2021 Nisan Anneleri

Ahh kuzum benim aynen öyle inşallah şu 4 ay hemencecik geçsin kaybetme korkusunu atalım üstümüzden İnanıyorum ki kucağımıza alıp kokusunu içimize çeke çeke seveceğiz bunca yılın hasretin acısını çıkaracağız

Günaydınlar❤ bende aynı durumdayım ne kendime ne bebişe daha alışveriş yapmadım. Daha yolu yeni yarıladık çok erken gibi geliyor. 32 33 den sonra almayı düşünüyorum. İlk kızımda da öyle yapmıştım 33 de izne ayrılıp 1 ayda herşeyi tamamlamıştık. Kızımdan kalan birkaç şey de var ilk onları eleyip geriye ne lazımsa öyle alırız nasipse. Sağlıkla 30lu haftaları da görelim inşallah❤

Cok Sagol canim. Benim de 3 hafta sonra tekrar kontrolum var devam ederse dra soyleyeyim.

Cok Sagol canim. Benim de 3 hafta sonra tekrar kontrolum var devam ederse dra soyleyeyim.
Rahim uzunluguna baktir canim genede alttan usg ile cünkü bazen anlasilmiyor Allah korusun. Benim dr karindan ölctü önce sonra alttan da bakim ölcüm kesin olsun dedi sükür hersey iyi cikti.

S beden cnm suana kadr 3 kilo aldim 50 kiloyum
Dogumdan sonra kullancan kiz
Bende depend aldm 10 lu 34 tl ye paketi orta boy yaziyor beden olarak acip icine bakmadim daha en fazla 4 tane falan kullanilir dediler en az 10 lu satiliyordu
Ben 39tl ye aldm e bebekten fiyat genel olarak pek dusmedi. Letgo da bile 40tl satiyolar

Ben mecbur aliyorm ilk kizimdan kalan hic bisey yok hepsini dagitmistm ben heyecandan cok stres yapiyorm uykularima giriyor artik ilk dogumda hasta bezi taktilar ben hic rahat edemedm benden 3beden buyuktu taktiklari bez heryeri batirdi korse bende takicam gobekten degil ama saglam dururum yuruyusum normallesir belki diye hasta gibi yatmak istemiyorm

Rahim uzunluguna baktir canim genede alttan usg ile cünkü bazen anlasilmiyor Allah korusun. Benim dr karindan ölctü önce sonra alttan da bakim ölcüm kesin olsun dedi sükür hersey iyi cikti.
Benim dün karnımdan ölçtü normal uzunluk yeterince kapali demişti. İnşallah doğrudur

Kızlar ben isimli kasnak almak istiyorum ama şöyle uygun ve kargo ücreti de olmayan güvenilir bir sayfa var mı bildiğiniz ?

Kızlar ben isimli kasnak almak istiyorum ama şöyle uygun ve kargo ücreti de olmayan güvenilir bir sayfa var mı bildiğiniz ?
Valla bacim hem uygun hem kargo ucreti olmayan bi sayfa bulman bence cok zor ole bi sayfa bulursn haber et bizede. Kapi susleri bile dünyanin parasi ustune kargo ucreti de koyunca ucuyo

Valla bacim hem uygun hem kargo ucreti olmayan bi sayfa bulman bence cok zor ole bi sayfa bulursn haber et bizede. Kapi susleri bile dünyanin parasi ustune kargo ucreti de koyunca ucuyo
Yaa evet çok uçuk fiyatlar istiyorlar şaşırmamak elde değil ben bulursam yazarım siz bulursanız siz yazın anlaşalım

Kızlar 24.hafta ve 7kilo almışım bende bu korseyi alacağım iç bacak karın toparlasın, benim normal doğum olacağı için nasipse inş gayet rahat toparlar Bugün fazla iş yaptım belim kasıklarım ağrıyor hareket ettikçe asıl işler şimdiden sonra başlıyor hayırla tamamlarız gebelikleri inş

Eklentiler

• 089ED254-B2B1-4324-998B-29A1CC3C99C3.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 28
Bende bunları çok beğeniyorum ama kendim yapmak istiyorum nasipse. İlk kızımda da herşeyimi kendim yapmıştım. İnstagram sayfam var benimde @butikbeyzi sipariş almıyorum ama kendi yapmak isteyen olursa burdan destek olurum

Eklentiler

• Screenshot_20201208-163245.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20201208-163313.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20201208-164005.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 65
Korseyi beden olarak ne alicaksiniz bende alicam ama beden konusunda karar veremedim suan 73 kiloyum ilk hamileligimde 85 doguma girmistim yine onu baz alirsam kac almaliyim sizce

Ay cok guzeller ama bu korona boyle devam ederse bu tarz seyleri yaparmiyim bilmiyorum insallah bize biterde bende oglusums guzel seyler yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…