Canım ben ona bu tablodan bakıyorum, kendime bunu baz aldım..21. haftam bitti, ben 5. aylık diyorum soranlara...Şimdi biz 4 ayı bitirdik 5.aydan gün aldık değil mi?
Ben de çok anlamıyorum şimdi senin gebelik takviminde gördüm.4 aylık oldunuz diyor sendeValla ben bu hesaplamalari hic anlamiormmesela benim 12 nisan sezeryan gunum bi aksilik olmazsa her ayin 12 si geldimi bir ay daha gecdi diorm
Bide pozitif cikanin karantinasi 10 gun temaslinim 14 gun cok ilginc bi uygulama 14 gun basarilar kocanla sekerim
Ben şu an 19.haftama girdim.bu takvimde o da yokCanım ben ona bu tablodan bakıyorum, kendime bunu baz aldım..21. haftam bitti, ben 5. aylık diyorum soranlara...
Takip ettigim bir suru uygulama var bazilari 5 aylik dio bazilari 4Ben de çok anlamıyorum şimdi senin gebelik takviminde gördüm.4 aylık oldunuz diyor sendesorana ben de 4 4bucuk diyorum.hayırlısıyla o günleri görelim inş.
Seninle aynı benimki de.eğer gebelik sorunsuz ilerlerse aynı zamanda doğururuz inşTakip ettigim bir suru uygulama var bazilari 5 aylik dio bazilari 4ben hafta takibi yapiorm daha cok 19 haftam kaldi diyince sanki doguma daha az kalms hissediyorm
En güzeli aç netfliks falan varsa dizi film izleyin bol bol pasta börek yap.ben öyle yaptım kilo aldımBen eksik fazla biseymi dedim annem gil bizim Adınızı vermis 14 gün karantinaya alındık hadi bakalim
Cumartesi normal kontrole gidicem bende aralik 15 ile 22 si arasi ayrintiliya giricem daha netlestirmedik doktorla her gittigimde renkli usg bakiorz artik kime benzedigi falan goruluyo kizim babasinin kopyasiydi oglusum bana benzioSeninle aynı benimki de.eğer gebelik sorunsuz ilerlerse aynı zamanda doğururuz inşçok şükür yarıladık inşallah detaylımız da güzel olur.ben daha cinsiyet bilmiyorum.Ultrasonda kız olarak görüyorum her gitmem de ama doktor kesin değil diyor.Ayrıntılı ultrasonu bekliyorum o da ayın 16sında.
Sira gelmedi sabahtir heyecan tavan yapti tam siram geldi ogleden sonra bakalm sana cok surer dedi kalbim kut kut neden bu kadar stres yaptm bilmiyorm insallah kotu bisey cikmazHayirli haberlerle gel insallah cnm
Valla ya ne yani biz dahamı feciyizValla ben bu hesaplamalari hic anlamiormmesela benim 12 nisan sezeryan gunum bi aksilik olmazsa her ayin 12 si geldimi bir ay daha gecdi diorm
Bide pozitif cikanin karantinasi 10 gun temaslinim 14 gun cok ilginc bi uygulama 14 gun basarilar kocanla sekerim
Sagol canim valla o beni çeksin hahahaHaydaaa buyur burdan yak.. Allah yardımcın olsun canım.. Ben mart ayında 2 ay evde kaldık ya inan sırf kavga etmeyelim diye saldım çayıra mevlam kayıra ... Herşeye sensin dedim gıcık olduklarımı görmezden geldim.. Gül gibi geçinip gittik :))
Senin takvimin yokki beni çıldırmak mi istiyorsunnsenin takvimin yokBen şu an 19.haftama girdim.bu takvimde o da yokbende 4 bucuk diyeyim
Ben her ay gittigimde bu stresi yasiyorm annelik duygusu galibaSira gelmedi sabahtir heyecan tavan yapti tam siram geldi ogleden sonra bakalm sana cok surer dedi kalbim kut kut neden bu kadar stres yaptm bilmiyorm insallah kotu bisey cikmaz
Evet canım orda biten haftalara göre yazilmış yani o haftalar bitince ay tamamlanıyor.Ben şu an 19.haftama girdim.bu takvimde o da yokbende 4 bucuk diyeyim
Aklina kotu seyler getirme.. Guzel haberler alirsin insallah.. Bebegini de detaylı bir sekilde goreceksin ne guzel..Sira gelmedi sabahtir heyecan tavan yapti tam siram geldi ogleden sonra bakalm sana cok surer dedi kalbim kut kut neden bu kadar stres yaptm bilmiyorm insallah kotu bisey cikmaz
MasallahCanim benim kizkardesimin 2 kizida 4 kilo 200 dogdu gebelik sekeri cikmadi ama kiz kardesimde eside 4 kilo üstü dogmus biz ona bagladik sizdede öyyle olabilir fazla tatli falan yemiyorsan sekerde cikmayabilir. Birde ben mesela ogluma hamileyken seker cikti ama oglum 2600 dogdu ve hala zayif, kiz kardesimde seker cikmadi ama kizlari 4 kilo 200 ve üstü dogduve hala tombik tombiikler :)
Ben son regl tarihimi baz alıyorum eğer biri kaç aylık diye sorarsaBen şu an 19.haftama girdim.bu takvimde o da yokbende 4 bucuk diyeyim
Evet 4 oluyor o zaman doğruBen son regl tarihimi baz alıyorum eğer biri kaç aylık diye sorarsaher ayın 19 una göre ay hesabı yapıyorum
Canım ultrason da yanılma payı olabiliyor bende 22+1 bebeğim 595 gram çıktı doktorum ortalama 100 gram yanılma payı olabiliyor demişti. Ben hamileliğimde çok hızlı kilo aldım. Ortalama 8 kilo kadarYa kizlar ben bebegin kilosunu cok kafama taktim. 560 gr cok fazla degil mi? Neden olabilir? Acaba gebelik sekeri mi cikacak? Ya da başka bi olumsuz durum? Ne kadar karamsar oldum inanamıyorum kendime. Daha onceki gebeliklerinde başına gelen vsr mi?
Bebegimi yine goremedmAklina kotu seyler getirme.. Guzel haberler alirsin insallah.. Bebegini de detaylı bir sekilde goreceksin ne guzel..
Tek bir belirti downlu olacağını göstermez.Başka organlara bakıldı mı?Nasıl göremedin canım bebeği?Anlamadım şimdi sen detaylıya girdin mi girmedin mi?Kalpte parlaklık kalsiyum birikmesinden bile olabilir.Bebegimi yine goremedmayrica kalbinde parlaklik var downlu olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?