Yaparlar sanirim asilar icin illa bi hafta yok sadece ilk dozu icin 16.haftayi gecmek lazim kesin onu biliyormHaklısın canım.. Sağlık ocağını arayacağım bakalım ne diyecekler..23. haftadayım ilk dozu yaparlarmı acep.
Canım ilaçların mg yetersiz geliyor aslında çok düşükten başlattılar sana ben Bahadır tiroit haşimato hastasıyım 175 mg içiyorum merak etme yeterli ilaç dozu olursa hemen düşüyor sabahları aç karnına almaya özen göster çok önemli 1 saat birşeyler tüketme üstüneTiriodim normal değere düşmek bilmiyor 100mg başlıyorum
Şeker yüklemesini ilk çocuğumda yaptırdım şükür bir sorun da çıkmadı.. Bunda da yaptıracağım dediğimde işyeri hekimi tetenozu yaptır şeker yüklemesini yaptırma dedi.. Her doktor da ayrı bir şey söylüyor arkadaş..Ben ilk gebeligimds 3 doz yaptirdim keske 5 e tamamlasaydim soylemediler bir daha gerekmezmis doktorumda oyle soyledi.
Seker yuklemesinide yaptiricam arkadasim sirf oyle denio die yaptirmak istemedi yalvar yakar yaptirdik oyle bi seker ciktiki aylarca anca topladilar bebk icin ciddi risk.Herntur tatliyi yiyoruz cok zor olmamali 50 ml seker ki gunluk daha fazlasini tuketiyoruz.O yuzden ikisinide yapturicam.Risk almak ii deil bence
Enteresan da beni hiç etkilememişti o şeyin tadı.. Her şey de normal çıkmıştı.. Ama şekerli içmeyi bıraktığımdanmıdır nedir artık kola fanta gibi şeyleri de içemiyorum meyve suyu bile ağır geliyor. Bakalım bu sefer nasıl olacak.Kızlar bu şeker yuklemesini bendenikk gebeligimde yaptırdım ama o şekerli icecegi çok zor içtim aç karına iciriyorlar afedersiniz benim bitirmemle kusmam bir oldu ve yükleme iptal oldu açlık tokluk şekerine baktılar sadece o da biraz sınırda çıktı 15 gün sonra tekrar açıklık tokluk baktırdım normal çıkmıştı şimdi ben ne yapıcamnormalde de gazlı içecek hiç sevmem icemem o da aynı elmalı soda gazoz gibi biseydi
Ya ne güzel.. ama ben dedigim gibi hiç sevmem o tarz şeyleri ve gerçekten aç karına hiç çekilmiyor kendimi zorlayarak bitirdim heh dedim şimdi kan veririm ama malesef veremeden çıkarttım şimdi doktor yapalım diyecek yine ama önce açlık tokluk şekerine baktirsam olmaz mı acaba illa o içeceği içmem gerekir miEnteresan da beni hiç etkilememişti o şeyin tadı.. Her şey de normal çıkmıştı.. Ama şekerli içmeyi bıraktığımdanmıdır nedir artık kola fanta gibi şeyleri de içemiyorum meyve suyu bile ağır geliyor. Bakalım bu sefer nasıl olacak.
Bizim işyeri hekimi eğer doktorun çok titiz ise şeker yüklemesi istemiyorum dediğinde kandan bakılacak 3 değer var onları bilgisayarda bir tablo var oraya işleyince de aynı değerlendirme yapılıyor dedi.Aama bunu ben doktoruma akıl veriyormuş gibi nasıl söyliim dedim :)Ya ne güzel.. ama ben dedigim gibi hiç sevmem o tarz şeyleri ve gerçekten aç karına hiç çekilmiyor kendimi zorlayarak bitirdim heh dedim şimdi kan veririm ama malesef veremeden çıkarttım şimdi doktor yapalım diyecek yine ama önce açlık tokluk şekerine baktirsam olmaz mı acaba illa o içeceği içmem gerekir mi
Bunu ilk defa duydumBizim işyeri hekimi eğer doktorun çok titiz ise şeker yüklemesi istemiyorum dediğinde kandan bakılacak 3 değer var onları bilgisayarda bir tablo var oraya işleyince de aynı değerlendirme yapılıyor dedi.Aama bunu ben doktoruma akıl veriyormuş gibi nasıl söyliim dedim :)
Canım ona aşırı dikkat ediyorum sabah 1 saat önceden alıyorum. Ama bende öyle düşünüyorum birden çok yüksekle başlamak istemediler sanırım ama az geliyo demek ki inşallaj 100mgla istenilen seviyeye inerCanım ilaçların mg yetersiz geliyor aslında çok düşükten başlattılar sana ben Bahadır tiroit haşimato hastasıyım 175 mg içiyorum merak etme yeterli ilaç dozu olursa hemen düşüyor sabahları aç karnına almaya özen göster çok önemli 1 saat birşeyler tüketme üstüne
Kaçıncı haftada yapıyorlar onu? Yine randevu almak mı gerekiyo öncedenKızlar bu şeker yuklemesini bendenikk gebeligimde yaptırdım ama o şekerli icecegi çok zor içtim aç karına iciriyorlar afedersiniz benim bitirmemle kusmam bir oldu ve yükleme iptal oldu açlık tokluk şekerine baktılar sadece o da biraz sınırda çıktı 15 gün sonra tekrar açıklık tokluk baktırdım normal çıkmıştı şimdi ben ne yapıcamnormalde de gazlı içecek hiç sevmem icemem o da aynı elmalı soda gazoz gibi biseydi
24 -28.haftalar arasında yapılır.Beni 25te çağırdıKaçıncı haftada yapıyorlar onu? Yine randevu almak mı gerekiyo önceden
Ben yakın zaman da gitmek istemiyodumm aslında virüsten dolayı neye bakılıyor peki içecek içiyoruz sadece öyle mi24 -28.haftalar arasında yapılır.Beni 25te çağırdı
Daha önce hiç yaptırmadım aynı senin gibi korkuyorumBen yakın zaman da gitmek istemiyodumm aslında virüsten dolayı neye bakılıyor peki içecek içiyoruz sadece öyle mi
Bugun gece hiç uyuyamadım bebek mesela sağ eli sonra sol ayağını oynatıyor galiba aynı anda bi aşağıdan bi yukarıdan pıt pıtlar elimi koyuyorum ki dursun diye yok geceler uykusunda gecelerrrrrrr cengiz kurtoğlu gibi bağırasın var
Yaa kızlar işyeri hekimimiz kafamı çok karıştırdı. Tetenoz aşısını benim doktorum ilk kızımda da yaptırma demişti yaptırmamıştım. Şimdi de yaptır falan demedi.. Sağlık ocağı da aramadı. Şimdi işyeri hekimim aşıyı mutlaka yaptır dedi, şeker yüklemesini yaptırma dedi.. Alt üst oldum açıkçası. Kendi doktorum da aralık 19 da şeker yüklemesini yapalım dedi. Çorba oldu beynim..
Valla normal şartlar da gidilir de. Bizde vaka patladı insan ister istemez korkuyoDaha önce hiç yaptırmadım aynı senin gibi korkuyorumumarım güzel bir içecek falandır.Ama bana aç gel demediler şu an almanyadayım burada farklı mı yapılıyor bilmiyorum.Sanırım kan da alacaklar.Ben bi detaylıyı hayırlısıyla atlatayım da sonra onun stresine gircem canım
Sağlıkla gelsin paşaaaBende bugün gittim kıza benziyor diyordu doktorum ama bugün bacaklarını koymuştu epey uğraştı açması için ve ta ta erkek :) ikinci paşam geliyor :) cicili bicili kıyafetler elveda :))
Aytintilidan sonra kendi doktoruma gittim orda hic ellrini yuzunden cekmedi zaten bir eli heo yuzunde goruyoruz oksurdum oynadik.falan hic degistimedi pozisyonunu sonra biraktik artikMaşallah canım bu bebişlerin elleri hep kafalarında benim oğluşumunda eli kafasındaydı son kontrolde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?