Konuşmuştuk seninle benim bu haftaki ölçüm iyi çıktı şükür sarkaja gerek kalmadan tamamlarım inşallahhh ama hep uzanıyorum yemekleri bile eşim yapıyor Sağolsun sağlıkla zamanında gelsinler inşallahhhSağol canım hepimiz sağlıcakla alalım inşallah kucağımızaservikal uzunluk için alttan muayene oluyorum daha doğru sonuç veriyor bebeği karından inceliyor. Anne karnından ziyade eğer bir sorun varsa doğum sonrası hemen müdahale edebilmeleri için önemli diye düşünüyorum bunun için yaptırıyorum. Kızımda da yaptırdım bir sorun çıkmadı kordonunda kist vardı bir dönem o da ilerleyen haftalarda geçmişti. Bende 19 Aralık için randevu aldım 22+4 günlük oluyor.
Evet bugün arayıp bilgi aldım eşimle kararsız kaldık kızımda da Doç.dr.ibrahim kalelioğluna gitmiştim şişli de muayenehanesi dikkatli ve tecrübeli bir doktor benim rahim ağzı kısalığını o farketmişti eşimde ona gidelim diyince 19 aralığa randevu aldık 600 TL muayenesi.
Ben Medipol Mega Hastanesine gidiyorum ilk zamanlar serklaj olacağım için 15 günde bir çağırdı rahim ağzını takip etti. Şimdi ayda 1 çağırıyor tahlil falan isterse sağlık ocağında yaptırıp watsaptan atıyorum sonuçlarıma bakıyor yada bir sıkıntı olduğunda yazıyorum hemen yönlendiriyor yada çağırıyor. Kızımda çok yoğun dönemiydi sanırım çok hastası vardı ama şuan sakin kalabalık değil memnunum tecrübeli bir doktor.
Ama gercekten erken suan sana evet normal dogurursun diyemez cunku gidisat ve eski dikis yerinin ne kadr gerildigi inceldigi falan belirlicek cunku sezeryandan sonra karindaki dikislerin normal dogumda esneyip acilma olayi oluyorms bunu da herkesin kendi yapisi belirler karninin buyuklugu vs insallah gonlune gore olur cnmİnşallah canım ben çok araştırdım aradan çok zaman geçtiği için olabiliyormuş doktorumla konuşmak istedim ama bunu konuşmak için çok erken deyip geçiştirdi beni
Ben de aynı tarif ettiğin gibi hissediyorum. Bebişin haraketleri onlar annesiİlk gebeliğim de sorumu maruz görün benim minnak kızım sanki içerden baloncuk oluşur da sonra patlar ya öyle hafiften dokunuşlar hissediyorum bazen sanki gıdıklaniyor gibiyim bebek hareketleri böyle mi oluyor
Benim de ilk çocukta öyle dediler ye ancak bir iki daha ileri zamanlar için almıştım. Yenidoğan bir tane set almıştım. Ama daha ikinci gün alışverişe çıkıp almak zorunda kaldıkEvet bazı şeylere çok heves ediyorum mesala genelde tulumlara felan ama çok giydiremezsin hemen küçük geliyo diyolar yine de alcam
Bana test bozuk gibi geldiHamilelik var mı sizce yoksa bozuk mu test yeğenimin testi cocuk istiyor o da inşallah hamile olursa yenge yeğen hamile oluruz artık
Evet canım hatırlıyorum dinlen mutlaka çok faydası oluyor inşallah sağlıcakla tamamlayacağız gebeliğimizi. Ben hastane içinde bile yürümüyorum tekerlekli sandalyeyle çıkarıyor eşim otoparktan.Konuşmuştuk seninle benim bu haftaki ölçüm iyi çıktı şükür sarkaja gerek kalmadan tamamlarım inşallahhh ama hep uzanıyorum yemekleri bile eşim yapıyor Sağolsun sağlıkla zamanında gelsinler inşallahhh
Diyarbakır çok muhtesem devletler zaten özetlerden iyi hele lojman ici inan batının özelleriyle yarışır devlet. Lojman cikabilir bize çıkmamıştı 2.çocuk var çıkar ama. nasip kısmet çocuk doğuda çok rahat yetişiyorYa tam da yazacağımız yerler :) Diyarbakır’ı yazalım dedi eşimde baktım evler falan güzel. Lojman hiç kullanmadık şimdiye kadar eşim istemedi İstanbul’da sıkıntı lojmanlar dedi. Kullanmadık puanımız iyidir sanırım 8 senelik olduğu için. Okullar falan bile uygun TED kolejine baktım fiyatları uygun ama devlet okullarına da bakacağım. Batman’da yazalım demiştim eşime de adından dolayı sanırım gelişmiş değildir diyor :) ama herkes çok gelişmiş diyor bakalım. İnşallah ya halen gidemedik zaman geçtikçe zor gelecek. Bitirip Ege’ye gelsek ne güzel olur diyoruz.
Çok sıcak oluyor mu Mardin. Bizimde aynı senemiz inşallah oluruz biz de :) bitirmişsiniz ne güzel zaman geçiyor Zaten anlamadan. Dönüş nereye düşünüyorsunuz
Ben aldim suan 3 tane var daha alicam sonucda bu cocuk 1 gunde buyumuyo illa giyecek kuzum al bosver kustu altina yapti vs sık sık degisir ustu
Yazin sıcaginin masallahi var klimayla yatip kalkiyoruz halledilioBiz de burda lojmandayiz buranin evleri de sahane ama kiralari uctu istanbulla yarisiyor lojman sayesinde cok sukur para biriktirme sansimiz oldu kizim devlet okulunda sinifi kalabalik ama ogretmeninden inanilmaz memnumum cok sukur dönus icin de istanbul ve ankara disinda biyerler istiyorz gönlum samsun diyor ama emniyet ne der bilemeyiz
Haklısın canımbende araştırıp alırım o zaman. Evet sanırım 0-3 ay çok kullanılamıyomus 3-6 ay almak lazım
Kızlar bir şey soracağım kızımı 12 yıl önce sezeryanla dünyaya getirdim ama normal doğumu çok istiyorum aranızda önce sezeyan olup sonra normal doğum deneyimi yaşayan var mı? Ya da çevrenizde var mi? Nasıl oluyor merak ettim daha bunları konuşmak için erken ama merak ediyorum
Sezeryandan sonra normal.dogum yapanlar var ama bunu her doktor ve hastane yapmiyor once bunu yaptiracak doktor bulmaniz gerek ama bu konu arada benimde aklima geliyor acaba normal olurmu die sonra vazgeciyorumbenim sezeryana rbe karar vermsti normal dogrma sansi yok cok dar cati demisti insallah istedigin gbi olur senin
Sağol canım hepimiz sağlıcakla alalım inşallah kucağımızaservikal uzunluk için alttan muayene oluyorum daha doğru sonuç veriyor bebeği karından inceliyor. Anne karnından ziyade eğer bir sorun varsa doğum sonrası hemen müdahale edebilmeleri için önemli diye düşünüyorum bunun için yaptırıyorum. Kızımda da yaptırdım bir sorun çıkmadı kordonunda kist vardı bir dönem o da ilerleyen haftalarda geçmişti. Bende 19 Aralık için randevu aldım 22+4 günlük oluyor.
Diyarbakır çok muhtesem devletler zaten özetlerden iyi hele lojman ici inan batının özelleriyle yarışır devlet. Lojman cikabilir bize çıkmamıştı 2.çocuk var çıkar ama. nasip kısmet çocuk doğuda çok rahat yetişiyor
Babannesi evde ip varmis öylesine ordu 2 günde dogsa da giydirsemAllahım sağ sağlık hepimiz kucagimiza alalim❤
Bize hiç çıkmamıştı eşim 9 yılı bitirmek üzere 2.cocugu bekliyoruz 8yasinda kızım var. Diyarbakırın semtleri belli diclekent 75.yol ki lojman çıkar lokmanın içindeki okula gönderdim bende dışarıda oturduğum halde .TED düşünüyorum özel olursa ama bakalım bende lojman için okul varsa iyidir diye düşündüm. Daha önce lojman kullanmışmıydınız bizim de 2. Çocuk olacak gidene kadar işte çıkarsa tam zamanında olacak en azından Doğum burada olacak nasip olursa. Şu an yaşadığım semtte çok iyi ama orada daha iyi oluruz diye düşünüyorum. Evlerde güzel çok pahalı da değil ama lojmanlar daha iyi olur.
Çok teşekkür ederimÇok güzel olmuş güle güle giysinkaçıncı çocuğun senin.
Tamam canım bi bakayım o zaman Allah hepimizin gönlüne göre versinKlima çok zor benim için alerjim var hastalanıyorum direkt. Alışırız artık bir şekilde :) ben istanbulluyum ben istemiyorum geri dönmeyi :) ama bakalım hayırlısı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah istediğiniz olur. Öyle valla vizede gidemezsin diyor oturuyoruzters psikoloji çalışıyor bende diyorum ipka isteyelim gitmek istemiyor diye gönderirler :)) ben Doğuda çalışamam diye istemiyordum ama ayrıldım işten artık gidebiliriz :) evet kesin bizim içinde birikim olur birde burada çok sosyaliz ondan para durmuyor :) borsa da işlem görüyorum da öyle tutuyorum artık ama doğu işe yarayacak.
Evet canım ama hastaneye 2 takım aldım yetmedi fazlaca al bazen uzun kalınıyor bizim hastane Anadolu yakasındaydı biz Avrupa yakasındaydık ondan eve gelip gidemedik.
Canım ben 5.5 sene sezeryan Doğum yaptım bebek doğarken 6 sene olacak. Doktorumu ona göre seçtim hep normal Doğum istiyorum, doktorum ssvd destekliyor ama maliyetli oluyor biraz daha. Ssvd Facebook’ta grupta var orada doktor listesi var.
Çatı dar olanlarda normal Doğum yapabiliyor mesela annemde onlardandı ama yaptı. Önceden de bir sürü kişinin çatısı Dardır ama yaptılar Doğum sezeryan için herşeye bahane doktorlar için. Bende ssvd yapacağım inşallah.
Ben hiç olmadım 7 sene içerisinde :) öncesi Zaten bekar olmadığım için olmamıştım, sorun olur diye korkum yokta hiç olmadım nasıl bilemiyorum ama annem hep korkar o muayeneden :) bakalım normal Doğum olacak bu kez inşallah olacak mecburen ilk tecrübemi yaşayacağım :)
Çok güzel olmuş sağlıklı günlerde giysinBabannesi evde ip varmis öylesine ordu 2 günde dogsa da giydirsemAllahım sağ sağlık hepimiz kucagimiza alalim❤
Canım kendini Yormuşsundur ben yorulduğum zaman oluyor sonra uzanıyorum biraz geçiyorIyiaksamlar kizlar bugun bel agrilarim baslad7 normal adet olurmus gibi ve sag kasigim batiyo biamda agrim cogaliyo bu tarz agrilari yasayan oluyomu
Boyum kısa olduğu için kilo zaten benim için hep sıkıntı oldu hep bir diyet modundaydım şimdi böyle aldığım kiloları gördükçe üzülüyorum ister istemezCanm bende ayniym ayni gun dogurcaz hatta senle3kg almisim son 1ayda aldm ben boyumda 160 55kg ile hamile kaldm 57olmusm ilk kizimda 49kg ile hamile kalmstm 61ile dogm yaptm ilk 6ay hic kg almamstm hic gobegm bile yoktu bence yapi ile alakali
Simdi de ilk 4ay hic almadm simdi aliyorm cok da sknti degil bence kasma kendini cocuk iyi mi?kg aliyo mu? Benm bi arkadasm 20kg almisti dogumda bi kac ayda eski vucuduna dondu mankenlik yapiyodu
Benim de aklım hep orada bir de özledim de kızımı. İnşallah güzel haberler le döneriz.Detaylıya ben de çarşamba günü gideceğim heyecandan ölüyorumdoktor kontrollerinin olduğu günden önceki gece uyuyamıyorum bunun heyecanı şimdiden uykusuzluk yaptı
Dun aksam idrara cikarken sag taradim bi agiri ayaga bile kalkamadim sabah oldu gun boyu o agri ardi simdi gecti ama belim agriyo adet olucakmisim gibi anlamadim ya insallah kotu bisey yokturCanım kendini Yormuşsundur ben yorulduğum zaman oluyor sonra uzanıyorum biraz geçiyor
Benimde bugun kasigim cok agridi gece dogrulamadim bile ve suan belime vuruyo agri adet olucakmisim gibiBenim bugün çok sık ev gittim ve çok kasiklarim agriyor sizinde oylemi
Bende İkili testimde Fehmi beye gitmiştim mükemmel bi doktor kesinlikle tavsiye ederimCanım sanırım aynı yerde olacak ayrıntılı ultrasonumuzBenim doktorum da Fehmi Yazıcıoğlu’na yönlendirdi kızımda da başka bir doktor yine Fehmi Beye yönlendirmişti çok iyi bir doktor gözün kapalı güvenebilirsin yılların doktoru yani karar verirsen ne zaman gideceksin ? Ben ayın onuna randevuyu zor buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?