2021 Nisan Anneleri

Benim buna göre de erkek çıkıyor yani tutmuş oluyor ama aslında inanmam böyle şeylere ama tuttu

Bebek arabalarını aldınız mı? Yada ne düşünüyorsunuz? Kullanışlı olanlar hangileri olur ?

Bebek arabalarını aldınız mı? Yada ne düşünüyorsunuz? Kullanışlı olanlar hangileri olur ?
Ben bunu aldım altı bazalı oto koltuğu var, hafif, katlaması açılması kolay. Tam yatıyor. Oto koltuğu bebek arabasına direkt takılıyor, bebek arabası çift tarafa da bakabiliyor, frenleri de iyi, oto koltuğunun baş kısmı ayarlanabiliyor. İçinde ayak battaniyesi, yağmurluğu, koruyuculuğu falan var. En büyük avantajı bizim için oto koltuğunun bazalı olması oldu. Travel setler de çok olan bir şey değilmiş. Genelde emniyet kemeriyle sabitlemek gerekiyormuş altında bazası yokmuş.

Eklentiler

• C8F01DA8-6536-467E-98C7-E53AFC43B998.webp
    28 KB · Görüntüleme: 115
Çok konforlu gibi duruyo fotoğraftan bile :) fiyatı bide markası ney bunun? Bazı bebek arabaları kullanış olarak çok zor oluyormuş. Katlanıp açılmasının kolay olması kesinlikle şart benim için tek olduğum zamanlar için.

Chicco duo love up, gerçekten içi de yumuşacık biz 3600e aldık indirimden ama arabayı çok sık kullanacağımız için bunu tercih ettik. Genelde travel set alıp, sürekli emniyet kemeriyle tak çıkar yapanlar ayrı oto koltuğu alıyormuş sonra. Ayrı ayrı masraf yapacağımıza bi kere olsun dedik. 3 yaşına kadar rahat kullanır dedi adam. Tek düğmesi var ona basıp çekince katlanıyor. Bu triology diye bi bebek arabası var 7000 lira falan o arabanın aynısı bu. Mutlaka görerek alın internetten değil de bu arada biz almaya giderken aklımızda kraftın bi arabası bi de prego quattro vip vardı.

Kesinlikle görüp dokunup kullanışlığını test etmek lazım

Ben uzunca bir süre bebek hareketlerini hissetmedim. O yüzden de panikledim biraz. Doktor da hemen fitil verdi onu kullandım. Yarın kontrole gideceğim.
Kızım kucağımdaydı otururken. Biraz da dar bir kıyafet var. Stres de yaşadım haftasonu herhalde birleşti hepsi. Çok şükür devam etmedi.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Canım arabam bugün geldi ben çok beğenerek aldım ve indirim zamanında çok uyguna aldım 2500 liraydı mağazalarda 1550 TL’ye aldım prego impala 2022 modeli resmini de paylaşayım

Eklentiler

• 2B9F6DFB-6273-439B-A54C-EE81B3B7825F.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 59
Canım arabam bugün geldi ben çok beğenerek aldım ve indirim zamanında çok uyguna aldım 2500 liraydı mağazalarda 1550 TL’ye aldım prego impala 2022 modeli resmini de paylaşayım
Canım denedin mi peki kullanış açısından nasıl? Kapanıp açılması ? Manevra yapabilme açısından felan. Bi de çok uyguna almışsın. Bende indirim takip etcem sanırım mağazadan almak yerine. Gidip görürüm istediğim modeli.

Hayır paylaştığı şeyi oku diyorki hamile kalma tarihiniz doğru olan adet tarihin değil adet tarihin erkek ama döllenme kiz
Aynen kızlar diğer türlü yanlış sonuç Çin takvimi ilişkinin yaşandığı tarih doğru girilirse doğru sonuç veriyor Birde yaş hesabın doğruysa bu otomatik olan en günceli olduğu için doğru çıkıyor burda 2kişide doğru sonuç çıkmadı gibi hemen hemen eşimde diyorki büyüyünce bida yapalım bu sefer Çin takvimine göre yapalım bitanede oğluş olsunmuşmuş

Dene canım rabbim nasip eder inşallah

Bende de tutmadi erkek dedi benm kizim olcak
Hep kiz dediler haftaya ayrintilida erkek derlerse yuhh derim

Aynen canim

Kızlar türk kahvesi içiyor musunuz? Doktorum 2-3 günde bir içebilirsin dedi. İlk başlarda hiç içmiyordum şimdilerde nadiren içiyorum ama bu aralar fazlaca canım istiyor. Ne yapsam bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…