Ustune yatma sakin bide soguk bisiler koy biraz iyi gelir cnmKızlar tetenoz aşısı oldum bugün kolum çok fenaaUyutmuyor ağrıdan. İlk gebeliğimde olmamıştım işim gereği metallerle çalışıyorum hadi olayım dedim ama pişmanım şuan
Üstüne yatma canım geçmiş olsun herkeste farklı oluyor sanırım kimisi hiç ağrı hissetmiyor belki de hemşirenin el hafifliğiyle ilgilidirKızlar tetenoz aşısı oldum bugün kolum çok fenaaUyutmuyor ağrıdan. İlk gebeliğimde olmamıştım işim gereği metallerle çalışıyorum hadi olayım dedim ama pişmanım şuan
Merhaba ben moplusunu kullanıyorum güzel siliyor. Evimiz 90 m2 arka odalara geçince suyu bitiyor dolduruyorum son iki odaya yetişebilirsem. Ama mesela mutfağın yerini çok güzel siliyor. Bizim yemek masasının altını kızım sağolsun çok kirletiyor yerken. Kurumuş yoğurt izlerini bile silmişti. Ben 4-5 aydır kullanıyorum. Galiba fiktresi doldu son dönemde biraz daha az toz topluyor gibime geliyor. Ama haftada 1 süpürge açıyordum. Şimdi iki hafta bir siliyorum ayda 1 tüm evi temizliyorum. Haftada bir de robot çalıştırıyorumSüper birşey yaaa büyük kolaylık . Ne zamandır hep görüyordum ama ciddi ciddi ilk kez düşünmeye başladım günlük temizlik için yeterli olur , moplu olmasına illaki gerek yok o zaman . Seninkinin modeline bakiyim o zaman birde. Fiyatı falan da önemli tabi
Ya sorma üstüne yatmak ne mümkünUstune yatma sakin bide soguk bisiler koy biraz iyi gelir cnm
Teşekkür ederimÜstüne yatma canım geçmiş olsun herkeste farklı oluyor sanırım kimisi hiç ağrı hissetmiyor belki de hemşirenin el hafifliğiyle ilgilidirbir kaç güne geçer inşallah
Koç a bir türlü ulaşamadım. Ben de merak ediyorumİstanbulda yaşayan arkadaşlar hangi hastanede doğum ne kadar bilgisi olan var mı? Benim doktorum sadece Acıbadem ve Şişli kolan da doğum yaptırıyor Acıbadem çok pahalı geldi bana ne yapacağıma karar vermem gerekiyor doktorum çok yoğun ama çok iyi bir doktor kafamda deli sorular mesela Koç ne kadar?
Öyle bi şok oldum ki nutkum tutuldu bisey diyemedim resmenAma detaylının anlamı zaten ölçümler organlarında sorun olup olmadığıdır deli midir nedir o doktor zaten boy kilo normal muayenede yapılıyor keşke o an söyleseymişsin kuzum aslında çokta bilgilisin bu konularda
Kuzum inşallah bulabilirsin randevu ama bulamasan da sıkma canını sakın çok ciddi bir problem olsa mutlaka görünürdü bebişin sağlıklı büyüyor çok şükürÖyle bi şok oldum ki nutkum tutuldu bisey diyemedim resmenbide başka şehre gidiyoruz şimdi bulabilirsem yine gidicem uğraş dur anca off
Canimmm senin sürekli kontrol olduğunu biliyordur ve oluyotsunda hiçç canını sıkmaÖyle bi şok oldum ki nutkum tutuldu bisey diyemedim resmenbide başka şehre gidiyoruz şimdi bulabilirsem yine gidicem uğraş dur anca off
Tamam canim subati bekleyeyim eksiklerim8 tamamlarm o zamnTrendyol ve hepsiburadan indirimlerini takip ediyorm ben sepete atiorm bildirim geliyor fiyati dustu falan die daha uygun vence internet aklinda bulunsn bide subatta e bebek de cok indirim oluyormus herkes bunu soyluyo subati bekle bakalim
Kuzum inşallah bulabilirsin randevu ama bulamasan da sıkma canını sakın çok ciddi bir problem olsa mutlaka görünürdü bebişin sağlıklı büyüyor çok şükür
Saolun kızlar bulamazsamda artık kısmet diycem napalm dediginiz gbi problem olsa görürdü sanırımCanimmm senin sürekli kontrol olduğunu biliyordur ve oluyotsunda hiçç canını sıkma
Benim de her yerim şiş sabah kalktığımda gözlerim yüzüm ayaklarım ellerim 3 numara büyüyor hele yüzüm benden 3 tane daha avr sankiKızlar moralim çok bozuldu yaa.1 hafta da vücut nasıl bu kadar değişir.o kadar şişmişim ki resmen belim nasıl kalınlaşmış kalçalar öyle göbüş zaten büyüdü.evde pijama eşofmanla anlamıyormuşum meğer nasıl kilo aldığımı sadece göbeği olan hamişlere imrendim nasıl başarıyorlar.tamam yediklerime dikkat etmedim ama abartı yediğimi de düşünmüyorum.nolcak benim bu halim yaa.sizler günlük nasıl besleniyorsunuz.şimdiden böyleysem yandımmm
Ben de geçen hafta bu sebepten ağlamıştım ya bence biraz genetik yatkınlık payı da var, boy çok önemli bi de hareket edip etmemek bence, su içip içmemekte olabilir. Uygulamada bi anda bebeğin hızlı büyümeye başladığı yazıyordu o da etkili olabilir. Ya şeker çıkmasında kilo verilir.Kızlar moralim çok bozuldu yaa.1 hafta da vücut nasıl bu kadar değişir.o kadar şişmişim ki resmen belim nasıl kalınlaşmış kalçalar öyle göbüş zaten büyüdü.evde pijama eşofmanla anlamıyormuşum meğer nasıl kilo aldığımı sadece göbeği olan hamişlere imrendim nasıl başarıyorlar.tamam yediklerime dikkat etmedim ama abartı yediğimi de düşünmüyorum.nolcak benim bu halim yaa.sizler günlük nasıl besleniyorsunuz.şimdiden böyleysem yandımmm
Ben de sabah uyandığımda aslında karnım falan çok rahat oluyor hareketlerim çok iyi ama akşam hele ki yemekten sonra oklava yutmuş gibiyim o kadar şişiyor ki karnım otobüs gibiyin tıs tıs diye nefes alıyorum yatıp kalıyorum dönmekte bile zorlaniyorumBenim de her yerim şiş sabah kalktığımda gözlerim yüzüm ayaklarım ellerim 3 numara büyüyor hele yüzüm benden 3 tane daha avr sanki
Boy yok zaten su içmeye zorluyorum kendimi ama yeterli içemiyorum malesef evde olunca hareket de sınırlı.kilolar doğumdan sonra gidiyor hatta süt için çok etkisi oluyor bence sütün yağlı oluyor bebeğe yarıyor ama yinede morali bozuluyo insanın .Ben de geçen hafta bu sebepten ağlamıştım ya bence biraz genetik yatkınlık payı da var, boy çok önemli bi de hareket edip etmemek bence, su içip içmemekte olabilir. Uygulamada bi anda bebeğin hızlı büyümeye başladığı yazıyordu o da etkili olabilir. Ya şeker çıkmasında kilo verilir.
Valla sadece bel fitigindan dolayi doktor ayakda kalma bol bol dinlen dedigi icin annem surekli yat bisi yapma diyor ama kendime cok sinirleniyorum bende annem hamileyken camasir makinasi yoktu dio camasir utu yemek kaynana kayinpeder bide amcamlar filan bir evdelermis ilk gelin annem oldugu icin hersey bana bakardi yapardim da diyo herseye yoruluyorz tembeliz bence oram agrio buram acidi ay yoruldm gencligimize tukureyim diyorum bazenannem diyorki daha bu aylıktan sen şikayetleniyorsun gün gün oda oda temizlik yapabılıyorum.
kardeşim vardı 3 öğün yemek çocuğun dersi derken temizliğe bile zaman kalmıyordu.
neymiş ben napyormuşumki bugun bir salonu temizledim kanepe çekip kaldırdım tozları aldım mutfağıda sabah temizleriyerleştirip kirlileri attım he yine dağınık napım ben bilmiyorum .
ya çok tembel dağınık pasaklıyım bitmiyor çünki
Yanliz sutun yagli olmasi kiloyla alakali degilBoy yok zaten su içmeye zorluyorum kendimi ama yeterli içemiyorum malesef evde olunca hareket de sınırlı.kilolar doğumdan sonra gidiyor hatta süt için çok etkisi oluyor bence sütün yağlı oluyor bebeğe yarıyor ama yinede morali bozuluyo insanın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?