Umarım çıkmaz 1.55 59 kilo 52 ile hamile kaldımGeçmiş olsun, kolay atlatırsınız umarım.
İnanılmaz tatlı ve net pozlar, maşallah.
Olumsuz düşünme. Çok kişi duydum daha önce gebelik şekeri çıkıp daha sonra çıkmayan. Senin boy kilo kaç?
113 gayet iyi. 120 veya 140 altı olması gerekiyor bir saat sonra. ( farklı standartlar var yani)
Ah çok fena olmuş, geçmiş olsun. İnşallah ciddi birşey değildir. Doktorla görüşünce bize de haber ver.
Baya yüksek çıkmış, 5.3’ün altında olmalıydı. 12. Haftadan beri gebelik şekeri diyeti yapıyorum. Bir önceki hamilelikte daha geç çıkmıştı ama çok zorlanmıştım, resmen yemek istediklerimi yiyemiyorum diye ağladığımı bilirim. Ama bu sefer çok kolay ve rahat geçiyor. Olumlu düşünmeye çalış, nasıl olsa geçici bir süre. Seni mutlu edecek çok güzel, sağlıklı tarifler keşfetmeye çalış
Evet, bende ilk hamileligimde aglamistim yemek yüzünden cok hassas olmustum ilk baslarda cok zor gecmisti ama sonradan alismistim sebze, et, balik diye kendime sinirlama getirip ekmegi ögünlük 1 dilime düsürmüstüm bundada öyle yaparim. Saglikla dogsunlarda buda gecici dedigin gibi.Geçmiş olsun, kolay atlatırsınız umarım.
İnanılmaz tatlı ve net pozlar, maşallah.
Olumsuz düşünme. Çok kişi duydum daha önce gebelik şekeri çıkıp daha sonra çıkmayan. Senin boy kilo kaç?
113 gayet iyi. 120 veya 140 altı olması gerekiyor bir saat sonra. ( farklı standartlar var yani)
Ah çok fena olmuş, geçmiş olsun. İnşallah ciddi birşey değildir. Doktorla görüşünce bize de haber ver.
Baya yüksek çıkmış, 5.3’ün altında olmalıydı. 12. Haftadan beri gebelik şekeri diyeti yapıyorum. Bir önceki hamilelikte daha geç çıkmıştı ama çok zorlanmıştım, resmen yemek istediklerimi yiyemiyorum diye ağladığımı bilirim. Ama bu sefer çok kolay ve rahat geçiyor. Olumlu düşünmeye çalış, nasıl olsa geçici bir süre. Seni mutlu edecek çok güzel, sağlıklı tarifler keşfetmeye çalış
Güzel haberlerle gel insallah canimGünaydın günaydınBugün ayrıntılı ultrasonumuz var güzel haberlerle dönmeyi ımut ediyorum dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.Doktora her gideceğimde geriliyorum nedense.
Detayli diyince tuyler diken diken bendeGünaydın günaydınBugün ayrıntılı ultrasonumuz var güzel haberlerle dönmeyi ımut ediyorum dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.Doktora her gideceğimde geriliyorum nedense.
Ben gece alıyorum demir ilacını yatmadan önce diğer ilaçlarla birlikte baya güzel toparladı değerim depoları doldurdumSelam kızlar, iyisinizdir umarım. Geçen doktora gittiğimde bana demir ilacı yazmıştı, ilacın üstünde yemek başlangıcında 1 bardak suyla alın yazıyor benim de aklım karıştı bu ilaçların normalde aç karnına alınması gerekmiyor mu siz nasıl kullanıyorsunuz?
Bnce Manikli çok hızlı büyüyorlar sonuçtaGünaydın hayırlı günler arkadaşlarben LCW den alıyorum tulumları üç tane 0-1 ay 4 tane 1-3 ay aldım. Bı bu kadar daha alırım diye düşünüyorum ama yetermi. Ayrıca 0-1 ay 56 cm 3-4.5 kilo gösteriyor, yenidoğan 50 cm . Hiç yenidoğan almasam başta biraz büyük de olsa 0-1 giydirsem olurmu sizce
Canım bende de oluyor o normal diye düşünüyorum bazen iki gün az hareket ediyor sonra gene hareketleniyorMerhaba kızlar. Iki gundur bebegim cok az hareket ediyor. 2 gun öncesine kadar kipir kipirdi. Simdi cok sakin. Bi hareketleniyor sonra hemen duruyor. Cok kafama takildi. Normal midir acaba?
Guzel haberler alirsin insallahGünaydın günaydınBugün ayrıntılı ultrasonumuz var güzel haberlerle dönmeyi ımut ediyorum dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.Doktora her gideceğimde geriliyorum nedense.
Benim ertesi gun agridi bayaa. Ama evi supurmustum, kendim kaşınmistim yaniGünaydınlar
Bennde bugün ilk aşımı yaptırdım geldim, ne zaman agriyacak diye bekliyorum valla
Kasılmalarım da daha azaldı, inşallah biter gider
Hepinize iyi günler dilerim
Umarim oyledir.. Insan ne evhamli oluyor yahuCanım bende de oluyor o normal diye düşünüyorum bazen iki gün az hareket ediyor sonra gene hareketleniyor
Benim de geçen haftalarda öyle olmuştu. Bence normal zaten söylemişlerdi ama hatırlamıyorum belli bi haftadan sonra düzenli takip etmek gerekiyomuş hareketleriUmarim oyledir.. Insan ne evhamli oluyor yahu
İnşallah ağrı olmaz canım benim sadece biri değdiğinde biraz ağrıyordu bazılarının hiç ağrımıyor inşallah seninde öyle olurGünaydınlar
Bennde bugün ilk aşımı yaptırdım geldim, ne zaman agriyacak diye bekliyorum valla
Kasılmalarım da daha azaldı, inşallah biter gider
Hepinize iyi günler dilerim
Canım bu haftalarda çok normal Birgün hissedip bir iki gün hissetmeyebilirsin diyor doktorlar 28.haftadan sonra hergün hissetmeye başlıyorsun boşuna stres yapma kendine güzel anneMerhaba kızlar. Iki gundur bebegim cok az hareket ediyor. 2 gun öncesine kadar kipir kipirdi. Simdi cok sakin. Bi hareketleniyor sonra hemen duruyor. Cok kafama takildi. Normal midir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?