2021 Nisan Anneleri

Kızlar ya hepimize Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Ham isimlik bulursanız burada da paylaşır mısınız bu arada.
Bi de tetanoz aşısını herkes oldu mu? Beni hemşire daha yeni aradı da. Bu hafta gitmem gerekiyormuş, korktum biraz.

Canım ben hala araştırma halindeyim isimlik alacağım sayfayı sen de bulursan paylaş yardımcı olalım birbirimize.
Ben ilk dozumu haftaicinde oldum

Ben olmadim doktorum olma dedi. Ben çok etkileniyorum tetanozdan hafif ateslenip, 1 hafta kolumu kullanamıyorum. Gerçi doktorum ol deseydi olurdum orası ayrı.

Muhittin Nasıl şeker yükle o ne demek ki? Benim de suyum fazla fazla varmış öyle birşey mi oluyor? Çarşamba doktorum ne dicek bakalım. Minik bir prenses geliyor

Ben de olmadım 25. haftadayım doktorum konusunu bile açmadı , sağlık ocağından aramadılar benim de işime geldi sormadım bile ...

Ben de ilk dozumu bu hafta içinde olacağım doktorum 27. Haftaya kadar zamanı var dedi. Ben geçen sene olmuştum biraz ağrılı olmuştu kolumu kaldırırken ama buz tutacağım bu sefer

Ellerine sağlık, güzel güzel kullanmak nasip olsun minnoşa... Benim ördüğümde bitmek üzere bitsin burada da paylaşırım..
Seninkide rengarenkti degil mi canim yanlis mi hatirliyorm? Bitirmek icin o kadar acele ettim ki sanki bitince hemen icine saracakmisim gibi cabucak biter insallah seninki de merakla bekliyorm

Muhittin Nasıl şeker yükle o ne demek ki? Benim de suyum fazla fazla varmış öyle birşey mi oluyor? Çarşamba doktorum ne dicek bakalım. Minik bir prenses geliyor
Şeker yükleme testini yaptir mutlaka şekerim olabilirmiş ondan şu fazla olurmuş. Inşallah güzel haberler alırsın canimm

Aynen canm ben simdi esime hirka yapacam yazik adama yun alirken utandim kendimden sonra da lohusa yelegi örmek istiyorm kollari dirseklerimde biten umarim becerebilirm desenine karar vermedm kafamdan atcam gibi
Bu battaniye pek yumusak degil ama deseni geregi siki oruluyor ben gevsek yapinca da kenarlardan sarkma yapti toparlaması baya zor oldu.sen hangisini ormeye karar verdin canm motif guzelse yelekte kullanabilirim hem bana da fikir olur

Ben de ilk dozumu bu hafta içinde olacağım doktorum 27. Haftaya kadar zamanı var dedi. Ben geçen sene olmuştum biraz ağrılı olmuştu kolumu kaldırırken ama buz tutacağım bu sefer
Şu sıralar zaman zaman bi karamsarlık çöküyor üstüme. Sonra korktum falan ama genelde ol diyorlar. Doktorum şu an covid ve ayrıntılı konuşamıyorum bu yüzden onunla. Güneş tutulması mı ne varmış ya ondan mı acaba ama dokunsanız ağlarım, sağlıkla kucağıma aldığım günleri göreyim allahım diyorum sürekli.

Merhaba canım. Ben tobot süpürge kullanıyorum. Xioami Vacuum benimki. Mopsuz . Çok memnunum tavsiye ederim

Yaptırcam sanırım ya ne yapayım şu an duygusalım neyse eski pozitif hallerime geri dönmeliyim en kısa zamanda
Bende çarşamba yaptıracağım ilk dozunu canım. Oğlumdan hatırladığım 1-2 gün kolum ağrımıştı. Bir ay önce zatüre aşısı olmuştum kendi isteğimle. O zamanda 2 gün kol ağrısı oldu. Başka bir sıkıntım olmadı.
Bende aşırı depresifim bu gebeliğimde
Pandemi sebebiyle dışarı çıkamamak, birincisi sınıf velisi olmak ve bu sefer doğum sonrası başıma gelecekleri biliyor olmak bu modumun sebepleri sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…