2021 Nisan Anneleri

Anladım canım valla evlatlar için insanın gözü maddiyatı görmüyor gerçekten iyi bir hastanede kontrol olup doğum yapmak bebeğini sağlıkla kucağına almak istiyor insan

Bebek arabasına binmemek mi ? bu nasıl bi seçimdir ya bosuna plan program yapıyorum o zaman herşeyi o belirlicek nasılsa :)

Öyle canım bir çok şeyi gereksiz almışım oğlum doğunca anlamıştım :) ağlıyordu koyunca almadım ama kesinlikle alışmadı

Mardindeyiz cnm cocuklar buyuyunce inan cok sknti oluyr kizim cok zor adepde oldu istanbuldan sonra biz kizimi kucuk saniyormusuz ama degilmsInsallah sizde yaparsiniz biran once

Güzel yer ama terör olayı da var her yer aynı istanbuldayız bizde ben İstanbulluyum burada eşim de gurbette gibi değil. Anlıyorlar 2 yaşındayken ev değiştirmiştik oğlum evimize gidelim diye ağlamıştı :) ama şimdi taşınmak istiyor biraz aklına soktum :) 8 senedir istanbuldayız göndermediler ama bu sene Doğuyu boşalttılar erteleyenler ilişik kestiler belki bu sene olur her sene umutluyuz :)

Biz 15 temmuzdan sonra geldik yeni diyarbakirdan döndük doğunun birçok ili güzel güneydoğu en güzeli batman diyarbakır başta. Diyarbakırlı çok özlüyorum 4 ay oldu

Istanbul-diyarbakir-ankara gerçi biz hep büyük şehirlerde yaşadık küçük şehir daha iyi ama bakalim istanbuldan busene gönderirler herhalde seneye de kimse doğuda kalmayacak ipkali diyorlar

Bende çok aşırı aldım. Yengem 7.ayın da 5 kilo almışken ben daha 4.ayım da 5 kilo almıştım doktor da ona fazla almışsın demiş. Ben takmıyorum evet dikkat etmek lazım ama alıyosam da napim ki.

Toplu cevap vereyim vitaminler kilo yapyor daha 4 tane kullandım decavit durduramıyorum kendimi

60.5 le hamile kaldim akşam tok karnına 67.5 din beni geçen varmi bilmem

Güya ilaç kullanmayın doğal alayim diyorum pehh

Birşey sorcam bu hastane çıkışları satılıyo 5'li 10'lu takımlar. Bunlar hastane çıkışında giydirmek için mi yani

Mardin fazla rahat bolge olarak iklim sartlari gezilecek yerler falan cok rahat biyer bizde 8 sene bitince tayin olduk istanbuldan burda 1.5 yilimiz kaldi bitiyor sukur darisi size insallah

5'li olanlar yeter diyosun yani ☺
Ben ilk oglumda alamiycam die fenalara.girmistim biraz pahalilardi 7- 8 yil once.
Illa istedim aldim.10 lulardan battaniye zibin ic zibin vs vs ama normal kiyafette olsa giyer sanki olmaz illa takim olmali gbi gelmisti.Hani alinabilir ama 5 li olsa 1 de duz renk battaniye kumastan oda olur ama bazen insan oyle hissedemiyor nedense.

Bitane 10 lu alın bence onun hevesi güzelliği başka oluyor :) gerisini alt üst alsanız yeter beşli takımada gerek yok bence, zaten eldivenler hiç durmuyor elde ben hep kendinden eldivenli alıyorum artık onlar büyük rahatlık gerçekten, ben doğduğunda ilk kızıma giydirdiğim seti giydiricem temizleyip kaldırmıştım zaten :))

Canm bende ayniym ayni gun dogurcaz hatta senle 3kg almisim son 1ayda aldm ben boyumda 160 55kg ile hamile kaldm 57olmusm ilk kizimda 49kg ile hamile kalmstm 61ile dogm yaptm ilk 6ay hic kg almamstm hic gobegm bile yoktu bence yapi ile alakali
Simdi de ilk 4ay hic almadm simdi aliyorm cok da sknti degil bence kasma kendini cocuk iyi mi?kg aliyo mu? Benm bi arkadasm 20kg almisti dogumda bi kac ayda eski vucuduna dondu mankenlik yapiyodu

Yani aslında gerekli bişe değilse almam. Tecrübesiz olduğum için bir de heryerde görüyorum hastane çıkışı diye şart gibi düşündüm

Canım ilk kez birşey çekti aklıma düştü birdenbire neyse ki evde olan malzemeyle yapılabilcek bişeydi yaptım

Kızlar sitede sorun mu var ben giriş yapamadım daha doğrusu sayfa hiç açılmıyor bağlantı güvenli değil falan diyor

Yani aslında gerekli bişe değilse almam. Tecrübesiz olduğum için bir de heryerde görüyorum hastane çıkışı diye şart gibi düşündüm
Evet insan öyle oluyor ben hastalanacaktim nerdeyse alacamda alacam diye
Ama ilk heyecan cok cok baska ve guzel kesinlikle suan cok sanslisiniz ins cok guzel gecer.

Ben kizimda aldim simdi oglumada isimli ve 10 lu hasta cikisi alicam instagramda yaptiricam daha dogrusu hem hatira hemde kullanisli bence kizim da kullandim her bir parcasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…