Enteresan da beni hiç etkilememişti o şeyin tadı.. Her şey de normal çıkmıştı.. Ama şekerli içmeyi bıraktığımdanmıdır nedir artık kola fanta gibi şeyleri de içemiyorum meyve suyu bile ağır geliyor. Bakalım bu sefer nasıl olacak.
İner kuzum hatta sıfırlara bile düşebilir sonra yine mg düşürürler ahh ben ne çektim doğru mg bulana kadar bir yıl bi çıkardılar bi düşürdüler ama senin şuan sınırda zarar verecek yükseklikte değil çok şükür ki 4.aydan itibaren zaten bebekler kendi tiroit hormonunu üretiyorlarmış bizimkilere ilk aylardaki gibi pek ihtiyaçları yokCanım ona aşırı dikkat ediyorum sabah 1 saat önceden alıyorum. Ama bende öyle düşünüyorum birden çok yüksekle başlamak istemediler sanırım ama az geliyo demek ki inşallaj 100mgla istenilen seviyeye iner
Ben de sendenim çok kötüydü aç karnına içtim bir de boşa gitti yaptırmayı düşünmüyorm bakalımKızlar bu şeker yuklemesini bendenikk gebeligimde yaptırdım ama o şekerli icecegi çok zor içtim aç karına iciriyorlar afedersiniz benim bitirmemle kusmam bir oldu ve yükleme iptal oldu açlık tokluk şekerine baktılar sadece o da biraz sınırda çıktı 15 gün sonra tekrar açıklık tokluk baktırdım normal çıkmıştı şimdi ben ne yapıcamnormalde de gazlı içecek hiç sevmem icemem o da aynı elmalı soda gazoz gibi biseydi
24. 28. Hafta aralığında yapılıyor canim doktorum girişini yapmıştı şeker yüklemesi diye sonra labaratuvara ertesi gün sabah aç karına gidip önce açken kan verdim sonra elma aromalı kutu kola gibi kutuda olan bir içecek vermişlerdi onu içip tekrar kan alıyorlar bu şekilde yapılıyor.Kaçıncı haftada yapıyorlar onu? Yine randevu almak mı gerekiyo önceden
Canımm ya çok teşekkür ederimmm içimi rahatlattınİner kuzum hatta sıfırlara bile düşebilir sonra yine mg düşürürler ahh ben ne çektim doğru mg bulana kadar bir yıl bi çıkardılar bi düşürdüler ama senin şuan sınırda zarar verecek yükseklikte değil çok şükür ki 4.aydan itibaren zaten bebekler kendi tiroit hormonunu üretiyorlarmış bizimkilere ilk aylardaki gibi pek ihtiyaçları yok
Anladım canım. Burda anne de şeker olup olmadıgına mı bakılıyo24. 28. Hafta aralığında yapılıyor canim doktorum girişini yapmıştı şeker yüklemesi diye sonra labaratuvara ertesi gün sabah aç karına gidip önce açken kan verdim sonra elma aromalı kutu kola gibi kutuda olan bir içecek vermişlerdi onu içip tekrar kan alıyorlar bu şekilde yapılıyor.
Zaten aç içtiğimiz için kötü yapıyor benceBen de sendenim çok kötüydü aç karnına içtim bir de boşa gitti yaptırmayı düşünmüyorm bakalım
Evet annedeki şekere bakılıyor. Normalde şekeri olmayan birinde gebelikte çıkabiliyormuş gizli şekere bakıyorlar bildiğim kadarıyla.Anladım canım. Burda anne de şeker olup olmadıgına mı bakılıyo
Yarın sabah benim de detaylı ultrasonum var hayırlısıylaKızlar kızlar 21+4 ten meraba yarın sabah detaylı ultrasonum var insallwh hepimiz guzel haberler alırız bide tetanoz normalde 20.hafta yaptiricaktim ama hareketleri hissetmedigin icin doktor hareket hissedince gel dedi sukur ondan sonra hissetmeye basladim benim bi arkadas 24 te yaptirmisti ilk dozunu ondan acele etmeyin derim bende detaylim gecsin 23 24 te falan yaptircam insallah
Aynen benimde tansiyonum genelde düşük hamilelik öncesi 10 a 6 benim normal tansiyonumdu şimdi 11-6 çıkıyor hamilelikten dolayı aç karına daha düşüyor haliyleBisi diyim mi benim zaten tansiyonum düşüktür asla ne baklava ne şekerli şeyler yiyemem şeker yüklenmesinde beynim dönmüştü ölüyordum 22 yaşında bunda herhalde oracıkta mezarımı kazdiririm
Amin canım insallahh yaa guzel seyler duyalim insallahhh normal doktorumda bakti ultrasonu iyi bende detayli yapiyoeum dedi bi kalbine bakamadi pozisyondan dolayi insallah bi sorun cikmadan atlatirizYarın sabah benim de detaylı ultrasonum var hayırlısıylaçook heyecanlıyım inşallah çok iyi geçer
Bende cok acikmaya basladim heleki uykudan uyaninca varya ziyafet masada hazir olsada oturup tika basa yesem ne iyi olur ama nerdeeBenim Allah belami vermiş 7 kilo almıştım tam tamina 7 kilo.
1.de 50yle başlayıp 77 doğum yaptım
2.de 60.5lebaslayip .... noktali yeri siz doldurun
Çok acıkıyorum acikmayida geç ağzım boş duramıyorum sürekli ağızda bisi çiğneme isteği psikolojim mi bozuk acaba 9 gündür karantinada mi aldim sanki 7 kg yu. Saçmalama muhittin.sakiz cignicem
Ben ilk hamileligimde hicbir asi olmadim ama bunda doktorum grip asisi önerdi bilmiyorum kararsizim vurdursammi bilmiyorum. Gelecek haftaya seker yüklemesi var o güne kadar karar vermem lazim.Günaydın kızlartetanoz aşısının ilk dozunu ilk hamileligimde oldum ama ikinci dozunu olmadım erken doğum riskim olduğunu söyledim yapmadılar doktorumda yaptırma demişti. Şimdiki gebeliğimde de aynı risk olduğu için yine yapmayacaklar. Evde doğum yapıp steril ortam sağlanamadığı için eskiden gerekli olabilir ama hastaneler şuan öyle değil yinede kişinin kendisine kalmış doktorunuz önerirse istiyorsanız yaptırın
Karantina öncesi ve sonrasi yap benceEşim sabredemedi beşik kuruyor
Masallah kiz oglusun cekik gözlümü olacak ayy artik pozda veriyolar sanki dogumdan sonra cekilmis gibi masallahOğluşum teyzeleri
Benim gelecek hafta seker yüklemesi. ilkinde kanda direk yüksek cikinca doktorum icirmeyip direk diyetisyene yollamisti bakalim bu sefer nasil olacak. ilk kan tahlili yapilacak gene düsük cikarsa gene icmene gerek kalmaz dedi doktorum.Kızlar bu şeker yuklemesini bendenikk gebeligimde yaptırdım ama o şekerli icecegi çok zor içtim aç karına iciriyorlar afedersiniz benim bitirmemle kusmam bir oldu ve yükleme iptal oldu açlık tokluk şekerine baktılar sadece o da biraz sınırda çıktı 15 gün sonra tekrar açıklık tokluk baktırdım normal çıkmıştı şimdi ben ne yapıcamnormalde de gazlı içecek hiç sevmem icemem o da aynı elmalı soda gazoz gibi biseydi
Ben 23+4 te doktorum seker yüklemesi olacak dedi ben birsey demedim canimKaçıncı haftada yapıyorlar onu? Yine randevu almak mı gerekiyo önceden
Anladım canım. Ben 9nda gittim o zaman bişe demediler. 24 kasımda da ayrıntılıya girdim. Uzun bi süre gitmem diyodum amaBen 23+4 te doktorum seker yüklemesi olacak dedi ben birsey demedim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?