Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence normal gibi değerlerİyi akşamlar kızlar glikoz sonuçlarım çıkmış doktorumla randevum haftaya anlayan var mı sonuçlardan baksanız durum nedir şeker yükleme testimin@ONTK sen anlıyormuydun cnm ya
Sanırım kendi doktorundan yani hastaneden almalısın24 haftalık raporunu saglik ocağından almak yeterli mi![]()
Evet bende merak ediyorum ikisi de yazmiyor.Muhittin nerelerde kız yazmiyo hilal vardi oda yok sanirim
Arada yaz ama.olmaz böyle merak edioz bizİyi geceler kızlar artık pek girmiyorum buraya Kendi halinde evimde işimde gucumdeyim bı sıkıntı yok şükür ilk defa bugün gerçek anlamda bebeğimin hareketlerini hissettim o kadar mutluyum ki hiç böyle hissetmemistim
Bana da bu haftalar çok hızlı geçiyor sanki hareketlerini her gün hissetmeye başladığımdan beri içim rahatladı doktor randevularına eskiden çok endişeli giderdim artık daha rahatım kızım hareket ettikçe içim ferahlıyor resmenSizede zman durmus gbi gelmiyormu kizlarBana artik hic vakit gecmiyor bugun tam 21+0 yarin 22 ye baslicaz ama sanki aylardir ayni haftalardaymisim gbi gecmek bilmio
Benim oglan gece 1 den 2 ye kada bi taklalar ayio esime diorm bizimki gece kuşu olacak hazir ol uykusuzluga
![]()
24.hafta da ayrilmak zorunly diye biliyorum ii sayiliyor.Sonra 32 de doktor raporuyla calsiir calismaz durumu olusur bazi kurumlar cikmak zorundasin demis arkadaslarima ben ogretmen degilim ama kurumda calsiiyorum bakalim bende sorucam 32 de donebilirsem donup 38 e kdr calsiicam.ama en dogrudunu sgk bilir ve ik sureci bilir mudur vs karar veremez buna.Suan bizdeki sut iznindekiler bile coronadan evden calismaya dondu evdeler ve maas aliyrlar bu surec biraz daha degisik tek kisinin dedigine bakmayin mutlaka sorun.Kafalarina gore is yapiyor bazilari.Siz branş mı sınıf öğretmeni misiniz?
Müdürüm 24 te ayrılırsan 32 de tekrar balşayamazsın dedi çünkü o haftalarda çalışamıyorsan sonraki süreçte de çalışamazsın durumda olman lazım. Ayrıca bazı kaymakamlıklar tekkrar başlanmasına müsaade etmiyormuş,
Alttan bakmadi rahim agzini usgile olctu.belki risk gorse olcerdi ama ii dedi.Slm canlar.. bende birsey sorcam .. perinatolog da detayli yapdiran arkadaslar sizde altdan bakildimi? Mesela bebek haric rahim agzini olcmek icin ... rahim agzi olculdumu yada ?
bence benden haric herkese cabuk geciyor zmanBana da bu haftalar çok hızlı geçiyor sanki hareketlerini her gün hissetmeye başladığımdan beri içim rahatladı doktor randevularına eskiden çok endişeli giderdim artık daha rahatım kızım hareket ettikçe içim ferahlıyor resmen![]()
Kızım hep kaburgalarimi tekmelerdi çok özlemiştim dün gece 2 ye kadar tekmeledi benimkide bel ağrısı çok fazla vardı gece uyurken zorlanıyorum şimdiden son ayimda nolucak çok merak ediyorumArada yaz ama.olmaz böyle merak edioz bizcok guzel o hisler ya benmki artık hic durmuyo maşallah nereye denk gelirse patlatiyo dahada buyuyunce napıcaz bakalm ne böbrek bırakacak gbi ne mide
arada yaz bak haa
Bende var son birkac haftadir.. Sanki nefes alamiyormusum gibi hissediyorum zaman zaman. Hele yattigimda cok daha bariz oluyor.. Ben doktora sorma geregi duymadim, normal olabileceğini dusunuyorum..Kızlar kalbimde çarpıntı var gibi derin derin nefes almaya başladım. Sizce bu normal birşey mi? Doktorumu arasam mı anlayamadım? Başına gelen oldu mu buna benzer birşey falan?
Geçmiş olsun canım. Bende 1 haftadır çarpıntı ve nefes nefese kalma var. Nabzımı ölçüyorum 85 lerde bana göre yüksek hamilelikten önce hep 50-55 gibiydi şimdi sağ kulağımda atıyor kalbim resmen. Doktoruma sordum 100 ü geçmiyorsa normal dedi sen de bi ölç istersen.Kızlar kalbimde çarpıntı var gibi derin derin nefes almaya başladım. Sizce bu normal birşey mi? Doktorumu arasam mı anlayamadım? Başına gelen oldu mu buna benzer birşey falan?
Doğurduktan sonrasını bilmediğim için şu an güzel geliyor bana eminim doğunca her şey çok daha güzel ve Farklı olurbence benden haric herkese cabuk geciyor zmanHamilelik surecini sevmiyorum ben oyuzden gecmiyor galiba
Hayirlisiyla bi doguraydik
![]()
Kimi hamilelik kismini sever dogurunca zor gelir bende de dogdukdan kismi daha kolay goruyorum saglik sorunu olmadigi surece uykusuzlul filan zorlamio ama hamilelikde hersey kisitli oldugu icin biraz ozgurlukcu ruh haline sahip olanlar zorlaniyor benim gibiDoğurduktan sonrasını bilmediğim için şu an güzel geliyor bana eminim doğunca her şey çok daha güzel ve Farklı olur![]()