Ben de araştırdım sırt üstü yatmak bu aydan sonra onerilmiyormus , soluma yattım cam falan actim nefes alamıyor gibi oldum çok korktum ya. Biraz daha iyiyim ama sağlıkla bir kavuşsak bebislere valla yaBende var son birkac haftadir.. Sanki nefes alamiyormusum gibi hissediyorum zaman zaman. Hele yattigimda cok daha bariz oluyor.. Ben doktora sorma geregi duymadim, normal olabileceğini dusunuyorum..
Ay bu nefes nefese kalma çok beter birsey, nabzını ölçtüm benim hep 74 civarı olurdu, 99 a çıktı o kötü olduğum anda, soluma uzandım cam açtım, biraz sakin sakin kaldim bir süre 90 a düştü. Kalbim resmen kulağımda atıyordu, nefes alamadım, sırt üstü yatıyordum sırtımda kalp atışını hissetmeye başlayınca panikledim. Sağlıkla bitsin hamileliklerimiz bu günler geçer anılarda kalır da sağlıkla kavuşsak ah birGeçmiş olsun canım. Bende 1 haftadır çarpıntı ve nefes nefese kalma var. Nabzımı ölçüyorum 85 lerde bana göre yüksek hamilelikten önce hep 50-55 gibiydi şimdi sağ kulağımda atıyor kalbim resmen. Doktoruma sordum 100 ü geçmiyorsa normal dedi sen de bi ölç istersen.
Hele yatakta dönmek resmen şimdiden işkenceKızım hep kaburgalarimi tekmelerdi çok özlemiştim dün gece 2 ye kadar tekmeledi benimkide bel ağrısı çok fazla vardı gece uyurken zorlanıyorum şimdiden son ayimda nolucak çok merak ediyorum
Bende nefes nefese kaliyorum mutfakta tatli yaptim bulasiklari falan yikadim yavas yavas geldim oturdum kalbim kulaklarimda atiyodu resmen 100 dü nabzim saydim.Kızlar kalbimde çarpıntı var gibi derin derin nefes almaya başladım. Sizce bu normal birşey mi? Doktorumu arasam mı anlayamadım? Başına gelen oldu mu buna benzer birşey falan?
İyi çok şükür canım iyi ol da girmesen de olur inşallahİyi geceler kızlar artık pek girmiyorum buraya Kendi halinde evimde işimde gucumdeyim bı sıkıntı yok şükür ilk defa bugün gerçek anlamda bebeğimin hareketlerini hissettim o kadar mutluyum ki hiç böyle hissetmemistim
Zaman geçmiyor ayrıntılı ultrason günü hiç gelmiyorSizede zman durmus gbi gelmiyormu kizlarBana artik hic vakit gecmiyor bugun tam 21+0 yarin 22 ye baslicaz ama sanki aylardir ayni haftalardaymisim gbi gecmek bilmio Benim oglan gece 1 den 2 ye kada bi taklalar ayio esime diorm bizimki gece kuşu olacak hazir ol uykusuzluga
Benimde aralikda ayrintili valla hic gecmio ya kizim da dio anne neden hic zmn gecmio kardesm gelse hemenZaman geçmiyor ayrıntılı ultrason günü hiç gelmiyor
Benimki ayın 16sında korku ve endişeyle bekliyorum rabbim sağlık versin.Benimde aralikda ayrintili valla hic gecmio ya kizim da dio anne neden hic zmn gecmio kardesm gelse hemen
Benim 21 aralikda sen benden once gidiosun hayirlii haberlerle gel insallah cnmBenimki ayın 16sında korku ve endişeyle bekliyorum rabbim sağlık versin.
Bende de var o nefes alamamak normal sanirim oyle olunca derin derin nefes alip vermeye calisiyorum ilk hamileikte yoktu bu hamilelikte var.ilk hamilelikte yasamadigim ne varsa yasimyorum bundaBende var son birkac haftadir.. Sanki nefes alamiyormusum gibi hissediyorum zaman zaman. Hele yattigimda cok daha bariz oluyor.. Ben doktora sorma geregi duymadim, normal olabileceğini dusunuyorum..
Çarşamba kontrolüm var bahsedicem doktoruma, 3 kez falan oldu ama bugün olan daha rahatsız ediciydi. Kızımda 9 ayda olan karnım su an var acayip korkuyorum 9 aylıkken ne olucam ben diye. Ayaklarımı dik durdugumdaartık göremiyorum.Bende nefes nefese kaliyorum mutfakta tatli yaptim bulasiklari falan yikadim yavas yavas geldim oturdum kalbim kulaklarimda atiyodu resmen 100 dü nabzim saydim.
Ya bende de var gittigimde sorucam cok kotu oluyorum.Kızlar kalbimde çarpıntı var gibi derin derin nefes almaya başladım. Sizce bu normal birşey mi? Doktorumu arasam mı anlayamadım? Başına gelen oldu mu buna benzer birşey falan?
Merhaba bende bir kaç aydır sola yatınca ara ara çarpıntı oluyor. Perinatologuma sormuştum eğer belirli bir pozisyonda oluyorsa sorun değil ama çarpıntıya baş dönmesi halsizlik eşlik ediyorsa yüksek tansiyon olup olmadığına bakmak lazım dedi. Benim sadece çarpıntım var, o yüzden normal kabul ediyorum.Kızlar kalbimde çarpıntı var gibi derin derin nefes almaya başladım. Sizce bu normal birşey mi? Doktorumu arasam mı anlayamadım? Başına gelen oldu mu buna benzer birşey falan?
Merhaba.Herkese iyi akşamlar, çok sık yazamasam da okumaya çalışıyorum. Dün alınan kilolardan bahsetmişsiniz. Ben de bu hafta diyetisyenle diyete başladım. Beni bi kaç konuda uyardı size de aktarıyım belki işinize yarar. Ben kilolu hamile kaldığım için bebek kilo aldıkça kendi kilomdan bi kaç kilo verdireceğini böylece bu ayki kiloma ek olarak sadece bi kaç kilo daha eklenebileceğini söyledi. Hızlı kilo kaybının ya da kalori kısıtlamasının bebeği strese sokacağını, günlük mutlaka öğlen ya da akşam öğününde yoğurt dışında protein olması gerektiğini, mutlaka esmer ekmek tüketmem gerektiğini söyledi, kahvaltıda peyniri arttırdı, meyveyi kısıtladı ve akşam kefir önerdi. 4 günde bir kilo gitti, ilk başlarda ödem gittiği için sıkıntı yok ama normalde bu kadar hızlı kilo azalmasını istemeyiz dedi. Bi de az önce okudum, bu ay bebeğin kilosu iki katına çıkıyormuş, o yüzden tartıda kilo artışı normalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?