2021 Nisan Anneleri

2 yıl mı emzireceksiniz ben sütüm gelmesi için uğraşacağım ama 2 yıl düşünmüyorum bakalım ne olacak
Ben kızımı 25ay emzirdim çokta rahat bıraktı çünkü doymuştu, başta çok zorlandım ucu koptu mastit oldu sütüm az geliyor diye düşündüğüm oldu ama bırakmadım ek gıda vs hep devam ettik pskolojik ve sosyal çok etkiledi kızımı, dil gelişimi çok hızlı oldu 2yaşında net konuşuyordu, bana doydu, özgüveni arttı, en önemlisi kolay hastalanmıyor antibiyotik almadan kış bitiririz mesela, hepsini ona bağlıyorum

Evet bende gebelikte kendimi daha rahat veriyorum çünkü gerçekten libidomu etkiliyor onun farkındayım normalde mıy mıyımdır, ondan bu 9ay doyalım sonra çok arıcaz biliyorum bende hep ters işliyor ya işler

Yani karşılıklı herkes memnunsa sorun yok diye düşünüyorum yalnız emzirme döneminde okadar uzatma sen yine 2sene cok fazla adama da yazık

Yani karşılıklı herkes memnunsa sorun yok diye düşünüyorum yalnız emzirme döneminde okadar uzatma sen yine 2sene cok fazla adama da yazık
Elimde değil ki ilk kızımda öyle olmuştu malesef sihirli bir değnek değmiş gibi içim çekilmişti tamamen anneliğe odaklanmıştım eşimi ikinci plana attım oda ozaman sağolsun çok bekledi anlayış gösterdi, hatta 2.çocuk istememişti o psikolojimden korkup şimdi belkide öyle olmaz ozaman tecrübesizlik ve herşeyi kendim yapmam yormuştur beni şimdi daha tecrübeliyim

Esim bunlar gene birseyler deniyo insanlarda kesin yaptirmayalim diyor

Kiz üzüldügün seye bak :) ben aksam oglumu uyuturken uyuyorum sabah erken kalkip cok az bisi atistiriö oglumla oyuna daliyorum öglem kahvalti sonra gene oglumla ögle uykusu ve cogu zaman öyle ac uyaniyorum üzülme 1 kereden hicbirsey olmaz bebisininde senin gibi dinlenmeye ihtiyaaci varmis demekki sen uyaninca bile uykuya devam etmis :) vucudunu bol bol dinlendir bebeginde dinlensinki büyüsün annesi üzülme keyfi gayet yerindedir minnakin

Evet buda kadınlar da oluyomus maalesef anne olmayı secip eş olmayı unutuyormus farklı psikolojilere girebiliyor insan ama eşin anlayışlıymış yine sanslısın bence. Bide artık farkında olduğun icin bence aynı sekılde olmazsın diye dusunuyom

Kesinlikle cnm daha tecrübeliyim, çok şükür oda anlayışlı yuvarlanıp gideriz şimdi keyfi yerinde sonrada o idare ediversin herşeyi biz kadınlar mı yapcaz büyüt doğur büyüt

hahaha ay ilk hamileligimde öyleydi yok cocuk rahatsiz olacak yok bilmem neler ama ikincide azrail gibi dikilir tepende eeee cocugu uyutamadinmi? ee hormonlarin bugün nasil? cok daha rahat oluyo

Benim oglum 28 aylik
ve hamilelikten dolayi sütüm kesilmesine ragmen uyurken hala kuru kuru emiyor kardes gel abi süt istiyor diyor karnima hic pes etmedi birakmiyor memeyi bu gidisle kardesiyle emmeye devam edecek gibi. Benim oglumda cok sükür hic hastalanmadi bende süte bagliyorum.

Cnm ben sirke sürdüm iki günde bıraktı tiksindi zaten doymuştu oda sebep arıyordu pis olmuş dedim her emceğinde sürdüm acı geldi tadı ne ağladı ne zorladı o sebeple Zor oluyor o kdr zaman ama sonrası değiyor ya büyüğe yaptım küçüğede hak geçmesin

Çok teşekkür ederim canım valla tam tarzim şeyler hatta senin boncukluda hoşuma gitti. Bunu da beğendim normalde de böyle takarım hep
Buda çok kibar cnm bende beğenmiştim bu modelide ama taçlara karar verdim ikisinide aldım, kızlarada aynı ton yaptık mı tamamdır Sade ama lohusa sadeliği çok severim

Şimdide bu kapı süsüne taktım ama 200 diyor yaa offf Guldeste12 kapı kenarlarına da gold ve pudra uçan balon bağladım mı misss ama çok diyorlar ya fiyatlar fazla

Eklentiler

• 80A426BF-6CB7-4550-A2C8-BE5D05B250EB.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar konusu açılmışken anlatayım bende. Benimde libidom ilkinde çok çok fazlaydı öyle ki eşim kaçıyordu. Bu defa normal ama halsizliğim çok fazla, eşim için olsun bitsin yapiyorum...
Annem ilk çocuğu büyük ablama hamileyken babam askerdeymis. O zamanlar askerlik çok uzun sürermiş. Babamda annemin doğumuna 20 gün kala izin almış gelmiş, neredeyse hamileliğinin başından beri görmemişler bir birlerini. Babamın geldiği gece ilişki olmuş ve annem gece yarısı kasilmalarla uyanmış, ama öyle çok fazla değilmiş ne de olsa doğuma daha var diye tekrar uyumaya çalışmış. Sonra tuvaleti geliyor sanmış kalkmış ayağa ve o an suyu gelmiş gelmesiyle ablamın kafası arkasından vücudu kaymış bacaklarının arasından. Babam uyurken babaannem bebek ağlama sesine koşmuş gelmiş annem şok geçirmiş tabi. Babam sevinmiş ama bir taraftanda anneme tamda geldiğim gün mü biraz daha bekleyemedin mi diye sitem etmiş şuradan anlıyoruz ki doğum sanıldığı gibi zor bir süreç değil bunu bizler öğrendiğimiz kötü tecrübeler sebebiyle zorlaştırıyoruz bir de ilişki açılmayı ve doğumu kolaylaştırıyor

Kızlar konusu açılmışken anlatayım bende. Benimde libidom ilkinde çok çok fazlaydı öyle ki eşim kaçıyordu. Bu defa normal ama halsizliğim çok fazla, eşim için olsun bitsin yapiyorum...
Annem ilk çocuğu büyük ablama hamileyken babam askerdeymis. O zamanlar askerlik çok uzun sürermiş. Babamda annemin doğumuna 20 gün kala izin almış gelmiş, neredeyse hamileliğinin başından beri görmemişler bir birlerini. Babamın geldiği gece ilişki olmuş ve annem gece yarısı kasilmalarla uyanmış, ama öyle çok fazla değilmiş ne de olsa doğuma daha var diye tekrar uyumaya çalışmış. Sonra tuvaleti geliyor sanmış kalkmış ayağa ve o an suyu gelmiş gelmesiyle ablamın kafası arkasından vücudu kaymış bacaklarının arasından. Babam uyurken babaannem bebek ağlama sesine koşmuş gelmiş annem şok geçirmiş tabi. Babam sevinmiş ama bir taraftanda anneme tamda geldiğim gün mü biraz daha bekleyemedin mi diye sitem etmiş şuradan anlıyoruz ki doğum sanıldığı gibi zor bir süreç değil bunu bizler öğrendiğimiz kötü tecrübeler sebebiyle zorlaştırıyoruz bir de ilişki açılmayı ve doğumu kolaylaştırıyor

Buda çok kibar cnm bende beğenmiştim bu modelide ama taçlara karar verdim ikisinide aldım, kızlarada aynı ton yaptık mı tamamdır Sade ama lohusa sadeliği çok severim
Evett bende severim inşaallah çok cici lohusalar olacağız. Bende senin gibi ev topuzumla duruyordum sonra taç maç takmıştım ama dağınık saçlarla. Bu defa maşami da koyacagim cantaya belki yaparım birde hafif makyaj...
Şimdide bu kapı süsüne taktım ama 200 diyor yaa offf Guldeste12 kapı kenarlarına da gold ve pudra uçan balon bağladım mı misss ama çok diyorlar ya fiyatlar fazla
İnanılmaz güzel bayıldım ama şimdi bunu yaptirinca Eylül içinde yaptırmak istersin sonra odalarına da asılır. Belki daha uygun yapan bir yer bulabilirsin. Her şey çok pahalı oldu yaaa

Siz yinede kadin dogum doktorunuz sorun bence.Tabiki her hekim ayni akimi takip etmiyor ama gozumle girduklerimden sonra kesinlkkle yapitircsm.Zaten isyeri hekimlero dahiliyeci oluyor en dogrusnu kadin dogum bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…