2021 Nisan Anneleri

Merhaba hanımlar.Ateşölçer almak istiyorum medisana markasını kullanan var mı acaba?
Bu markayı duymadım. Ben Braun’un kulaktan ölçülenini kullanıyorum, memnunum.
Ben de az diye çok panikleyip önüme gelene sordum, yok normal dediler. Hatta ultrasonu yapan bayan daha bu haftalarda şekerden dolayı filan bebeğin kilosu etkilenmez, daha ileri haftalarda onun kontrolü yapılacak dedi.
Kendi tecrübem de kızımda dört kilo diyor diye ultrason doğumu suni olarak başlattılar, sonuçta çocuk 3 kg doğdu. Yani ultrason sonuçları tahmini ve yanılma payları var. Ben hiç stres yapmak istemiyorum. kafayı takmamaya çalışıyorum.

Çok geçmiş olsun canım. Senin iki bebişin var, daha da dikkat et. Boşver işi filan.

Gunaydin kizlar 19.hafta dan merhaba38 haftalik olunca sezeryan olacagim icin bugun itibariyle tam da yolu yarilamis oluyorm kaldi 19 haftamDun aksam esimle effane cuma indirimleri die hepsi buradaya daldik alisverisin yuzde 80 lik kismi bittiYatagini aldm umarim memnun kalrm

Eklentiler

• Screenshot_20201123-003711_Hepsiburada.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 55
Güle güle kullansın yavrusun sağlıcakla gelsin

Günaydın hatunlar S Sessizsedali geçmiş olsun canim Allah korkuttuguna uğratmasın az kaldi sabret ikiz olunca 37 ye kadar zor bekliyorlardı demi
Benim herşeyine bakıyorlar birşey yok annemgil vardi çok yoruldum şükür dinleniyorum

T Tugba4444 canim dediğin doğru bukadar uzun sürmez tüm tahlil bakıyorlar herşey var ama yok nedeni bende anlamıyorum değişik bi hamilelik geciiryorum

Amin cnm sen nasil oldn duzelinmi biraz

Ben şükür iyiyim eşim bu hafta izne ayrıldı sağolsun ya çenesi durmuyor ama çok yardımcı oluyor elhamdülillah iyiyim rabbim bugunumuzden geri koymasin
Karakiz sana da gecmis olsn umarm cabucak iyilesirsn bol bol dinlen vitaminlerini almayi ihmal etme

Neler aldın bacım bize de söyle saf gibi kaldım nerden baslicagimi bilemiyorum

Canim benim kizkardesimin 2 kizida 4 kilo 200 dogdu gebelik sekeri cikmadi ama kiz kardesimde eside 4 kilo üstü dogmus biz ona bagladik sizdede öyyle olabilir fazla tatli falan yemiyorsan sekerde cikmayabilir. Birde ben mesela ogluma hamileyken seker cikti ama oglum 2600 dogdu ve hala zayif, kiz kardesimde seker cikmadi ama kizlari 4 kilo 200 ve üstü dogdu ve hala tombik tombiikler :)

Geçmiş olsun sana da canım.. Aslında dikkat etmemiz lazım .. Ama temizliği ben yapmasam kim yapacak.. Yavaş yavaş yapacağım diye başlıyorum bir bakmışım hızımı alamamışım.. Hayırlısı ile sağsağlim doğuralım da insan başka birşey istemiyor..

Ben şükür iyiyim eşim bu hafta izne ayrıldı sağolsun ya çenesi durmuyor ama çok yardımcı oluyor elhamdülillah iyiyim rabbim bugunumuzden geri koymasin
Cok şükür cnm Rabbim tum hastalara sifa versin insallah kocalarin ceneleri öyle malesef bazen diorm kayinvalidemle yasasam daha iyi
Neler aldın bacım bize de söyle saf gibi kaldım nerden baslicagimi bilemiyorum
Valla bacim avent biberon bibs emzik nevresim park yatak icine ekstra yatagini aldik korse emzirme atleti 1 numara yeni dogan beziaklima gelenler bunlar hepsinin fotosu varda kalabalik etmiyim die atmadim

Şimdi biz 4 ayı bitirdik 5.aydan gün aldık değil mi?

Ben eksik fazla biseymi dedim annem gil bizim Adınızı vermis 14 gün karantinaya alındık hadi bakalim

Şimdi biz 4 ayı bitirdik 5.aydan gün aldık değil mi?
Valla ben bu hesaplamalari hic anlamiorm mesela benim 12 nisan sezeryan gunum bi aksilik olmazsa her ayin 12 si geldimi bir ay daha gecdi diorm
Ben eksik fazla biseymi dedim annem gil bizim Adınızı vermis 14 gün karantinaya alındık hadi bakalim
Bide pozitif cikanin karantinasi 10 gun temaslinim 14 gun cok ilginc bi uygulama 14 gun basarilar kocanla sekerim

Haydaaa buyur burdan yak.. Allah yardımcın olsun canım.. Ben mart ayında 2 ay evde kaldık ya inan sırf kavga etmeyelim diye saldım çayıra mevlam kayıra ... Herşeye sensin dedim gıcık olduklarımı görmezden geldim.. Gül gibi geçinip gittik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…