Gayet iyi bence aldığın kilo ben 18 hafta bitti 5 kilo aldım.Boyum 1.78 65kg ile gebe kalmıştım ama benim bulantılarım hala devam ediyo bastırmak için meyve çok yiyorum o kilo aldırıyor.Benim diyetisyenim de kızdı 9-12 kg hakkın var 5 aydan sonra daha hızlı kilo alcaksın dedi.Hanımlar kilo durumları nasılben 20+6 yım. 3,5 kilo almışım doktorum ne iyi ne kötü sınırda dedi moralim bozuldu kendimi iyi görüyordum oysaki son aylarda daha hızlı alınacağından şimdiden alma anlamında mı söyledi acaba. Dikkat ediyorum ama iştahım da çok açık
Senin boyun baya iyi ama canım aldığın kiloları kaldırırsın bende boy 1.60 o yüzden de aldığım her kilo daha sıkıntı galibaGayet iyi bence aldığın kilo ben 18 hafta bitti 5 kilo aldım.Boyum 1.78 65kg ile gebe kalmıştım ama benim bulantılarım hala devam ediyo bastırmak için meyve çok yiyorum o kilo aldırıyor.Benim diyetisyenim de kızdı 9-12 kg hakkın var 5 aydan sonra daha hızlı kilo alcaksın dedi.
Bebek arabasına binmemek mi ? bu nasıl bi seçimdir yaGeniş ve aşağıda olunca çocuklar çok hoşlanmıyor bu durumdan muhtemelen ondan oluyor. Benim oğlum bebek arabasına da binmedi :)
Bende çok aşırı aldım. Yengem 7.ayın da 5 kilo almışken ben daha 4.ayım da 5 kilo almıştımSenin boyun baya iyi ama canım aldığın kiloları kaldırırsın bende boy 1.60 o yüzden de aldığım her kilo daha sıkıntı galibaben de aslında kendime 12 kilo izin vermiştim ama doktor öyle deyince üzüldüm
Ben de 49 la hamile kaldım 19. Haftada 4 kilo almışım boyum 1.63 ve iştahım çok açıldı sürekli bir şeyler atıştırıyorumHanımlar kilo durumları nasılben 20+6 yım. 3,5 kilo almışım doktorum ne iyi ne kötü sınırda dedi moralim bozuldu kendimi iyi görüyordum oysaki son aylarda daha hızlı alınacağından şimdiden alma anlamında mı söyledi acaba. Dikkat ediyorum ama iştahım da çok açık
Benim başlangıç kilom da 60dı zaten hiç zayıf olamadım diyet falan yapıp zayıflıyorken bebek geldiBen de 49 la hamile kaldım 19. Haftada 4 kilo almışım boyum 1.63 ve iştahım çok açıldı sürekli bir şeyler atıştırıyorum
Seninkide ben gibi olmuş ayrıntılıda kız demişerdi ilk kızıma hayırlı olsun cnmteşekkür ederim
Evet kesinleşti ayrıntılı ultrasonda, bir kızım daha olacak Allahın izni ile
Ben kilo meselesini takmayı bıraktım sadece çok az paketli gıda tüketmeye çalışıyorum. Bence herkesin vücudu farklı, sigarayı bıraktığım için ilk aylar inanılmaz hızlı kilo aldım. Şimdi kilo alma hızım yavaşladı. Bu hafta 100 gr falan almışım. Bi ünlü de demişti ilk 5 ay daha çok kilo aldım şimdi daha az alıyorum diye. Ayrıca çok aşırı kilonuz yoksa 12-15 kiloya dahi normal diyor doktorlar.Hanımlar kilo durumları nasılben 20+6 yım. 3,5 kilo almışım doktorum ne iyi ne kötü sınırda dedi moralim bozuldu kendimi iyi görüyordum oysaki son aylarda daha hızlı alınacağından şimdiden alma anlamında mı söyledi acaba. Dikkat ediyorum ama iştahım da çok açık
Eşim de sağolsun sürekli tatlılar çikolatalar kekler götürüyor yanımda ben de mecburen yiyorumBenim başlangıç kilom da 60dı zaten hiç zayıf olamadım diyet falan yapıp zayıflıyorken bebek geldiBen de öyle yemek yiyince tamam artık bu beni bi süre idare eder diyorum ama 2 saat sonra sanki hiçbir şey yememiş gibi mutfağa dalıyorum
Mardindeyiz cnm cocuklar buyuyunce inan cok sknti oluyr kizim cok zor adepde oldu istanbuldan sonra biz kizimi kucuk saniyormusuz ama degilmsBaşladım Canım bugün ama 3-4 kez söktümşimdi yarın yine sökeceğim 1 yer kaçmış yeni gördüm bitmek üzereydi ama olsun
Geniş ve aşağıda olunca çocuklar çok hoşlanmıyor bu durumdan muhtemelen ondan oluyor. Benim oğlum bebek arabasına da binmedi :)
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
Çok güzel güle güle giy, mutlulukla
Neredesiniz bizim de var doğu görevi inşallah bu sene gönderirler çocuk büyüyor halen gideceğiz
Keyfi yerindedir insallah annesiSelam bacilar bende bugun kontrole gidiyorm bakalm ne yapiyor bizim minnak ❤❤
İyi haberlerle gel inşallah canımSelam bacilar bende bugun kontrole gidiyorm bakalm ne yapiyor bizim minnak ❤❤
Gözün Aydın canım iyi olmanıza çok sevindimMerhaba kızlarkontrolden çıktım bebeğim gayet iyiymis haftasıyla uyumlu 258 Gr olmuş ayakları aşağıda olduğu için orayı tekmeliyormus totosuylada kendini attırıyordu suyu gayet iyi dedi bu haftalarda suyunun iyi olması böbreklerinin çalıştığını gösterirmis. Serklajlı bir gebeyim şuan en önemlisi rahim ağzı uzunluğu bizim için o da çok iyi durumda kısalma açıklık yok dedi. Detaylı için fiyat aldım 875 TL dediler medipolde yaptırmicam orda
Ben kızımda docent doktora 450 ye yaptırmıştım iki sene önce şimdi tekrar sordum o doktara 600 dedi bı arkadaş vardı burda papirus plazada gitmişti 500 TL ye Dr.Fehmi... ama soyadını hatırlayamadımGözün Aydın canım iyi olmanıza çok sevindim875 gerçekten fazla bence de yaşadığın şehirdeki fiyatları bilmiyorum ama
Karnimin sag tarafinda kramp gbi bisi oldu oraya mi toplandi analmadm bu sabah cok cnm yandi yuruyemedim bayaKeyfi yerindedir insallah annesi
Insallah bacimİyi haberlerle gel inşallah canım
Benim eşim de her muayenede 165 lira veriyoruz çok deyip duruyordu 475 i duysa herhalde düşer bayılırBen kızımda docent doktora 450 ye yaptırmıştım iki sene önce şimdi tekrar sordum o doktara 600 dedi bı arkadaş vardı burda papirus plazada gitmişti 500 TL ye Dr.Fehmi... ama soyadını hatırlayamadımikisinden birine gidicem. Benim gittiğim hastane biraz pahalı muayeneye de 475 alıyorlar
Valla bizede çok geliyor ama riskli gebelik geçiriyorum aynı hastanede kardiyoloji doktorunada gidiyorum Allah'tan kardiyoloji bölümü devlet anlaşması var da ücret almıyor. Kızımı da aynı doktorda dünyaya getirdim çok memnunum hem doktor hem hastaneden. Erken doğum riskim var egerki kuvöz ihtiyacı olursa bebeğim aynı hastanede kalabiliyor bir çok neden birleşince mecbur kalıyoruz. Ev kredisi ödüyoruz aynı zamanda zorlanıyoruzBenim eşim de her muayenede 165 lira veriyoruz çok deyip duruyordu 475 i duysa herhalde düşer bayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?