2021 Nisan Anneleri

Benim seker yüklemesi 23+4 te yapildi doktorum devlet hastanesinde calisiyor orda yaptirdim.

İyi şeyler düşün stres yapma.. Hayırlısı ile güzel haberler ile çıkarsın inşallah kontrolden.

Yok canım zorunlu değil ben de uzaktan olduğu sürece devam etmeyi planlıyorum inşallah bir engel çıkmazsa

Güzel haberler alırsın inşallah bgun

Günaydın kızlar şeker yükleme testine geldim sabah 8den beri açım ve aldığım glikoz içimi dışıma çıkardı kusmamak için uğraşıyorum yoksa test iptal olurmuş 3.defa kan vereceğim inşallah ondan sonra bişiler yiyebilirim

Günaydınlar, benim de aylık kontrolüm vardı şükür herşey normal dedi doktor 450 gram olmuş bile. Kalbindeki 1 mm delik içinse kafanıza takmayın o kendi kendine kapanır dedi. Ayın 17 sinde kardiyolojide randevumuz var umarım o da aynısını söyler herkesin iyi haberler alacağı bir gün olsun

Kontrolden çıktım hanımlar detaylı ultrason da çok şükür bir sorun çıkmadı bebeğimin gelişimi normal şimdilik sağlığı da yerinde ancak benim değerlerim iyi değil protein kaçağı artmış karaciğer değerlerim bozuluyor 1,5 -2 ay daha dayanmamız gerek kızımı kaybetmek zorunda kalmak istemiyorum ölmek de istemiyorum bir evladım daha var dua edin bize lütfen

Canım Allah korusun ne demek o ölmek falan her şey güzel olacak hepimiz için sağlıkla kavuşacağız inşallah neden öyle olmuş canım detaylıda mı ortaya çıktı yoksa önceden var mıydı?

Allah korusun cnm senin ilk gebeliginde bu sorun varmiydi altinda yatan sebebi bulsalar tedavi olma sansin yokmu rabbim sifa versin insallah

Allah korusun ikinizide inşallah şifa versin 28 haftayı bi geç ilk etapta allahın izniyle ikinizde kurtulursunuz yok mu bi çaresi bisey yapmıyorlar mi yaa

Allah korusun rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. Benim kuzenimin eşinde de protein kaçağı oldu kucağına aldı bebeğini çok şükür bi sıkıntı olmadan

Allah korusun, yardımcın olsun dualarımız seninle .. Kötü şeyler düşünüp kendini üzme lütfen.

Allah korusun cnm senin ilk gebeliginde bu sorun varmiydi altinda yatan sebebi bulsalar tedavi olma sansin yokmu rabbim sifa versin insallah
İlkinde sadece gebeliğe bağlı yüksek tansiyon ve diyabet vardı ama 38. Haftaya kadar sorunsuz gelmiştik şu an hamile olduğum için tek çare doğum
Allah korusun ikinizide inşallah şifa versin 28 haftayı bi geç ilk etapta allahın izniyle ikinizde kurtulursunuz yok mu bi çaresi bisey yapmıyorlar mi yaa
Düşük protein diyeti yapıyorum ama o da yetersiz beslendiğim için karaciğer değerlerimi ve magnezyumu bozuyor bir yeri düzelteyim derlen başka bir yer alarm veriyor
Allah korusun rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. Benim kuzenimin eşinde de protein kaçağı oldu kucağına aldı bebeğini çok şükür bi sıkıntı olmadan
İnşallah ben de kızıma kavuşurum sağ sağlim

Canım Allah yardımcın olsun kötü düşünceleri kafandan at içini ferah tut kendin ve evlatların için Sen annesin çok güçlüsün

Canım o ne demek lütfen kötü şeyler aklına getirme, sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına. Rabbim herşeyin dermanini verir, dualarımız seninle. Kendinide bebeğini de üzme lütfen

Siz branş mı sınıf öğretmeni misiniz?
Müdürüm 24 te ayrılırsan 32 de tekrar balşayamazsın dedi çünkü o haftalarda çalışamıyorsan sonraki süreçte de çalışamazsın durumda olman lazım. Ayrıca bazı kaymakamlıklar tekkrar başlanmasına müsaade etmiyormuş,

Allahım seni ve bebeğini korusun, korkularımızı endişelerimizi uzak tutsun Canım gönlünü ferah tut, olumlu düşün. Bol bol dua et.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…