Valla benimde gözüm yemedi ama fiyatı 150den başlatıyorlar onu duyunca ne len bu dedim yaparım ben bunuYa evet makrome olanlarıda çok beğendim hatta kapı süsü ve hediyelik anahtarlık olarak takım mı yapsam diye düşündüm sonra gözüm yemedi
AhahaKiz kardes de buyuk ihtiyacda bedenler uymuyo onu napcaziyi yapmissiniz cnm ama gercekten giyilmedigine eminsen o parayi ver
Benim kızım küçük olduğu için rahat vermez yoksa kesin yapardımValla benimde gözüm yemedi ama fiyatı 150den başlatıyorlar onu duyunca ne len bu dedim yaparım ben bunu
Artik ekonomide onu gerektiriyor aslimda ikinci el daha cazip geliyor ben bebek arabasini falan ikinci el baktm hep dayisi ustlenince artik sen istedigini al dedim yoksa cogu setde ikinci el daha mantikli.hersey gereksiz pahali geliyor bana ablam bunu cimrilikle yorumlasadaAhahabiz üç kız kardeş bedenler bir ikimizin ayak nolarıda bir pahalı şıkları ortak alırız hep düğün derneğe yok cnm giymemiş paketinde etiketi üstünde geldi ben ikinci el temizleri çok severim ablamın düğününe bile Oleg casinin 2000tl lik elbisesini 300e aldım kız evde nişanında bir kez giymiş kuru temizleme yaptırmış pırıl pırıldı 1700cebime kaldı vermeye kıyamadım
Valla cimrilik değil cnm gidip vuruk dökük almıyoruz temiz ikinciel satıyorumda alıyorumda o sayede ev araba sahibi olduk vallaArtik ekonomide onu gerektiriyor aslimda ikinci el daha cazip geliyor ben bebek arabasini falan ikinci el baktm hep dayisi ustlenince artik sen istedigini al dedim yoksa cogu setde ikinci el daha mantikli.hersey gereksiz pahali geliyor bana ablam bunu cimrilikle yorumlasadaBen cok buyuk rakamlara bisiler almaya alismamism para kazanmak kolay degil neticede
Canim hangi sayfaya yaptirdin bende merakimdan yaptirdim erkek dedi bana merakla bekliyorumBen yaptırdım tutmadı hem de 2 sayfaya yaptırdım ikisi de erkek demişti kızım oluyorbenim de macera aramak oldu sadece hamileliliğimi ilk haftalarında kısmetimden Ramon'a fal baktırmıştım ona soru olarak sorunca kız demişti
Kesinlikle oyle cnm bende 500 tl lik urunu 200 tl ye alabildiysem 3 ay mutlu olurum onlaValla cimrilik değil cnm gidip vuruk dökük almıyoruz temiz ikinciel satıyorumda alıyorumda o sayede ev araba sahibi olduk vallayoksa günah o kdr para tek çalışan olunca çok zor zaten, ben intde gezerim çok buldummu temiz uygun affetmem eşimin en sevdiği huyum anne yanı beşik alcam şimdi buldum babynext var ya 1700 filan ben buldum 300e tertemiz gidip alcam, bebek arabası kızımdan kalma baston var zaten virüsten çıkamam hastane harici ilk 3 ay ondada görümcemin pusetli arabasını kullancm sonra bastonuma geçerim sözü vardı eşimin araba için ama dedim kurutma makinası alırsan vazgeçebilirim oda kabul etti öle öle bu devirde çark çeviriyoruz işte hiç gerek yok parayı çevirmek önemli bu zamanda
En güzeli evi döşedin mi iyiki dersinKesinlikle oyle cnm bende 500 tl lik urunu 200 tl ye alabildiysem 3 ay mutlu olurum onlabiz esimin esi icin dogu gorevindeyiz 1.5 yil sonra nasipse bitiyor kendi evimize yerlesicez ve hala cogu esyam esimin bekarligindan sifirdan ev duzcm oyuzden suan birikim pesindeyim herseyi ucuza kapatym istiyorm
Ben yaptirdim 1ay falan kaldi benim sacim kivircik dalgali falan anca o kadar tuttu ama benim sacimi fon falanda tutmuyor ama 1 ay falan cik iyidi duzlestirmek onceden 45 dk falan aliyordu keratinli 15 dk duzlesiyordu tekrar yaptirmayi dusumuyorum ama hamilelikten sonraKızlar daha önceden keratin bakım yaptıranınız var mı?Benim saçlarım gür kalın telli uzun ve kabarık düzleştirmek için daha önceden bir kez yaptırdım saçlar 3-4 ay düz kalıyor çok da kullanışlı birşey ama ozaman hamile değildim.Şimdi tekrar yaptırsam bir zararı olur mu acaba?Isı ile yapılıyor çünkü saça da keratinli bir kimyasal sürüyorlar saç derisine pek temas etmiyor.Diğerlerine göre biraz daha organik bir marka da buldum ama yine de yaptırmakta tereddüt ettim.İçinde koruyucular var çünkü.
Canım merhaba , ben de genelde kasıkta hissediyordum ara ara da göbek deligi çevresinde. Neyse sadede geleyim doktora bu gidişimde konumunu sordum bana kafası aşağıda ayakları yukarıda dedi yani elleriyle kasigimda hissediyorum ayaklarıyla gobegimdeKizlar iyi aksamlar benim minnagim genelde kasıkta hissediyorum butun gun ayakta calisiyorum bayada yoruluyorum onun etkisi olabilir mi yoksa boyoe olmamasi ki lazim bilemedim
Canım bebeğin pozisyonuyla ilgilidir şuan yerleri geniş istedikleri gibi dönüyor hareket ediyorlar benimde bazen kasıkta oluyor hareketleri bazen yukarıda değişiyor yaniKizlar iyi aksamlar benim minnagim genelde kasıkta hissediyorum butun gun ayakta calisiyorum bayada yoruluyorum onun etkisi olabilir mi yoksa boyoe olmamasi ki lazim bilemedim
Benim baş ağrılarıma iyi geldi magnezyumBaş ağrısı yaşıyorum ne biliyim aşırı saç dökülmesi falan inşallah bunlara da iyi gelir
Çok geçmiş olsunAh dun wc de agladim kabizliktan.. Bi de hemoroidim hortladı, resmen hayattan sogudum. Oglumda 8.ayda basima gelmisti, simdi nasıl bu kadar erken oldu anlamadim. Ama nasil bir agri, nasil bir aci Allah düşmanıma vermesin
Ben de ikinci el bakıyorumArtik ekonomide onu gerektiriyor aslimda ikinci el daha cazip geliyor ben bebek arabasini falan ikinci el baktm hep dayisi ustlenince artik sen istedigini al dedim yoksa cogu setde ikinci el daha mantikli.hersey gereksiz pahali geliyor bana ablam bunu cimrilikle yorumlasadaBen cok buyuk rakamlara bisiler almaya alismamism para kazanmak kolay degil neticede
Aynı haftalardayız. Ben de iki hafta öncesine kadar kasıkta hissediyordum. Şimdi yukarıda hissediyorum. Bebeğin pozisyonu ile ilgili galiba. Kasıkta hissetmen de normal bence.Kizlar iyi aksamlar benim minnagim genelde kasıkta hissediyorum butun gun ayakta calisiyorum bayada yoruluyorum onun etkisi olabilir mi yoksa boyoe olmamasi ki lazim bilemedim
Basla canm zaman geciyor bebisler buyuyor daha yapilacak cok sey var
Maalesef benim yeğnim de hiç sevmedi yatmadı bende onu düşünüyorum ama bilemeyiz şimdiden tabi
Arkadaslar merhaba. Detayli usg den ciktim. Cok sukur herhangi bi sorun gorunmuyor dedi. Esim de ben de ilk defa yuzunu gorebildik kuzumun. Sukurler olsun. Herkes guzel haberler alsin insallah, darisi basiniza..
Lohusa tacım ve Lohusa takımımı aldınız kızlarEn zoru bitti benim için
Kesinlikle oyle cnm bende 500 tl lik urunu 200 tl ye alabildiysem 3 ay mutlu olurum onlabiz esimin esi icin dogu gorevindeyiz 1.5 yil sonra nasipse bitiyor kendi evimize yerlesicez ve hala cogu esyam esimin bekarligindan sifirdan ev duzcm oyuzden suan birikim pesindeyim herseyi ucuza kapatym istiyorm
Çok sevindimArkadaslar merhaba. Detayli usg den ciktim. Cok sukur herhangi bi sorun gorunmuyor dedi. Esim de ben de ilk defa yuzunu gorebildik kuzumun. Sukurler olsun. Herkes guzel haberler alsin insallah, darisi basiniza..
Oy maşallah ya ne guzel duruyo
Evet kesinleşti ayrıntılı ultrasonda, bir kızım daha olacak Allahın izni ileCnm cinsiyetin kesinleştimi sanki en son bi şoke etmişti doktorun
Detaylıya ben de çarşamba günü gideceğim heyecandan ölüyorumÇok sevindimÇarşamba gidicem bende inşallah bende güzel haberler alırım.
Ben de bazen kasikta, bazen yukarıda hissediyordum. Dun detaylida doktor dedi kafasi yukarda, ayaklari asagidaymis. Ayaklarini hareket ettirdikce asagida hissedersin dedi.Kizlar iyi aksamlar benim minnagim genelde kasıkta hissediyorum butun gun ayakta calisiyorum bayada yoruluyorum onun etkisi olabilir mi yoksa boyoe olmamasi ki lazim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?