Benimki de riskli gebelik benim kanamam bile yoktu ama yasaktı başta.sonrasında da doktora sormadım.O da birşey söylemediEn iyisini yapıyosun aslında ama bir cocugun daha olması da büyük etken benceya o libido artısı bende de var ama bende eşimde korkuyoruz doktorda hiç bunla ilgilş yorum yapmadı. 8haftalıkken sormuştum ben simdilik olmasın yerleşme asamasındalar ikiz bide demişti sonra bida bizde korktuk bem geçen sorucam doktora dedim sorma hayır yapabilirsiniz desede yapamayız dedi yani şuan eşim bana hiç o sekılde bakmıyor içinde olduklarını bilerek o şekilde yaklasamam bu göbeğinle tarzı bişey dedi gecen hatta. Bende hala laf sokuyorum biraz kalbimde kırılmıs olabilir. Ama o ısrarla ben o niyetle demedim cocuklar varken orda adapte olamıyorum dedi. Nekadar hamilelikte doktor bişey görmedigi surece sıkıntı yok desemde etkili olmadı gerci ikiz oldugu icin bende cekinmiyo degılım ama nebileyim suan insan daha farklı oluyor sanırım
Sağlıkla gelsin paşaaabu sene erkek senesi kesinlikle
Benim eşim de aşırı korkuyor birliktelikten başlarda benim libido tavandı adamı ikna ediyordum ama artık biz de kardeş kardeş takılıyoruzBi taraftan da korkmuyor değilim doğumdan sonra eskiye dönemezsek eşim benden soğursa diye bir de galiba anne olunca eşini kutsal görme durumu oluyormuş erkeklerde inşallah ilişkimizde sorun yaşamayız
Ozamn benziyor senin deyiminle benim gozlerimde çekikMasallah kiz oglusun cekik gözlümü olacak ayy artik pozda veriyolar sanki dogumdan sonra cekilmis gibi masallah
Bisi diyim mi benim zaten tansiyonum düşüktür asla ne baklava ne şekerli şeyler yiyemem şeker yüklenmesinde beynim dönmüştü ölüyordum 22 yaşında bunda herhalde oracıkta mezarımı kazdiririm
Benim eşim de aynı bildiğin utanıyor çocuktan sankiBenimki de riskli gebelik benim kanamam bile yoktu ama yasaktı başta.sonrasında da doktora sormadım.O da birşey söylemedi20 haftadır hiç olmadı.Eşime diyorum yapsak mı ki diye çocuğumdan utanırım diyor deli mi ne
Ozamn benziyor senin deyiminle benim gozlerimde çekik
Bende ikinci kızda aman en azından kıyafet masrafı olmayacak diyordumSağol kuzum :) öyle oldu sanırım :)) iki erkekle hayatımıza devam edeceğiz artık. Neyse ki ayrı oda ve kıyafet masrafım olmayacak
Ya benim gebelikten sonra 2yıl çok zorlanıyorum emzirdiğim için tiksiniyorum ilişkiden ilk kızımda çok yaşadım çok zorlandım kendimi süt kokulu yapış yapış hissettim hep ne zaman 24ay sonra emzirme bitti normale döndüm eşim kendini ona hazırlıyor şimdi umarım bu defa 2yıl sürmez o pskolojimBenim eşim de aşırı korkuyor birliktelikten başlarda benim libido tavandı adamı ikna ediyordum ama artık biz de kardeş kardeş takılıyoruzBi taraftan da korkmuyor değilim doğumdan sonra eskiye dönemezsek eşim benden soğursa diye bir de galiba anne olunca eşini kutsal görme durumu oluyormuş erkeklerde inşallah ilişkimizde sorun yaşamayız
Bende ikinci kızda aman en azından kıyafet masrafı olmayacak diyordumHalbuki erkek kıyafetlerindeydi gözüm sağlıklı olsunlar nasip öleymiş
Evet hamilelikte bir çok erkekte oluyormus ama benim eşimin söyleyiş tarzı da beni üzdü sanki yada ben cok hassas olduğumdan öyle algıladımBazı erkeklerde o düşünce oluyor eşimde olmadı hiç hatta kızardım bende bazen ya hamilesin vs de diye dalga geçerdim, ama doktor güvencesi aldığı içinde olabilir tabi
Ben bir de o duruma gelirsem eşimle iyice kanka olacağızYa benim gebelikten sonra 2yıl çok zorlanıyorum emzirdiğim için tiksiniyorum ilişkiden ilk kızımda çok yaşadım çok zorlandım kendimi süt kokulu yapış yapış hissettim hep ne zaman 24ay sonra emzirme bitti normale döndüm eşim kendini ona hazırlıyor şimdi umarım bu defa 2yıl sürmez o pskolojim
O yokluktan kaynaklı bende pembelere doyunca eteğe tütüye tokaya gözüm erkek papyonu şortu gömleklerinde o elindekine doğmandan cnmErkek kıyafetlerinde nasıl gözün ya hiç bir şey yok ki :) bende kıyafetlere üzülüyorum çok güzel kız kıyafetleri
Hayirlisi bakalim dort gozle bekliyorum valla kizim babasina benziyor sarisin mavi gozlu ultrason fotosunda kizima benzettik bizde ama bakalimBende çekik gördüm :) benimde eşimin gözü çekik oğlumun olmadı bakalım bu kime benzeyecek :) baktık renkli ile ama eli ile yüzünü kapatmıştı
Ya benim gebelikten sonra 2yıl çok zorlanıyorum emzirdiğim için tiksiniyorum ilişkiden ilk kızımda çok yaşadım çok zorlandım kendimi süt kokulu yapış yapış hissettim hep ne zaman 24ay sonra emzirme bitti normale döndüm eşim kendini ona hazırlıyor şimdi umarım bu defa 2yıl sürmez o pskolojim
O bizim hassaslığımızdan cnm bazen ben istediğim halde ağlıyorum hiç bu kadın hamile deniyon düşünmüyon kendini düşünüyon diyeEvet hamilelikte bir çok erkekte oluyormus ama benim eşimin söyleyiş tarzı da beni üzdü sanki yada ben cok hassas olduğumdan öyle algıladım
Sadece birkere yaptık bizde doktora sormadan daha 6–7haftalıkken korka korka oldu oda sonra bida yok. Off benimkide öyle cocuklar rahatsız olur diyor sacmalama onlar anlamıyor kesenin içinde hem ben iyi hissedince onlarda iyi oluyormus diyorum tövbe tövbee diyoBenimki de riskli gebelik benim kanamam bile yoktu ama yasaktı başta.sonrasında da doktora sormadım.O da birşey söylemedi20 haftadır hiç olmadı.Eşime diyorum yapsak mı ki diye çocuğumdan utanırım diyor deli mi ne
Hayirlisi bakalim dort gozle bekliyorum valla kizim babasina benziyor sarisin mavi gozlu ultrason fotosunda kizima benzettik bizde ama bakalim
Muhtemelen benden kaynaklı amaolsun oda birazdaha düşünceli olsunO bizim hassaslığımızdan cnm bazen ben istediğim halde ağlıyorum hiç bu kadın hamile deniyon düşünmüyon kendini düşünüyon diyeolsada ağlıyoruz olmasada gebelik hormonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?