2021 Nisan Anneleri

Bana da demir takviyesi baslandi bugun yemekten 1 saat once diyor yogurt sut cay jahve gibi urunlerle tuketmeyin diye yazmislar uzerine

İyi akşamlar kızlar gebeliğimin başından beri hiç bulantı kusma yaşamamış biri olarak bugün saat 4gibi bir bulantı başladı acıkmıştım hemen bişiler attım ağzıma ama daha kötü oldum titreme geldi öğürtü başladı kusamadım da, uzandım ama ev dönüyordu resmen midemle beraber biraz uyudum uyandım hemen yemek yedim ama yok bulantı devam uzandım ama geçmiyor değişik bir bulantı neden olmuş olabilir bilen var mı, şuan bebeğim kıpırdıyor o yüzden mutluyum ama bulantı beni mahvediyor

Doktorum aradi malesef seker cikmis seker kabusum gene basliyor diyetisyene yönlendirecek demekki vucudumla alakali birsey bu anlamadim gitti yemesemde seker cikiyor. insallah sizde cikmaz
Çok geçmiş olsun canım, öğrenip ona göre tedbir almak daha iyi bu yönden bak lütfen.. Şimdi daha sağlıklı besleneceksin hem senin hem bebek için daha iyi.

Bana da demir takviyesi baslandi bugun yemekten 1 saat once diyor yogurt sut cay jahve gibi urunlerle tuketmeyin diye yazmislar uzerine
Bende neden yemekle beraber için yazıyor anlamış değilim yarın çıkıp eczaneye sorup öyle kullanmaya başlamayı düşünüyorum testte gayet içi çıkmış demir oranım ama bir anda boşalabiliyor depolar kullanmak gerek... Bir de sabah akşam günde 2 defa alınacakmış benim ki...

Değer ne kadarmış söylediler mi cnm? Geçen gün tok karınla 113 çıktı şekerim muz flan yemiştim bide şekerli meyve sonuçta ama iyi çıktı tehlike devam ediyomudur sence
isvicrenin degerleri farkli canim 5 üzeri risk oluyor bende 5.5 cikmisti aclik sekerim yani yüksek. insallah cikmaz sende. Benim kiz kardesim mesela herseyi yer icer onda 2 hamileligindede seker cikmadi ama ben dikkat etmeme ragmen bende cikti. Tatliylada aram hic yok.

tansiyonla alakali birseymi acaba takip et bakalim yarinda düzelmezse doktoruna bi danis istersen.

Tansiyon dustugu zaman mide bulantisi olur canim benimde oldu once midem bulandi sonra titreme sonra bayilcak gibi olmustum 7 ye 4 e dusmustu tansiyon sag yada salina don bacaklarinin altina yastik koy

Tansiyon dustugu zaman mide bulantisi olur canim benimde oldu once midem bulandi sonra titreme sonra bayilcak gibi olmustum 7 ye 4 e dusmustu tansiyon sag yada salina don bacaklarinin altina yastik koy
Ya sanki detaylı usg de doktor gebelik tansiyonuna dikkat et demişti ama anlamamıştım tam ondan korkmaya başladım bende ama neden olurdu gebelik tansiyonu onu nasıl kontrol etcem ki ilk çocuğumda hiç olmadı böle birşey

Bu haftalarda normal kan degerimizde dusmeye basliyo ondan olabilir canim dikkat et

8
Benim ilacımda da yemekten hemen sonra diyor ama doktorum kahvaltıdan iki saat sonra dedi, dediği gibi kullanıyorum

Ben 1 ay once yaptirmisim testte 12.5 cikmis bugun cikan sonucum 9.40 inanilmaz dusmus ayni sekilde calsiyumumda cok dusmus.

Geçmiş olsun, kolay atlatırsınız umarım.
İnanılmaz tatlı ve net pozlar, maşallah.
Ayyy bende de çıkacak büyük ihtimal kızıma hamileyken de çıkmıştı çok sinir bozucu bebeğin kilosu ne kadar canım? Senin kilon kaç oldu? Belki şeker hakkında bana da ipucu verir
Olumsuz düşünme. Çok kişi duydum daha önce gebelik şekeri çıkıp daha sonra çıkmayan. Senin boy kilo kaç?
Değer ne kadarmış söylediler mi cnm? Geçen gün tok karınla 113 çıktı şekerim muz flan yemiştim bide şekerli meyve sonuçta ama iyi çıktı tehlike devam ediyomudur sence
113 gayet iyi. 120 veya 140 altı olması gerekiyor bir saat sonra. ( farklı standartlar var yani)
Ah çok fena olmuş, geçmiş olsun. İnşallah ciddi birşey değildir. Doktorla görüşünce bize de haber ver.
Baya yüksek çıkmış, 5.3’ün altında olmalıydı. 12. Haftadan beri gebelik şekeri diyeti yapıyorum. Bir önceki hamilelikte daha geç çıkmıştı ama çok zorlanmıştım, resmen yemek istediklerimi yiyemiyorum diye ağladığımı bilirim. Ama bu sefer çok kolay ve rahat geçiyor. Olumlu düşünmeye çalış, nasıl olsa geçici bir süre. Seni mutlu edecek çok güzel, sağlıklı tarifler keşfetmeye çalış

Doktorumla görüştüm cnm pek çok sebebi olabilir dedi üşütme, yemek ya da viral gibi dedi, bol sıvı tüketin takipte olalım dedi Su az içiyordum su içtim her zamankinden fazla toparlandım biraz daha cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…