Hesaplayarak içeyim bakalm bende normalde çok şu içen biriydim zaten belkide farkında deilm soğuklarda çok içmiyorum demekki normalde 3.5 ltyi geçerdim benBen gebeligin en basindan beri neredeyse kum dokuyorm hafif enfeksiyonda var bir kez antibiyotik kullandim sonra hep su ic dediler 2 lt nin ustune cikamiyorm ama ne olcak boyle bilmiorm
Ilkinde yanılmıyorsam 1 yada 2 doz yaptırdım ve bunda hiç yaptırmadım ebem de istersen yaptir istersen yaptırma dediBen de cuma olayım diyorum. Kolumdan zorlanırsam da eşim evde en azından. İçimizi ferah tutalım, süreci biraz farklı geçiriyoruz ama bu aydan sonra doğum yapan her kadın bizimle aynı süreci geçiriyor sonuçta. Bebekler etkileniyormuş ruh halinden.
İlk hamileliğinde yaptırmış mıydın peki canım?
Ben şimdilik yaptırmaya karar verdim, doktorum bana bıraktı. İlla ol ya da olma demedi. Eşim dünya hali nolur nolmaz ol sen yine de dedi. Herkes bir şey diyor.
Aile hekimleri kontrol etmek zorundaymış o yüzden enabızda her kontrol ettiklerinde giriş görüyorum. Eğer kontrol etmezlerse onlar için sorun oluyormuş.
Günaydın, ben kaçırdım herhalde ters bir durumu mu vardı ki?Kızlar merhaba günaydın en com kimi merak ediyorum biliyor musunuz çok ta korkuyorum insallah iyidir sağlık durumu insallah bebeğiyle iyilerdirPrincesssss keske ses versen
Günaydın canim önceden düşüğü var mıydı bilmiyorum 16 haftalık kimdi o yanılıyor olabilirim profilleri aynıydı ondan merak ettim insallah iyilerdir girmemiş 2 aydirGünaydın, ben kaçırdım herhalde ters bir durumu mu vardı ki?
Günaydın canim ben ah hatırlasam işte 1 mi 2 mi doğumdan sonra gitmedim kesinde gerçi 1 olsa nolur 2 olsa nolur 2012 de doğurdum yıl oldu 2020 hatta 2021Günaydıııın kızlar, ben aşıyı oldum ilk hamileliğim ve daha önce hiç olmadım diye. Hemşireye sordum kaç doz diye tek doz iki yıl korur dedi. İkinci doz beş yıl dedi.
Maşallah...Baya ben burdayım diyor. Benim de bugün daha büyük karnım ama ben senden daha öndeyim ..Günaydın 21+4
Canım benim iç karnım dar ilk hamileliğimde de hemen çıkmıştı bunda da öyle oldu hemen hamile kıyafetlerine terfi ettimMaşallah...Baya ben burdayım diyor. Benim de bugün daha büyük karnım ama ben senden daha öndeyim ..
Merhaba cnm hayırlı saglikli olsun bebislerimiz inşallahYsmnondr merhabalar normalde Mayıs annesi geubundayım ama Nisan da olabilir. Kırklarelinde olduğunu görünce yazayım dedim. Hayırlı olsun bebeklerimiz. Hangi doktora gidiyorsun merak ettim. Ben de Kırklareli’deyim
Teşekkür ediyorumMaşallah canım hamilelik çok yakışmış
Canım ben 4.aya kadar bulantım sürekli vardı ama şimdi de sadece sabahları var gün içinde olmuyor kahvaltı yaptıktan sonra geçiyor ilaç almıyorum artık ama her sabah yatakta aynı durumu yaşıyorumGunaydin bacilar asilarin omurluk korumasi icin toplam 5 doz oluyor ama bende 2 doz oldm kizim devam etmemistm bu dogumdan sonra 5 doza tamamlicam nasipse bida hic olmamak icin ins.Bu arada benim bulantilar devam varmi aranizda hala ceken gece bulantiyla uyandim ilac da aliyorm aslinda ama tam anlamiyla gecmedi hala
Canım maşallah ben kendime çıktı diyorum seninkinin yanında minnak kalırGünaydın 21+4
MaşallahGünaydın 21+4
Haftamız aynı canım.Kilo biraz da bünye ve yapı meselesi.Hele bi de bulantın falan olmadıysa alınabiliyor.Ben de çatı ağrıları ve kuyruk sokumu ağrıları başladı.Bacaklarda kramplar da olmaya başladı.Magrezyum ve kalsiyum kullanıyorum devamlı ama yine de oluyor.Dün doktor çok kilo almamaya çalışalım dedi.Ben de toplam 4 kilo aldım ama o bile baskı yapıyormuş bende.7 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?