2021 Nisan Anneleri

Gayet iyi bence aldığın kilo ben 18 hafta bitti 5 kilo aldım.Boyum 1.78 65kg ile gebe kalmıştım ama benim bulantılarım hala devam ediyo bastırmak için meyve çok yiyorum o kilo aldırıyor.Benim diyetisyenim de kızdı 9-12 kg hakkın var 5 aydan sonra daha hızlı kilo alcaksın dedi.

Senin boyun baya iyi ama canım aldığın kiloları kaldırırsın bende boy 1.60 o yüzden de aldığım her kilo daha sıkıntı galiba ben de aslında kendime 12 kilo izin vermiştim ama doktor öyle deyince üzüldüm

Bende çok aşırı aldım. Yengem 7.ayın da 5 kilo almışken ben daha 4.ayım da 5 kilo almıştım doktor da ona fazla almışsın demiş. Ben takmıyorum evet dikkat etmek lazım ama alıyosam da napim ki.

Günaydınlar ben sanırım kilo konusunda liderler arasindayimdir. 53 kilo ile başladım 51 e düştüm su anda 60 oldum neyseki boyum uzun da hiç göstermiuorum. Aslında her zamanki gibi yiyorum sanıyorum ama demekki artık yediğim şeyler kiloya dönmeye başladı otomatik olarak. İşime geliyor

Ben de 49 la hamile kaldım 19. Haftada 4 kilo almışım boyum 1.63 ve iştahım çok açıldı sürekli bir şeyler atıştırıyorum

Ben de 49 la hamile kaldım 19. Haftada 4 kilo almışım boyum 1.63 ve iştahım çok açıldı sürekli bir şeyler atıştırıyorum
Benim başlangıç kilom da 60dı zaten hiç zayıf olamadım diyet falan yapıp zayıflıyorken bebek geldi Ben de öyle yemek yiyince tamam artık bu beni bi süre idare eder diyorum ama 2 saat sonra sanki hiçbir şey yememiş gibi mutfağa dalıyorum

Ben kilo meselesini takmayı bıraktım sadece çok az paketli gıda tüketmeye çalışıyorum. Bence herkesin vücudu farklı, sigarayı bıraktığım için ilk aylar inanılmaz hızlı kilo aldım. Şimdi kilo alma hızım yavaşladı. Bu hafta 100 gr falan almışım. Bi ünlü de demişti ilk 5 ay daha çok kilo aldım şimdi daha az alıyorum diye. Ayrıca çok aşırı kilonuz yoksa 12-15 kiloya dahi normal diyor doktorlar.

Eşim de sağolsun sürekli tatlılar çikolatalar kekler götürüyor yanımda ben de mecburen yiyorum göbeklerimiz yarışıyor bir bebek de sen de var diyorum

Mardindeyiz cnm cocuklar buyuyunce inan cok sknti oluyr kizim cok zor adepde oldu istanbuldan sonra biz kizimi kucuk saniyormusuz ama degilmsInsallah sizde yaparsiniz biran once

Merhaba kızlar kontrolden çıktım bebeğim gayet iyiymis haftasıyla uyumlu 258 Gr olmuş ayakları aşağıda olduğu için orayı tekmeliyormus totosuylada kendini attırıyordu suyu gayet iyi dedi bu haftalarda suyunun iyi olması böbreklerinin çalıştığını gösterirmis. Serklajlı bir gebeyim şuan en önemlisi rahim ağzı uzunluğu bizim için o da çok iyi durumda kısalma açıklık yok dedi. Cinsiyet hâlâ aynıymış tekrar gösterdi bu değişimi hiç baksana dedi Ahmet Kaan geliyor inşallahDetaylı için fiyat aldım 875 TL dediler medipolde yaptırmicam orda

Gözün Aydın canım iyi olmanıza çok sevindim 875 gerçekten fazla bence de yaşadığın şehirdeki fiyatları bilmiyorum ama

Gözün Aydın canım iyi olmanıza çok sevindim 875 gerçekten fazla bence de yaşadığın şehirdeki fiyatları bilmiyorum ama
Ben kızımda docent doktora 450 ye yaptırmıştım iki sene önce şimdi tekrar sordum o doktara 600 dedi bı arkadaş vardı burda papirus plazada gitmişti 500 TL ye Dr.Fehmi... ama soyadını hatırlayamadım ikisinden birine gidicem. Benim gittiğim hastane biraz pahalı muayeneye de 475 alıyorlar

Benim eşim de her muayenede 165 lira veriyoruz çok deyip duruyordu 475 i duysa herhalde düşer bayılır

Benim eşim de her muayenede 165 lira veriyoruz çok deyip duruyordu 475 i duysa herhalde düşer bayılır
Valla bizede çok geliyor ama riskli gebelik geçiriyorum aynı hastanede kardiyoloji doktorunada gidiyorum Allah'tan kardiyoloji bölümü devlet anlaşması var da ücret almıyor. Kızımı da aynı doktorda dünyaya getirdim çok memnunum hem doktor hem hastaneden. Erken doğum riskim var egerki kuvöz ihtiyacı olursa bebeğim aynı hastanede kalabiliyor bir çok neden birleşince mecbur kalıyoruz. Ev kredisi ödüyoruz aynı zamanda zorlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…