2021 Nisan Anneleri

İner kuzum hatta sıfırlara bile düşebilir sonra yine mg düşürürler ahh ben ne çektim doğru mg bulana kadar bir yıl bi çıkardılar bi düşürdüler ama senin şuan sınırda zarar verecek yükseklikte değil çok şükür ki 4.aydan itibaren zaten bebekler kendi tiroit hormonunu üretiyorlarmış bizimkilere ilk aylardaki gibi pek ihtiyaçları yok

Ben de sendenim çok kötüydü aç karnına içtim bir de boşa gitti yaptırmayı düşünmüyorm bakalım

Kaçıncı haftada yapıyorlar onu? Yine randevu almak mı gerekiyo önceden
24. 28. Hafta aralığında yapılıyor canim doktorum girişini yapmıştı şeker yüklemesi diye sonra labaratuvara ertesi gün sabah aç karına gidip önce açken kan verdim sonra elma aromalı kutu kola gibi kutuda olan bir içecek vermişlerdi onu içip tekrar kan alıyorlar bu şekilde yapılıyor.

Canımm ya çok teşekkür ederimmm içimi rahatlattın yeter ki bebişim sağlıklı olsun da katlanılır artık ilaca her ay kan vermeye

Anladım canım. Burda anne de şeker olup olmadıgına mı bakılıyo

Ben de sendenim çok kötüydü aç karnına içtim bir de boşa gitti yaptırmayı düşünmüyorm bakalım
Zaten aç içtiğimiz için kötü yapıyor bence sadece açlık tokluk baktırırım diye düşünüyorum söylicem bakalım doktorada şimdi ondan önce ayrıntılı ultrason var 2 hafta sonra

Kızlar kızlar 21+4 ten meraba yarın sabah detaylı ultrasonum var insallwh hepimiz guzel haberler alırız bide tetanoz normalde 20.hafta yaptiricaktim ama hareketleri hissetmedigin icin doktor hareket hissedince gel dedi sukur ondan sonra hissetmeye basladim benim bi arkadas 24 te yaptirmisti ilk dozunu ondan acele etmeyin derim bende detaylim gecsin 23 24 te falan yaptircam insallah

Yarın sabah benim de detaylı ultrasonum var hayırlısıyla çook heyecanlıyım inşallah çok iyi geçer

Bisi diyim mi benim zaten tansiyonum düşüktür asla ne baklava ne şekerli şeyler yiyemem şeker yüklenmesinde beynim dönmüştü ölüyordum 22 yaşında bunda herhalde oracıkta mezarımı kazdiririm

Bu arada ben 10 ekimde hamile kalıp kızimi taaa 28 temmuzda doğurmuştum hatta beklesem haziran başıydı.

Bunuda zannediyorum ay sonunu bile bulabilir

Bisi diyim mi benim zaten tansiyonum düşüktür asla ne baklava ne şekerli şeyler yiyemem şeker yüklenmesinde beynim dönmüştü ölüyordum 22 yaşında bunda herhalde oracıkta mezarımı kazdiririm
Aynen benimde tansiyonum genelde düşük hamilelik öncesi 10 a 6 benim normal tansiyonumdu şimdi 11-6 çıkıyor hamilelikten dolayı aç karına daha düşüyor haliyle

Yarın sabah benim de detaylı ultrasonum var hayırlısıyla çook heyecanlıyım inşallah çok iyi geçer
Amin canım insallahh yaa guzel seyler duyalim insallahhh normal doktorumda bakti ultrasonu iyi bende detayli yapiyoeum dedi bi kalbine bakamadi pozisyondan dolayi insallah bi sorun cikmadan atlatiriz

Bende cok acikmaya basladim heleki uykudan uyaninca varya ziyafet masada hazir olsada oturup tika basa yesem ne iyi olur ama nerdee Kiloma hic bakmiyorum umrumda bile degil hep ayni kiilodayim bananee haftaya seker yüklemesi var ne yesem kar valla kesin gene seker cikacak ve o bunaltici diyetlere girecem kabus oldu cöktü üstüme bu seker yüklemesi.

Ben ilk hamileligimde hicbir asi olmadim ama bunda doktorum grip asisi önerdi bilmiyorum kararsizim vurdursammi bilmiyorum. Gelecek haftaya seker yüklemesi var o güne kadar karar vermem lazim.

Benim gelecek hafta seker yüklemesi. ilkinde kanda direk yüksek cikinca doktorum icirmeyip direk diyetisyene yollamisti bakalim bu sefer nasil olacak. ilk kan tahlili yapilacak gene düsük cikarsa gene icmene gerek kalmaz dedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…