Evet bende görüyorum hep o yüzden sorim dedim biBen kizimda aldim simdi oglumada isimli ve 10 lu hasta cikisi alicam instagramda yaptiricam daha dogrusu hem hatira hemde kullanisli bence kizim da kullandim her bir parcasini
Bazi seyleri de akisina birak illa lazim olurmu die dusunme icinden geldigi gibi al benim kizima cok guzel hatiralar kaldi kiyafetlerinden bundan 20 yil sonra Allah izin verirse kendi cocuguna giydirir belki sahane bisi bence buEvet bende görüyorum hep o yüzden sorim dedim bi
Evet bazı şeylere çok heves ediyorum mesala genelde tulumlara felan ama çok giydiremezsin hemen küçük geliyo diyolar yine de alcamBazi seyleri de akisina birak illa lazim olurmu die dusunme icinden geldigi gibi al benim kizima cok guzel hatiralar kaldi kiyafetlerinden bundan 20 yil sonra Allah izin verirse kendi cocuguna giydirir belki sahane bisi bence bu
Biz 15 temmuzdan sonra geldik yeni diyarbakirdan döndük doğunun birçok ili güzel güneydoğu en güzeli batman diyarbakır başta. Diyarbakırlı çok özlüyorum 4 ay oldu
Istanbul-diyarbakir-ankara gerçi biz hep büyük şehirlerde yaşadık küçük şehir daha iyi ama bakalimistanbuldan busene gönderirler herhalde seneye de kimse doğuda kalmayacak ipkali diyorlar
Mardin fazla rahat bolge olarak iklim sartlari gezilecek yerler falan cok rahat biyer bizde 8 sene bitince tayin olduk istanbuldan burda 1.5 yilimiz kaldi bitiyor sukur darisi size insallah
Evet bazı şeylere çok heves ediyorum mesala genelde tulumlara felan ama çok giydiremezsin hemen küçük geliyo diyolar yine de alcam
Merhaba kızlarkontrolden çıktım bebeğim gayet iyiymis haftasıyla uyumlu 258 Gr olmuş ayakları aşağıda olduğu için orayı tekmeliyormus totosuylada kendini attırıyordu suyu gayet iyi dedi bu haftalarda suyunun iyi olması böbreklerinin çalıştığını gösterirmis. Serklajlı bir gebeyim şuan en önemlisi rahim ağzı uzunluğu bizim için o da çok iyi durumda kısalma açıklık yok dedi. Cinsiyet hâlâ aynıymış tekrar gösterdi bu değişimi hiç baksana dedi Ahmet Kaan geliyor inşallah Detaylı için fiyat aldım 875 TL dediler medipolde yaptırmicam orda
Ben aldim suan 3 tane var daha alicam sonucda bu cocuk 1 gunde buyumuyo illa giyecek kuzum al bosver kustu altina yapti vs sık sık degisir ustuEvet bazı şeylere çok heves ediyorum mesala genelde tulumlara felan ama çok giydiremezsin hemen küçük geliyo diyolar yine de alcam
Yazin sıcaginin masallahi var klimayla yatip kalkiyoruz halledilioYa tam da yazacağımız yerler :) Diyarbakır’ı yazalım dedi eşimde baktım evler falan güzel. Lojman hiç kullanmadık şimdiye kadar eşim istemedi İstanbul’da sıkıntı lojmanlar dedi. Kullanmadık puanımız iyidir sanırım 8 senelik olduğu için. Okullar falan bile uygun TED kolejine baktım fiyatları uygun ama devlet okullarına da bakacağım. Batman’da yazalım demiştim eşime de adından dolayı sanırım gelişmiş değildir diyor :) ama herkes çok gelişmiş diyor bakalım. İnşallah ya halen gidemedik zaman geçtikçe zor gelecek. Bitirip Ege’ye gelsek ne güzel olur diyoruz.
Çok sıcak oluyor mu Mardin. Bizimde aynı senemiz inşallah oluruz biz de :) bitirmişsiniz ne güzel zaman geçiyor Zaten anlamadan. Dönüş nereye düşünüyorsunuz
Ben aldim suan 3 tane var daha alicam sonucda bu cocuk 1 gunde buyumuyo illa giyecek kuzum al bosver kustu altina yapti vs sık sık degisir ustuEvet bazı şeylere çok heves ediyorum mesala genelde tulumlara felan ama çok giydiremezsin hemen küçük geliyo diyolar yine de alcam
Test dagilmis ben hic bisi anlamadim baska test varsa tekrar yapin benceHamilelik var mı sizce yoksa bozuk mu test yeğenimin testi cocuk istiyor o da inşallah hamile olursa yenge yeğen hamile oluruz artık
Sorun vardi bende giremedimKızlar selam sitedeki sorun ne ya sabahtan beri sayfa yüklenmiyor falan sinir etti
Canım sanırım aynı yerde olacak ayrıntılı ultrasonumuzBen kızımda docent doktora 450 ye yaptırmıştım iki sene önce şimdi tekrar sordum o doktara 600 dedi bı arkadaş vardı burda papirus plazada gitmişti 500 TL ye Dr.Fehmi... ama soyadını hatırlayamadımikisinden birine gidicem. Benim gittiğim hastane biraz pahalı muayeneye de 475 alıyorlar
Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz? Benimki de pahalı maalesef 500 TL muayene ama her 15 günde bir çağırıyor birinde ücret alıyor birinde almıyor sıkı takip ediyor yaşımdan dolayı ben de riskli grupta oluyorum otomatikman doktorum çok iyi ama yoğunValla bizede çok geliyor ama riskli gebelik geçiriyorum aynı hastanede kardiyoloji doktorunada gidiyorum Allah'tan kardiyoloji bölümü devlet anlaşması var da ücret almıyor. Kızımı da aynı doktorda dünyaya getirdim çok memnunum hem doktor hem hastaneden. Erken doğum riskim var egerki kuvöz ihtiyacı olursa bebeğim aynı hastanede kalabiliyor bir çok neden birleşince mecbur kalıyoruz. Ev kredisi ödüyoruz aynı zamanda zorlanıyoruz
Haklısın canımAl bence içinde kalmasın Canım. Ben hastane çıkışı aldım ama oğluşum çok minik doğdu :) 2600 olunca büyük geldiler hep :) epey giydi. Sonra ki kıyafetlerini mesela 0-3 ay değil de 3-6 ay bi üstünü aldım epey uzun giydi. Şu an 5,5 yaşında kocaman oldu :) bi ara kıyafet bulamıyordum boyu uzun beli ince :) toparladı da rahat buluyorum.
Doğru diyorsun büyüyüne kadar giyerBen aldim suan 3 tane var daha alicam sonucda bu cocuk 1 gunde buyumuyo illa giyecek kuzum al bosver kustu altina yapti vs sık sık degisir ustu
Sezeryandan sonra normal.dogum yapanlar var ama bunu her doktor ve hastane yapmiyor once bunu yaptiracak doktor bulmaniz gerek ama bu konu arada benimde aklima geliyor acaba normal olurmu die sonra vazgeciyorumKızlar bir şey soracağım kızımı 12 yıl önce sezeryanla dünyaya getirdim ama normal doğumu çok istiyorum aranızda önce sezeyan olup sonra normal doğum deneyimi yaşayan var mı? Ya da çevrenizde var mi? Nasıl oluyor merak ettim daha bunları konuşmak için erken ama merak ediyorum
Sağol canım hepimiz sağlıcakla alalım inşallah kucağımızaHayırlı olsun Canım ne güzel sağlıkla gelsin bebeklerimiz. Alttan muayenemi etti. Ben 7 senelik evliyim 1 oğlum var hiç alttan muayene olmadım henüz :) baya yüksek söylemişler fiyat benim doktor 350 dedi ama yaptırmak şart mı acaba şunu merak ediyorum anne karnında tedavi olabiliyor mu olmuyorsa ben genelde testlere gerek duymuyorum. Benim randevum da 1 Aralık 4B gireceğim cinsiyet kesinleşecek. Oğlunda adıyla yaşasın güzel ismi.
Evet bugün arayıp bilgi aldım eşimle kararsız kaldık kızımda da Doç.dr.ibrahim kalelioğluna gitmiştim şişli de muayenehanesi dikkatli ve tecrübeli bir doktor benim rahim ağzı kısalığını o farketmişti eşimde ona gidelim diyince 19 aralığa randevu aldık 600 TL muayenesi.Canım sanırım aynı yerde olacak ayrıntılı ultrasonumuzBenim doktorum da Fehmi Yazıcıoğlu’na yönlendirdi kızımda da başka bir doktor yine Fehmi Beye yönlendirmişti çok iyi bir doktor gözün kapalı güvenebilirsin yılların doktoru yani karar verirsen ne zaman gideceksin ? Ben ayın onuna randevuyu zor buldum
Ben Medipol Mega Hastanesine gidiyorum ilk zamanlar serklaj olacağım için 15 günde bir çağırdı rahim ağzını takip etti. Şimdi ayda 1 çağırıyor tahlil falan isterse sağlık ocağında yaptırıp watsaptan atıyorum sonuçlarıma bakıyor yada bir sıkıntı olduğunda yazıyorum hemen yönlendiriyor yada çağırıyor. Kızımda çok yoğun dönemiydi sanırım çok hastası vardı ama şuan sakin kalabalık değil memnunum tecrübeli bir doktor.Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz? Benimki de pahalı maalesef 500 TL muayene ama her 15 günde bir çağırıyor birinde ücret alıyor birinde almıyor sıkı takip ediyor yaşımdan dolayı ben de riskli grupta oluyorum otomatikman doktorum çok iyi ama yoğun
İnşallah canım ben çok araştırdım aradan çok zaman geçtiği için olabiliyormuş doktorumla konuşmak istedim ama bunu konuşmak için çok erken deyip geçiştirdi beniSezeryandan sonra normal.dogum yapanlar var ama bunu her doktor ve hastane yapmiyor once bunu yaptiracak doktor bulmaniz gerek ama bu konu arada benimde aklima geliyor acaba normal olurmu die sonra vazgeciyorumbenim sezeryana rbe karar vermsti normal dogrma sansi yok cok dar cati demisti insallah istedigin gbi olur senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?