Bebegi nasil goremedin cnm anlamadimBebegimi yine goremedmayrica kalbinde parlaklik var downlu olabilir dedi
Ayrıca ikili üçlü testin nasıldı?Bebegimi yine goremedmayrica kalbinde parlaklik var downlu olabilir dedi
Eski 35ekran tv gibi biseydi adam sadece kendi kafasini soktu ekranaBebegi nasil goremedin cnm anlamadimBirde kalpde parlaklik cok sık gorulen bisi bebeklerde sonradan geciyor tek basina parlaklikla nasil bu sonuca varmis doktor
İkili yaptiramadim uclu sonuclarm cikmadi dahaAyrıca ikili üçlü testin nasıldı?
Ben ikisini de yapmadım canım.Ama merak etme tek bir bulgu downlu olduğunu göstermez.Mart annelerinde de vardı bu şekilde olan.O fetal test de yaptırdı birşey çıkmadı.Yani kalsiyum birikmesi olabiliyormuş zamanla kayboluyormuş eğer imkanın varsa başka bir doktora git.İkili yaptiramadim uclu sonuclarm cikmadi daha
Perinatolojiye gittim arastrma hastanesine biz ayrintili yapmiyoz ama sana bakicam dediTek bir belirti downlu olacağını göstermez.Başka organlara bakıldı mı?Nasıl göremedin canım bebeği?Anlamadım şimdi sen detaylıya girdin mi girmedin mi?Kalpte parlaklık kalsiyum birikmesinden bile olabilir.
Ay insallah biseyi cikmaz cnm cinsiyetini bile soramadm dilim lal oldiuBen ikisini de yapmadım canım.Ama merak etme tek bir bulgu downlu olduğunu göstermez.Mart annelerinde de vardı bu şekilde olan.O fetal test de yaptırdı birşey çıkmadı.Yani kalsiyum birikmesi olabiliyormuş zamanla kayboluyormuş eğer imkanın varsa başka bir doktora git.
Tövbe tövbe.canım sen özelde bi perinatoloğa git.Bu nasıl açıklama.Araştırma hastanesi kendini araştırsın biraz.Bu nasıl üslup ya.Perinatolojiye gittim arastrma hastanesine biz ayrintili yapmiyoz ama sana bakicam dedi
Organlara bakti hersey temiz sadece kalbinde parlaklik var midede metal bisi var dedi o onemli degil dedi parlaklik tek basina bisi ifade etmez ama sen eko cektir cocuk kardiyolojisine git olmazsa su alcaz dedi
Perinatolojiye gittim arastrma hastanesine biz ayrintili yapmiyoz ama sana bakicam dedi
Organlara bakti hersey temiz sadece kalbinde parlaklik var midede metal bisi var dedi o onemli degil dedi parlaklik tek basina bisi ifade etmez ama sen eko cektir cocuk kardiyolojisine git olmazsa su alcaz dedi
Mutlaka baska bir doktora daha git.. Ne kolay soyluyorlar yahu.. Kalp parlakligi geçici de olabiliyor.Bebegimi yine goremedmayrica kalbinde parlaklik var downlu olabilir dedi
Sağol canım. Bilmem hafif sarımsı akıntım vardı onun icin fitil verdi. Benim normalde de cok akıntım olurdu cok doktora gittim onun icin ama normal demişlerdi. Ama dün doktorum rahim agzı muayenesi yaparken baktı fitil verdi onun için.Cok gecmis olsun canim. Sukur ki birsey çıkmamış. Akintinin olmasi neden rahatsız etti ki doktoru? Bende gebeliğin basindan beri var hic azalmadı..
Sağol canım amin inşaallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagmıza almayı nasip etsin inşaallah. Evet 30dan sonra tetikte olucaz canım inşaallah sağ salim vakitlerinde gelirler de 35–36haftalık doğuyorlarmıs en fazla doktorum öyle demişti bakalım görücez. Yorgunluk etkiliyor tatlım sen cok yoruyorsun kendini biraz dinlenmeye gec artıkGüle güle kullansın yavrusun sağlıcakla gelsin
Günaydın hatunlar S Sessizsedali geçmiş olsun canim Allah korkuttuguna uğratmasın az kaldi sabret ikiz olunca 37 ye kadar zor bekliyorlardı demi
Benim herşeyine bakıyorlar birşey yok annemgil vardi çok yoruldum şükür dinleniyorum
@Tugba4444 canim dediğin doğru bukadar uzun sürmez tüm tahlil bakıyorlar herşey var ama yok nedeni bende anlamıyorum değişik bi hamilelik geciiryorum
Sağol canım Rabbim hepimize sağlıkla hayırla dogurmayı nasıp etsin inşaallah. Evet insan duramıyor ama dikkst etmek lazım doktorum tekrar tekrar söyledi valla bugün nasılsın diye yazmıs aklı kalmıs sagolsun konustuk tekrar temizlik yok agır iş yok diye bir daha söyledi. Banada ders oldu acıkcası biraz yordum kendimi o gün çünkü ama eşim yüzünden kızdırdı beni yapmadı sonra dün üç bucuk attı odaGeçmiş olsun sana da canım.. Aslında dikkat etmemiz lazım .. Ama temizliği ben yapmasam kim yapacak.. Yavaş yavaş yapacağım diye başlıyorum bir bakmışım hızımı alamamışım.. Hayırlısı ile sağsağlim doğuralım da insan başka birşey istemiyor..
Ahh doğru tekrar geçmiş olsun. Evet senin doktorun ultrasonu gerçekten güzelmiş detaylı. Ben çarşamba günü gideceğim meraktayımBen şuan hastanede yatıyorum canım çıkınca yaparım şuan 20+0 muhtemelen 22 de yaparım 2 hafta sonra sen hangi haftada yapmış olacaksın ayrıntılı gibi gösteriyor doktorum bütün organları bana kan akışına falan da bakıyor
Cok geçmiş olsun doğuma kadar ki son kasılman olsun canım. Tek bebekle biz yoruluyoruz iki bebek daha fazla dinleme demekAman inşaallah da olmasın bişeyin canım ama Ben doktorumu aradım dayanamadım hiç dinmedigi için korktum acıkcası hastaneyi arıyorum hemen git bende geliyorum dedi erken doğum riski olabilir idrar yolu enfeksiyon olabilir dedi. Hastaneye gittim hemen serum takıldı doktorum geldi muayene etti önce idrar tahlili yapıldı alttan baktı hafif akıntım vardı nolur nolmaz dedi kanamam yoktu çok şükür. Rahim agzına baktı kısalık varmı diye ondan korktum dedi çok şükür yokmuş uzunluk iyiymiş. Sonrada karnımdan bebişlerime baktı çok şükür Allah ıma onlarda iyiydi kıpır kıpırdılar. Ama kasıklarım dinmedi sancısı kasılmaların var dedi. Yorulacak bişey mi yaptın işmi yaptın dedi perşembe günü temizlik yapmıştım hamileliğimden beri ilk defa ondan olurmu dedim olur tabi kesinlikle süpürge bile yapmıyorsun biryere uzanıp kendini yormuyosun dedi istirahat ediceksin yat bol bol dedi. Bir de ilaç verdi fitil akıntım için birde progestana başladı tekrar ondanda kasılma yapabilir 26. Haftaya kadar devam edelim dedi.idrar tahlilim şükür temiz çıkmış.çıkmadan bana tekrar serum taktı gene bile tam geçmedi kasılmam iki saat sonra evde yine arttı progestan vardı hemen koydum diğerlerini yarın alıcam ama progestanı koyunca uyumusum baya azalmıştı
Yaaa Allah kolaylık versin inşaallah güzel geçerBen eksik fazla biseymi dedim annem gil bizim Adınızı vermis 14 gün karantinaya alındık hadi bakalim
Canım bu haftalarda bu şekilde görülebiliyor doktorun söyleyeceği iki hafta sonra gel tekrar bir kontrol edelim demek olacaktı ve genellikle de iki hafta sonra gidildiğinde hic birşey kalmamış oluyor. Sıkma sen canını başka bir hastaneden randevunu alBebegimi yine goremedmayrica kalbinde parlaklik var downlu olabilir dedi
Idrarda kan hücresi enfeksiyon varlığına isaret diye biliyorum. Gebelikten once bende de gorulmustu ama benim cok yogun agrim vardi. 2 kutu antibiyotikle gecti. Cok gecmis olsun..Selam herkese :) az önce asm den kan idrar sonuçlarımı aldım da idrarda kan hücresi ve epitel görülmüş böyle sonuç alan var mı enfeksiyon olabilir deniyor ama hiç bi şikayetim de yok
Çok teşekkürlerIdrarda kan hücresi enfeksiyon varlığına isaret diye biliyorum. Gebelikten once bende de gorulmustu ama benim cok yogun agrim vardi. 2 kutu antibiyotikle gecti. Cok gecmis olsun..
Kum filan dokuyosanizda idrarda kan olarak cikar doktor cok feci kum dokuyosun demisti bana bi kac kez agrim oldu ama yaklasik 2 hafta surdu kum dökme olayiÇok teşekkürlerben de belirti yok ona şaşırıyorum acaba Demir ilacı idrar rengine etki eder mi yoksa enfeksiyon mu vardır belirti yok ama bazen belirtisiz de oluyor bilemedim. Haftaya gidecektim dr a ama önce gideyim bari
Sessizsedalı canım ben ikizlerimi 36 haftalıkken sezaryenle dünyaya getirdim haftasını tam hatırlamıyorum 30 yada 32 haftalıkken benim sağ ve sol baldırımdan bebeklerin ciğeri gelişsin diye(erken doğum için) iğne vurmuşlardı biri 2270 kg diğeri 2340 kg doğdu küveze girmedi sende doktoruna sor ciğerlerinin gelişmesi için yapılan bu aşıyı Rabbim sağlıcakla kucağına aldırmak nasip etsin senle birlikte bütün hamile anne adaylarınıSağol canım. Bilmem hafif sarımsı akıntım vardı onun icin fitil verdi. Benim normalde de cok akıntım olurdu cok doktora gittim onun icin ama normal demişlerdi. Ama dün doktorum rahim agzı muayenesi yaparken baktı fitil verdi onun için.
Sağol canım amin inşaallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagmıza almayı nasip etsin inşaallah. Evet 30dan sonra tetikte olucaz canım inşaallah sağ salim vakitlerinde gelirler de 35–36haftalık doğuyorlarmıs en fazla doktorum öyle demişti bakalım görücez. Yorgunluk etkiliyor tatlım sen cok yoruyorsun kendini biraz dinlenmeye gec artık
Sağol canım Rabbim hepimize sağlıkla hayırla dogurmayı nasıp etsin inşaallah. Evet insan duramıyor ama dikkst etmek lazım doktorum tekrar tekrar söyledi valla bugün nasılsın diye yazmıs aklı kalmıs sagolsun konustuk tekrar temizlik yok agır iş yok diye bir daha söyledi. Banada ders oldu acıkcası biraz yordum kendimi o gün çünkü ama eşim yüzünden kızdırdı beni yapmadı sonra dün üç bucuk attı oda
Bence de özele git gidebiliyosan canım tek doktora bağlı kalma eminim ki ciddi bişe değildir. Maalesef ağızlarına geldikleri gibi söylüyolar hamile kadının psikolojisini asla düşünmüyolar. Bana da ilk başta gebeliği sonlandırabiliriz demişlerdi ama bak 5.5 aylık olduk bile. İçini ferah tut eminim bişe çıkmıcak❤Ay insallah biseyi cikmaz cnm cinsiyetini bile soramadm dilim lal oldiu
Ya ben sok oldum iste elim ayagm titriyor hala simdi eve geldik yolda telefon cekmiyorduTövbe tövbe.canım sen özelde bi perinatoloğa git.Bu nasıl açıklama.Araştırma hastanesi kendini araştırsın biraz.Bu nasıl üslup ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?