Anladım canım valla evlatlar için insanın gözü maddiyatı görmüyor gerçekten iyi bir hastanede kontrol olup doğum yapmak bebeğini sağlıkla kucağına almak istiyor insanValla bizede çok geliyor ama riskli gebelik geçiriyorum aynı hastanede kardiyoloji doktorunada gidiyorum Allah'tan kardiyoloji bölümü devlet anlaşması var da ücret almıyor. Kızımı da aynı doktorda dünyaya getirdim çok memnunum hem doktor hem hastaneden. Erken doğum riskim var egerki kuvöz ihtiyacı olursa bebeğim aynı hastanede kalabiliyor bir çok neden birleşince mecbur kalıyoruz. Ev kredisi ödüyoruz aynı zamanda zorlanıyoruz
Bebek arabasına binmemek mi ? bu nasıl bi seçimdir yabosuna plan program yapıyorum o zaman herşeyi o belirlicek nasılsa :)
Mardindeyiz cnm cocuklar buyuyunce inan cok sknti oluyr kizim cok zor adepde oldu istanbuldan sonra biz kizimi kucuk saniyormusuz ama degilmsInsallah sizde yaparsiniz biran once
Biz 15 temmuzdan sonra geldik yeni diyarbakirdan döndük doğunun birçok ili güzel güneydoğu en güzeli batman diyarbakır başta. Diyarbakırlı çok özlüyorum 4 ay olduÖyle canım bir çok şeyi gereksiz almışım oğlum doğunca anlamıştım :) ağlıyordu koyunca almadım ama kesinlikle alışmadı
Güzel yer ama terör olayı da var her yer aynı istanbuldayız bizde ben İstanbulluyum burada eşim de gurbette gibi değil. Anlıyorlar 2 yaşındayken ev değiştirmiştik oğlum evimize gidelim diye ağlamıştı :) ama şimdi taşınmak istiyor biraz aklına soktum :) 8 senedir istanbuldayız göndermediler ama bu sene Doğuyu boşalttılar erteleyenler ilişik kestiler belki bu sene olur her sene umutluyuz :)
Hanımlar kilo durumları nasılben 20+6 yım. 3,5 kilo almışım doktorum ne iyi ne kötü sınırda dedi moralim bozuldu kendimi iyi görüyordum oysaki son aylarda daha hızlı alınacağından şimdiden alma anlamında mı söyledi acaba. Dikkat ediyorum ama iştahım da çok açık
Gayet iyi bence aldığın kilo ben 18 hafta bitti 5 kilo aldım.Boyum 1.78 65kg ile gebe kalmıştım ama benim bulantılarım hala devam ediyo bastırmak için meyve çok yiyorum o kilo aldırıyor.Benim diyetisyenim de kızdı 9-12 kg hakkın var 5 aydan sonra daha hızlı kilo alcaksın dedi.
Bende çok aşırı aldım. Yengem 7.ayın da 5 kilo almışken ben daha 4.ayım da 5 kilo almıştımdoktor da ona fazla almışsın demiş. Ben takmıyorum evet dikkat etmek lazım ama alıyosam da napim ki.
Hep vitaminlerin sucu dimiToplu cevap vereyim vitaminler kilo yapyor daha 4 tane kullandım decavit durduramıyorum kendimi
60.5 le hamile kaldim akşam tok karnına 67.5 din beni geçen varmi bilmem
Güya ilaç kullanmayın doğal alayim diyorum pehh
E yani yoksa ip gibiyizHep vitaminlerin sucu dimibizlik bişe yok yani
Valla 10lu felan çok gereksiz atlet üstüne ayakli zıbın sapka tamamdirBirşey sorcam bu hastane çıkışları satılıyo 5'li 10'lu takımlar. Bunlar hastane çıkışında giydirmek için mi yani
5'li olanlar yeter diyosun yani ☺E yani yoksa ip gibiyiz
Valla 10lu felan çok gereksiz atlet üstüne ayakli zıbın sapka tamamdir
Mardin fazla rahat bolge olarak iklim sartlari gezilecek yerler falan cok rahat biyer bizde 8 sene bitince tayin olduk istanbuldan burda 1.5 yilimiz kaldi bitiyor sukur darisi size insallahÖyle canım bir çok şeyi gereksiz almışım oğlum doğunca anlamıştım :) ağlıyordu koyunca almadım ama kesinlikle alışmadı
Güzel yer ama terör olayı da var her yer aynı istanbuldayız bizde ben İstanbulluyum burada eşim de gurbette gibi değil. Anlıyorlar 2 yaşındayken ev değiştirmiştik oğlum evimize gidelim diye ağlamıştı :) ama şimdi taşınmak istiyor biraz aklına soktum :) 8 senedir istanbuldayız göndermediler ama bu sene Doğuyu boşalttılar erteleyenler ilişik kestiler belki bu sene olur her sene umutluyuz :)
Ben ilk oglumda alamiycam die fenalara.girmistim biraz pahalilardi 7- 8 yil once.5'li olanlar yeter diyosun yani ☺
Canm bende ayniym ayni gun dogurcaz hatta senleHanımlar kilo durumları nasılben 20+6 yım. 3,5 kilo almışım doktorum ne iyi ne kötü sınırda dedi moralim bozuldu kendimi iyi görüyordum oysaki son aylarda daha hızlı alınacağından şimdiden alma anlamında mı söyledi acaba. Dikkat ediyorum ama iştahım da çok açık
Yani aslında gerekli bişe değilse almam. Tecrübesiz olduğum için bir de heryerde görüyorum hastane çıkışı diye şart gibi düşündümBen ilk oglumda alamiycam die fenalara.girmistim biraz pahalilardi 7- 8 yil once.
Illa istedim aldim.10 lulardan battaniye zibin ic zibin vs vs ama normal kiyafette olsa giyer sanki olmaz illa takim olmali gbi gelmisti.Hani alinabilir ama 5 li olsa 1 de duz renk battaniye kumastan oda olurama bazen insan oyle hissedemiyor nedense.
Evet insan öyle oluyor ben hastalanacaktim nerdeyse alacamda alacam diyeYani aslında gerekli bişe değilse almam. Tecrübesiz olduğum için bir de heryerde görüyorum hastane çıkışı diye şart gibi düşündüm
Ben kizimda aldim simdi oglumada isimli ve 10 lu hasta cikisi alicam instagramda yaptiricam daha dogrusu hem hatira hemde kullanisli bence kizim da kullandim her bir parcasiniYani aslında gerekli bişe değilse almam. Tecrübesiz olduğum için bir de heryerde görüyorum hastane çıkışı diye şart gibi düşündüm
Hahaha ayy alemsinEvet insan öyle oluyor ben hastalanacaktim nerdeyse alacamda alacam diye
Ama ilk heyecan cok cok baska ve guzel kesinlikle suan cok sanslisiniz ins cok guzel gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?