Ben de ilk başlarda hiç içmedim ama artık haftada bir iki içiyorum sıkıntı olmaz bence hiç rahatsizlik vermedi çünküKızlar türk kahvesi içiyor musunuz? Doktorum 2-3 günde bir içebilirsin dedi. İlk başlarda hiç içmiyordum şimdilerde nadiren içiyorum ama bu aralar fazlaca canım istiyor. Ne yapsam bilemiyorum.
Ben ilk başlar da içmiyordum şimdi sütlü kahve içiyorum arada çok canım çekiyorKızlar türk kahvesi içiyor musunuz? Doktorum 2-3 günde bir içebilirsin dedi. İlk başlarda hiç içmiyordum şimdilerde nadiren içiyorum ama bu aralar fazlaca canım istiyor. Ne yapsam bilemiyorum.
Ben hergun iciyorum her gun 2 fincan icebilirsn nescafe kahve cay istedigini sec dedi bende gunde 1 fincan turk kahvesi iciyorm ama hergunKızlar türk kahvesi içiyor musunuz? Doktorum 2-3 günde bir içebilirsin dedi. İlk başlarda hiç içmiyordum şimdilerde nadiren içiyorum ama bu aralar fazlaca canım istiyor. Ne yapsam bilemiyorum.
Ben günde bir bardak amerikano içiyorum. Özellikle çalışırken çok ihtiyaç duyuyorumKızlar türk kahvesi içiyor musunuz? Doktorum 2-3 günde bir içebilirsin dedi. İlk başlarda hiç içmiyordum şimdilerde nadiren içiyorum ama bu aralar fazlaca canım istiyor. Ne yapsam bilemiyorum.
Canimmm bende aynı tam okuyamıyorum, hep gece de elime alınca uyuya kalıyorum forumu okurken ☺ sen kızamıkçık mi gecirdin? Simdi nasilsinGuldeste12 canim nasilsin valla geçmişi okuamıyorum malum çok yoğunum son yazdığım sayfa ne denk gelirse
Yok canim değerim cikmis geçirmişim eskidenCanimmm bende aynı tam okuyamıyorum, hep gece de elime alınca uyuya kalıyorum forumu okurken ☺ sen kızamıkçık mi gecirdin? Simdi nasilsin
Benim canım da deli gibi sosis istiyorBenim canım geçen cheeseburger çekti ve yedim, sonrasında bir vicdan azabı duydum sormayın. Halen aklıma geldikçe kendime kızıyorum. Canım hep yememem gerekenleri istiyor, şimdi de cips kola, kahve, çikolata istiyor ama aynı şeyleri hissedip üzülmemek için kendimi frenliyorum
Anladim,iyi o zaman farketmediysenYok canim değerim cikmis geçirmişim eskiden
Ben de iki kere yedim toplamda ama içim rahatti bunu okuyana kadarBenim canım geçen cheeseburger çekti ve yedim, sonrasında bir vicdan azabı duydum sormayın. Halen aklıma geldikçe kendime kızıyorum. Canım hep yememem gerekenleri istiyor, şimdi de cips kola, kahve, çikolata istiyor ama aynı şeyleri hissedip üzülmemek için kendimi frenliyorum
Benimde sucuk cekmisti canm pizza yaptm yedimBenim canım da deli gibi sosis istiyornormalde hiç tükettiğim bir şey değildi ama 2 haftadır öyle çok canım çekiyor ki çarşamba günü doktora sorup izin verirse az bir şey yiyeceğim
Valla ben o konuda çok rahat geçiriyorum herkes ay hamilesinn ama deyip bi yiyecekten bahsetmeye çekiniyo bende söyleyin çekinmeyin benim canım çekmiyo zaten diyorumBen sabah 2 kucuk bardak cay aksam bir fincan neskafe iciyorm arada bazen turk kahvesi bu ara baya tuketiyorm canm surekli biseyler icmek istiyor
3kere cips yedim hani corap gibi kokan var ya nasil canim cekti anlatamam ya insan corap kokusuna aserir mi??
Dun pogaca yaptim mideme dokundu bugun pisi yaptm oda dokundu mide bulantilarm geri dondu sizde durumlar nasil?
Ay canım benimde annem gelmişti üç gün sunuda yapalım bunuda yapalım okadar hamur işi yemişim ki ben dün gece bir kötü oldum sabaha kadar uyuyamadım kendime agırlastım kulaklarım uğulduyor sanki kalbim kulaklarımda atıyor tık tık diye birde nasıl midem bulanıyor bugün normalde de agzımın tadı pek yoktu ama bugün ne yesem agzımın tadı yok mandalina bile kar etmedi biraz madensuyuna limon sıktım onu içtimde biraz rahatlar gibi oldum aksam yemegimde haşlanmış patates üstüne yogurt biraz hafif seyler yiyim bir kaç gün bakalım dedim. Doktora da sordum bugün devam edince oda kanına baktır birde sabah aksam tansiyonunu ölç dedi tansiyon aletim yok hemen edinicem bir tane bakalımBen sabah 2 kucuk bardak cay aksam bir fincan neskafe iciyorm arada bazen turk kahvesi bu ara baya tuketiyorm canm surekli biseyler icmek istiyor
3kere cips yedim hani corap gibi kokan var ya nasil canim cekti anlatamam ya insan corap kokusuna aserir mi??
Dun pogaca yaptim mideme dokundu bugun pisi yaptm oda dokundu mide bulantilarm geri dondu sizde durumlar nasil?
Henüz karar veremedimBulabildin mi bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?