Ölçmediki işte bende ona bozuldum boy kilo dışında hiçbişey olcmedi kan akışına bile bakmadı çok sinir oldumKuzum detaylı ultrason için 4,5 dk az değil mi ya normal muayene o kadar sürüyornasıl tek tek ölçüm yaptı mi bu kadar kısa sürede aynı zaman da kan akışına falan herşeyi bakılıyor hızlıymış doktorun
Yüzüstü dönmüştü öyle çok net pozisyonda deildi yüzünü bile tam göremedik bu sefer video yuklenebilsede atsam buraya şok oldum bgun resmen 4dk 23 sn video normal usgde bile daha uzun bakiyoduHızlıca bakmış demkki her yerini ölçüyor tüm kemikler be oragnalara baktı neredeyse kulaklarının kepçe olup olmadığına kadar belki doktor çok profesyonel bebeğin de pozisyonu uygundu
Bende nadir cikartiorm ama bulantim aksamlari oluyor.ben korkseye 40 tl verdm trendyildan aldm pjama 2 tane aldm birini instagramdan 140 tl ye digerini pentiden 85 tl ye aldm normal ustu dugmeli gomlek pjamalari tercih ettm lohusa degil yaniBulanti olmaz mi hic sabahtr oluyom sandm hala devam ediyo yine ac kalmaya basladmcok acim ama yiyince cikarym cikarnca tekrar acikiym
Gecen yildan beri ilk defe dolmusa bindm bugun ilceye gittim gozumu acamadm bulantidan hala yolda yuruyemedm ayni penguen gibiydm yolda goren herkes yol verdi sagolsnbnm gebelik asiri belli olmaya baslams
Korse sordm 75tlden basliyo dediler cok degil mi? Pijamalarda 150 den basliyo hemde cok dandik kumasi vardi niye bu kadar fazla? Normal mi sizce?
Benim normal muaynem en az 15 dakka suruyo kalp odaciklarina boyuna posuna herseyine her gidisimde bakio ayrintili bukadr kisa suremez neden bole oldu acabaYüzüstü dönmüştü öyle çok net pozisyonda deildi yüzünü bile tam göremedik bu sefer video yuklenebilsede atsam buraya şok oldum bgun resmen 4dk 23 sn video normal usgde bile daha uzun bakiyodu5 haftadır bu günü bekliyodum ben resmen
Canım tek tek beyine böbreğe kalbe aklına gelecek herşeye bakılıyor tek tek ayak parmakları el parmaklarına kadar sayılıyor midesine pankreasına bakılıyor hatta yumurtalıklarına kadar bakılıyor.Eminim bebeğin iyidir ama bence çok daha iyi bir yere git.bir daha baktırBnm özel sigortam var gebelik paketiyle hiç ödemiyorum cnm boyuna kilosuna baktı kordona baktı yüzüne baktı suyuna plasentasina kalbine tamam dedi bu kadar
Ben de bugün 9.30 da girdim ayrıntılıya pozisyonu kötüydü ilk girdiğimde herşeyi göremedi öğlen ikiye kadar toplamda 4 kez girdim birer saat arayla göstermedi sırtını döndü doktor da biraz dolaş bişeyler ye yine gel dedi her seferinde.En azından iki kez bakması gerekiyo belki pozisyonu değiştirirdi ama herşeyini de görebildiyse sıkıntı yoktur.Bizde de bi sıkıntı çıkmadı çok şükürÇıktım kızlaaar çok şükür herşey yolunda dedi ama nasıl detaylı bu anlamadım tam 4.5 dk sürdü sadece29 cm 532.gr olmuş maşallah
Ben de bugün 9.30 da girdim ayrıntılıya pozisyonu kötüydü ilk girdiğimde herşeyi göremedi öğlen ikiye kadar toplamda 4 kez girdim birer saat arayla göstermedi sırtını döndü doktor da biraz dolaş bişeyler ye yine gel dedi her seferinde.En azından iki kez bakması gerekiyo belki pozisyonu değiştirirdi ama herşeyini de görebildiyse sıkıntı yoktur.Bizde de bi sıkıntı çıkmadı çok şükür
Bende nadir cikartiorm ama bulantim aksamlari oluyor.ben korkseye 40 tl verdm trendyildan aldm pjama 2 tane aldm birini instagramdan 140 tl ye digerini pentiden 85 tl ye aldm normal ustu dugmeli gomlek pjamalari tercih ettm lohusa degil yani
Benim normal muaynem en az 15 dakka suruyo kalp odaciklarina boyuna posuna herseyine her gidisimde bakio ayrintili bukadr kisa suremez neden bole oldu acaba
Ayrıntılı olmadi bu zaten hiç alakası yoktu en iyisi ben başka bi yer bulayım böyle olmıycak zamanı gecince de geçmiş diyip bakmiycaklar tam olcak çok üzüldüm çok sinirlendimCanım tek tek beyine böbreğe kalbe aklına gelecek herşeye bakılıyor tek tek ayak parmakları el parmaklarına kadar sayılıyor midesine pankreasına bakılıyor hatta yumurtalıklarına kadar bakılıyor.Eminim bebeğin iyidir ama bence çok daha iyi bir yere git.bir daha baktır
Eğer sigortan karşılıyorsa normal kadın doğuma değilde perinatoloğa git bence randevu alıp ayrıntılıyı perinatoloğun yapması gerekli zaten en detaylı onlar görebiliyoAyrıntılı olmadi bu zaten hiç alakası yoktu en iyisi ben başka bi yer bulayım böyle olmıycak zamanı gecince de geçmiş diyip bakmiycaklar tam olcak çok üzüldüm çok sinirlendim
Yapan kişi perinatolog mu?Devlete git bir de istersen ordan randevu alAyrıntılı olmadi bu zaten hiç alakası yoktu en iyisi ben başka bi yer bulayım böyle olmıycak zamanı gecince de geçmiş diyip bakmiycaklar tam olcak çok üzüldüm çok sinirlendim
Ben Medipol Megaya gidiyorum yılbaşı sonrası zam gelecek fiyatlara demislerdi 7.000 TL civarı olur sezaryen için bu fiyatı verdiler doçent doktor benimkisi. Acıbadem pahalıdır canım kolan daha uygundur Koç hakkında bilgim yokİstanbulda yaşayan arkadaşlar hangi hastanede doğum ne kadar bilgisi olan var mı? Benim doktorum sadece Acıbadem ve Şişli kolan da doğum yaptırıyor Acıbadem çok pahalı geldi bana ne yapacağıma karar vermem gerekiyor doktorum çok yoğun ama çok iyi bir doktor kafamda deli sorular mesela Koç ne kadar?
Yılbaşından sonraki fiyat mı 7000?Ben Medipol Megaya gidiyorum yılbaşı sonrası zam gelecek fiyatlara demislerdi 7.000 TL civarı olur sezaryen için bu fiyatı verdiler doçent doktor benimkisi. Acıbadem pahalıdır canım kolan daha uygundur Koç hakkında bilgim yok
Evet öyle demişlerdi canım değişir mi bilmem ama 3 ay önce 5 bin küsür söylemişlerdiYılbaşından sonraki fiyat mı 7000?
Yok deil normal kadindogumdu cnm ben yapicam ayrintiliyi başka yere gitmene gerek yok demişti o yüzden hiç randevu fln almamıştım smdi bulabilirsem bakalm alicamYapan kişi perinatolog mu?Devlete git bir de istersen ordan randevu al
Canım bende dün yaptırdım 21+1 de özel hastanede perinatolog sadece kalbini incelemesi 10dk sürüyor. Büyüklüğü, 4 odacık oluşmuş mu, kapakçıklar nasıl , kalp aort damarları kan akımı, tek tek tüm organları, tek tek el ayak parmaklarını bile saydı, ense burun ölçümleri, yarık dudak var mı, rahim ağzı uzunluğu, kordon kan akımı, sağ ve sol rahime giden kan akımları. Benim sol uterin arter de hafif direnç çıktı. Çok önemli değilmiş ama takip edilecek artarsa veya her 2 damarda olursa aspirin başlanıyor. Tuzu kestim şu anda. İlerlerse Allah korusun bebek gelişiminde gerileme gebelik zehirlenmesi hatta erken doğum olabiliyormuş. Ayrıntılı ultrason önemli bence başka bir dr a gitmelisinBnm özel sigortam var gebelik paketiyle hiç ödemiyorum cnm boyuna kilosuna baktı kordona baktı yüzüne baktı suyuna plasentasina kalbine tamam dedi bu kadar
Benm baktigim pijama da gunluk giyim icindi zaten alt ust kumasi penyemsi gibi ama cok dandikti. Lohusa zaten soramadm normal pijamalar boyleyse dedim gerek yok.korseleri kadin 150tlye kadar siraladi yok bacim dedim bu ne yaa bizim ilceden hicbisey alinmayacakBende nadir cikartiorm ama bulantim aksamlari oluyor.ben korkseye 40 tl verdm trendyildan aldm pjama 2 tane aldm birini instagramdan 140 tl ye digerini pentiden 85 tl ye aldm normal ustu dugmeli gomlek pjamalari tercih ettm lohusa degil yani
Benim normal muaynem en az 15 dakka suruyo kalp odaciklarina boyuna posuna herseyine her gidisimde bakio ayrintili bukadr kisa suremez neden bole oldu acaba
Canim sadece kalbine baksa 4.5 dk surer. Tum organlarina bakmalı, el ve ayak parmaklarıni bile saymali..benimki dudaklarindan, pipisinin ucuna kadar bakti. Imkanin varsa gercek bir ayrintili ultrason yapan perinatologa gorun.. 4.5 dk da neyin ayrintilisiymis, ben bile sinirlendim he..Yüzüstü dönmüştü öyle çok net pozisyonda deildi yüzünü bile tam göremedik bu sefer video yuklenebilsede atsam buraya şok oldum bgun resmen 4dk 23 sn video normal usgde bile daha uzun bakiyodu5 haftadır bu günü bekliyodum ben resmen
Trendyol ve hepsiburadan indirimlerini takip ediyorm ben sepete atiorm bildirim geliyor fiyati dustu falan die daha uygun vence internet aklinda bulunsn bide subatta e bebek de cok indirim oluyormus herkes bunu soyluyo subati bekle bakalimBenm baktigim pijama da gunluk giyim icindi zaten alt ust kumasi penyemsi gibi ama cok dandikti. Lohusa zaten soramadm normal pijamalar boyleyse dedim gerek yok.korseleri kadin 150tlye kadar siraladi yok bacim dedim bu ne yaa bizim ilceden hicbisey alinmayacakkeske e bebekten alsaydm gecengun indirim varken
Benim devam ediyor.Gunaydin bacilar asilarin omurluk korumasi icin toplam 5 doz oluyor ama bende 2 doz oldm kizim devam etmemistm bu dogumdan sonra 5 doza tamamlicam nasipse bida hic olmamak icin ins.Bu arada benim bulantilar devam varmi aranizda hala ceken gece bulantiyla uyandim ilac da aliyorm aslinda ama tam anlamiyla gecmedi hala
Ama detaylının anlamı zaten ölçümler organlarında sorun olup olmadığıdır deli midir nedir o doktor zaten boy kilo normal muayenede yapılıyor keşke o an söyleseymişsin kuzum aslında çokta bilgilisin bu konulardaÖlçmediki işte bende ona bozuldum boy kilo dışında hiçbişey olcmedi kan akışına bile bakmadı çok sinir oldumsanki babasının hayrına bakıyorlar sonuçta parayı ben deil sigorta oduyo ama odeniyo yani çok memnundum oysaki ondan soğudum resmen şuan devlete gidip baktırayım bari belki orda bakarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?