Benim babam tansiyon hastası, omron marka kullanıyor otomatik ölçen M2 ya da M3 olması lazım modeli de.Tansiyon aleti tavsiyesi olan var mı
Cok gecmis olsun canim.Hamur isi dokunuyo zannedersem midem agzimda geziyorm kac gundur kolesterolumuz firliyo bence oda yapar bunlari benmmzaten hep yuksek cikti sende tansiyondan suphelendiyse dr al bi tansiyon aleti canm bizim icin yuksek tansiyon cok tehlikeli gebelik zehirlenmesi yapiyoms allah korusunAy canım benimde annem gelmişti üç gün sunuda yapalım bunuda yapalım okadar hamur işi yemişim ki ben dün gece bir kötü oldum sabaha kadar uyuyamadım kendime agırlastım kulaklarım uğulduyor sanki kalbim kulaklarımda atıyor tık tık diye birde nasıl midem bulanıyor bugün normalde de agzımın tadı pek yoktu ama bugün ne yesem agzımın tadı yok mandalina bile kar etmedi biraz madensuyuna limon sıktım onu içtimde biraz rahatlar gibi oldum aksam yemegimde haşlanmış patates üstüne yogurt biraz hafif seyler yiyim bir kaç gün bakalım dedim. Doktora da sordum bugün devam edince oda kanına baktır birde sabah aksam tansiyonunu ölç dedi tansiyon aletim yok hemen edinicem bir tane bakalım
Benmde garip olanlari cekiyo ya nerde zararli sey var onlari yemek istiyormValla ben o konuda çok rahat geçiriyorum herkes ay hamilesinn ama deyip bi yiyecekten bahsetmeye çekiniyo bende söyleyin çekinmeyin benim canım çekmiyo zaten diyorum
Canım biz eşimle mağazalardan beğenip netten takip ettik çok hafif biraz daha ufak arabalarda var ama inanılmaz pahalı 4 5 bin imkanın olsa tabi onları tercih ederdim ama orta standartla iyi bizim için tekerlekleri 360 derece dönüyor ama kapanması için oturağını çıkarmak gerekiyor sadece onu çıkarınca tamamen kapanıyor ama takıp çıkarması kolay yüksek bi arabaCanım denedin mi peki kullanış açısından nasıl? Kapanıp açılması ? Manevra yapabilme açısından felan. Bi de çok uyguna almışsın. Bende indirim takip etcem sanırım mağazadan almak yerine. Gidip görürüm istediğim modeli.
Babamda bundan var 10yil olmstr herhalde alali annemle oturup hergun olcerler.. sosyal aktiviteleriTansiyon aleti tavsiyesi olan var mı
Benim canımda ne kadar şarküteri ürünü varsa çektiği için öğrendiğim şeyi söylüyorum. Türk gıda kodeksine uygun olup, iyice pişiren ürünleri yemek sorun teşkil etmiyormuş. Ben ilk aylarda çılgınlar gibi sucuk aşermiştim bi ay doktoru bekledim doktor iyice pişirdikten sonra yiyebilirsin sorun olmaz dedi. Geçen jambon çekti onu da kızartıp yedim. Yiyorum ben yani sosis de yerim. Sadece marka çok önemli bence bi de iyice pişmesi. Annem bana hamileyken sakatat falan ne olursa yemiş, işkembe aşermiş hatta :)Benim canım da deli gibi sosis istiyornormalde hiç tükettiğim bir şey değildi ama 2 haftadır öyle çok canım çekiyor ki çarşamba günü doktora sorup izin verirse az bir şey yiyeceğim
Teşekkürler bakayım hemenBenim babam tansiyon hastası, omron marka kullanıyor otomatik ölçen M2 ya da M3 olması lazım modeli de.
Sağol canım sanada geçmiş olsun Allah korusun kız öyle seylr getirme aklımıza midemde fena bulanıyor zatenCok gecmis olsun canim.Hamur isi dokunuyo zannedersem midem agzimda geziyorm kac gundur kolesterolumuz firliyo bence oda yapar bunlari benmmzaten hep yuksek cikti sende tansiyondan suphelendiyse dr al bi tansiyon aleti canm bizim icin yuksek tansiyon cok tehlikeli gebelik zehirlenmesi yapiyoms allah korusun
Sağol canım onada bi bakayım.kıyamam yaa ölçünüyolar negüzel aman sıkıntı olmasında varsın sosyal aktiviteleri olsunBabamda bundan var 10yil olmstr herhalde alali annemle oturup hergun olcerler.. sosyal aktiviteleri
Evet bende bu fikirdeyim ilk kızımda çok dikkat ettim, bunda be bulursam yedim hatta 5haftalık gebeyken dışarda sucuk ekmek yemiştim yarın ekmek aman aman pişmiş değildi sucukKızlar bence de yiyecek konusunda kendinizi çokta kısıtlamayın yurtdışında kuzenim var doktora sormuş doktor dalga geçer gibi hasta değilsin hamilesin istediğini yiyebilirsin tarzında konuşmuş tabiki dikkat etmek gerekiyor ama canınız ne çekiyorsa fazla abartmadan yiyebilirsiniz tabi bu benim düşüncem
Valla kızımdan kalma çok gzl baston arabam var ama pusetli almamda lazım o sebeple letgodan alcam ben temiz bulup bide yıkarım misss, pusetli 3ay anca kullanılıyor zaten sonra bastona geçerizCanım biz eşimle mağazalardan beğenip netten takip ettik çok hafif biraz daha ufak arabalarda var ama inanılmaz pahalı 4 5 bin imkanın olsa tabi onları tercih ederdim ama orta standartla iyi bizim için tekerlekleri 360 derece dönüyor ama kapanması için oturağını çıkarmak gerekiyor sadece onu çıkarınca tamamen kapanıyor ama takıp çıkarması kolay yüksek bi araba
Aslında kaliteli bir ürünü iyi pişirip yesem bana da sorun olmaz gibi geliyor ama sonra riske atmak da istemiyorumBenim canımda ne kadar şarküteri ürünü varsa çektiği için öğrendiğim şeyi söylüyorum. Türk gıda kodeksine uygun olup, iyice pişiren ürünleri yemek sorun teşkil etmiyormuş. Ben ilk aylarda çılgınlar gibi sucuk aşermiştim bi ay doktoru bekledim doktor iyice pişirdikten sonra yiyebilirsin sorun olmaz dedi. Geçen jambon çekti onu da kızartıp yedim. Yiyorum ben yani sosis de yerim. Sadece marka çok önemli bence bi de iyice pişmesi. Annem bana hamileyken sakatat falan ne olursa yemiş, işkembe aşermiş hatta :)
Saol kuzumAyyy gecmis olsun canim dikkat et asansore binmemeye calis merdivenleri dinlenerek cik asansorde kalirsan panik olursun allah korusun bebisine bisi olmasn
Sende sogol canm.Benm gebelikte herseyim hortluyo korktum artiik olur mu olurSağol canım sanada geçmiş olsun Allah korusun kız öyle seylr getirme aklımıza midemde fena bulanıyor zaten
Ben her gün bir fincan çok nadir 2 fincan içiyorum.. Açıkçası hamileyken aşırı kısıtlama taraftarı değilim.. Benim kızım bebekken aile hekimimiz arada kıza da birkaç kaşık türk kahvesi vermemi söylemişti.. Zeka açısından faydası olur demişti ne kadar doğru bilemem tabi ama ben de vermiştim..Kızlar türk kahvesi içiyor musunuz? Doktorum 2-3 günde bir içebilirsin dedi. İlk başlarda hiç içmiyordum şimdilerde nadiren içiyorum ama bu aralar fazlaca canım istiyor. Ne yapsam bilemiyorum.
Benim de 2 gündür mide bulantılarım oluyor bende korktum ne oluyor acaba diye... Normaldir inşallah hareketlerini hissetmesem panik yapacaktım .. Yarın ayrıntılı ultrasonum var ona sabrediyorum...Ben sabah 2 kucuk bardak cay aksam bir fincan neskafe iciyorm arada bazen turk kahvesi bu ara baya tuketiyorm canm surekli biseyler icmek istiyor
3kere cips yedim hani corap gibi kokan var ya nasil canim cekti anlatamam ya insan corap kokusuna aserir mi??
Dun pogaca yaptim mideme dokundu bugun pisi yaptm oda dokundu mide bulantilarm geri dondu sizde durumlar nasil?
Hayirli haberlerle gel canimBenim de 2 gündür mide bulantılarım oluyor bende korktum ne oluyor acaba diye... Normaldir inşallah hareketlerini hissetmesem panik yapacaktım .. Yarın ayrıntılı ultrasonum var ona sabrediyorum...
50 den asagi yoktu ben soyle bi bakmistimda 2 tane alsak yeter heralde dimi bende bakiyim internet sitesine ama kalitelimi nasil acabaKızlar Birlik1952 diye bir kumaşcı var internet sitesinden de gönderim yapıyorlar.Çok güzel müslin kumaşlar var 100x180 cm kumaş 20 lira alınıp kenarları diktirilebilir.Aynı zamanda kenarları dikili müslin kumaş ve bebek battaniyesi de satıyorlar onların fiyatı da çok uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?