2021 Nisan Anneleri

Ben de çok anlamıyorum şimdi senin gebelik takviminde gördüm.4 aylık oldunuz diyor sende sorana ben de 4 4bucuk diyorum.hayırlısıyla o günleri görelim inş.

Ben de çok anlamıyorum şimdi senin gebelik takviminde gördüm.4 aylık oldunuz diyor sende sorana ben de 4 4bucuk diyorum.hayırlısıyla o günleri görelim inş.
Takip ettigim bir suru uygulama var bazilari 5 aylik dio bazilari 4 ben hafta takibi yapiorm daha cok 19 haftam kaldi diyince sanki doguma daha az kalms hissediyorm

Takip ettigim bir suru uygulama var bazilari 5 aylik dio bazilari 4 ben hafta takibi yapiorm daha cok 19 haftam kaldi diyince sanki doguma daha az kalms hissediyorm
Seninle aynı benimki de.eğer gebelik sorunsuz ilerlerse aynı zamanda doğururuz inş çok şükür yarıladık inşallah detaylımız da güzel olur.ben daha cinsiyet bilmiyorum.Ultrasonda kız olarak görüyorum her gitmem de ama doktor kesin değil diyor.Ayrıntılı ultrasonu bekliyorum o da ayın 16sında.

İyi haftalar kızlar hastalara şifa diliyorum. Kontrolleri olan arkadaşlar inşallah güzel haberler alacağınız bir gün olsun gün geçtikçe büyüdüklerini hissetmek çok güzel kızımda iyice alıştı kardeşim diye gelip seviyor öpüyor karnımı aklına gelince dur bir kardesime bakayım az kaldı hastaneye gidicez alıcaz diyor ben gözlerim dolarak izliyorum onu inşallah doğduğunda da bu tepkileri verir alışveriş için gün sayıyorum ama hâlâ istediğim gibi bir hastane çıkışı bulamadım oğluma hep kızlara daha çok çeşit var kızıma o kadar çok alışveriş yapmıştim ki doğru düzgün kullanamadıklarımız bile oldu bu sefer seçenek az zaten az öz alıcam ihtiyaç dahilinde alırım sonra.

Cumartesi normal kontrole gidicem bende aralik 15 ile 22 si arasi ayrintiliya giricem daha netlestirmedik doktorla her gittigimde renkli usg bakiorz artik kime benzedigi falan goruluyo kizim babasinin kopyasiydi oglusum bana benzio

Valla ya ne yani biz dahamı feciyiz
Sagol canim valla o beni çeksin hahaha ama dediği bisey var sen sürekli yemek mi yapıyorsun yiyorsunuz evet inanmıyordun dedim
Ben şu an 19.haftama girdim.bu takvimde o da yok bende 4 bucuk diyeyim
Senin takvimin yokki beni çıldırmak mi istiyorsunnsenin takvimin yok

Sira gelmedi sabahtir heyecan tavan yapti tam siram geldi ogleden sonra bakalm sana cok surer dedi kalbim kut kut neden bu kadar stres yaptm bilmiyorm insallah kotu bisey cikmaz
Ben her ay gittigimde bu stresi yasiyorm annelik duygusu galiba kizim 8 yasina girecek bi öksurse karalar bagliyirmbebegimiz icimizde acaba iyi mi buyuyomu endisesi ahh annelik❤❤

Sira gelmedi sabahtir heyecan tavan yapti tam siram geldi ogleden sonra bakalm sana cok surer dedi kalbim kut kut neden bu kadar stres yaptm bilmiyorm insallah kotu bisey cikmaz
Aklina kotu seyler getirme.. Guzel haberler alirsin insallah.. Bebegini de detaylı bir sekilde goreceksin ne guzel..

Masallah bakalim bu cuma ayrintili usg var perinatolog ne diyecek. Herseyi kotu yormakta ustume yok..

Canım ultrason da yanılma payı olabiliyor bende 22+1 bebeğim 595 gram çıktı doktorum ortalama 100 gram yanılma payı olabiliyor demişti. Ben hamileliğimde çok hızlı kilo aldım. Ortalama 8 kilo kadar gebelik şekerime bakılacak ama bebeğin gelişimi için gayet güzel demişti doktorum. Bazı bebeklerin gelişimi 1 2 hafta önden gidebiliyor. Benimde ilk kızım hep 2 hafta önden gitti hamileliğimde 38 de 3500 doğdu zamanla normal kilosuna dönüyor. Bence endişelenme doktorun farklı bişey söylemediyse

Bebegimi yine goremedm ayrica kalbinde parlaklik var downlu olabilir dedi
Tek bir belirti downlu olacağını göstermez.Başka organlara bakıldı mı?Nasıl göremedin canım bebeği?Anlamadım şimdi sen detaylıya girdin mi girmedin mi?Kalpte parlaklık kalsiyum birikmesinden bile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…