- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Kız sen hamilelikten önce 30 kilo falandın heralde.. Ben top oldum yuvarlancam bu kilo almış halin mi ?Kaç kilo aldim diyim mi 8 9
60.5 dim valla göğüslerim sadece gelir 5 kilo sütte geliyor birindenKız sen hamilelikten önce 30 kilo falandın heralde.. Ben top oldum yuvarlancam bu kilo almış halin mi ?
Maasallah paşama Bosver zaten hep gidiyon gerek varmiÇıktım kızlaaar çok şükür herşey yolunda dedi ama nasıl detaylı bu anlamadım tam 4.5 dk sürdü sadece29 cm 532.gr olmuş maşallah
Yok bee buna 5 hafta oldu geleli artık çok gitmiyomMaasallah paşama Bosver zaten hep gidiyon gerek varmi
Normalde yarım saat 45 dk civarı oluyor.devletse aynen böyle oluyorÇıktım kızlaaar çok şükür herşey yolunda dedi ama nasıl detaylı bu anlamadım tam 4.5 dk sürdü sadece29 cm 532.gr olmuş maşallah
Bulanti olmaz mi hic sabahtr oluyom sandm hala devam ediyo yine ac kalmaya basladmGunaydin bacilar asilarin omurluk korumasi icin toplam 5 doz oluyor ama bende 2 doz oldm kizim devam etmemistm bu dogumdan sonra 5 doza tamamlicam nasipse bida hic olmamak icin ins.Bu arada benim bulantilar devam varmi aranizda hala ceken gece bulantiyla uyandim ilac da aliyorm aslinda ama tam anlamiyla gecmedi hala
Özel bide cnm yaa devlet bile dha fazla bakar eminimkiNormalde yarım saat 45 dk civarı oluyor.devletse aynen böyle oluyor
Özelde sanki daha uzun sürüyor ama önemli şeylere bakmıştır zaten sorun olsa mutlaka söylerdiÖzel bide cnm yaa devlet bile dha fazla bakar eminimki
Allah allah bir yanlışlık olmasın çünkü ben yaptırmıştım daha önceki gebelikte 45 dk inceliyor bir o kadarda para alıyorlar bide.Bence çocuğun pozisyonu uygundur ondan çok uğraşmamıştır diyeceğim ama yine az gibi geldi.Olsun iyiymiş ya inşallah bundan sonrada öyle devam ederÖzel bide cnm yaa devlet bile dha fazla bakar eminimki
Maşallah canım gayet iyi görünüyorsun boyun uzun kilo kaldırıyor demek ki vücudunKaç kilo aldim diyim mi 8 9
Yaaa canım benim bulantım oldukça yedim bastısın diye sonuç 3 ayda 5 kilo aldım sonradan 2 kilo daha aldım boyum da kısa yuvarlanarak gideceğim doğumaHaftamız aynı canım.Kilo biraz da bünye ve yapı meselesi.Hele bi de bulantın falan olmadıysa alınabiliyor.Ben de çatı ağrıları ve kuyruk sokumu ağrıları başladı.Bacaklarda kramplar da olmaya başladı.Magrezyum ve kalsiyum kullanıyorum devamlı ama yine de oluyor.Dün doktor çok kilo almamaya çalışalım dedi.Ben de toplam 4 kilo aldım ama o bile baskı yapıyormuş bende.
Canım en az yarım saat 45 dakika bakıyorlar ne kadar ücret ödedin peki ben yeni yaptırdımÖzel bide cnm yaa devlet bile dha fazla bakar eminimki
Bnm özel sigortam var gebelik paketiyle hiç ödemiyorum cnm boyuna kilosuna baktı kordona baktı yüzüne baktı suyuna plasentasina kalbine tamam dedi bu kadarCanım en az yarım saat 45 dakika bakıyorlar ne kadar ücret ödedin peki ben yeni yaptırdım
Kuzum detaylı ultrason için 4,5 dk az değil mi ya normal muayene o kadar sürüyorÇıktım kızlaaar çok şükür herşey yolunda dedi ama nasıl detaylı bu anlamadım tam 4.5 dk sürdü sadece29 cm 532.gr olmuş maşallah
Bnm özel sigortam var gebelik paketiyle hiç ödemiyorum cnm boyuna kilosuna baktı kordona baktı yüzüne baktı suyuna plasentasina kalbine tamam dedi bu kadar
Hızlıca bakmış demkki her yerini ölçüyor tüm kemikler be oragnalara baktı neredeyse kulaklarının kepçe olup olmadığına kadar belki doktor çok profesyonel bebeğin de pozisyonu uygunduBnm özel sigortam var gebelik paketiyle hiç ödemiyorum cnm boyuna kilosuna baktı kordona baktı yüzüne baktı suyuna plasentasina kalbine tamam dedi bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?