2021 Nisan Anneleri

Cok gecmis olsun canim.Hamur isi dokunuyo zannedersem midem agzimda geziyorm kac gundur kolesterolumuz firliyo bence oda yapar bunlari benmmzaten hep yuksek cikti sende tansiyondan suphelendiyse dr al bi tansiyon aleti canm bizim icin yuksek tansiyon cok tehlikeli gebelik zehirlenmesi yapiyoms allah korusun

Valla ben o konuda çok rahat geçiriyorum herkes ay hamilesinn ama deyip bi yiyecekten bahsetmeye çekiniyo bende söyleyin çekinmeyin benim canım çekmiyo zaten diyorum
Benmde garip olanlari cekiyo ya nerde zararli sey var onlari yemek istiyorm
Kalamar dokunur mu acaba hamislere fikrin var mi?

Canım biz eşimle mağazalardan beğenip netten takip ettik çok hafif biraz daha ufak arabalarda var ama inanılmaz pahalı 4 5 bin imkanın olsa tabi onları tercih ederdim ama orta standartla iyi bizim için tekerlekleri 360 derece dönüyor ama kapanması için oturağını çıkarmak gerekiyor sadece onu çıkarınca tamamen kapanıyor ama takıp çıkarması kolay yüksek bi araba

Benim canım da deli gibi sosis istiyor normalde hiç tükettiğim bir şey değildi ama 2 haftadır öyle çok canım çekiyor ki çarşamba günü doktora sorup izin verirse az bir şey yiyeceğim
Benim canımda ne kadar şarküteri ürünü varsa çektiği için öğrendiğim şeyi söylüyorum. Türk gıda kodeksine uygun olup, iyice pişiren ürünleri yemek sorun teşkil etmiyormuş. Ben ilk aylarda çılgınlar gibi sucuk aşermiştim bi ay doktoru bekledim doktor iyice pişirdikten sonra yiyebilirsin sorun olmaz dedi. Geçen jambon çekti onu da kızartıp yedim. Yiyorum ben yani sosis de yerim. Sadece marka çok önemli bence bi de iyice pişmesi. Annem bana hamileyken sakatat falan ne olursa yemiş, işkembe aşermiş hatta :)

Kızlar bence de yiyecek konusunda kendinizi çokta kısıtlamayın yurtdışında kuzenim var doktora sormuş doktor dalga geçer gibi hasta değilsin hamilesin istediğini yiyebilirsin tarzında konuşmuş tabiki dikkat etmek gerekiyor ama canınız ne çekiyorsa fazla abartmadan yiyebilirsiniz tabi bu benim düşüncem

Sağol canım sanada geçmiş olsun Allah korusun kız öyle seylr getirme aklımıza midemde fena bulanıyor zaten

Evet bende bu fikirdeyim ilk kızımda çok dikkat ettim, bunda be bulursam yedim hatta 5haftalık gebeyken dışarda sucuk ekmek yemiştim yarın ekmek aman aman pişmiş değildi sucuk karışık sandaviç, kelle paça çorbası, kola yediğim oluyor yani ondan çok kıpırdak bu bebe sanırım yemediği dünya nimeti kalmadı

Valla kızımdan kalma çok gzl baston arabam var ama pusetli almamda lazım o sebeple letgodan alcam ben temiz bulup bide yıkarım misss, pusetli 3ay anca kullanılıyor zaten sonra bastona geçeriz

Aslında kaliteli bir ürünü iyi pişirip yesem bana da sorun olmaz gibi geliyor ama sonra riske atmak da istemiyorum doktorun ağzından yiyebilirsin lafını duyar duymaz markete gideceğim

Sağol canım sanada geçmiş olsun Allah korusun kız öyle seylr getirme aklımıza midemde fena bulanıyor zaten
Sende sogol canm.Benm gebelikte herseyim hortluyo korktum artiik olur mu olur
Kizimda kalp kapagi yetmezligim oldu onceden minimal derecedeydi etkilemiyodu,gebelik sekerim oldu
Bu gebeligimde gebelik guatr oldum kolesterol firliyo hersey olabilir yani ilerleyen zamanlarda kendimi taniyamiyorm

Kızlar türk kahvesi içiyor musunuz? Doktorum 2-3 günde bir içebilirsin dedi. İlk başlarda hiç içmiyordum şimdilerde nadiren içiyorum ama bu aralar fazlaca canım istiyor. Ne yapsam bilemiyorum.
Ben her gün bir fincan çok nadir 2 fincan içiyorum.. Açıkçası hamileyken aşırı kısıtlama taraftarı değilim.. Benim kızım bebekken aile hekimimiz arada kıza da birkaç kaşık türk kahvesi vermemi söylemişti.. Zeka açısından faydası olur demişti ne kadar doğru bilemem tabi ama ben de vermiştim..

Benim de 2 gündür mide bulantılarım oluyor bende korktum ne oluyor acaba diye... Normaldir inşallah hareketlerini hissetmesem panik yapacaktım .. Yarın ayrıntılı ultrasonum var ona sabrediyorum...

Benim de 2 gündür mide bulantılarım oluyor bende korktum ne oluyor acaba diye... Normaldir inşallah hareketlerini hissetmesem panik yapacaktım .. Yarın ayrıntılı ultrasonum var ona sabrediyorum...
Hayirli haberlerle gel canim
Bebisler mi saclaniyor acaba oyle bir hurafe vardir ya??insallah normaldir bulantimiz

Kızlar Birlik1952 diye bir kumaşcı var internet sitesinden de gönderim yapıyorlar.Çok güzel müslin kumaşlar var 100x180 cm kumaş 20 lira alınıp kenarları diktirilebilir.Aynı zamanda kenarları dikili müslin kumaş ve bebek battaniyesi de satıyorlar onların fiyatı da çok uygun.

50 den asagi yoktu ben soyle bi bakmistimda 2 tane alsak yeter heralde dimi bende bakiyim internet sitesine ama kalitelimi nasil acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…