- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Bende ayni senin gibiydm canm okul is derken vakit bulamiyordm 1.5sene oldu isi birakali bari dedm bebisime biseyler yapaym bende ablamlardan gormstm onlar cok becerikliydi kanevice bile yaparlardi ama ben cocukken onlar evlendigi icin onlardan bisey ogrenemedm iste youtube bu konuda cok is goruyor patik videolari vardi converse gibi yaptm oldu mesela
Hadi sana kolay gelsnnn canm
Evet biraz daha fazla.
Bunlarda benim emeklerim amigurumide yapıp satıyorum hattaBattaniyede artık kendime öreyim çeşit çeşitEki Görüntüle 2728348 Eki Görüntüle 2728348 Eki Görüntüle 2728348 Eki Görüntüle 2728348 Eki Görüntüle 2728349 Eki Görüntüle 2728350 Eki Görüntüle 2728350 Eki Görüntüle 2728351 Eki Görüntüle 2728350 Eki Görüntüle 2728353 Eki Görüntüle 2728352 Eki Görüntüle 2728348
Bende de olmuştu aynısı buraya yazınca bir arkadaş merak etme annesi bebeğin senden makas almış dediKızlar bugün karnımın iç tarafında acı oldu etim kisıliyo gibi ama içten hissettim ve ağrı şeklinde değil acı oldu neyin nesi bilen var mı?
Hadi bakalim canim goreyim seni yaparsn sen bitince at tabi gozumuz bayram etsin eline saglik simdidenBiz de keyfini çıkaralım biraz :) Evet iyi ki YouTube varbende yatak koruma örgü yapacağım, alize puffy battaniye yapacağım bulut ve yıldız yastık düşünüyorum bir de bakalım neler olacak ipleri aldım elle örülüyor kolay gibi duruyor da bakalım. Atarız artım fotoları :)
Canim cok guzeller ellerine saglik o cingirak malzemesini nerden aliyorz bende kizima yapmak isterimBunlarda benim emeklerim amigurumide yapıp satıyorum hattaBattaniyede artık kendime öreyim çeşit çeşitEki Görüntüle 2728348 Eki Görüntüle 2728348 Eki Görüntüle 2728348 Eki Görüntüle 2728348 Eki Görüntüle 2728349 Eki Görüntüle 2728350 Eki Görüntüle 2728350 Eki Görüntüle 2728351 Eki Görüntüle 2728350 Eki Görüntüle 2728353 Eki Görüntüle 2728352 Eki Görüntüle 2728348
Bunu kizima yapmstm 6yasinda ipim bitti askilari kaldi oluyo mu sence?Teşekkür ederimBaşladınz mı bırakmazsınız valla çok eğlenceli ama dikimi zor yada ben fazla titizlendiğim için zorluyor dikişi belli olan hiçbirşeyi sevmem de
Canım bende yarına aldım randevumu perinatolog dr un sekreteri 20 de bakıyor dr dedi 22 geç olur diyince bende erken e aldımDoktorunuza sorup nestlestirin bence. Her doktorun fikri farkli bu konuda. Benim doktorum ikiz gebelikte 20.Hafta ideal sonrasi gec olur dedi. Ben cuma 20+4 olacağım cuma ayrintili ultrasonum var.
Canım merhaba myroka diye bir sayfa var instagramda hatta şuan %20 indirimli bende ordan almayı düşünüyorum bi bak istersenAlip kullanıp memnun olan var mı yorumlar kötü gerçekten almışken ucuz değilde sağlam almak benim amacım
Benim alt kısmı okursanız anlarsınız bebekler uyuyor.
Bayıldım hepsine ellerine sağlık sayfan @EYMENAYGULL mü cnmBunlarda benim emeklerim amigurumide yapıp satıyorum hattaBattaniyede artık kendime öreyim çeşit çeşitEki Görüntüle 2728348 Eki Görüntüle 2728348 Eki Görüntüle 2728348 Eki Görüntüle 2728348 Eki Görüntüle 2728349 Eki Görüntüle 2728350 Eki Görüntüle 2728350 Eki Görüntüle 2728351 Eki Görüntüle 2728350 Eki Görüntüle 2728353 Eki Görüntüle 2728352 Eki Görüntüle 2728348
Ehehheehe öle bisey aklıma geldi aslında ama kese var ya arada nasıl değer ki dedim açılcak kadarBende de olmuştu aynısı buraya yazınca bir arkadaş merak etme annesi bebeğin senden makas almış dedidaha da olur merak etme normalmis
Ehehheehe öle bisey aklıma geldi aslında ama kese var ya arada nasıl değer ki dedim açılcak kadarRabbimin mucizesi ilginç büyüyorlar yavrular
Bende buna bakıyodum şimdiBunu aldim ben cnm
Inanilmaz guzel geldi elime kurduk ve geri kaldirdik kurulumu cok basit biz memlekete giderken atariz bagaja gittigimiz yere de gotururz dedik baya cantali bagaja atmali bisiBende buna bakıyodum şimdiaşırı beğendim anne yanı olarakta kullanılıyomus. Seyi pek anlayamadım yatak kademeli mi yani diğer park yataklar gibi alt kademesi de var mı? Ulaştı mı sana kurulumunu yaptınız mı ?
O zaman bende alıyorum. Bunun görüntüsü de çok hoşuma gitti diğerleri gibi değil kumaşı güzel duruyoInanilmaz guzel geldi elime kurduk ve geri kaldirdik kurulumu cok basit biz memlekete giderken atariz bagaja gittigimiz yere de gotururz dedik baya cantali bagaja atmali bisioldukca genis resimde gorunmuyor ama yan da apart var bibebron islak mendil vs koyma yeri sonra cibinlik de var tum aparatlari mevcut evet iki dameli buyuyunce alta indiriosun kumasi falan cok guzel 985 tl ye geldi yaninda yatak da aldik ekstra ona 130 tl odedik sirf anne yani die aldim iyide almisim dedim cnm
Bak altinda soyle bi teklif cikio birkikde almak istemisiniz die ben bunu aldim kendi icinde sungerli gelio ama ekstra bu yatagida alinca yeterli olur gbi geldi bana baya idare eder sende boyle alirsan uyguna gelir ama yatagi daha kalin olur dersen arastir cnm benim fikrim yok yatak konusundaO zaman bende alıyorum. Bunun görüntüsü de çok hoşuma gitti diğerleri gibi değil kumaşı güzel duruyoyatağı hangi marka aldın peki
Tamam canım çok teşekkür ederimBak altinda soyle bi teklif cikio birkikde almak istemisiniz die ben bunu aldim kendi icinde sungerli gelio ama ekstra bu yatagida alinca yeterli olur gbi geldi bana baya idare eder sende boyle alirsan uyguna gelir ama yatagi daha kalin olur dersen arastir cnm benim fikrim yok yatak konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?