Ben kızımı 25ay emzirdim çokta rahat bıraktı çünkü doymuştu, başta çok zorlandım ucu koptu mastit oldu sütüm az geliyor diye düşündüğüm oldu ama bırakmadım ek gıda vs hep devam ettik pskolojik ve sosyal çok etkiledi kızımı, dil gelişimi çok hızlı oldu 2yaşında net konuşuyordu, bana doydu, özgüveni arttı, en önemlisi kolay hastalanmıyor antibiyotik almadan kış bitiririz mesela, hepsini ona bağlıyorum2 yıl mı emzireceksiniz ben sütüm gelmesi için uğraşacağım ama 2 yıl düşünmüyorum bakalım ne olacak
Evet bende gebelikte kendimi daha rahat veriyorum çünkü gerçekten libidomu etkiliyor onun farkındayım normalde mıy mıyımdır, ondan bu 9ay doyalım sonra çok arıcaz biliyorumMuhtemelen benden kaynaklı amaolsun oda birazdaha düşünceli olsunseninki de iyiymiş canım ah bu hormonlar ne hale sokuyor bizi ya. Ama düşününce böyleykende begenilmek istenmek hosuna gider oda etkili olur bi kadında libido artısında diye düşünüyorum
Yani karşılıklı herkes memnunsa sorun yok diye düşünüyorum yalnız emzirme döneminde okadar uzatma sen yine 2sene cok fazla adama da yazıkEvet bende gebelikte kendimi daha rahat veriyorum çünkü gerçekten libidomu etkiliyor onun farkındayım normalde mıy mıyımdır, ondan bu 9ay doyalım sonra çok arıcaz biliyorumbende hep ters işliyor ya işler
Elimde değil ki ilk kızımda öyle olmuştu malesef sihirli bir değnek değmiş gibi içim çekilmişti tamamen anneliğe odaklanmıştım eşimi ikinci plana attım oda ozaman sağolsun çok bekledi anlayış gösterdi, hatta 2.çocuk istememişti o psikolojimden korkup şimdi belkide öyle olmaz ozaman tecrübesizlik ve herşeyi kendim yapmam yormuştur beni şimdi daha tecrübeliyimYani karşılıklı herkes memnunsa sorun yok diye düşünüyorum yalnız emzirme döneminde okadar uzatma sen yine 2sene cok fazla adama da yazık
Kimi doktorlar hic seker yüklemesi yapmiyor ya belki senin doktorda yaptirmiyordur kuzum.Anladım canım. Ben 9nda gittim o zaman bişe demediler. 24 kasımda da ayrıntılıya girdim. Uzun bi süre gitmem diyodum ama
Esim bunlar gene birseyler deniyo insanlarda kesin yaptirmayalim diyorÖzellikle bu sene gebelere grip aşısı öneriyorlarmış haberlerde dinlemiştim ama doktor herhangi bir şey demedi. Bir dönem alerjim vardı benim o zaman grip aşısı oluyordum baş ağrısı çok yapıyordu
Kiz üzüldügün seye bak :) ben aksam oglumu uyuturken uyuyorum sabah erken kalkip cok az bisi atistiriö oglumla oyuna daliyorum öglem kahvalti sonra gene oglumla ögle uykusu ve cogu zaman öyle ac uyaniyorum üzülme 1 kereden hicbirsey olmaz bebisininde senin gibi dinlenmeye ihtiyaaci varmis demekki sen uyaninca bile uykuya devam etmis :) vucudunu bol bol dinlendir bebeginde dinlensinki büyüsün annesi üzülme keyfi gayet yerindedir minnakinKızlar merhaba. Bugün moralim aşırı bozuk belki bana moral verirsiniz
Ben bugün uykuyu baya fazla kaçırmışım hiç yapmayacagim birseydi gece 12 den öğlen 12 ye kadar uyudum. Kalkınca da haliyle çok acikmistim ve kendime çok kızdım nasıl bir annesin bu saate kadar bebeğini aç biraktin diye sabahtan beri üzülüyorum ağlıyorum bir kere moral düşünce zaten aklıma her geldiğinde ağlıyorum
E birde her gün çok hareketli olan bebeğim bugun çok az hareket etti korktum da herhangi bir ağrım sizim yok ama gün içinde çok az hareket etti bebeğim normalde yemeklerden sonra güçlü tekmeler atar ama bugün hafif
Kısacası moralim çok bozuk....
Evet buda kadınlar da oluyomus maalesef anne olmayı secip eş olmayı unutuyormus farklı psikolojilere girebiliyor insan ama eşin anlayışlıymış yine sanslısın bence. Bide artık farkında olduğun icin bence aynı sekılde olmazsın diye dusunuyomElimde değil ki ilk kızımda öyle olmuştu malesef sihirli bir değnek değmiş gibi içim çekilmişti tamamen anneliğe odaklanmıştım eşimi ikinci plana attım oda ozaman sağolsun çok bekledi anlayış gösterdi, hatta 2.çocuk istememişti o psikolojimden korkup şimdi belkide öyle olmaz ozaman tecrübesizlik ve herşeyi kendim yapmam yormuştur beni şimdi daha tecrübeliyim
Kesinlikle cnm daha tecrübeliyim, çok şükür oda anlayışlı yuvarlanıp gideriz şimdi keyfi yerinde sonrada o idare ediversinEvet buda kadınlar da oluyomus maalesef anne olmayı secip eş olmayı unutuyormus farklı psikolojilere girebiliyor insan ama eşin anlayışlıymış yine sanslısın bence. Bide artık farkında olduğun icin bence aynı sekılde olmazsın diye dusunuyom
hahaha ay ilk hamileligimde öyleydi yok cocuk rahatsiz olacak yok bilmem neler ama ikincide azrail gibi dikilir tepende eeee cocugu uyutamadinmi? ee hormonlarin bugün nasil? cok daha rahat oluyoBenimki de riskli gebelik benim kanamam bile yoktu ama yasaktı başta.sonrasında da doktora sormadım.O da birşey söylemedi20 haftadır hiç olmadı.Eşime diyorum yapsak mı ki diye çocuğumdan utanırım diyor deli mi ne
ben cekik gözler gördüm annesine cekecek ozaman pasaOzamn benziyor senin deyiminle benim gozlerimde çekik
Benim oglum 28 aylikBen kızımı 25ay emzirdim çokta rahat bıraktı çünkü doymuştu, başta çok zorlandım ucu koptu mastit oldu sütüm az geliyor diye düşündüğüm oldu ama bırakmadım ek gıda vs hep devam ettik pskolojik ve sosyal çok etkiledi kızımı, dil gelişimi çok hızlı oldu 2yaşında net konuşuyordu, bana doydu, özgüveni arttı, en önemlisi kolay hastalanmıyor antibiyotik almadan kış bitiririz mesela, hepsini ona bağlıyorum
Çok teşekkür ederim canım valla tam tarzim şeyler hatta senin boncukluda hoşuma gitti. Bunu da beğendim normalde de böyle takarım hepSağol cnm miniklerin tokası instadan sayfayı atıyorum
Cnm ben sirke sürdüm iki günde bıraktı tiksindi zaten doymuştu oda sebep arıyorduBenim oglum 28 aylik
ve hamilelikten dolayi sütüm kesilmesine ragmen uyurken hala kuru kuru emiyor kardes gel abi süt istiyor diyor karnimahic pes etmedi birakmiyor memeyi bu gidisle kardesiyle emmeye devam edecek gibi. Benim oglumda cok sükür hic hastalanmadi bende süte bagliyorum.
Buda çok kibar cnm bende beğenmiştim bu modelide ama taçlara karar verdimÇok teşekkür ederim canım valla tam tarzim şeyler hatta senin boncukluda hoşuma gitti. Bunu da beğendim normalde de böyle takarım hep
Evett bende severim inşaallah çok cici lohusalar olacağız. Bende senin gibi ev topuzumla duruyordum sonra taç maç takmıştım ama dağınık saçlarla. Bu defa maşami da koyacagim cantaya belki yaparımBuda çok kibar cnm bende beğenmiştim bu modelide ama taçlara karar verdimikisinide aldım, kızlarada aynı ton yaptık mı tamamdır Sade ama lohusa sadeliği çok severim
İnanılmaz güzel bayıldım ama şimdi bunu yaptirinca Eylül içinde yaptırmak istersin sonra odalarına da asılır. Belki daha uygun yapan bir yer bulabilirsin. Her şey çok pahalı oldu yaaaŞimdide bu kapı süsüne taktım ama 200 diyor yaa offfGuldeste12 kapı kenarlarına da gold ve pudra uçan balon bağladım mı misss ama çok diyorlar ya fiyatlar fazla
Siz yinede kadin dogum doktorunuz sorun bence.Tabiki her hekim ayni akimi takip etmiyor ama gozumle girduklerimden sonra kesinlkkle yapitircsm.Zaten isyeri hekimlero dahiliyeci oluyor en dogrusnu kadin dogum bilir.Şeker yüklemesini ilk çocuğumda yaptırdım şükür bir sorun da çıkmadı.. Bunda da yaptıracağım dediğimde işyeri hekimi tetenozu yaptır şeker yüklemesini yaptırma dedi.. Her doktor da ayrı bir şey söylüyor arkadaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?