2021 Nisan Anneleri

Yaaa benden bir tane daha varmış.. Yaptığımı acımam sökerim yeterki içime sinsin.. Annem der sökmeden bir işi yapsan şaşarım diye :))
Hahaha eşimde deli oluyor ya sökme şunu benim içim acıyor hiç mi üzülmüyosun okdr kusur olur saçmalama diyor ama benim kafa kabul etmiyor

Saçlarım aynı kuru kabarık maalesef düzleştirmek zor geliyor. Bu aralar sürekli topluyorum. En iyisi gebelikten sonra yaptırmak kafanda soru işareti olmaz en azından.

Kizlar bu nasildir dokuma havlu diyo joker begendim ama bide 2 tanemi almak.lazim yoksa bi tane yetermi banyodan sonra havuldan sonra müslin örtüye sararim diye dusundum ama
Benden tavsiye bu havlulara boşa verilen para ne kdr yıkarsan yıka havluyu bebekte hav bırakıyor ben aldım bir kere kullandım kaldırdım kızım 5yaşında hala müslin örtü kullanırım duştan sonra mis gibi kuruluyor saçına ayrı müslin vücuduna ayrı oh mis o bornoz seti kullanılmadan kaldı gitti en büyük pişmanlığım denizde duşta hep müslin kullanıyorum

Lohusa tacım ve Lohusa takımımı aldınız kızlar En zoru bitti benim için

Eklentiler

• BD772BAE-730B-4F39-9EBF-83C031077FB2.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 104
  • 5C7756CD-DD0F-477E-8A8B-6BA28790BD88.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 85
  • 60844CD1-DC89-4DC8-B823-5FC472C186AA.webp
    93,7 KB · Görüntüleme: 98
Ben nifty testi yaptirdim canim sonuc garanti birde cinsiyetide orda 100 de 100 erkek dendi bana.

Lohusa tacım ve Lohusa takımımı aldınız kızlar En zoru bitti benim için
Daha öncede sen paylaşmıştın sanırım çok şık ve zarif güle güle kullan inşallah canım benimde krem renk güpürlü bir lohusa takımım var onu kullanıcam sadece Mart sonu doğum olursa diye kalın bir sabahlık tarzı birsey almayı düşünüyorum koridorda yürürken giymek için. Kızıma ve kendime taç yapıcam birde kapı süsü ve yastık süslemeyi düşünüyorum hatıra kalıyor sonrası içinde

Bir de böyle hazır kitler satılıyor çok hoşuma gitti uyguna da geliyor bundan yapıcam henüz sipariş vermedim. Şu kolonya şişeleri de çok hoşuma gitti yanına çikolata ve magnet koymayı düşündüm hastaneye pandemi sürerse gelen olmaz ama teyze dayı amca hala gibi yakınlar için yapıcam. Kızımda çok güzel bir masa hazırlamıştım.

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-27-18-16-21-473_com.instagram.android.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_2020-11-27-18-15-25-044_com.instagram.android.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 72
Evet cnm çok beğendim bende ama bi tanede hays markanın beğendim o daha uygun fiyatlı ama aldım artık bunu
Olsun bu gayet güzel bide diğer lohusa gecelikleri çok babanne işi :) bu normal zamanda da giyilir.Hatta plajda bile giyilir fistolu çok hoş.

Olsun bu gayet güzel bide diğer lohusa gecelikleri çok babanne işi :) bu normal zamanda da giyilir.Hatta plajda bile giyilir fistolu çok hoş.
Aynen kızlarımıda fistolu giydircem eşimde beyaz gömlek klasik ahtım var foto çekimi yaptırcam Rabbim nasip ederse inşaallah Üç beş poz olsun yeter az öz

Sade ve beyaz herşeyin aşığıyım bende çiçek böcek pek sevmem
Kesinlikle ben de öyleyim şatafatlı tüylü tüllü valide sultan kıvamında paşa prenses doğurmuş gibi süslü süslü şeyler gördüm hep.Sizinki gerçekten harikaymış.

Çok güzel sabahlıklar var alırsın cnm bende kapı süsü gökkuşağı ya yapcam ya da yaptırcam makrome pastel renkler, kapı kenarlarınada pastel renk uçan balon bağlayacağım, masayı süslemem herhalde bir çikolata yaptırırım ortaya kenarlara çubuklara balon 10 kdr da aynı renk pastel gökkuşağı anahtarlık yeter hayırlısıyla inş nasip olur

Kesinlikle ben de öyleyim şatafatlı tüylü tüllü valide sultan kıvamında paşa prenses doğurmuş gibi süslü süslü şeyler gördüm hep.Sizinki gerçekten harikaymış.
Ay onları gördüm mü gözüm seyriyor tabi zevkler renkler ayrıdır saygımda var hele taşlı bebek tulumları, koca koca isimli tulumları hiç sevmiyorum soğudum göre göre bunlar modası geçmeyen şık parçalar bence öbürleri gözümü yoruyor

Ben gecen sene yaptirmistim cok faydasini gördüm gene yaptirmak istiyorum ama dogumdan sonra. Bence sende yaptirma derim kimyasal ve sonucta o agir kokuyu ister istemez icine cekiyorsun

Ya evet makrome olanlarıda çok beğendim hatta kapı süsü ve hediyelik anahtarlık olarak takım mı yapsam diye düşündüm sonra gözüm yemedi

Bu lohusa takimi cok zarif cok guzel.bende bunu bi ara favorilere ekledim ama asiri pahali geldi bana yollarimizi ayirmistk Allah saglikla giymeyi nasip etsin cnm
SağolasınAynen cnm aşırı pahalı geldi banada benim yeni evlenen bir ablam var çalışıyor, dedim sende çocuk olunca kullancan ortak alalım kız dedim sonra instada takip ettiğim biri var o almış bunu hiç giymemiş başka takım giymiş sıkıntılı olmuş Doğumu, baktım satıyor 300e bedenide uyuyor aldım ondan 200ü Ablam verdi 100 ben bölüştük ablamla aldık yoksa bende alman o paraya bir kere giymeye kız kardeş de büyük ihtiyaç

Kiz kardes de buyuk ihtiyacda bedenler uymuyo onu napcaziyi yapmissiniz cnm ama gercekten giyilmedigine eminsen o parayi ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…