2021 Nisan Anneleri

Ayyy çok ciciymiş

Maşallah kuzucuğa yaaaa ilk resimde gülüyor mu o bıldırcın yerim onuuuu

Selam kızlar, iyisinizdir umarım. Geçen doktora gittiğimde bana demir ilacı yazmıştı, ilacın üstünde yemek başlangıcında 1 bardak suyla alın yazıyor benim de aklım karıştı bu ilaçların normalde aç karnına alınması gerekmiyor mu siz nasıl kullanıyorsunuz?

Ben demiride d vitamininide ac kullaniyorum sabah uyaninca direk iciyorum

Ben de gün içinde içmeye çekiniyorum nedense ilk kullandığımda ilaç ishal yapmıştı çünkü o yüzden gece tuvalete kalktığımda içiyorum

Ben de gün içinde içmeye çekiniyorum nedense ilk kullandığımda ilaç ishal yapmıştı çünkü o yüzden gece tuvalete kalktığımda içiyorum
Ben de kabız olmaktan korkuyorum zaten sürekli öyleyim demir ilaçları iyice kabız yapıyor kullanıp kullanmamakta çok kararsızım

Ben de kabız olmaktan korkuyorum zaten sürekli öyleyim demir ilaçları iyice kabız yapıyor kullanıp kullanmamakta çok kararsızım
Doktorun bana ilk verdiği ilaç hiç iyi gelmedi canım herkesi kabız yapıyormuş beni ishalden mahvetti gece acillik oluyordum az daha ağrı ve kramptan değiştirince hiçbir problem kalmadı ilk birkaç gün kabız olacak gibiydim ama devam etmedi bir aydır falan kullanıyorum şimdi sıkıntı yaşamadan yani diyeceğim o ki bir iki gün dene sana hangi ilaç iyi geliyorsa onla devam edersin. Geçen aşı için gittiğimde ebe ilk olarak kan ilacını kullanıyor musun diye sordu en önemlisi bu dedi

Ayy masallah kocaman olmuş seker çıkmamasına da cok sevindim, darisi bizim başımıza..
Doktorum aradi malesef seker cikmis seker kabusum gene basliyor diyetisyene yönlendirecek demekki vucudumla alakali birsey bu anlamadim gitti yemesemde seker cikiyor. insallah sizde cikmaz

Masallah kocaman adam olmus saglikla gelsin insallah

Doktorum aradi malesef seker cikmis seker kabusum gene basliyor diyetisyene yönlendirecek demekki vucudumla alakali birsey bu anlamadim gitti yemesemde seker cikiyor. insallah sizde cikmaz
Ayyy bende de çıkacak büyük ihtimal kızıma hamileyken de çıkmıştı çok sinir bozucu bebeğin kilosu ne kadar canım? Senin kilon kaç oldu? Belki şeker hakkında bana da ipucu verir

Ayyy bende de çıkacak büyük ihtimal kızıma hamileyken de çıkmıştı çok sinir bozucu bebeğin kilosu ne kadar canım? Senin kilon kaç oldu? Belki şeker hakkında bana da ipucu verir
Bebek 610 gramdi canim bende 5 kilo almisim yani cok normal aslinda bebegin kiilosuda benim kilomda ama sindirimim kötü benim ondanmi seker yüksek cikiyor anlamadimki bisey de yemedim bu sefer nasil böyle yüksek cikti anlamadim

Bebek 610 gramdi canim bende 5 kilo almisim yani cok normal aslinda bebegin kiilosuda benim kilomda ama sindirimim kötü benim ondanmi seker yüksek cikiyor anlamadimki bisey de yemedim bu sefer nasil böyle yüksek cikti anlamadim
Neyse canım diyetle halledilecek bir şey sonuçta Rabbim dermansız dert vermesin

Geçmiş olsun canım. Aile de şeker hastası olan var mı

Değer ne kadarmış söylediler mi cnm? Geçen gün tok karınla 113 çıktı şekerim muz flan yemiştim bide şekerli meyve sonuçta ama iyi çıktı tehlike devam ediyomudur sence

Cok gecmis olsun simdi nasilsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…