukuslu bir akıntım oldu. Yaşayan var mı aranızda. Doktor progestron fitil verdi ama bayağı panik oldum.

Kızlar bir saat kadar önce kahverengi mukuslu bir akıntım oldu. Yaşayan var mı aranızda. Doktor progestron fitil verdi ama bayağı panik oldum.
Ben birkaç kez yaşadım her seferinde de doktorum önemli birşey değildir ama için rahat etcekse gel bakıyım dedi her seferinde doktora gittim.Hiçbirinde bişey çıkmadı kırmızı kana dönmedikce korkma olabiliyor.Bana hiçbirinde iğne veya ilaç da vermedi.

Aynen aynen bende öyle şahsen yaşadım o Durumu kızımda 20haftaya kdr erkek dedi 20de kız olduğunu öğrendik, bana hiç bacak arası fotosu veren olmadı nerde o doktorlar
Seni bildikten sonra acele etmeme kararı aldım zaten bana da yok ya ben daha göremedim oğlumun bacak arasını

Seni bildikten sonra acele etmeme kararı aldım zaten bana da yok ya ben daha göremedim oğlumun bacak arasını
Neyse ki Perşembe inşallah çenesi düşük inceleyen bir doblerciye düşerizde net tamam der işlere başlarız gari çok işim var çoook, ev A dan Z ye ayıklanacak boya badana detay işler çok sizi bekliyoruz doktor amcalar

İnşallah

Bnmde sol bacak popoya kadar ağrım var gece dönmeleri çok zor geçiyor sol tarafım komple ağrıyor walla yürümekte bile zorlaniyorum

benimde öyleydi şuan sol kol karpal tünel sendromu oldu hamilelikte olabilen gecici bir rahatsızlık fakat günlük hayatını cok etkiliyor insanın. Halen solda kalça, bacak ve bel ağrısı devam ediyor

Çok teşekkürler bayağı panik oldum

Çok teşekkürler bayağı panik oldum
Bende bir kaç gün önce açık kahve mukuslu bir parça akıntı gördüm lavaboda fakat hiç endişelenmedim devamı gelmedi prosgestan fitil kullanıyorum ona bağladım içerde kalıntı olunca rengi değişmiştir dedim bebek hareketlerinide hissettigim için herşey yolundadır diye düşündüm.

Rengi değişir devamı gelirse doktoruna bir danışırsın canım ayaklarını sıcak tut üşütme idrar yollarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…