Benim seker yüklemesi 23+4 te yapildi doktorum devlet hastanesinde calisiyor orda yaptirdim.Merhaba herkes ayrıntılı için farklı bir doktora mi gitti kendi doktoruna detaylı baktiran oldu mu ben küçük bir ilde yasıyorum burada perinatolog yok kendi doktorum ayrıntılı ultrasonu yaptı daha önce ıkili testimde risk biraz yüksek çıktığı için denizliye perinatologa gidebiirsin istersen dedi normalde risk olmadığı zaman gitmesine gerek görmüyorum dedi. Ben daha önce nifty testi yaptırdım zaten onda iyi çıkmıştı risk çıkmadı o yüzden gitmeyeceğim. Bir de şeker yüklemesini yaptiranlar hangi hafta yaptirdiniz ve sağlık ocaklari yapıyor mu ? Doktorum sağlık ocağında yaptır boşuna hastaneye para verme dedi
İyi şeyler düşün stres yapma.. Hayırlısı ile güzel haberler ile çıkarsın inşallah kontrolden.Bugün kontrolüm var arkadaşlar detaylı ultrasonda olacağım yine tahlillerle stresle dolu bir gün beni bekliyor dua edin stresten gece boyu gözümü kırpmadım inşallah bebeğim iyidir gelişimi yerindedir beni teselli edecek tek şey bu
Yok canım zorunlu değil ben de uzaktan olduğu sürece devam etmeyi planlıyorum inşallah bir engel çıkmazsaNasıl zorunlu ya zorunlu değil 24den itibaren çalıştı benim zümrem sonra şu 5ler açılınca hemen izne ayrıldı. 5lerde Uzaktan olsaydı devam edecekti. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum 2.dönemde uzaktan olursa devam ne zaman okullar tamamen açılırsa pat izne ayrılacağım. Yani hayırlısı ise.
Güzel haberler alırsın inşallah bgunBugün kontrolüm var arkadaşlar detaylı ultrasonda olacağım yine tahlillerle stresle dolu bir gün beni bekliyor dua edin stresten gece boyu gözümü kırpmadım inşallah bebeğim iyidir gelişimi yerindedir beni teselli edecek tek şey bu
Ben de aynı düşüncedeyim uzaktan olduğu sürece çalışıp yüzyüze olursa idari izne ayrılacağım inşallahYok canım zorunlu değil ben de uzaktan olduğu sürece devam etmeyi planlıyorum inşallah bir engel çıkmazsa
Canım Allah korusun ne demek o ölmek falan her şey güzel olacak hepimiz için sağlıkla kavuşacağız inşallah neden öyle olmuş canım detaylıda mı ortaya çıktı yoksa önceden var mıydı?Kontrolden çıktım hanımlar detaylı ultrason da çok şükür bir sorun çıkmadı bebeğimin gelişimi normal şimdilik sağlığı da yerindeancak benim değerlerim iyi değil protein kaçağı artmış karaciğer değerlerim bozuluyor 1,5 -2 ay daha dayanmamız gerek kızımı kaybetmek zorunda kalmak istemiyorum ölmek de istemiyorum bir evladım daha var dua edin bize lütfen
Allah korusun cnm senin ilk gebeliginde bu sorun varmiydi altinda yatan sebebi bulsalar tedavi olma sansin yokmu rabbim sifa versin insallahKontrolden çıktım hanımlar detaylı ultrason da çok şükür bir sorun çıkmadı bebeğimin gelişimi normal şimdilik sağlığı da yerindeancak benim değerlerim iyi değil protein kaçağı artmış karaciğer değerlerim bozuluyor 1,5 -2 ay daha dayanmamız gerek kızımı kaybetmek zorunda kalmak istemiyorum ölmek de istemiyorum bir evladım daha var dua edin bize lütfen
Allah korusun ikinizide inşallah şifa versinKontrolden çıktım hanımlar detaylı ultrason da çok şükür bir sorun çıkmadı bebeğimin gelişimi normal şimdilik sağlığı da yerindeancak benim değerlerim iyi değil protein kaçağı artmış karaciğer değerlerim bozuluyor 1,5 -2 ay daha dayanmamız gerek kızımı kaybetmek zorunda kalmak istemiyorum ölmek de istemiyorum bir evladım daha var dua edin bize lütfen
Allah korusun rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. Benim kuzenimin eşinde de protein kaçağı oldu kucağına aldı bebeğini çok şükür bi sıkıntı olmadanKontrolden çıktım hanımlar detaylı ultrason da çok şükür bir sorun çıkmadı bebeğimin gelişimi normal şimdilik sağlığı da yerindeancak benim değerlerim iyi değil protein kaçağı artmış karaciğer değerlerim bozuluyor 1,5 -2 ay daha dayanmamız gerek kızımı kaybetmek zorunda kalmak istemiyorum ölmek de istemiyorum bir evladım daha var dua edin bize lütfen
Allah korusun, yardımcın olsun dualarımız seninle .. Kötü şeyler düşünüp kendini üzme lütfen.Kontrolden çıktım hanımlar detaylı ultrason da çok şükür bir sorun çıkmadı bebeğimin gelişimi normal şimdilik sağlığı da yerindeancak benim değerlerim iyi değil protein kaçağı artmış karaciğer değerlerim bozuluyor 1,5 -2 ay daha dayanmamız gerek kızımı kaybetmek zorunda kalmak istemiyorum ölmek de istemiyorum bir evladım daha var dua edin bize lütfen
İlkinde sadece gebeliğe bağlı yüksek tansiyon ve diyabet vardı ama 38. Haftaya kadar sorunsuz gelmiştik şu an hamile olduğum için tek çare doğumAllah korusun cnm senin ilk gebeliginde bu sorun varmiydi altinda yatan sebebi bulsalar tedavi olma sansin yokmu rabbim sifa versin insallah
Düşük protein diyeti yapıyorum ama o da yetersiz beslendiğim için karaciğer değerlerimi ve magnezyumu bozuyor bir yeri düzelteyim derlen başka bir yer alarm veriyorAllah korusun ikinizide inşallah şifa versin28 haftayı bi geç ilk etapta allahın izniyle ikinizde kurtulursunuz yok mu bi çaresi bisey yapmıyorlar mi yaa
İnşallah ben de kızıma kavuşurum sağ sağlimAllah korusun rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. Benim kuzenimin eşinde de protein kaçağı oldu kucağına aldı bebeğini çok şükür bi sıkıntı olmadan
Canım Allah yardımcın olsun kötü düşünceleri kafandan at içini ferah tut kendin ve evlatların içinKontrolden çıktım hanımlar detaylı ultrason da çok şükür bir sorun çıkmadı bebeğimin gelişimi normal şimdilik sağlığı da yerindeancak benim değerlerim iyi değil protein kaçağı artmış karaciğer değerlerim bozuluyor 1,5 -2 ay daha dayanmamız gerek kızımı kaybetmek zorunda kalmak istemiyorum ölmek de istemiyorum bir evladım daha var dua edin bize lütfen
Canım o ne demek lütfen kötü şeyler aklına getirme, sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına. Rabbim herşeyin dermanini verir, dualarımız seninle. Kendinide bebeğini de üzme lütfenKontrolden çıktım hanımlar detaylı ultrason da çok şükür bir sorun çıkmadı bebeğimin gelişimi normal şimdilik sağlığı da yerindeancak benim değerlerim iyi değil protein kaçağı artmış karaciğer değerlerim bozuluyor 1,5 -2 ay daha dayanmamız gerek kızımı kaybetmek zorunda kalmak istemiyorum ölmek de istemiyorum bir evladım daha var dua edin bize lütfen
Siz branş mı sınıf öğretmeni misiniz?Nasıl zorunlu ya zorunlu değil 24den itibaren çalıştı benim zümrem sonra şu 5ler açılınca hemen izne ayrıldı. 5lerde Uzaktan olsaydı devam edecekti. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum 2.dönemde uzaktan olursa devam ne zaman okullar tamamen açılırsa pat izne ayrılacağım. Yani hayırlısı ise.
Allahım seni ve bebeğini korusun, korkularımızı endişelerimizi uzak tutsunKontrolden çıktım hanımlar detaylı ultrason da çok şükür bir sorun çıkmadı bebeğimin gelişimi normal şimdilik sağlığı da yerindeancak benim değerlerim iyi değil protein kaçağı artmış karaciğer değerlerim bozuluyor 1,5 -2 ay daha dayanmamız gerek kızımı kaybetmek zorunda kalmak istemiyorum ölmek de istemiyorum bir evladım daha var dua edin bize lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?