2021 Nisan Anneleri

Valla benimde gözüm yemedi ama fiyatı 150den başlatıyorlar onu duyunca ne len bu dedim yaparım ben bunu
Merhaba yazdıklarınızı okudum da ne kadar misafir ağırlıcaksınız ki bence siz yapabilirsiniz çok zevkli ben şimdi malzemelerini alıyorum diş kaşıyıcı emzik tutucu vs yapıcam

Kizlar iyi aksamlar benim minnagim genelde kasıkta hissediyorum butun gun ayakta calisiyorum bayada yoruluyorum onun etkisi olabilir mi yoksa boyoe olmamasi ki lazim bilemedim
Bende aynı durumdayım ailem hatta karnın alt ta senin ondan çok çabuk yorulursun falan diyorlar ve sanırım haklılar mutfakta biraz uğraşayım ağrı oluyor bir de sizde de var mı bilmiyorum ama hapşırırken alt karnım sıkışıyor sancı giriyor yani zor işimiz Allah yardımcımız olsun

Babannesi evde ip varmis öylesine ordu 2 günde dogsa da giydirsem Allahım sağ sağlık hepimiz kucagimiza alalim❤
Güle güle giysin prenses çok güzel olmuş bende iki tane ördüm ama süslemeleri bitmedi bitsin paylaşıcam ipim yetmedi
Smear testi falanda mı vermedin kadınlardan istiyorlar ben bir kere evlendikten sonra vajinal mantar olmuştum o zaman hem alttan muayene etmişti hemde mantar geçtikten sonra smear testi vermiştim ilk defa o zaman vajinal muayene olmuştum ve çok utanmıştım bir kerede doğum sonrası kontrolde doktorum istemişti o zaman verdim smear testi. Korkulacak bişey yok hele ben 2 aşılama 2 tüp bebek geçmişi olan birisi olarak baya baya alıştım Allah düşürmesin kimseyi o hallere o ayrı tabi

Benim cok beklediler sancim vs 12 saat cektim ama ne yaptilarsa acilmada ilerlemedi bebek cok yorgun dustu die ebe zaten cok zor olucak cok dar bence kendini riske atma dedi bende sezeryani kabul ettim yoksa kafadan sezeryan demediler cnm Klimali biyerde yasamak istemiosan diyarbakir mardin tarzi yerlerden uzak dur bacim anan aglar cok sicak yazin gecesi gunduzu cok zorluyo biz 5 dilekce verip kacabildik istanbuldan

Bende alim o zaman :)

Dun aksam idrara cikarken sag taradim bi agiri ayaga bile kalkamadim sabah oldu gun boyu o agri ardi simdi gecti ama belim agriyo adet olucakmisim gibi anlamadim ya insallah kotu bisey yoktur
Tamda bu anlattigini yasiyorm bugun sabahdan beri doktora sordum bugun sende bel fitigi var mi dedi bende var dedim buyuk ihtimal ondan dio bide bobregimde acilma varmis genislememi bisi dedi hamilelikde normal olmasi ama agrin gecmezse üroloji gorsun icimiz rahat etsin dedi

İnşallah bir sıkıntı yoktur böbreklerinde.

Ay ben de medipole son kez gittim geçen hafta ayrılıyorum oradan. Hem kendi doktorun kendi mesai saati dışında doğuma glemiyomuş hem de zaten tüp bebek dr uma gidiyodum. Neyse dedim başak hocayı tanıdım ona giderim ayrıntılıda bana da o kadae dediler yani bilemedim ben de. Kardeşim bezmi alemde tıp okuyo 450tl bizim okulda gel dedi ama bilemedimde neyseki Aralık sonunda gidicem ben daha vaktim var

Ben fark ücreti alarak geliyor diye biliyorum doğuma canım. Zaten benim planlı ve zorunlu sezaryen olacağı için kendi doktorum oluyor doğumda. Ama ücretleri uçuk şimdi tekrar zam gelir yılbaşından sonra
Bezmiâlemde Mehmet Serdar kütük var ona yaptırdı bir arkadaş ama önceden randevu almak gerekiyormuş ona göre ayarla kendini

Yaa benim dr hiç bi şekilde gelmiyomuş belki tüp bebek dr u diyedir bilemiyorum. Hiç sormadım medipolde ne kadar diye doğum ne kadarmış. He evet sizin için iyiymiş o zaman.
Ya eşim başak hoca iyi boşver uğraşma gidelim diye ama bilemedigimden de pek piyasayı. Bide benim de rahim boyum, ağzım vs kontrol ediliyo sürekli sen kimden aldın onu da araştırayım nasılsa benden once giidceksin belki ben de giderim. Rahim boyunu o fark etmişti Değil mi? Ona gideceksin yine??

Ya evet olabilir benimde bobregimde sorun vardi tas dusuryodum ve ilk hamileligimde bobregim agirirdi hep ama bunda aklima hic gelmedi. Cunku tam adet olucakmisim gibi bi agri beni urpetti. Aklima kotu seyler geliyo sanki dusurucekmisim gibi sacma sapan seyler. Acile gitsem diyorum alttan bakicaklar. Pazartesi artik dokotra gider7m idrar tahlili falan yapilir.

Evet bende baktığımda oraları gördüm, iyi o zaman dışında otursak bile gidebiliyorsa süper o zaman çıkarsa bende öyle yaparım.

Dun aksam idrara cikarken sag taradim bi agiri ayaga bile kalkamadim sabah oldu gun boyu o agri ardi simdi gecti ama belim agriyo adet olucakmisim gibi anlamadim ya insallah kotu bisey yoktur

Benimde belim ağrıyor normal Canım oluyor öyle ağrılar. Genelde Regl tarihine yakın ilk hamileliğimde her ay aynı ağrıları çekerdim sanki hamile değilmişimde Regl olacakmışım gibiydi.

Yorgunluk bende de oluyor ama normal artık ağırlaşma zamanlarına gidiyoruz. Benimki baya düz duruyor sanırım hem yukarıda hem aşağıda hissediyorum :)

Yok Canım vermedim hiç ama artık Doğum sonrası düzenli vermek lazım hatta rahmimi aldırma fikri var kafamda ama yaşım genç cinselliği olumsuz etkiler mi bilmiyorum. Mantarda sıkıntı Canım hep tekrarlıyor. Benim sadece Regl düzensizliği olurdu o da kist varmış ondan Doğumda onu da aldılar :) o da ultrasonla baktı her doktor. Öyle canım senin sürecinde zorludur aşılama, tüp bebek süreci zor bebeğin olacak ama sonucunu almışsın ne güzel.

İyi Canım o zaman çok duydum çatın dar sezeryan dediklerini ama senin başlamamış Doğumun. Annesinde öyle olmuş 1 gün sürmüş Doğum bebek kanala girmiş en son müdahalede edememişler bütün doktorlar toplanmış başına anlatır hep öyle :) bir de kardeşim ters gelmiş o yüzden de elleyememişler ama normal Doğum yapmış. Bebek yorgun düşmesi sonra soruna yol açıyor zorlayınca iyi olmuş aslında önemli olan sağlıkla Doğum yapabilmek ama pişmanlık duymamak.

Yerlerde yatarım öyle yapıyorum hep :))) dilekçe nasıl yaptınız Canım bizde başlayalım şimdiden :)

Evet canım tüp bebek doktoru olduğu icin farklı olabilir. Doğum ücretini sormuştuk ama net hatırlamıyorum 5 bin küsür demişlerdi o 7 bin olur kesin ben doğurana kadar
Başak hanımdan ben de memnun kalmıştım ama fiyat çok yüksek geldi. Bir de başak hanım covid olmuş 1 haftadır yokmuş 10 güne gelir dedi benim doktorum söyledi.

Evet benim ilk gebeliğimde Doç.Dr.İbrahim Kalelioğlu fark etti serviks kısalığını Allah razı olsun ondan farkedilmeseydi belkide erken doğumla bebeğimi kaybedecektim kendisi çapada çalışıyordu kızımda gittiğimde şuan devam ediyor mu bilmiyorum oradaki heyetde görevliydi aynı zamanda Prof.Dr.Recep Has var onun öğrencisi ve aynı heyetteler perinatoloji üzerine uzman deneyimli kişiler isimleri araştır ne demek istediğimi anlayacaksın zaten. Bana 3-4 sayfalık rapor,CD ve görüntüler vermişti kızımda. Aynı zamanda anlatıyor gösteriyor 40dk falan muayene sürmüştü. Şimdi pandemi dolayısıyla sadece hastayi alıyorlarmış eşime bekleme alanına da alamayacağız dediler zaten daire şeklinde muayenehane.

Sağlık sorunun mu var tahmini neden aldırıyorsun özel değilse benim bir kızım var tüp bebekle sahip olduğum çok şükür şimdi ki hamileliğim sürpriz yumurta spontan gebelik Rabbim çok büyük

Kızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz... En belirgin kasıklarıma doğru hissediyorum normal mi endişelendim de

Hadi ya araştırayım bende çok teşekür ederim yine de muayeneden sonra beni bilgilendirirsen çok sevinirim Bu arada geçen gittigimde medipolde almıyodu muayeneye benim ağrım vardı diye gitmiştim. Doktorum neyse bi postada eşine anlatma dedi öyle aldı . Hepsi nisandaki hale geri döndü. Allah yardımcımız olsun.

Sağlık sorunun mu var tahmini neden aldırıyorsun özel değilse benim bir kızım var tüp bebekle sahip olduğum çok şükür şimdi ki hamileliğim sürpriz yumurta spontan gebelik Rabbim çok büyük
Ya benim kızım da tedaviyle oldu yıllarca olmadı ikinciyi istedik tüp bebek tedavisine başladık ilk transfer kimyasal gebelik ikinci için adet olmayı beklerken sürpriz kuzum kendiliğinden geldi 12 yıl sonra gelen minik mucizem Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…