Hahaha eşimde deli oluyor ya sökme şunu benim içim acıyor hiç mi üzülmüyosun okdr kusur olur saçmalama diyor ama benim kafa kabul etmiyorYaaa benden bir tane daha varmış.. Yaptığımı acımam sökerim yeterki içime sinsin.. Annem der sökmeden bir işi yapsan şaşarım diye :))
Evet canım saçlarım beni çok zorluyor, çok zor kuruyor ve kurutunca kabarıyor.Kurutmasam sinüzit var daha kötü oluyorum düzleştirmek de şimdi gebelikte okadar zor geliyor ki:) Doktoruma da içeriğini attım baktı çok büyük ihtimalle yaptırsan birşey olmaz ama yinede gebelikte yaptırma istersen dedi.
Benden tavsiye bu havlulara boşa verilen para ne kdr yıkarsan yıka havluyu bebekte hav bırakıyor ben aldım bir kere kullandım kaldırdım kızım 5yaşında hala müslin örtü kullanırım duştan sonra mis gibi kuruluyor saçına ayrı müslin vücuduna ayrı oh misKizlar bu nasildir dokuma havlu diyo joker begendim ama bide 2 tanemi almak.lazim yoksa bi tane yetermi banyodan sonra havuldan sonra müslin örtüye sararim diye dusundum ama
Çok güzelmiş bu lohusa geceliğini ben de beğenmiştim magic form un.Kendi sitesinde de indirim vardı bugün.Lohusa tacım ve Lohusa takımımı aldınız kızlarEn zoru bitti benim için
Çok şık çok sade.Ben bile beğendimLohusa tacım ve Lohusa takımımı aldınız kızlarEn zoru bitti benim için
Ben nifty testi yaptirdim canim sonuc garanti birde cinsiyetide orda 100 de 100 erkek dendi bana.Geleneği bozmadım galiba oğluma erkek kardeş geliyor sanırım. Yüzüstü duruyordu hep bir çıkıntı var erkek gibi ama arkası dönük olduğu için kesin diyemiyorum dedi. ikili testim 1/250 üzeri çıktığı için doktorum nift testi önerdi benim daha önce doğumumu yapan Isyanbuldaki doktoruma gönderdim çok yüksek bir risk sayılmaz ben bu değere nitf önermiyorum onun yerine perinatologa gitmeni tavsiye ederim dedi. Sizler ne yaptınız değeri yüksek çıkanlar ?Eki Görüntüle 2708411
Evet cnm çok beğendim bende ama bi tanede hays markanın beğendim o daha uygun fiyatlı ama aldım artık bunuÇok güzelmiş bu lohusa geceliğini ben de beğenmiştim magic form un.Kendi sitesinde de indirim vardı bugün.
Daha öncede sen paylaşmıştın sanırım çok şık ve zarif güle güle kullan inşallah canımLohusa tacım ve Lohusa takımımı aldınız kızlarEn zoru bitti benim için
Sade ve beyaz herşeyin aşığıyım bendeÇok şık çok sade.Ben bile beğendimgüle güle kullanın inşallah.
Olsun bu gayet güzel bide diğer lohusa gecelikleri çok babanne işi :) bu normal zamanda da giyilir.Hatta plajda bile giyilir fistolu çok hoş.Evet cnm çok beğendim bende ama bi tanede hays markanın beğendim o daha uygun fiyatlı ama aldım artık bunu
Aynen kızlarımıda fistolu giydircem eşimde beyaz gömlek klasik ahtım var foto çekimi yaptırcam Rabbim nasip ederse inşaallahOlsun bu gayet güzel bide diğer lohusa gecelikleri çok babanne işi :) bu normal zamanda da giyilir.Hatta plajda bile giyilir fistolu çok hoş.
Kesinlikle ben de öyleyim şatafatlı tüylü tüllü valide sultan kıvamında paşa prenses doğurmuş gibi süslü süslü şeyler gördüm hep.Sizinki gerçekten harikaymış.Sade ve beyaz herşeyin aşığıyım bendeçiçek böcek pek sevmem
Çok güzel sabahlıklar var alırsın cnm bende kapı süsü gökkuşağı ya yapcam ya da yaptırcam makrome pastel renkler, kapı kenarlarınada pastel renk uçan balon bağlayacağım, masayı süslemem herhalde bir çikolata yaptırırım ortaya kenarlara çubuklara balon 10 kdr da aynı renk pastel gökkuşağı anahtarlık yeter hayırlısıyla inş nasip olurDaha öncede sen paylaşmıştın sanırım çok şık ve zarif güle güle kullan inşallah canımbenimde krem renk güpürlü bir lohusa takımım var onu kullanıcam sadece Mart sonu doğum olursa diye kalın bir sabahlık tarzı birsey almayı düşünüyorum koridorda yürürken giymek için. Kızıma ve kendime taç yapıcam birde kapı süsü ve yastık süslemeyi düşünüyorum hatıra kalıyor sonrası içinde
Bir de böyle hazır kitler satılıyor çok hoşuma gitti uyguna da geliyor bundan yapıcam henüz sipariş vermedim. Şu kolonya şişeleri de çok hoşuma gitti yanına çikolata ve magnet koymayı düşündüm hastaneye pandemi sürerse gelen olmaz ama teyze dayı amca hala gibi yakınlar için yapıcam. Kızımda çok güzel bir masa hazırlamıştım.
Ay onları gördüm mü gözüm seyriyorKesinlikle ben de öyleyim şatafatlı tüylü tüllü valide sultan kıvamında paşa prenses doğurmuş gibi süslü süslü şeyler gördüm hep.Sizinki gerçekten harikaymış.
Ben gecen sene yaptirmistim cok faydasini gördüm gene yaptirmak istiyorum ama dogumdan sonra. Bence sende yaptirma derim kimyasal ve sonucta o agir kokuyu ister istemez icine cekiyorsunKızlar daha önceden keratin bakım yaptıranınız var mı?Benim saçlarım gür kalın telli uzun ve kabarık düzleştirmek için daha önceden bir kez yaptırdım saçlar 3-4 ay düz kalıyor çok da kullanışlı birşey ama ozaman hamile değildim.Şimdi tekrar yaptırsam bir zararı olur mu acaba?Isı ile yapılıyor çünkü saça da keratinli bir kimyasal sürüyorlar saç derisine pek temas etmiyor.Diğerlerine göre biraz daha organik bir marka da buldum ama yine de yaptırmakta tereddüt ettim.İçinde koruyucular var çünkü.
Bu lohusa takimi cok zarif cok guzel.bende bunu bi ara favorilere ekledim ama asiri pahali geldi bana yollarimizi ayirmistkLohusa tacım ve Lohusa takımımı aldınız kızlarEn zoru bitti benim için
Ya evet makrome olanlarıda çok beğendim hatta kapı süsü ve hediyelik anahtarlık olarak takım mı yapsam diye düşündüm sonra gözüm yemediÇok güzel sabahlıklar var alırsın cnm bende kapı süsü gökkuşağı ya yapcam ya da yaptırcam makrome pastel renkler, kapı kenarlarınada pastel renk uçan balon bağlayacağım, masayı süslemem herhalde bir çikolata yaptırırım ortaya kenarlara çubuklara balon 10 kdr da aynı renk pastel gökkuşağı anahtarlık yeter hayırlısıyla inş nasip olur
SağolasınBu lohusa takimi cok zarif cok guzel.bende bunu bi ara favorilere ekledim ama asiri pahali geldi bana yollarimizi ayirmistkAllah saglikla giymeyi nasip etsin cnm
Kiz kardes de buyuk ihtiyacda bedenler uymuyo onu napcazSağolasınAynen cnm aşırı pahalı geldi banada benim yeni evlenen bir ablam var çalışıyor, dedim sende çocuk olunca kullancan ortak alalım kız dedim sonra instada takip ettiğim biri var o almış bunu hiç giymemiş başka takım giymiş sıkıntılı olmuş Doğumu, baktım satıyor 300e bedenide uyuyor aldım ondan 200ü Ablam verdi 100 ben bölüştük ablamla aldık yoksa bende alman o paraya bir kere giymeye kız kardeş de büyük ihtiyaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?