2021 Nisan Anneleri

Kiz kardes de buyuk ihtiyacda bedenler uymuyo onu napcaziyi yapmissiniz cnm ama gercekten giyilmedigine eminsen o parayi ver
Ahaha biz üç kız kardeş bedenler bir ikimizin ayak nolarıda bir pahalı şıkları ortak alırız hep düğün derneğe yok cnm giymemiş paketinde etiketi üstünde geldi ben ikinci el temizleri çok severim ablamın düğününe bile Oleg casinin 2000tl lik elbisesini 300e aldım kız evde nişanında bir kez giymiş kuru temizleme yaptırmış pırıl pırıldı 1700cebime kaldı vermeye kıyamadım

Artik ekonomide onu gerektiriyor aslimda ikinci el daha cazip geliyor ben bebek arabasini falan ikinci el baktm hep dayisi ustlenince artik sen istedigini al dedim yoksa cogu setde ikinci el daha mantikli.hersey gereksiz pahali geliyor bana ablam bunu cimrilikle yorumlasadaBen cok buyuk rakamlara bisiler almaya alismamism para kazanmak kolay degil neticede

Valla cimrilik değil cnm gidip vuruk dökük almıyoruz temiz ikinciel satıyorumda alıyorumda o sayede ev araba sahibi olduk valla yoksa günah o kdr para tek çalışan olunca çok zor zaten, ben intde gezerim çok buldummu temiz uygun affetmem eşimin en sevdiği huyum anne yanı beşik alcam şimdi buldum babynext var ya 1700 filan ben buldum 300e tertemiz gidip alcam, bebek arabası kızımdan kalma baston var zaten virüsten çıkamam hastane harici ilk 3 ay ondada görümcemin pusetli arabasını kullancm sonra bastonuma geçerim sözü vardı eşimin araba için ama dedim kurutma makinası alırsan vazgeçebilirim oda kabul etti öle öle bu devirde çark çeviriyoruz işte hiç gerek yok parayı çevirmek önemli bu zamanda

Canim hangi sayfaya yaptirdin bende merakimdan yaptirdim erkek dedi bana merakla bekliyorum
Bi oglum var saten

Kesinlikle oyle cnm bende 500 tl lik urunu 200 tl ye alabildiysem 3 ay mutlu olurum onlabiz esimin esi icin dogu gorevindeyiz 1.5 yil sonra nasipse bitiyor kendi evimize yerlesicez ve hala cogu esyam esimin bekarligindan sifirdan ev duzcm oyuzden suan birikim pesindeyim herseyi ucuza kapatym istiyorm

En güzeli evi döşedin mi iyiki dersin Çok mutlu oluyor insan hem güzel hem ucuz iş çıkardımı

Ben yaptirdim 1ay falan kaldi benim sacim kivircik dalgali falan anca o kadar tuttu ama benim sacimi fon falanda tutmuyor ama 1 ay falan cik iyidi duzlestirmek onceden 45 dk falan aliyordu keratinli 15 dk duzlesiyordu tekrar yaptirmayi dusumuyorum ama hamilelikten sonra

Kizlar iyi aksamlar benim minnagim genelde kasıkta hissediyorum butun gun ayakta calisiyorum bayada yoruluyorum onun etkisi olabilir mi yoksa boyoe olmamasi ki lazim bilemedim
Canım merhaba , ben de genelde kasıkta hissediyordum ara ara da göbek deligi çevresinde. Neyse sadede geleyim doktora bu gidişimde konumunu sordum bana kafası aşağıda ayakları yukarıda dedi yani elleriyle kasigimda hissediyorum ayaklarıyla gobegimde ama şimdi sabit durmaz değişir sürekli dedi hatta

Kizlar iyi aksamlar benim minnagim genelde kasıkta hissediyorum butun gun ayakta calisiyorum bayada yoruluyorum onun etkisi olabilir mi yoksa boyoe olmamasi ki lazim bilemedim
Canım bebeğin pozisyonuyla ilgilidir şuan yerleri geniş istedikleri gibi dönüyor hareket ediyorlar benimde bazen kasıkta oluyor hareketleri bazen yukarıda değişiyor yani

Baş ağrısı yaşıyorum ne biliyim aşırı saç dökülmesi falan inşallah bunlara da iyi gelir
Benim baş ağrılarıma iyi geldi magnezyum
Ah dun wc de agladim kabizliktan.. Bi de hemoroidim hortladı, resmen hayattan sogudum. Oglumda 8.ayda basima gelmisti, simdi nasıl bu kadar erken oldu anlamadim. Ama nasil bir agri, nasil bir aci Allah düşmanıma vermesin
Çok geçmiş olsun
Ben de ikinci el bakıyorum
Aynı haftalardayız. Ben de iki hafta öncesine kadar kasıkta hissediyordum. Şimdi yukarıda hissediyorum. Bebeğin pozisyonu ile ilgili galiba. Kasıkta hissetmen de normal bence.

Basla canm zaman geciyor bebisler buyuyor daha yapilacak cok sey var

Başladım Canım bugün ama 3-4 kez söktüm şimdi yarın yine sökeceğim 1 yer kaçmış yeni gördüm bitmek üzereydi ama olsun

Maalesef benim yeğnim de hiç sevmedi yatmadı bende onu düşünüyorum ama bilemeyiz şimdiden tabi

Geniş ve aşağıda olunca çocuklar çok hoşlanmıyor bu durumdan muhtemelen ondan oluyor. Benim oğlum bebek arabasına da binmedi :)

Arkadaslar merhaba. Detayli usg den ciktim. Cok sukur herhangi bi sorun gorunmuyor dedi. Esim de ben de ilk defa yuzunu gorebildik kuzumun. Sukurler olsun. Herkes guzel haberler alsin insallah, darisi basiniza..

Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah

Lohusa tacım ve Lohusa takımımı aldınız kızlar En zoru bitti benim için

Çok güzel güle güle giy, mutlulukla

Neredesiniz bizim de var doğu görevi inşallah bu sene gönderirler çocuk büyüyor halen gideceğiz

Arkadaslar merhaba. Detayli usg den ciktim. Cok sukur herhangi bi sorun gorunmuyor dedi. Esim de ben de ilk defa yuzunu gorebildik kuzumun. Sukurler olsun. Herkes guzel haberler alsin insallah, darisi basiniza..
Çok sevindim Çarşamba gidicem bende inşallah bende güzel haberler alırım.

Ben de bazen kasikta, bazen yukarıda hissediyordum. Dun detaylida doktor dedi kafasi yukarda, ayaklari asagidaymis. Ayaklarini hareket ettirdikce asagida hissedersin dedi.

Hanımlar kilo durumları nasıl ben 20+6 yım. 3,5 kilo almışım doktorum ne iyi ne kötü sınırda dedi moralim bozuldu kendimi iyi görüyordum oysaki son aylarda daha hızlı alınacağından şimdiden alma anlamında mı söyledi acaba. Dikkat ediyorum ama iştahım da çok açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…