2021 Nisan Anneleri

Konuşmuştuk seninle benim bu haftaki ölçüm iyi çıktı şükür sarkaja gerek kalmadan tamamlarım inşallahhh ama hep uzanıyorum yemekleri bile eşim yapıyor Sağolsun sağlıkla zamanında gelsinler inşallahhh

İnşallah canım ben çok araştırdım aradan çok zaman geçtiği için olabiliyormuş doktorumla konuşmak istedim ama bunu konuşmak için çok erken deyip geçiştirdi beni
Ama gercekten erken suan sana evet normal dogurursun diyemez cunku gidisat ve eski dikis yerinin ne kadr gerildigi inceldigi falan belirlicek cunku sezeryandan sonra karindaki dikislerin normal dogumda esneyip acilma olayi oluyorms bunu da herkesin kendi yapisi belirler karninin buyuklugu vs insallah gonlune gore olur cnm

İlk gebeliğim de sorumu maruz görün benim minnak kızım sanki içerden baloncuk oluşur da sonra patlar ya öyle hafiften dokunuşlar hissediyorum bazen sanki gıdıklaniyor gibiyim bebek hareketleri böyle mi oluyor
Ben de aynı tarif ettiğin gibi hissediyorum. Bebişin haraketleri onlar annesi
Evet bazı şeylere çok heves ediyorum mesala genelde tulumlara felan ama çok giydiremezsin hemen küçük geliyo diyolar yine de alcam
Benim de ilk çocukta öyle dediler ye ancak bir iki daha ileri zamanlar için almıştım. Yenidoğan bir tane set almıştım. Ama daha ikinci gün alışverişe çıkıp almak zorunda kaldık Hergün yıkasan bile kurumuyor filan, o kadar değiştirmek gerekiyor ki beğendiklerini al bence.
Hamilelik var mı sizce yoksa bozuk mu test yeğenimin testi cocuk istiyor o da inşallah hamile olursa yenge yeğen hamile oluruz artık
Bana test bozuk gibi geldi

Evet canım hatırlıyorum dinlen mutlaka çok faydası oluyor inşallah sağlıcakla tamamlayacağız gebeliğimizi. Ben hastane içinde bile yürümüyorum tekerlekli sandalyeyle çıkarıyor eşim otoparktan.

Diyarbakır çok muhtesem devletler zaten özetlerden iyi hele lojman ici inan batının özelleriyle yarışır devlet. Lojman cikabilir bize çıkmamıştı 2.çocuk var çıkar ama. nasip kısmet çocuk doğuda çok rahat yetişiyor

Klima çok zor benim için alerjim var hastalanıyorum direkt. Alışırız artık bir şekilde :) ben istanbulluyum ben istemiyorum geri dönmeyi :) ama bakalım hayırlısı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah istediğiniz olur. Öyle valla vizede gidemezsin diyor oturuyoruz ters psikoloji çalışıyor bende diyorum ipka isteyelim gitmek istemiyor diye gönderirler :)) ben Doğuda çalışamam diye istemiyordum ama ayrıldım işten artık gidebiliriz :) evet kesin bizim içinde birikim olur birde burada çok sosyaliz ondan para durmuyor :) borsa da işlem görüyorum da öyle tutuyorum artık ama doğu işe yarayacak.

Haklısın canım bende araştırıp alırım o zaman. Evet sanırım 0-3 ay çok kullanılamıyomus 3-6 ay almak lazım

Evet canım ama hastaneye 2 takım aldım yetmedi fazlaca al bazen uzun kalınıyor bizim hastane Anadolu yakasındaydı biz Avrupa yakasındaydık ondan eve gelip gidemedik.

Canım ben 5.5 sene sezeryan Doğum yaptım bebek doğarken 6 sene olacak. Doktorumu ona göre seçtim hep normal Doğum istiyorum, doktorum ssvd destekliyor ama maliyetli oluyor biraz daha. Ssvd Facebook’ta grupta var orada doktor listesi var.

Çatı dar olanlarda normal Doğum yapabiliyor mesela annemde onlardandı ama yaptı. Önceden de bir sürü kişinin çatısı Dardır ama yaptılar Doğum sezeryan için herşeye bahane doktorlar için. Bende ssvd yapacağım inşallah.

Ben hiç olmadım 7 sene içerisinde :) öncesi Zaten bekar olmadığım için olmamıştım, sorun olur diye korkum yokta hiç olmadım nasıl bilemiyorum ama annem hep korkar o muayeneden :) bakalım normal Doğum olacak bu kez inşallah olacak mecburen ilk tecrübemi yaşayacağım :)

TED düşünüyorum özel olursa ama bakalım bende lojman için okul varsa iyidir diye düşündüm. Daha önce lojman kullanmışmıydınız bizim de 2. Çocuk olacak gidene kadar işte çıkarsa tam zamanında olacak en azından Doğum burada olacak nasip olursa. Şu an yaşadığım semtte çok iyi ama orada daha iyi oluruz diye düşünüyorum. Evlerde güzel çok pahalı da değil ama lojmanlar daha iyi olur.

Bize hiç çıkmamıştı eşim 9 yılı bitirmek üzere 2.cocugu bekliyoruz 8yasinda kızım var. Diyarbakırın semtleri belli diclekent 75.yol ki lojman çıkar lokmanın içindeki okula gönderdim bende dışarıda oturduğum halde .
Çok güzel olmuş güle güle giysin kaçıncı çocuğun senin.
Çok teşekkür ederim

Tamam canım bi bakayım o zaman Allah hepimizin gönlüne göre versin

Iyiaksamlar kizlar bugun bel agrilarim baslad7 normal adet olurmus gibi ve sag kasigim batiyo biamda agrim cogaliyo bu tarz agrilari yasayan oluyomu

Iyiaksamlar kizlar bugun bel agrilarim baslad7 normal adet olurmus gibi ve sag kasigim batiyo biamda agrim cogaliyo bu tarz agrilari yasayan oluyomu
Canım kendini Yormuşsundur ben yorulduğum zaman oluyor sonra uzanıyorum biraz geçiyor

Boyum kısa olduğu için kilo zaten benim için hep sıkıntı oldu hep bir diyet modundaydım şimdi böyle aldığım kiloları gördükçe üzülüyorum ister istemez ama tabi yavrularımız iyi olsun sağlıkla büyüsünler önemli olan o

Detaylıya ben de çarşamba günü gideceğim heyecandan ölüyorum doktor kontrollerinin olduğu günden önceki gece uyuyamıyorum bunun heyecanı şimdiden uykusuzluk yaptı
Benim de aklım hep orada bir de özledim de kızımı. İnşallah güzel haberler le döneriz.

Bende İkili testimde Fehmi beye gitmiştim mükemmel bi doktor kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…