2021 Nisan Anneleri

Yaptırcam sanırım ya ne yapayım şu an duygusalım neyse eski pozitif hallerime geri dönmeliyim en kısa zamanda
Offff hiç deme ben de sürekli depresifim, çıkmam lazım bu moddan
Merhaba canım. Ben tobot süpürge kullanıyorum. Xioami Vacuum benimki. Mopsuz . Çok memnunum tavsiye ederim
Yaaaa ben de çok istiyorum bu aralar doktor da istirahat verince ev öyle kaldı eşime soyledim , o da sıcak baktı dur bakalım iyice araştırmak lazım , hayallerimi susluyor bu aralar mop özelliği yerleri silme özelliği oluyor dimi

Evet silme özelliği. Ben öyle istemedim. Çünkü halıları o an ya tamamen kaldırmak gerekiyor yada halıları tek tek yasaklı bölge seçmek gerekiyor. Halılarım sürekli aynı yerinde durmuyor ki evde bir oğlan çocuğu olunca malum toplayamam da öyle. Bide haznesi küçük, sürekli suyunu değiştireceğim falan.
İki fonksiyon bir makinede verimli olmaz dedim mopsuz aldık
Büyük rahatlık, her gün çalıştırıyorum.

Kız maşallah yeteneklisin valla, ben mıy mıy yaparim. Pek elime almam aldim mi da bitiricem diye kendimi yerim. Sabirsiz biriyim.cok. motifi yüklerim buraya ama yelekte ağır olur sanki benim motif.
Ben renk seçemiyorum sıra sıra renk renk yapanlar var o çok cümbüş gibi, daha sadece minnoş olsun diyorum, zaten maksat görseli güzel anne eli değsin kafasindayim. Tek renk modeli göstermez ikili yapayım.diyorum ama seçemedim renk henüz. Zaman da var bol bol yapmam 1 ay sürer zaten

Süper birşey yaaa büyük kolaylık . Ne zamandır hep görüyordum ama ciddi ciddi ilk kez düşünmeye başladım günlük temizlik için yeterli olur , moplu olmasına illaki gerek yok o zaman . Seninkinin modeline bakiyim o zaman birde. Fiyatı falan da önemli tabi

Ciddimisin kiz 2.diyince şaşırıyorlar haehehe

Doktor diyor ilk çocuğun nasıl dedim çok sakin bu diyor cok hareketli he dedim bu deli
Küçücük karnın benim şuan kocaman :) bu zamana kadar saklıyodum kıyafetlerle ama artık saklayamıyprım enerji patlamasıı yaşıyo demek ki bebe

Ilk dogumumda esimde annemde kalmisti canim.
Bir de esimden baskasi yok suan bana bakacak gerci ablamda var esimle donusumlu gidip gelecekler.
Beni de oglum iste nereye birakicam biraz ablam biraz esim bakacak suan ki plana gore.

Hassaslık karamsarlık zaman zaman hepimizde oluyor herhalde ben de her akşam günün aynı saatleri ağlamaya başladım sebepsiz yere oysaki ağlama krizlerim durmuştu. Aşıyı ben de detaylıda bebeğim gününden geri çıktı diye bekletiyordum ama son kontrolde ölçümleri iyi çıkınca doktorum yaptır dedi. Tetanoz sadece doğum zamanı değil Allah korusun her zaman karşımıza çıkabilir. Farketmeden yakalanırsak bebeğe zarar verebilir diye ben bu hafta içi yaptıracağım inşallah

Ben kullaniyorum canim roborock s6 benim ki.
Cok memnunum ama ben paspas ozelligini hic kullanmadim halilari kaldirmam gerekiyor filan.
Eger halın varsa su ozelligi olmayani alabilirsin o supuruyor ben o arada tuvalet banyo toz filan isleriyle ilgileniyorum arkasindan vileda yapiyorum.

Merhaba canım. Ben tobot süpürge kullanıyorum. Xioami Vacuum benimki. Mopsuz . Çok memnunum tavsiye ederim
Robot süpürge ben de çok istiyorum ya bazen eşime hamileliği bahane süpüremiyorım keşke robotum olsa diyorum ama mesaj hala yerine ulaşmadı internette robot süpürgeyle gezen bebeleri gösteriyorum ona belki hoşuna gider diye

15gun surdu benm buyuk kizima da elbise yapmistm 1surdu ikiside yetenekli degilim kiz youtube dan ornegi cikardm yaptm bende rengi pek sindirememistm yavruagzi gibi ama orunce guzel oldu erkekte mavi ile koyu gri beyaz cok yakisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…