2021 Nisan Anneleri

Ben ilk hamileligimde hicbir asi olmadim ama bunda doktorum grip asisi önerdi bilmiyorum kararsizim vurdursammi bilmiyorum. Gelecek haftaya seker yüklemesi var o güne kadar karar vermem lazim.
Özellikle bu sene gebelere grip aşısı öneriyorlarmış haberlerde dinlemiştim ama doktor herhangi bir şey demedi. Bir dönem alerjim vardı benim o zaman grip aşısı oluyordum baş ağrısı çok yapıyordu

Kızlar merhaba. Bugün moralim aşırı bozuk belki bana moral verirsiniz
Ben bugün uykuyu baya fazla kaçırmışım hiç yapmayacagim birseydi gece 12 den öğlen 12 ye kadar uyudum. Kalkınca da haliyle çok acikmistim ve kendime çok kızdım nasıl bir annesin bu saate kadar bebeğini aç biraktin diye sabahtan beri üzülüyorum ağlıyorum bir kere moral düşünce zaten aklıma her geldiğinde ağlıyorum
E birde her gün çok hareketli olan bebeğim bugun çok az hareket etti korktum da herhangi bir ağrım sizim yok ama gün içinde çok az hareket etti bebeğim normalde yemeklerden sonra güçlü tekmeler atar ama bugün hafif
Kısacası moralim çok bozuk....

Iyi de kuzum kendini bosa uzuyosun bebek senden besleniyo derken sen yemek yersen doyuyo anlaminda degil ben gunde 2 ögun besleniyorm atayim kendimi ozmn bebek öldu aclikdan Uzme kendini o senin depolari kemiriyo rahat ol ben 12 de kahvalti yaptigim oluyo 9nda da ama aksam 6 dan sonra hic yemek yemiorm ve gece 2 de yatiorm uyuyamafigim icn ama bebegin gelisimi gayet iyi cok sukur

Kıyamam ya hormonlar tavan tabi üzülme lütfen hergün aynı şekilde hareket edecekler diye birşey yok tatlı biseyler ye uzan o zaman hissedersin bence. Hem sen uyudun diye o aç kalmaz ki o sendeki kanı vitamini ne var ne yok sömürüyor onlar tahmin ettiğimizden çok daha güçlü annesi

Bende aynı saatlerde yatıyorum 11i buluyor kahvaltı yapmam normal yani sıkma canını boşuna

Evett haklısın biliyorum aslında bende bunu ama gel de vicdanıma anlat ilk kez bu kadar duygusallastim
Hem de nasıl tavan...sürekli ağlama isteğim var ilk kez bu kadar yoğun hissediyorum duygusallığı..valla sömürsün razıyım . Ben de biliyorum aslında bunu ama işte değişik bir duygu yaşıyorum hareketleri de azaldığı için bugün .

32.haftadan once hareket sayisinin az veya cok onemi yok dedi doktor suan takip etme dedi benim hergun hareket etmiyor yada ben her gun hissedemiorm bilmiorm uyumak dinlenmekde bebegine cok iyi geliyor cok uyudugunda oyle teselli et kendini

Bende iki hamileliğimde Fehmi Yazıcıoğlu na gittim. Hem çok iyi bir doktor hem de fiyat olarak uygun yapıyor. 450 tl, fotoğraf ve video ekstra fiyat. Ben kartla ödediğim için fotoğrafla 500 tl gibi bir sey ödedim.
Randevunu mümkünse en erken saatlere almani tavsiye ederim.
Zevkin çok güzel, nerden bu miniklerin tokası

32.haftadan once hareket sayisinin az veya cok onemi yok dedi doktor suan takip etme dedi benim hergun hareket etmiyor yada ben her gun hissedemiorm bilmiorm uyumak dinlenmekde bebegine cok iyi geliyor cok uyudugunda oyle teselli et kendini
Ben dün hiç hissetmedim mesela.Sabah kalkıp pankek yaptım sürdüm nutellayı sürdüm balı kaymağı 1 saat sonra hoplamaya başladı

Sağol cnm miniklerin tokası instadan sayfayı atıyorum

Eklentiler

• 5B790981-CDF2-4E46-9BB4-4ECBFE5858D8.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ben ilk kızımda çok yaptım o hatayı yok hareket etmedi bilmem ne diye soluğu gece yarısı acillerde alırdım tabi acil attan muayene ederdi yatırırdı filan sonra kendi doktorum bana bir kızdı saçmalıyorsun artık bu nanemollalık böle her önüne gelen yere gidip ellet sen birşey olursa sorumluluk senin dedi tokat gibiydi o gündür asla takmam şuanda takmıyorum kasıklarım ağrıyor diyorum iş yapmaktan kemikler batıyor diyorum bazen hareket etmiyor düşünmüyorum zaten büyük kızla ilgilenmekten garibim aklıma gelmiyor demem o ki yapmayın Allaha emanet onlar Eşim bile bu gebeliğin ne kdr güzel rahat geçiyor senin diyor üçüncü bile düşünürüz böle geçerse diyor cinsel olarakta gayet rahat geçiyor hatta libidomu bile yükseltti eşim halinden çok memnun keşke hep hamile olsan diyor deli

Allah seni ya bende bugun uzulmustum hareketi az diye ama suan yorumlari okuyunca rahatladim yarin detaylim var bende doktora dicem normal dogum istiyorum iliski ne derece etkiler cunku bizde bastan beri iliski yok dogumu bahane edip sorucam

Allah seni ya bende bugun uzulmustum hareketi az diye ama suan yorumlari okuyunca rahatladim yarin detaylim var bende doktora dicem normal dogum istiyorum iliski ne derece etkiler cunku bizde bastan beri iliski yok dogumu bahane edip sorucam
Aaaa ben ilk gebeliğimde de hep ilişkiye devam ettim hatta benim gebelikte ilişki süper gidiyor libidom yükseliyor ama Doğumdan sonra asla dokundurtmuyorum kendime yok sütüm aktı yok bebek uyanacak diye eşim onu bildiği için kara kara düşünüyor ondan diyor hep hamile olsan enerjin tavan ve bu sebeple açılmam kolay oldu doğumum da çok kolaydı inşallah bu seferde böyle olur hatta doğumdan sonra çok sitem etmişti eşim hamileyken kullandın beni doğurdun unuttun ogünleri bende emzirme dönemi bitene kdr lanet bişi oluyorum o dönemde 2yıl

Haha benim dusuklerim var bundan once bide bu gebeligimin basinda lekelerim oldu domtor iliski yasak dedi simdi abi kardes gibiyiz bana bazen dostum kizim falan diyo dedim hee dostun kizin olurum tabi bu surecte oyle deme lazim olurum bigun diyorum yarin unutmazsam sorucam ya bakalim normal doguma etkisi varmis diyolar bakalim

Peki sıklığı nasıl olmalı acaba bende normal doğum için ilişki iyiymiş diye duydumm bu yüzden istiyorum açıkcasıı :)

En iyisini yapıyosun aslında ama bir cocugun daha olması da büyük etken bence ya o libido artısı bende de var ama bende eşimde korkuyoruz doktorda hiç bunla ilgilş yorum yapmadı. 8haftalıkken sormuştum ben simdilik olmasın yerleşme asamasındalar ikiz bide demişti sonra bida bizde korktuk bem geçen sorucam doktora dedim sorma hayır yapabilirsiniz desede yapamayız dedi yani şuan eşim bana hiç o sekılde bakmıyor içinde olduklarını bilerek o şekilde yaklasamam bu göbeğinle tarzı bişey dedi gecen hatta. Bende hala laf sokuyorum biraz kalbimde kırılmıs olabilir. Ama o ısrarla ben o niyetle demedim cocuklar varken orda adapte olamıyorum dedi. Nekadar hamilelikte doktor bişey görmedigi surece sıkıntı yok desemde etkili olmadı gerci ikiz oldugu icin bende cekinmiyo degılım ama nebileyim suan insan daha farklı oluyor sanırım

Peki sıklığı nasıl olmalı acaba bende normal doğum için ilişki iyiymiş diye duydumm bu yüzden istiyorum açıkcasıı :)
Valla normalde çok üşengecimdir gebelikten önce mırın kırın yapardım 1ay olmadığı olurdu, şimdi haftada en fazla iki ama mutlaka haftada bir oluyor hatta ilişki olduğu gün rahim kasılmasından mı ne bebek daha hareketli oluyor etkiliyor sanki ilişki kan akışını, benim doğumumu etkiledi kesi çok az oldu bende tırnak ucu kadardı hatta ona bağlıyorum ben doktorlarım hep ilişki için devam dedi sıkıntı yok her zamanki gibi davranın dedi, ama bende rahim kısalıpı düşük vs olmadığı içinde olabilir doktorunuz sıkıntı yok derse devam edin bence bebeğede etkisi var

Biz ilk baslar da cekindik biraz çünkü öncesinde bi düşüğüm var ama sonra devam ettik. Umarım faydası olur

Bazı erkeklerde o düşünce oluyor eşimde olmadı hiç hatta kızardım bende bazen ya hamilesin vs de diye dalga geçerdim, ama doktor güvencesi aldığı içinde olabilir tabi

Biz ilk baslar da cekindik biraz çünkü öncesinde bi düşüğüm var ama sonra devam ettik. Umarım faydası olur
Biz sorduk 12hafta itibariyle sorduk doktor yo yo devam tabiki olağan şekilde devam dedi ogündür egzersiz gibi haftada bir oluyor ama kanama vs bişi yaşamadığım için rahatız sizde doktora danışın yönlendirirler geneli devam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…