2021 Nisan Anneleri

Benim eşim de aşırı korkuyor birliktelikten başlarda benim libido tavandı adamı ikna ediyordum ama artık biz de kardeş kardeş takılıyoruz Bi taraftan da korkmuyor değilim doğumdan sonra eskiye dönemezsek eşim benden soğursa diye bir de galiba anne olunca eşini kutsal görme durumu oluyormuş erkeklerde inşallah ilişkimizde sorun yaşamayız

Benimki de riskli gebelik benim kanamam bile yoktu ama yasaktı başta.sonrasında da doktora sormadım.O da birşey söylemedi 20 haftadır hiç olmadı.Eşime diyorum yapsak mı ki diye çocuğumdan utanırım diyor deli mi ne

Ya sorma Canım bu konu da bende muzdaribim aynı korkuları taşıyorum çünkü eşim ilk oğlumda böyle değildi devam etti hep ama bu hamileliğimde çok hassas eskiye dönemezsek diye korkmuyor değilim bakalım ne olacak.
Bir de beni ikna ediyor ilk çocukta da yapmamıştık diye nasıl kurduysa kafasında :))

Bisi diyim mi benim zaten tansiyonum düşüktür asla ne baklava ne şekerli şeyler yiyemem şeker yüklenmesinde beynim dönmüştü ölüyordum 22 yaşında bunda herhalde oracıkta mezarımı kazdiririm

Benimde hep düşüyor şeker yüklemesi çok kötü yaptı beni de oğlumda hangi ara yaptırdım hiç anlamadım, yaptırmayacağım diyordum bi an da yaptık ama ölüyordum resmen baygınlık geçirdim hayatta yaptırmam

Sağol kuzum :) öyle oldu sanırım :)) iki erkekle hayatımıza devam edeceğiz artık. Neyse ki ayrı oda ve kıyafet masrafım olmayacak
Bende ikinci kızda aman en azından kıyafet masrafı olmayacak diyordum Halbuki erkek kıyafetlerindeydi gözüm sağlıklı olsunlar nasip öleymiş

Ya benim gebelikten sonra 2yıl çok zorlanıyorum emzirdiğim için tiksiniyorum ilişkiden ilk kızımda çok yaşadım çok zorlandım kendimi süt kokulu yapış yapış hissettim hep ne zaman 24ay sonra emzirme bitti normale döndüm eşim kendini ona hazırlıyor şimdi umarım bu defa 2yıl sürmez o pskolojim

Bende ikinci kızda aman en azından kıyafet masrafı olmayacak diyordum Halbuki erkek kıyafetlerindeydi gözüm sağlıklı olsunlar nasip öleymiş

Erkek kıyafetlerinde nasıl gözün ya hiç bir şey yok ki :) bende kıyafetlere üzülüyorum çok güzel kız kıyafetleri

Bazı erkeklerde o düşünce oluyor eşimde olmadı hiç hatta kızardım bende bazen ya hamilesin vs de diye dalga geçerdim, ama doktor güvencesi aldığı içinde olabilir tabi
Evet hamilelikte bir çok erkekte oluyormus ama benim eşimin söyleyiş tarzı da beni üzdü sanki yada ben cok hassas olduğumdan öyle algıladım

Ben bir de o duruma gelirsem eşimle iyice kanka olacağız Hamilelik bir de üstüne emzirme

Erkek kıyafetlerinde nasıl gözün ya hiç bir şey yok ki :) bende kıyafetlere üzülüyorum çok güzel kız kıyafetleri
O yokluktan kaynaklı bende pembelere doyunca eteğe tütüye tokaya gözüm erkek papyonu şortu gömleklerinde o elindekine doğmandan cnm şimdi gözüm hep erkek reyonlarında papyonlrda

Bende çekik gördüm :) benimde eşimin gözü çekik oğlumun olmadı bakalım bu kime benzeyecek :) baktık renkli ile ama eli ile yüzünü kapatmıştı
Hayirlisi bakalim dort gozle bekliyorum valla kizim babasina benziyor sarisin mavi gozlu ultrason fotosunda kizima benzettik bizde ama bakalim

2 yıl mı emzireceksiniz ben sütüm gelmesi için uğraşacağım ama 2 yıl düşünmüyorum bakalım ne olacak

Evet hamilelikte bir çok erkekte oluyormus ama benim eşimin söyleyiş tarzı da beni üzdü sanki yada ben cok hassas olduğumdan öyle algıladım
O bizim hassaslığımızdan cnm bazen ben istediğim halde ağlıyorum hiç bu kadın hamile deniyon düşünmüyon kendini düşünüyon diye olsada ağlıyoruz olmasada gebelik hormonları

Sadece birkere yaptık bizde doktora sormadan daha 6–7haftalıkken korka korka oldu oda sonra bida yok. Off benimkide öyle cocuklar rahatsız olur diyor sacmalama onlar anlamıyor kesenin içinde hem ben iyi hissedince onlarda iyi oluyormus diyorum tövbe tövbee diyo

Hayirlisi bakalim dort gozle bekliyorum valla kizim babasina benziyor sarisin mavi gozlu ultrason fotosunda kizima benzettik bizde ama bakalim

Benim babamda öyleydi ama hiç bir çocuğu adama benzemiyor sarışın mavi göz baskın olmuyor ama çok tatlı oluyor bebekler olabilir de nazar boncuğu gibi maşallah

O bizim hassaslığımızdan cnm bazen ben istediğim halde ağlıyorum hiç bu kadın hamile deniyon düşünmüyon kendini düşünüyon diye olsada ağlıyoruz olmasada gebelik hormonları
Muhtemelen benden kaynaklı amaolsun oda birazdaha düşünceli olsunseninki de iyiymiş canım ah bu hormonlar ne hale sokuyor bizi ya. Ama düşününce böyleykende begenilmek istenmek hosuna gider oda etkili olur bi kadında libido artısında diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…