2021 Nisan Anneleri

Kız sen hamilelikten önce 30 kilo falandın heralde.. Ben top oldum yuvarlancam bu kilo almış halin mi ?
60.5 dim valla göğüslerim sadece gelir 5 kilo sütte geliyor birinden yokk kirkbinkere maasallah kalcaniz felan çok çok düzgün benim kalça bank gibi otursan oturulur

Demin ilk defa pazara gittim 2 aydır felan girmiyordum tislaya tislaya öldüm

Bulanti olmaz mi hic sabahtr oluyom sandm hala devam ediyo yine ac kalmaya basladm cok acim ama yiyince cikarym cikarnca tekrar acikiym
Gecen yildan beri ilk defe dolmusa bindm bugun ilceye gittim gozumu acamadm bulantidan hala yolda yuruyemedm ayni penguen gibiydm yolda goren herkes yol verdi sagolsn bnm gebelik asiri belli olmaya baslams
Korse sordm 75tlden basliyo dediler cok degil mi? Pijamalarda 150 den basliyo hemde cok dandik kumasi vardi niye bu kadar fazla? Normal mi sizce?

Özel bide cnm yaa devlet bile dha fazla bakar eminimki
Allah allah bir yanlışlık olmasın çünkü ben yaptırmıştım daha önceki gebelikte 45 dk inceliyor bir o kadarda para alıyorlar bide.Bence çocuğun pozisyonu uygundur ondan çok uğraşmamıştır diyeceğim ama yine az gibi geldi.Olsun iyiymiş ya inşallah bundan sonrada öyle devam eder

Yaaa canım benim bulantım oldukça yedim bastısın diye sonuç 3 ayda 5 kilo aldım sonradan 2 kilo daha aldım boyum da kısa yuvarlanarak gideceğim doğuma

Benim çamaşırım hep ıslak akintim da yok sadece silince ama kaçırıyor muy7m acaba ben8m çocuğun kafası aşağıda ayakları gobegimde tam o mu baskı yapyor acaba

Çıktım kızlaaar çok şükür herşey yolunda dedi ama nasıl detaylı bu anlamadım tam 4.5 dk sürdü sadece 29 cm 532.gr olmuş maşallah
Kuzum detaylı ultrason için 4,5 dk az değil mi ya normal muayene o kadar sürüyor nasıl tek tek ölçüm yaptı mi bu kadar kısa sürede aynı zaman da kan akışına falan herşeyi bakılıyor hızlıymış doktorun

Selam kizlar hepiniz iyisinizdir insallah? Biliyorsunuz benim seker yüklemesinde gebelik sekeri cikti ve diyete basladim. Tokluk sekerim hep cok iyi ama aclik sekerim hep yüksek cikiyor, aksam tokluk ölcümünden sonra hicbirsey yemememe ragmen bide cok tuhaf dün mesela tokluk 4.9 cikti sinir 8.0. Bu sabah aclik sekeri 5.4 cikti, sinir 5.3. Kahvaltidan 1 saat sonra tokluk ölctüm 6.1 cikti sinir 8.0 yani oda cok iyi cikti sorun sadece aclik yüksek cikiyo böyle birsey yasayan oldumu acaba? neden aclik sekeri hep yüksek cikar? kafamda deli sorular baska birseymi tetikliyor diye gelecek hafta diyetisyen randevum.

Bnm özel sigortam var gebelik paketiyle hiç ödemiyorum cnm boyuna kilosuna baktı kordona baktı yüzüne baktı suyuna plasentasina kalbine tamam dedi bu kadar
Bnm özel sigortam var gebelik paketiyle hiç ödemiyorum cnm boyuna kilosuna baktı kordona baktı yüzüne baktı suyuna plasentasina kalbine tamam dedi bu kadar
Hızlıca bakmış demkki her yerini ölçüyor tüm kemikler be oragnalara baktı neredeyse kulaklarının kepçe olup olmadığına kadar belki doktor çok profesyonel bebeğin de pozisyonu uygundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…