2021 Nisan Anneleri

Yaaaa hadi hayırlı haberlerle gel inşallah bu kontroller biz Max bir hafta yetiyor sonra ozlem başlıyor hemen
İnşallah canım haklısın valla en fazla bir hafta kızımda iki doktora birden gidiyordum 2 haftada bir görüyordum çok güzeldi bunda pandemi var diye doktor sorun olmadıkça yakın vakitte çağırmıyor

Kızlar daha önceden keratin bakım yaptıranınız var mı?Benim saçlarım gür kalın telli uzun ve kabarık düzleştirmek için daha önceden bir kez yaptırdım saçlar 3-4 ay düz kalıyor çok da kullanışlı birşey ama ozaman hamile değildim.Şimdi tekrar yaptırsam bir zararı olur mu acaba?Isı ile yapılıyor çünkü saça da keratinli bir kimyasal sürüyorlar saç derisine pek temas etmiyor.Diğerlerine göre biraz daha organik bir marka da buldum ama yine de yaptırmakta tereddüt ettim.İçinde koruyucular var çünkü.

Hamilelikte yaptırma canm ısı alınca yoğun buhar cikiyo o kimyasaldan solumamak lazım

Sanirim en son yapilan arastrma ve aciklamayi duymadiniz keratin cok ciddi kanser riski tasiyor ve boya perma gibi islemlerin kat be kat ustunde riski oldugu aciklandi kuafor arkadasim keratin yapmiyor yaptirana degil sadece yapanada cok ciddi zarari oldugunu asla solunmamasi gerken bi kimyasal oldugu icin yapmadigi soyledi yinede karar sizin tabi

Bende daha önce 3 defa yaptırmıştım pandemide gitmedim hiç yaptırmaya. Kimyasal içerikli çok fazla, saça sürüp fön çekiyorlar ya o zaman çok keskin bir koku çıkıyor gözlerim yanıyordu hep. Şuan cesaret edemem tabi organik olanı bilmiyorum. Bide ben evdede 2 gün hep düzleştiriyordum yıkamadan hep dumanla kimyasal koku çıkıyordu. Bu dönemde yaptırmamak daha iyi sanırım.

Kizlar bu nasildir dokuma havlu diyo joker begendim ama bide 2 tanemi almak.lazim yoksa bi tane yetermi banyodan sonra havuldan sonra müslin örtüye sararim diye dusundum ama

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-27-16-24-51-497_com.jokerbaby.app.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 40
Canım o kanserojen olan keratin değil, içerisinde koruyucu olarak formaldehit var çoğu keratinli saç bakımında kanserojen olan formaldehit.Yapılırken çıkan kötü koku ve buhar da formaldehitin kokusu.Keratin kanserojen olsaydı saçlarımız tırnaklarımız da keratinden oluşuyor.Formaldehit içermeyen keratin bakımlar da var.Formaldehitli olanı yaptırmayı düşünmem zaten

Evet canım saçlarım beni çok zorluyor, çok zor kuruyor ve kurutunca kabarıyor.Kurutmasam sinüzit var daha kötü oluyorum düzleştirmek de şimdi gebelikte okadar zor geliyor ki:) Doktoruma da içeriğini attım baktı çok büyük ihtimalle yaptırsan birşey olmaz ama yinede gebelikte yaptırma istersen dedi.

Valla icerigini bilmiorm arastirmadim yaptirmadigim icin baya gundemi mesgul etmisti cok zararli oldugu

Kizlar bu nasildir dokuma havlu diyo joker begendim ama bide 2 tanemi almak.lazim yoksa bi tane yetermi banyodan sonra havuldan sonra müslin örtüye sararim diye dusundum ama
2 taneye hic gerek yok cnm 1 tane yeterli ben havlusunu internetten bilerek almadim dokunup bakmam lazim

Ben böyle birşey almıştım kızımda bir tarafı havlu bir tarafı ince yumuşak pamuklu bir örtüyle kaplıydı önce ince pamuklu tarafına sarıp ilk ıslaklığını alır sonra diğer havlu olan kısmıyla kurulardım yeterli geliyordu. Olmazsa şu müslin örtüler var onlardan da al ekstra kurulama gerekirse yedek olarak kullanabilirsin canım çok amaçlı oluyor o müslinler ama özellikle organik pamuk olanlardan büyük boy al canım onlar çok güzel su da çekiyor yaz için bebeğin üstüne de kullanırsın terletmiyor

Bak bide lcw de var bu 32 bunumu omumu alsam

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-27-16-52-08-165_com.lcwaikiki.android.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 96
Bak bide lcw de var bu 32 bunumu omumu alsam
Diğer attığın da aynısıydi sanırım canım olur ikisi de zaten büyüyünce minnoş bir bornoz alırsın

Şimdi intertten benim bahsettiğim gibi var mı diye baktım atacaktım sana ama civilde varmış kalmamış görünüyor astarlı çocuk havlusu diye geçiyormuş eskiler bilir mermerşahin diye söyledikleri bir kumaş var bir yüzeyi ondan oluyormuş biz o zaman eminönündeki bir bebek mağazasından toplu alisveris yapmıştık oradan almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…