2021 Nisan Anneleri

Ben ilk gebeligimds 3 doz yaptirdim keske 5 e tamamlasaydim soylemediler bir daha gerekmezmis doktorumda oyle soyledi.
Seker yuklemesinide yaptiricam arkadasim sirf oyle denio die yaptirmak istemedi yalvar yakar yaptirdik oyle bi seker ciktiki aylarca anca topladilar bebk icin ciddi risk.Herntur tatliyi yiyoruz cok zor olmamali 50 ml seker ki gunluk daha fazlasini tuketiyoruz.O yuzden ikisinide yapturicam.Risk almak ii deil bence

Tiriodim normal değere düşmek bilmiyor 100mg başlıyorum
Canım ilaçların mg yetersiz geliyor aslında çok düşükten başlattılar sana ben Bahadır tiroit haşimato hastasıyım 175 mg içiyorum merak etme yeterli ilaç dozu olursa hemen düşüyor sabahları aç karnına almaya özen göster çok önemli 1 saat birşeyler tüketme üstüne

Şeker yüklemesini ilk çocuğumda yaptırdım şükür bir sorun da çıkmadı.. Bunda da yaptıracağım dediğimde işyeri hekimi tetenozu yaptır şeker yüklemesini yaptırma dedi.. Her doktor da ayrı bir şey söylüyor arkadaş..

Kızlar bu şeker yuklemesini bendenikk gebeligimde yaptırdım ama o şekerli icecegi çok zor içtim aç karına iciriyorlar afedersiniz benim bitirmemle kusmam bir oldu ve yükleme iptal oldu açlık tokluk şekerine baktılar sadece o da biraz sınırda çıktı 15 gün sonra tekrar açıklık tokluk baktırdım normal çıkmıştı şimdi ben ne yapıcam normalde de gazlı içecek hiç sevmem icemem o da aynı elmalı soda gazoz gibi biseydi

Enteresan da beni hiç etkilememişti o şeyin tadı.. Her şey de normal çıkmıştı.. Ama şekerli içmeyi bıraktığımdanmıdır nedir artık kola fanta gibi şeyleri de içemiyorum meyve suyu bile ağır geliyor. Bakalım bu sefer nasıl olacak.

Ya ne güzel.. ama ben dedigim gibi hiç sevmem o tarz şeyleri ve gerçekten aç karına hiç çekilmiyor kendimi zorlayarak bitirdim heh dedim şimdi kan veririm ama malesef veremeden çıkarttım şimdi doktor yapalım diyecek yine ama önce açlık tokluk şekerine baktirsam olmaz mı acaba illa o içeceği içmem gerekir mi

Bizim işyeri hekimi eğer doktorun çok titiz ise şeker yüklemesi istemiyorum dediğinde kandan bakılacak 3 değer var onları bilgisayarda bir tablo var oraya işleyince de aynı değerlendirme yapılıyor dedi.Aama bunu ben doktoruma akıl veriyormuş gibi nasıl söyliim dedim :)

Bunu ilk defa duydum zaten o zaman iptal olunca hemşire doktoru aramıştı o da açlık tokluk bakılsın o zaman dedi açlık iyiydi de tokluk sınırda çıkmıştı hatta gözüm karardı bayılacaktim kötü oldum baya Allah'tan tek gitmemistim zor kendime geldim

Canım ona aşırı dikkat ediyorum sabah 1 saat önceden alıyorum. Ama bende öyle düşünüyorum birden çok yüksekle başlamak istemediler sanırım ama az geliyo demek ki inşallaj 100mgla istenilen seviyeye iner

Kaçıncı haftada yapıyorlar onu? Yine randevu almak mı gerekiyo önceden

Ben yakın zaman da gitmek istemiyodumm aslında virüsten dolayı neye bakılıyor peki içecek içiyoruz sadece öyle mi
Daha önce hiç yaptırmadım aynı senin gibi korkuyorum umarım güzel bir içecek falandır.Ama bana aç gel demediler şu an almanyadayım burada farklı mı yapılıyor bilmiyorum.Sanırım kan da alacaklar.Ben bi detaylıyı hayırlısıyla atlatayım da sonra onun stresine gircem canım

Aynısını ilk hamileliğim de yaşıyordum eşim elini koyunca duruyordu :)

Ben ikisini de yaptırmayacağım oğlumda da yaptırmadım

Valla normal şartlar da gidilir de. Bizde vaka patladı insan ister istemez korkuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…