Merhaba yazdıklarınızı okudum da ne kadar misafir ağırlıcaksınız ki bence siz yapabilirsiniz çok zevkli ben şimdi malzemelerini alıyorum diş kaşıyıcı emzik tutucu vs yapıcamValla benimde gözüm yemedi ama fiyatı 150den başlatıyorlar onu duyunca ne len bu dedim yaparım ben bunu
Bende aynı durumdayım ailem hatta karnın alt ta senin ondan çok çabuk yorulursun falan diyorlar ve sanırım haklılar mutfakta biraz uğraşayım ağrı oluyor bir de sizde de var mı bilmiyorum ama hapşırırken alt karnım sıkışıyor sancı giriyor yani zor işimiz Allah yardımcımız olsunKizlar iyi aksamlar benim minnagim genelde kasıkta hissediyorum butun gun ayakta calisiyorum bayada yoruluyorum onun etkisi olabilir mi yoksa boyoe olmamasi ki lazim bilemedim
Güle güle giysin prenses çok güzel olmuşBabannesi evde ip varmis öylesine ordu 2 günde dogsa da giydirsemAllahım sağ sağlık hepimiz kucagimiza alalim❤
Smear testi falanda mı vermedinBen hiç olmadım 7 sene içerisinde :) öncesi Zaten bekar olmadığım için olmamıştım, sorun olur diye korkum yokta hiç olmadım nasıl bilemiyorum ama annem hep korkar o muayeneden :) bakalım normal Doğum olacak bu kez inşallah olacak mecburen ilk tecrübemi yaşayacağım :)
Benim cok beklediler sancim vs 12 saat cektim ama ne yaptilarsa acilmada ilerlemedi bebek cok yorgun dustu die ebe zaten cok zor olucak cok dar bence kendini riske atma dedi bende sezeryani kabul ettim yoksa kafadan sezeryan demediler cnmKlima çok zor benim için alerjim var hastalanıyorum direkt. Alışırız artık bir şekilde :) ben istanbulluyum ben istemiyorum geri dönmeyi :) ama bakalım hayırlısı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah istediğiniz olur. Öyle valla vizede gidemezsin diyor oturuyoruzters psikoloji çalışıyor bende diyorum ipka isteyelim gitmek istemiyor diye gönderirler :)) ben Doğuda çalışamam diye istemiyordum ama ayrıldım işten artık gidebiliriz :) evet kesin bizim içinde birikim olur birde burada çok sosyaliz ondan para durmuyor :) borsa da işlem görüyorum da öyle tutuyorum artık ama doğu işe yarayacak.
Evet canım ama hastaneye 2 takım aldım yetmedi fazlaca al bazen uzun kalınıyor bizim hastane Anadolu yakasındaydı biz Avrupa yakasındaydık ondan eve gelip gidemedik.
Canım ben 5.5 sene sezeryan Doğum yaptım bebek doğarken 6 sene olacak. Doktorumu ona göre seçtim hep normal Doğum istiyorum, doktorum ssvd destekliyor ama maliyetli oluyor biraz daha. Ssvd Facebook’ta grupta var orada doktor listesi var.
Çatı dar olanlarda normal Doğum yapabiliyor mesela annemde onlardandı ama yaptı. Önceden de bir sürü kişinin çatısı Dardır ama yaptılar Doğum sezeryan için herşeye bahane doktorlar için. Bende ssvd yapacağım inşallah.
Ben hiç olmadım 7 sene içerisinde :) öncesi Zaten bekar olmadığım için olmamıştım, sorun olur diye korkum yokta hiç olmadım nasıl bilemiyorum ama annem hep korkar o muayeneden :) bakalım normal Doğum olacak bu kez inşallah olacak mecburen ilk tecrübemi yaşayacağım :)
Bende alim o zaman :)Benim de ilk çocukta öyle dediler ye ancak bir iki daha ileri zamanlar için almıştım. Yenidoğan bir tane set almıştım. Ama daha ikinci gün alışverişe çıkıp almak zorunda kaldıkHergün yıkasan bile kurumuyor filan, o kadar değiştirmek gerekiyor ki beğendiklerini al bence.
Tamda bu anlattigini yasiyorm bugun sabahdan beri doktora sordum bugun sende bel fitigi var mi dedi bende var dedim buyuk ihtimal ondan dio bide bobregimde acilma varmis genislememi bisi dedi hamilelikde normal olmasi ama agrin gecmezse üroloji gorsun icimiz rahat etsin dediDun aksam idrara cikarken sag taradim bi agiri ayaga bile kalkamadim sabah oldu gun boyu o agri ardi simdi gecti ama belim agriyo adet olucakmisim gibi anlamadim ya insallah kotu bisey yoktur
İnşallah bir sıkıntı yoktur böbreklerinde.Tamda bu anlattigini yasiyorm bugun sabahdan beri doktora sordum bugun sende bel fitigi var mi dedi bende var dedim buyuk ihtimal ondan dio bide bobregimde acilma varmis genislememi bisi dedi hamilelikde normal olmasi ama agrin gecmezse üroloji gorsun icimiz rahat etsin dedi
Insallah cnm umarim fitikdan dir agrim diorm ama su tuketimim de az degil ne bileyim bisi cikmaz die dusunuyorm bebek popo ve ayaklarla sag tarafa dayanmis buyudukce zorlayacak biraz dediİnşallah bir sıkıntı yoktur böbreklerinde.
Doğru aile içine yeter onuda yapabilirimMerhaba yazdıklarınızı okudum da ne kadar misafir ağırlıcaksınız ki bence siz yapabilirsiniz çok zevkli ben şimdi malzemelerini alıyorum diş kaşıyıcı emzik tutucu vs yapıcam
Ay ben de medipole son kez gittim geçen hafta ayrılıyorum oradan. Hem kendi doktorun kendi mesai saati dışında doğuma glemiyomuş hem de zaten tüp bebek dr uma gidiyodum. Neyse dedim başak hocayı tanıdım ona giderim ayrıntılıda bana da o kadae dedilerMerhaba kızlarkontrolden çıktım bebeğim gayet iyiymis haftasıyla uyumlu 258 Gr olmuş ayakları aşağıda olduğu için orayı tekmeliyormus totosuylada kendini attırıyordu suyu gayet iyi dedi bu haftalarda suyunun iyi olması böbreklerinin çalıştığını gösterirmis. Serklajlı bir gebeyim şuan en önemlisi rahim ağzı uzunluğu bizim için o da çok iyi durumda kısalma açıklık yok dedi. Cinsiyet hâlâ aynıymış tekrar gösterdi bu değişimi hiç baksana dedi Ahmet Kaan geliyor inşallah Detaylı için fiyat aldım 875 TL dediler medipolde yaptırmicam orda
Ben fark ücreti alarak geliyor diye biliyorum doğuma canım. Zaten benim planlı ve zorunlu sezaryen olacağı için kendi doktorum oluyor doğumda. Ama ücretleri uçuk şimdi tekrar zam gelir yılbaşından sonraAy ben de medipole son kez gittim geçen hafta ayrılıyorum oradan. Hem kendi doktorun kendi mesai saati dışında doğuma glemiyomuş hem de zaten tüp bebek dr uma gidiyodum. Neyse dedim başak hocayı tanıdım ona giderim ayrıntılıda bana da o kadae dedileryani bilemedim ben de. Kardeşim bezmi alemde tıp okuyo 450tl bizim okulda gel dedi ama bilemedimde neyseki Aralık sonunda gidicem ben daha vaktim var
Yaa benim dr hiç bi şekilde gelmiyomuş belki tüp bebek dr u diyedir bilemiyorum. Hiç sormadım medipolde ne kadar diye doğum ne kadarmış. He evet sizin için iyiymiş o zaman.Ben fark ücreti alarak geliyor diye biliyorum doğuma canım. Zaten benim planlı ve zorunlu sezaryen olacağı için kendi doktorum oluyor doğumda. Ama ücretleri uçuk şimdi tekrar zam gelir yılbaşından sonra
Bezmiâlemde Mehmet Serdar kütük var ona yaptırdı bir arkadaş ama önceden randevu almak gerekiyormuş ona göre ayarla kendini
Ya evet olabilir benimde bobregimde sorun vardi tas dusuryodum ve ilk hamileligimde bobregim agirirdi hep ama bunda aklima hic gelmedi. Cunku tam adet olucakmisim gibi bi agri beni urpetti. Aklima kotu seyler geliyo sanki dusurucekmisim gibi sacma sapan seyler. Acile gitsem diyorum alttan bakicaklar. Pazartesi artik dokotra gider7m idrar tahlili falan yapilir.Tamda bu anlattigini yasiyorm bugun sabahdan beri doktora sordum bugun sende bel fitigi var mi dedi bende var dedim buyuk ihtimal ondan dio bide bobregimde acilma varmis genislememi bisi dedi hamilelikde normal olmasi ama agrin gecmezse üroloji gorsun icimiz rahat etsin dedi
Bize hiç çıkmamıştı eşim 9 yılı bitirmek üzere 2.cocugu bekliyoruz 8yasinda kızım var. Diyarbakırın semtleri belli diclekent 75.yol ki lojman çıkar lokmanın içindeki okula gönderdim bende dışarıda oturduğum halde .
Çok teşekkür ederim
Dun aksam idrara cikarken sag taradim bi agiri ayaga bile kalkamadim sabah oldu gun boyu o agri ardi simdi gecti ama belim agriyo adet olucakmisim gibi anlamadim ya insallah kotu bisey yoktur
Bende aynı durumdayım ailem hatta karnın alt ta senin ondan çok çabuk yorulursun falan diyorlar ve sanırım haklılar mutfakta biraz uğraşayım ağrı oluyor bir de sizde de var mı bilmiyorum ama hapşırırken alt karnım sıkışıyor sancı giriyor yani zor işimiz Allah yardımcımız olsun
Güle güle giysin prenses çok güzel olmuşbende iki tane ördüm ama süslemeleri bitmedi bitsin paylaşıcam ipim yetmedi
Smear testi falanda mı vermedinkadınlardan istiyorlar ben bir kere evlendikten sonra vajinal mantar olmuştum o zaman hem alttan muayene etmişti hemde mantar geçtikten sonra smear testi vermiştim ilk defa o zaman vajinal muayene olmuştum ve çok utanmıştım bir kerede doğum sonrası kontrolde doktorum istemişti o zaman verdim smear testi. Korkulacak bişey yok hele ben 2 aşılama 2 tüp bebek geçmişi olan birisi olarak baya baya alıştım Allah düşürmesin kimseyi o hallere o ayrı tabi
Benim cok beklediler sancim vs 12 saat cektim ama ne yaptilarsa acilmada ilerlemedi bebek cok yorgun dustu die ebe zaten cok zor olucak cok dar bence kendini riske atma dedi bende sezeryani kabul ettim yoksa kafadan sezeryan demediler cnmKlimali biyerde yasamak istemiosan diyarbakir mardin tarzi yerlerden uzak dur bacim anan aglar cok sicak yazin gecesi gunduzu cok zorluyo biz 5 dilekce verip kacabildik istanbuldan
Evet canım tüp bebek doktoru olduğu icin farklı olabilir. Doğum ücretini sormuştuk ama net hatırlamıyorum 5 bin küsür demişlerdi o 7 bin olur kesin ben doğurana kadarYaa benim dr hiç bi şekilde gelmiyomuş belki tüp bebek dr u diyedir bilemiyorum. Hiç sormadım medipolde ne kadar diye doğum ne kadarmış. He evet sizin için iyiymiş o zaman.
Ya eşim başak hoca iyi boşver uğraşma gidelim diye ama bilemedigimden de pek piyasayı. Bide benim de rahim boyum, ağzım vs kontrol ediliyo sürekli sen kimden aldın onu da araştırayım nasılsa benden once giidceksin belki ben de giderim. Rahim boyunu o fark etmişti Değil mi? Ona gideceksin yine??
Sağlık sorunun mu var tahmini neden aldırıyorsun özel değilseYok Canım vermedim hiç ama artık Doğum sonrası düzenli vermek lazım hatta rahmimi aldırma fikri var kafamda ama yaşım genç cinselliği olumsuz etkiler mi bilmiyorum. Mantarda sıkıntı Canım hep tekrarlıyor. Benim sadece Regl düzensizliği olurdu o da kist varmış ondan Doğumda onu da aldılar :) o da ultrasonla baktı her doktor. Öyle canım senin sürecinde zorludur aşılama, tüp bebek süreci zor bebeğin olacak ama sonucunu almışsın ne güzel.
Hadi ya araştırayım bende çok teşekür ederim yine de muayeneden sonra beni bilgilendirirsen çok sevinirimEvet canım tüp bebek doktoru olduğu icin farklı olabilir. Doğum ücretini sormuştuk ama net hatırlamıyorum 5 bin küsür demişlerdi o 7 bin olur kesin ben doğurana kadar
Başak hanımdan ben de memnun kalmıştım ama fiyat çok yüksek geldi. Bir de başak hanım covid olmuş 1 haftadır yokmuş 10 güne gelir dedi benim doktorum söyledi.
Evet benim ilk gebeliğimde Doç.Dr.İbrahim Kalelioğlu fark etti serviks kısalığını Allah razı olsun ondan farkedilmeseydi belkide erken doğumla bebeğimi kaybedecektimkendisi çapada çalışıyordu kızımda gittiğimde şuan devam ediyor mu bilmiyorum oradaki heyetde görevliydi aynı zamanda Prof.Dr.Recep Has var onun öğrencisi ve aynı heyetteler perinatoloji üzerine uzman deneyimli kişiler isimleri araştır ne demek istediğimi anlayacaksın zaten. Bana 3-4 sayfalık rapor,CD ve görüntüler vermişti kızımda. Aynı zamanda anlatıyor gösteriyor 40dk falan muayene sürmüştü. Şimdi pandemi dolayısıyla sadece hastayi alıyorlarmış eşime bekleme alanına da alamayacağız dediler zaten daire şeklinde muayenehane.
Ya benim kızım da tedaviyle oldu yıllarca olmadı ikinciyi istedik tüp bebek tedavisine başladık ilk transfer kimyasal gebelik ikinci için adet olmayı beklerken sürpriz kuzum kendiliğinden geldiSağlık sorunun mu var tahmini neden aldırıyorsun özel değilsebenim bir kızım var tüp bebekle sahip olduğum çok şükür şimdi ki hamileliğim sürpriz yumurta spontan gebelik Rabbim çok büyük
KesinlikleDoğru aile içine yeter onuda yapabilirimÇünkü fiyatlar fahiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?