2021 Nisan Anneleri

İkili yaptiramadim uclu sonuclarm cikmadi daha
Ben ikisini de yapmadım canım.Ama merak etme tek bir bulgu downlu olduğunu göstermez.Mart annelerinde de vardı bu şekilde olan.O fetal test de yaptırdı birşey çıkmadı.Yani kalsiyum birikmesi olabiliyormuş zamanla kayboluyormuş eğer imkanın varsa başka bir doktora git.

Perinatolojiye gittim arastrma hastanesine biz ayrintili yapmiyoz ama sana bakicam dedi
Organlara bakti hersey temiz sadece kalbinde parlaklik var midede metal bisi var dedi o onemli degil dedi parlaklik tek basina bisi ifade etmez ama sen eko cektir cocuk kardiyolojisine git olmazsa su alcaz dedi

Ay insallah biseyi cikmaz cnm cinsiyetini bile soramadm dilim lal oldiu

Tövbe tövbe.canım sen özelde bi perinatoloğa git.Bu nasıl açıklama.Araştırma hastanesi kendini araştırsın biraz.Bu nasıl üslup ya.

Canım benim hemen kötüyü düşünme devlette çok katı oluyorlar imkanın varsa özelde perinotoloğa git .Kalpteki parlaklığı ben de çok duydum ama hep geçmiş. Eko çektir için rahatlasın. Su alma olayına hemen gitme derim..

Cok gecmis olsun canim. Sukur ki birsey çıkmamış. Akintinin olmasi neden rahatsız etti ki doktoru? Bende gebeliğin basindan beri var hic azalmadı..
Sağol canım. Bilmem hafif sarımsı akıntım vardı onun icin fitil verdi. Benim normalde de cok akıntım olurdu cok doktora gittim onun icin ama normal demişlerdi. Ama dün doktorum rahim agzı muayenesi yaparken baktı fitil verdi onun için.
Sağol canım amin inşaallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagmıza almayı nasip etsin inşaallah. Evet 30dan sonra tetikte olucaz canım inşaallah sağ salim vakitlerinde gelirler de 35–36haftalık doğuyorlarmıs en fazla doktorum öyle demişti bakalım görücez. Yorgunluk etkiliyor tatlım sen cok yoruyorsun kendini biraz dinlenmeye gec artık Sağol canım Rabbim hepimize sağlıkla hayırla dogurmayı nasıp etsin inşaallah. Evet insan duramıyor ama dikkst etmek lazım doktorum tekrar tekrar söyledi valla bugün nasılsın diye yazmıs aklı kalmıs sagolsun konustuk tekrar temizlik yok agır iş yok diye bir daha söyledi. Banada ders oldu acıkcası biraz yordum kendimi o gün çünkü ama eşim yüzünden kızdırdı beni yapmadı sonra dün üç bucuk attı oda

Ahh doğru tekrar geçmiş olsun. Evet senin doktorun ultrasonu gerçekten güzelmiş detaylı. Ben çarşamba günü gideceğim meraktayım
Cok geçmiş olsun doğuma kadar ki son kasılman olsun canım. Tek bebekle biz yoruluyoruz iki bebek daha fazla dinleme demek
Ben eksik fazla biseymi dedim annem gil bizim Adınızı vermis 14 gün karantinaya alındık hadi bakalim
Yaaa Allah kolaylık versin inşaallah güzel geçer
Bebegimi yine goremedm ayrica kalbinde parlaklik var downlu olabilir dedi
Canım bu haftalarda bu şekilde görülebiliyor doktorun söyleyeceği iki hafta sonra gel tekrar bir kontrol edelim demek olacaktı ve genellikle de iki hafta sonra gidildiğinde hic birşey kalmamış oluyor. Sıkma sen canını başka bir hastaneden randevunu al

Selam herkese :) az önce asm den kan idrar sonuçlarımı aldım da idrarda kan hücresi ve epitel görülmüş böyle sonuç alan var mı enfeksiyon olabilir deniyor ama hiç bi şikayetim de yok

Selam herkese :) az önce asm den kan idrar sonuçlarımı aldım da idrarda kan hücresi ve epitel görülmüş böyle sonuç alan var mı enfeksiyon olabilir deniyor ama hiç bi şikayetim de yok
Idrarda kan hücresi enfeksiyon varlığına isaret diye biliyorum. Gebelikten once bende de gorulmustu ama benim cok yogun agrim vardi. 2 kutu antibiyotikle gecti. Cok gecmis olsun..

Idrarda kan hücresi enfeksiyon varlığına isaret diye biliyorum. Gebelikten once bende de gorulmustu ama benim cok yogun agrim vardi. 2 kutu antibiyotikle gecti. Cok gecmis olsun..
Çok teşekkürler ben de belirti yok ona şaşırıyorum acaba Demir ilacı idrar rengine etki eder mi yoksa enfeksiyon mu vardır belirti yok ama bazen belirtisiz de oluyor bilemedim. Haftaya gidecektim dr a ama önce gideyim bari

Kum filan dokuyosanizda idrarda kan olarak cikar doktor cok feci kum dokuyosun demisti bana bi kac kez agrim oldu ama yaklasik 2 hafta surdu kum dökme olayi

Sessizsedalı canım ben ikizlerimi 36 haftalıkken sezaryenle dünyaya getirdim haftasını tam hatırlamıyorum 30 yada 32 haftalıkken benim sağ ve sol baldırımdan bebeklerin ciğeri gelişsin diye(erken doğum için) iğne vurmuşlardı biri 2270 kg diğeri 2340 kg doğdu küveze girmedi sende doktoruna sor ciğerlerinin gelişmesi için yapılan bu aşıyı Rabbim sağlıcakla kucağına aldırmak nasip etsin senle birlikte bütün hamile anne adaylarını

Ay insallah biseyi cikmaz cnm cinsiyetini bile soramadm dilim lal oldiu
Bence de özele git gidebiliyosan canım tek doktora bağlı kalma eminim ki ciddi bişe değildir. Maalesef ağızlarına geldikleri gibi söylüyolar hamile kadının psikolojisini asla düşünmüyolar. Bana da ilk başta gebeliği sonlandırabiliriz demişlerdi ama bak 5.5 aylık olduk bile. İçini ferah tut eminim bişe çıkmıcak❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…