- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 43
- 34
Benim buna göre de erkek çıkıyor yani tutmuş oluyor ama aslında inanmam böyle şeylere ama tuttuKızlar anne karnında çok hareketli olan bebek doğunca çok mu hareketli oluyor acaba bilginiz var mı birde hepiniz şurdaki çim takvimine bilgilerini girebilir mi cinsiyetler doğrumu çıkacak en güncel Çin takvimi bu ve otomatik hesaplıyor yaşıda sadece hamile kalınan ayı ilişkinin olduğu ay olarak yazacaksınız son adet tarihi değilÇevremde herkesin tuttu benimde linki kopyalayıp arama moturuna yapıştırıp bakın bakalım
Otomatik Çin Takvimi Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
Kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı cinsiyeti bir türlü kesin öğrenememiştik minik adam bugün alın size diye tescilledi
Senin çin takvimi erkekti diye hatırlıyorum öyle diyordunBenimde kiztuttu
Ben bunu aldım altı bazalı oto koltuğu var, hafif, katlaması açılması kolay. Tam yatıyor. Oto koltuğu bebek arabasına direkt takılıyor, bebek arabası çift tarafa da bakabiliyor, frenleri de iyi, oto koltuğunun baş kısmı ayarlanabiliyor. İçinde ayak battaniyesi, yağmurluğu, koruyuculuğu falan var. En büyük avantajı bizim için oto koltuğunun bazalı olması oldu. Travel setler de çok olan bir şey değilmiş. Genelde emniyet kemeriyle sabitlemek gerekiyormuş altında bazası yokmuş.Bebek arabalarını aldınız mı? Yada ne düşünüyorsunuz? Kullanışlı olanlar hangileri olur ?
Çok konforlu gibi duruyo fotoğraftan bile :) fiyatı bide markası ney bunun? Bazı bebek arabaları kullanış olarak çok zor oluyormuş. Katlanıp açılmasının kolay olması kesinlikle şart benim için tek olduğum zamanlar için.Ben bunu aldım altı bazalı oto koltuğu var, hafif, katlaması açılması kolay. Tam yatıyor. Oto koltuğu bebek arabasına direkt takılıyor, bebek arabası çift tarafa da bakabiliyor, frenleri de iyi, oto koltuğunun baş kısmı ayarlanabiliyor. İçinde ayak battaniyesi, yağmurluğu, koruyuculuğu falan var. En büyük avantajı bizim için oto koltuğunun bazalı olması oldu. Travel setler de çok olan bir şey değilmiş. Genelde emniyet kemeriyle sabitlemek gerekiyormuş altında bazası yokmuş.
Chicco duo love up, gerçekten içi de yumuşacıkÇok konforlu gibi duruyo fotoğraftan bile :) fiyatı bide markası ney bunun? Bazı bebek arabaları kullanış olarak çok zor oluyormuş. Katlanıp açılmasının kolay olması kesinlikle şart benim için tek olduğum zamanlar için.
3 gündür youtube da video izliyorumBebek arabalarını aldınız mı? Yada ne düşünüyorsunuz? Kullanışlı olanlar hangileri olur ?
Hayır paylaştığı şeyi oku diyorki hamile kalma tarihiniz doğru olan adet tarihin değil adet tarihin erkek ama döllenme kizSenin çin takvimi erkekti diye hatırlıyorum öyle diyordun
Kesinlikle görüp dokunup kullanışlığını test etmek lazımChicco duo love up, gerçekten içi de yumuşacıkbiz 3600e aldık indirimden ama arabayı çok sık kullanacağımız için bunu tercih ettik. Genelde travel set alıp, sürekli emniyet kemeriyle tak çıkar yapanlar ayrı oto koltuğu alıyormuş sonra. Ayrı ayrı masraf yapacağımıza bi kere olsun dedik. 3 yaşına kadar rahat kullanır dedi adam. Tek düğmesi var ona basıp çekince katlanıyor. Bu triology diye bi bebek arabası var 7000 lira falan o arabanın aynısı bu. Mutlaka görerek alın internetten değil de bu arada biz almaya giderken aklımızda kraftın bi arabası bi de prego quattro vip vardı.
Bulabildin mi bişeyler3 gündür youtube da video izliyorum
Ben uzunca bir süre bebek hareketlerini hissetmedim. O yüzden de panikledim biraz. Doktor da hemen fitil verdi onu kullandım. Yarın kontrole gideceğim.Bende bir kaç gün önce açık kahve mukuslu bir parça akıntı gördüm lavaboda fakat hiç endişelenmedim devamı gelmedi prosgestan fitil kullanıyorum ona bağladım içerde kalıntı olunca rengi değişmiştir dedim bebek hareketlerinide hissettigim için herşey yolundadır diye düşündüm.
Rengi değişir devamı gelirse doktoruna bir danışırsın canım ayaklarını sıcak tut üşütme idrar yollarını
Canım arabam bugün geldi ben çok beğenerek aldım ve indirim zamanında çok uyguna aldım 2500 liraydı mağazalarda 1550 TL’ye aldım prego impala 2022 modeli resmini de paylaşayımBebek arabalarını aldınız mı? Yada ne düşünüyorsunuz? Kullanışlı olanlar hangileri olur ?
Canım denedin mi peki kullanış açısından nasıl? Kapanıp açılması ? Manevra yapabilme açısından felan. Bi de çok uyguna almışsın. Bende indirim takip etcem sanırım mağazadan almak yerine. Gidip görürüm istediğim modeli.Canım arabam bugün geldi ben çok beğenerek aldım ve indirim zamanında çok uyguna aldım 2500 liraydı mağazalarda 1550 TL’ye aldım prego impala 2022 modeli resmini de paylaşayım
Aynen kızlar diğer türlü yanlış sonuç Çin takvimi ilişkinin yaşandığı tarih doğru girilirse doğru sonuç veriyorHayır paylaştığı şeyi oku diyorki hamile kalma tarihiniz doğru olan adet tarihin değil adet tarihin erkek ama döllenme kiz
Dene canım rabbim nasip eder inşallahAynen kızlar diğer türlü yanlış sonuç Çin takvimi ilişkinin yaşandığı tarih doğru girilirse doğru sonuç veriyorBirde yaş hesabın doğruysa bu otomatik olan en günceli olduğu için doğru çıkıyor burda 2kişide doğru sonuç çıkmadı gibi hemen hemen eşimde diyorki büyüyünce bida yapalım bu sefer Çin takvimine göre yapalım bitanede oğluş olsunmuşmuş
Bende de tutmadi erkek dedi benm kizim olcakAynen kızlar diğer türlü yanlış sonuç Çin takvimi ilişkinin yaşandığı tarih doğru girilirse doğru sonuç veriyorBirde yaş hesabın doğruysa bu otomatik olan en günceli olduğu için doğru çıkıyor burda 2kişide doğru sonuç çıkmadı gibi hemen hemen eşimde diyorki büyüyünce bida yapalım bu sefer Çin takvimine göre yapalım bitanede oğluş olsunmuşmuş
Aynen canimAynen kızlar diğer türlü yanlış sonuç Çin takvimi ilişkinin yaşandığı tarih doğru girilirse doğru sonuç veriyorBirde yaş hesabın doğruysa bu otomatik olan en günceli olduğu için doğru çıkıyor burda 2kişide doğru sonuç çıkmadı gibi hemen hemen eşimde diyorki büyüyünce bida yapalım bu sefer Çin takvimine göre yapalım bitanede oğluş olsunmuşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?