2021 Nisan Anneleri

Biz de keyfini çıkaralım biraz :) Evet iyi ki YouTube var bende yatak koruma örgü yapacağım, alize puffy battaniye yapacağım bulut ve yıldız yastık düşünüyorum bir de bakalım neler olacak ipleri aldım elle örülüyor kolay gibi duruyor da bakalım. Atarız artım fotoları :)

Çok güzeller eline sağlık bende istiyorum yapmakta bakalım :) ama o battaniye hayatta yapamam herhalde ne güzel duruyor öyle fabrikasyon gibi ne beceriklisin <3

Hadi bakalim canim goreyim seni yaparsn sen bitince at tabi gozumuz bayram etsin eline saglik simdiden

Teşekkür ederim Başladınz mı bırakmazsınız valla çok eğlenceli ama dikimi zor yada ben fazla titizlendiğim için zorluyor dikişi belli olan hiçbirşeyi sevmem de
Bunu kizima yapmstm 6yasinda ipim bitti askilari kaldi oluyo mu sence?

Eklentiler

• IMG_20201126_200233.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 38
Doktorunuza sorup nestlestirin bence. Her doktorun fikri farkli bu konuda. Benim doktorum ikiz gebelikte 20.Hafta ideal sonrasi gec olur dedi. Ben cuma 20+4 olacağım cuma ayrintili ultrasonum var.
Canım bende yarına aldım randevumu perinatolog dr un sekreteri 20 de bakıyor dr dedi 22 geç olur diyince bende erken e aldım

Alip kullanıp memnun olan var mı yorumlar kötü gerçekten almışken ucuz değilde sağlam almak benim amacım

Benim alt kısmı okursanız anlarsınız bebekler uyuyor.
Canım merhaba myroka diye bir sayfa var instagramda hatta şuan %20 indirimli bende ordan almayı düşünüyorum bi bak istersen

Bunu aldim ben cnm
Bende buna bakıyodum şimdi aşırı beğendim anne yanı olarakta kullanılıyomus. Seyi pek anlayamadım yatak kademeli mi yani diğer park yataklar gibi alt kademesi de var mı? Ulaştı mı sana kurulumunu yaptınız mı ?

Inanilmaz guzel geldi elime kurduk ve geri kaldirdik kurulumu cok basit biz memlekete giderken atariz bagaja gittigimiz yere de gotururz dedik baya cantali bagaja atmali bisioldukca genis resimde gorunmuyor ama yan da apart var bibebron islak mendil vs koyma yeri sonra cibinlik de var tum aparatlari mevcut evet iki dameli buyuyunce alta indiriosun kumasi falan cok guzel 985 tl ye geldi yaninda yatak da aldik ekstra ona 130 tl odedik sirf anne yani die aldim iyide almisim dedim cnm

O zaman bende alıyorum. Bunun görüntüsü de çok hoşuma gitti diğerleri gibi değil kumaşı güzel duruyo yatağı hangi marka aldın peki

O zaman bende alıyorum. Bunun görüntüsü de çok hoşuma gitti diğerleri gibi değil kumaşı güzel duruyo yatağı hangi marka aldın peki
Bak altinda soyle bi teklif cikio birkikde almak istemisiniz die ben bunu aldim kendi icinde sungerli gelio ama ekstra bu yatagida alinca yeterli olur gbi geldi bana baya idare eder sende boyle alirsan uyguna gelir ama yatagi daha kalin olur dersen arastir cnm benim fikrim yok yatak konusunda

Eklentiler

• Screenshot_20201126-213427_Hepsiburada.webp
    15 KB · Görüntüleme: 77
Tamam canım çok teşekkür ederim çok kalın bişeye gerek yok sanırım çünkü kendi matı da kalınmış yorumlar da öyle yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…