Alından ölçen var bende braun ama yüksek ateşte yarım bir derece arası fazla çıkarıyor ger zaman koltukaltıyla da ölçerim ben. Şimdi alacak olsam kulaktan alırdımKızlar ateş ölçerlere bakıyorum aklıma takıldı temazsız alından olanlarda sapma oluyormuş koltuk altı ateş ölçer daha doğru diyorlar ama zor olur mu kullanı mı? Tecrübeli anneler hangi tip almak gerek, kullandığınız marka model nedir? Çok fazla kafa karışıklığı oluyor çeşitlilikten.
Aynen cnm biz bi kac magazada baktik baya bole elimizle dokununca sallaniyordu cok rahatsiz ediciydi bazi park yataklar acikcasi cok tedirgin siparis verdik ama cok sukur cok guzel cikti insallah sizde begenirsiniz en onemlisi bebeklerin begenip yatmasiTamam canım çok teşekkür ederimçok kalın bişeye gerek yok sanırım çünkü kendi matı da kalınmış yorumlar da öyle yazıyordu
Valla bu kadar özenip seçiyoruz bide beğenmezlerse kaos çıkarAynen cnm biz bi kac magazada baktik baya bole elimizle dokununca sallaniyordu cok rahatsiz ediciydi bazi park yataklar acikcasi cok tedirgin siparis verdik ama cok sukur cok guzel cikti insallah sizde begenirsiniz en onemlisi bebeklerin begenip yatmasihayirli olsn simdiden
Benim kizim 8 yasina girecek bugun bi kaos yasadik yani bi veya iki kez yasamisimdir simdiye kadr bunlari karsima alip konusayim dedim eskiden bizm yokdu dememle bana anne eskidenmis o surekli ayni ornegi verme suan var ve aliyoruz demesi o an bi afalladim sustum dedim haklisin suan var keske almasaydim cunku doyumsuz olmak yerine kiymet bilirdin dedim yarim saat sonra geldi dusundum haklisin ozur dilerim dedi bazen yanlis yapiyorz diorm esime goz gore gore yanlis yapiorz oyuzden bacim sen sen ol ince eleyip sık dokuma frene bas yoksa onlar gaza basiyo surekli yetisemiyosunValla bu kadar özenip seçiyoruz bide beğenmezlerse kaos çıkarcanları sağolsun valla sırf onlar rahat etsinler diye ince eleyip sık dokuyoruz
Çok haklısın öğrenecek yaşanılcak tecrübe edilcek çok şey var daha çocuk yetiştirmedeBenim kizim 8 yasina girecek bugun bi kaos yasadik yani bi veya iki kez yasamisimdir simdiye kadr bunlari karsima alip konusayim dedim eskiden bizm yokdu dememle bana anne eskidenmis o surekli ayni ornegi verme suan var ve aliyoruz demesi o an bi afalladim sustum dedim haklisin suan var keske almasaydim cunku doyumsuz olmak yerine kiymet bilirdin dedim yarim saat sonra geldi dusundum haklisin ozur dilerim dedi bazen yanlis yapiyorz diorm esime goz gore gore yanlis yapiorz oyuzden bacim sen sen ol ince eleyip sık dokuma frene bas yoksa onlar gaza basiyo surekli yetisemiyosun
Ama bunu söyledikleri zamanlarda anlamıyordukAnne olumca anlarsin der ya annelerimiz dibine kadr anliyoruz
Ah o titizliğimden geliyor başıma ne geliyorsa illa muntazam olacak diye en ufak sıkıntıda komple söktüğümü bilirim kimse farketmesede ben farkettimmi olay bitiyor eşim çok kızıyor bu huyuma çok detaycıyım malesefÇok güzeller eline sağlık bende istiyorum yapmakta bakalım :) ama o battaniye hayatta yapamam herhalde ne güzel duruyor öyle fabrikasyon gibi ne beceriklisin <3
Valla cnm ben tuhafiyelerden ya da instagram amigurumi malzemecilerinden alıyorum amigurimide en kilit nokta kalite ip ve tığ, ip Gazzal ya da diğer markaların coton ipi olursa güzel örülüyor, tığ da tulip marka 2.20 de muntazam sıkılıkta örülüyor tek zor yanı dikiş onuda videolardan izleyip yapabilirsinCanim cok guzeller ellerine saglik o cingirak malzemesini nerden aliyorz bende kizima yapmak isterim
Ooo çok güzel bence elinde iyiBunu kizima yapmstm 6yasinda ipim bitti askilari kaldi oluyo mu sence?
Yok cnm o sayfa sipariş aldığım kişinin sayfası , amigurumi veya battaniye için sayfa açmadım kendi şahsi sayfamdan yapıyorum isteyene hobi benimkisiBayıldım hepsine ellerine sağlık sayfan @EYMENAYGULL mü cnm
Cnm cinsiyetin kesinleştimi sanki en son bi şoke etmişti doktorunAminnnnnn
Hadi bakalim canim goreyim seni yaparsn sen bitince at tabi gozumuz bayram etsin eline saglik simdiden
Ah o titizliğimden geliyor başıma ne geliyorsa illa muntazam olacak diye en ufak sıkıntıda komple söktüğümü bilirim kimse farketmesede ben farkettimmi olay bitiyor eşim çok kızıyor bu huyuma çok detaycıyım malesefboşver okdrı iyi olmuyor zati
Tamam canım çok teşekkür ederimçok kalın bişeye gerek yok sanırım çünkü kendi matı da kalınmış yorumlar da öyle yazıyordu
Tesekkur ederm canm 2.20tig var ama markasini bilmiyrm bidaha tuhafiyeye gittigimde alip deneyecegim tesekkur ederimValla cnm ben tuhafiyelerden ya da instagram amigurumi malzemecilerinden alıyorum amigurimide en kilit nokta kalite ip ve tığ, ip Gazzal ya da diğer markaların coton ipi olursa güzel örülüyor, tığ da tulip marka 2.20 de muntazam sıkılıkta örülüyor tek zor yanı dikiş onuda videolardan izleyip yapabilirsin
Tesekkur ederm canm benmm begenmene cok sevindimOoo çok güzel bence elinde iyi
Basla canm zaman geciyor bebisler buyuyor daha yapilacak cok sey varAy inşallah teşekkürler bu cesaretle yapacağım :) yarın gelir sanırım iplerim
Çok zor o biliyorum bende de var çok önceden kazak başlamıştım sonra bi yerini beğenmedim söktüm sonra yine falan sinirlerimi bozdu, herkes rahatlar ben sinirlendim o yüzden bırakmıştım :) şimdi daha fena o zaman ortaokul lise zamanlarıydı şimdi mesleki detaycılıkta eklendi bakalım nasıl olacak :)
Yaaa benden bir tane daha varmış.. Yaptığımı acımam sökerim yeterki içime sinsin.. Annem der sökmeden bir işi yapsan şaşarım diye :))Ah o titizliğimden geliyor başıma ne geliyorsa illa muntazam olacak diye en ufak sıkıntıda komple söktüğümü bilirim kimse farketmesede ben farkettimmi olay bitiyor eşim çok kızıyor bu huyuma çok detaycıyım malesefboşver okdrı iyi olmuyor zati
Maalesef benim yeğnim de hiç sevmedi yatmadı bende onu düşünüyorum ama bilemeyiz şimdiden tabiBende oğlumda aldım park yatak hem de uzun kullanır diye ama hiç yatmadı içinde çok ağladı büyüdü biraz alıştırdım zorla ama yine aynı sonuç. Bende alternatif arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?